ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță pe lux și opulență! Ce destinație a ales artista împreună cu Marian Corcheș

24 November 2022 at 18:24

Carmen de la Sălciua s-a ținut lanț de vacanțe anul acesta. Nici nu s-a apucat bine de proiecte muzicale, căci după ce le-a terminat, a și plecat! Se pare că artista, împreună cu soțul ei au avut din nou nevoie să se răsfețe în țările caaalde! 

În urmă cu doar câteva ore, Carmen și-a anunțat fanii că este în drum spre o nouă destinație de lux. Dacă până acum și-a onorat concertele și evenimentele, e timpul ca solista să se bucure din nou de soare și multă relaxare alături de partenerul ei.

Ce destinație au ales Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pentru vacanță

Carmen și Marian au ales să meargă în Ibiza de această dată. Cu toții știm că este una dintre cele mai vizitate locații de vedetele din țara noastră. Entuziasmată peste măsură, cântăreața a împărtășit acest lucru cu urmăritorii și a publicat o fotografie din mașină. Cei doi îndrăgostiți au plecat fresh la drum, căci se poate observa că nu le lipsește cafeaua.

„Din nou bagaje, din nou drumuri lungi!”, a scris Carmen în dreptul fotografiei, pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pleacă în Ibiza

Carmen de la Sălciua, pasiune pentru destinații exotice?

Se pare că artista noastră este înnebunită după destinații exotice, întrucât anul acesta a făcut pelerinaj în toate locațiile de acest gen. Dacă în urmă cu câteva luni prefera Dubaiul, acum, focoasa brunetă e dornică să se relaxeze în Ibiza. Cert este că întotdeauna a știut să îmbine utilul cu plăcutul. Spunem asta deoarece Carmen se pricepe de minune să combine munca cu pasiunea ei de a călători și găsește întotdeauna momentele oportune să facă ce își dorește. Nici despre bani nu se mai pune problema atunci când vrea să-și satisfacă poftele. Artista bagă adânc mâinile în buzunare și nu se dă în lături să-și satisfacă orice poftă alături de soțul ei, Marian.

articolul original.

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare: ”Clar, vine bebe”

7 November 2022 at 14:48

Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii în momentul în care și-a făcut apariția la un eveniment care a avut loc peste hotare. Cei mai vigilenți au observat imediat un detaliu neașteptat și au tras primele concluzii cu privire la posibilitatea ca artista să fie sau nu însărcinată.

Cântăreața de muzică de petrecere a devenit cunoscută și iubită din perioada în care forma un cuplu cu fratele lui Iancu Sterp, Culiță. Acum, la câțiva ani după divorț, acesta este mai fericită ca niciodată în brațele soțului ei, Marian Corcheș, iar fanii așteaptă cu nerăbdare vestea despre o posibilă sarcină.

Carmen de la Sălciua este însărcinată!?

Ultimele imagini, apărute cu Carmen de la Sălciua, i-au făcut pe fanii acesteia să își pună multe semne de întrebare cu privire la stadiul în care se află familia sa. Se va mări, sau nu, cu încă un membru? Cântăreața a avut de onorat un concert în afara României, unde a mers alături de toată trupa. Românii prezenți au putut observa talia schimbată a acesteia.

Nu mai există nicio urmă de îndoială în ceea ce privește faptul că, fosta soție a lui Culiță Sterp face tot posibilul pentru a avea o siluetă demnă de invidiat. În momentul în care a apărut cu o burtică de gravidă, cei care au văzut videoclipul au reacționat imediat, dându-și cu părerea în legătură cu acest aspect. După ce fanii au vorbit despre burtica sa de graviduță, Carmen a postat pe Instagram o fotografie cu un copil.

Carmen de la Sălciua, cu burtica de graviduță la vedere. Foto: Captură video

”Vine bebe”, ”Cred că are bebe”, ”Are burtă, vine bebe”, ”Carmen e însărcinată”, ”Este gravidă”, ”Se vede burtica”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, după ce au văzut videoclipul.

Carmen de la Sălciua a recunoscut în nenumărate rânduri că își dorește să aibă un copil alături de partenerul său de viață, tocmai de aceea fanii nu exclud posibilitatea ca dorința să i se fi îndeplinit. Dacă ar fi să ne luăm după obiceiul lui Carmen de a ține lucrurile importante departe de ochii tuturor curioșilor, atunci ar trebui să ne așteptăm la faptul că aceasta va face dezvăluiri despre copil în momentul în care nu va mai putea ascunde sarcina.

articolul original.

Carmen de la Sălciua a spus DA! Cum a fost cerută în căsătorie artista și cum arată inelul de logodnă

19 June 2022 at 07:00
By: Sabrina
image

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o intensă poveste de iubire. După de divorțul de Culiță Sterp din 2019, se pare că artista și-a întâlnit marea dragoste. Ea a trecut prin unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale, cererea în căsătorie având loc chiar în Dubai.

Marian Corcheș a pregătit o surpriză ca la carte. Celebra întrebare “Vrei să fii soția mea?” i-a fost pusă lui Carmen de la Sălciua în Dubai, într-un cadru de poveste. 

Artista și-a anunțat fanii cu privire la marele eveniment pe rețelele de socializare. Mesajele au curs în șir în rândul artistei și a viitorului său soț. Toată lumea i-a felicitat și le-a urat tot ce este mai bun.

Carmen de la Sălciua le-a mulțumit acestora pentru cuvintele frumoase. Totuși, au existat și internauți care s-au arăt nedumeriți de cele întâmplate.

”Pe ce deget ți-a pus inelul?”, ”De ce nu îl porți pe inelar?”, ”De ce l-ai pus pe degetul ăla? Inelul nu este pus unde trebuie”, ”Nu pe inelar se punea inelul? Eu așa știam, în caz de

cerere în căsătorie”, ”Nu e păcăleală de 1 aprilie?”, ”Poate să fie (n.r. păcăleală). Inelul ăsta, Carmen îl are de ani de zile, s-ar putea să fi primit unul asemănător”, a fost doar câteva dintre comentariile o idee răutăcioase venite din partea internauților.

Carmen de la Sălciua, după cum am enunțat și anterior, a divorțat de Culiță Sterp în 2019. Marian Corcheș s-a despărțit de asemenea anul acesta de iubita lui. Povestea de dragoste dintre cei doi este una cât se poate de discretă, Carmen încearcă pe cât mai mult posibil să țină totul ascuns de ochii curioșilor.

articolul original.
  • There are no more articles
❌