ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Top 3 alimente interzise în diete! Nu trebuie să te atingi de ele, dacă vrei să slăbeşti

7 August 2022 at 15:37
image

Top 3 alimente interzise în diete! Multe doamne şi domnişoare visează la o siluetă de model, însă pentru ca dorinţa să devină realitate trebuie să ţinem cont de câteva aspecte. Sportul și alimentația sunt principalele elemente, dar pe lângă acestea există câteva reguli pe care trebuie să le respectăm!

Dacă îţi doreşti să scapi de câteva kilograme, există multe modalităţi. De-a lungul timpului, specialiştii au împărtăşit numeroase metode care ne ajută să pierdem în greutate.

În primul rând trebuie să te desparţi de un stil de viaţă sedentar şi să începi să faci sport.

În al doilea rând, meniul pe care îl alegi are un impact semnificativ asupra ritmului de slăbire, iar dacă nu optezi pentru o dietă echilibrată rezultatele nu vor fi cele pe care le aştepţi. Este important de ştiut  faptul că alimente sănătoase nu pot fi consumate oricând, pentru că necesită un timp de digerare corespunzator. Dacă sunt mâncate haotic şi în combinaţii nepotrivite, aceste alimente pot avea efectul advers.

Există totuși alimente care ne-ar putea afecta sănătatea și greutatea în timp. Acestea trebuie să fie evitate de toată lumea. Este vorba despre: Băuturile răcoritoare: băuturile îndulcite cu zahăr, sucurile de fructe care conţin aceeaşi cantitate de zahăr ca şi băuturile răcoritoare! Bomboanele şi dulciurile, produsele de patiserie, conservele de fructe în sirop sau fructele uscate.

La ce oră poți avea prima masă a zilei

Specialiștii susțin că momentul ideal pentru a mânca prima masă a zilei este la puțin timp după ora 07:00. În cazul în care vă treziți după ora 08:00, atunci este bine să luați micul dejun până în ora 10:00. Prima masă a dimineții se consumă după cel mult 30 de minute după ce v-ați trezit. Aveți mare grijă, deoarece prima masă este extrem de importantă pentru întreaga zi.

articolul original.
  • There are no more articles
❌