ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

In ‘valuri’ vin migrantii la frontiera cu Ungaria. Grupuri capturate in doar cateva ore de politisti

15 August 2022 at 10:47
image

Doua grupuri de migranti au fost descoperite de politistii de frontiera in ultimele ore la punctele de trecere din vestul tarii.

Primii trasnfugi au fost gasiti la 20 de minute dupa miezul noptii de duminica spre luni, in dubita unui turc ce urma sa ajunga in Germania. In masina de transport se aflau 17 migranti, care provin din Bangladesh si India si care voiau sa ajunga in vestul Europei.

Un alt grup a fost descoperit luni dimineata, in remorca unui tir condus tot de un turc. Autocamionul transporta placi ceramice si avea ca destinatie tot Germania. In remorca au fost gasiti 7 migranti, din India si Afganistan.

image
image
articolul original.

Inghesuiti printre paleti de marfa, spre vestul Europei. Zeci de migranti prinsi de politistii de frontiera. Foto

5 August 2022 at 09:33
image

Doua grupuri de migranti au fost date jos din trei tiruri care transportau marfa in tari din vestul Europei.

Primii transfugi au fost gasiti in doua tiruri care urmau sa iasa din tara prin vama Nadlac si care transportau sucuri, respectiv produse sanitare, pentru firme din Franta si Polonia.

In urma controlului amanuntit al remorcilor, politistii au descoperit 28 de migranti, cu varste cuprinse intre 18 si 46 de ani, care provin din Pakistan, India si Afganistan.

Un alt grup, de 8 transfugi, a fost gasit in remorca unui tir care transporta bare metalice pentru o firma din Rusia. Acestia provin din Afganistan si India si sunt solicitanti de azil in tara noastra.

image
image
image
image
articolul original.
  • There are no more articles
❌