ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Marian Ceaușescu s-a dus peste Niculae Bădălău: ‘Îl așteptăm pe Bădălău la bulău. Nu v-ați săturat, mă, cât ați furat?’

29 November 2022 at 14:39
image

Protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost prezent, luni, la Curtea de Apel București. Magistrații de la CAB au decis să accepte solicitare DNA privitoare la arestarea preventivă a lui Niculae Bădălău, într-un dosar privind comiterea de fapte de corupție.

Marian Ceaușescu l-a așteptat pe Bădălău la ieșirea de la Curtea de Apel București.

„Îl așteptăm pe Bădălău la bulău. Borfașule, escrocule, de ce ai luat, mă, borfașule? Îți urează românii: pușcărie plăcută! Pentru că ți-ai bătut joc de ei! Borfașule! Bădălău, nu v-ați săturat, mă, cât ați furat?”, i-a strigat cunoscutul protestatar.

„BORFASUL Bădălau Nicolae a primit mandat de arestare preventiva pentru următoarele 30 de zile.
Decizia nu este definitivă și poate fi atacata cu contestație in 48 de ore..
În baza art. 226C. proc. pen. admite în parte propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție DNA, în dosarul de urmărire penala nr 256/P/2022.
1. In baza art 202 C. proc.pen. dispune arestarea preventiva a inculpatului Badalau Niculae, (date), pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 28..11.2022 si pana la data de 27.11.2022, inclusiv. in temeiul art 230 C. proc. pen dispune emiterea de Îndată a mandatului de arestare prevenit.”, a scris, pe Facebook, Marian Ceaușescu.

articolul original.

Dumitru Dragomir dă de pământ cu protestatarul Marian Ceaușescu: Dacă eu sunt așa, înseamnă că el este un gentleman capitalist

24 November 2022 at 20:45
image

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a transmis joi seara la postul de televiziune România TV, că protestatarul Marian Ceaușescu îl urmărește peste tot.

„A venit acum, a patra oară, cu un grup organizat, a venit și cu câinele. M-a mușcat, am fost la IML. Ceaușescu m-a lovit la ochi cu o șurubelniță.

A vrut să mă tâlhărească, sigur. De 10 ani nu mai sunt la Ligă, de 15 ani nu mai fac politică. Sunt exemplul de om pentru societatea asta capitalistă.

Mă face jigodie comunistă. Dacă eu sunt așa, înseamnă că el este un gentleman capitalist. Dacă așa sunt gentlemanii, eu vreau să rămân comunist.

Ce urmărești, mă, băiatule? De el nu mi-e frică, chiar dacă e oligofren sau ce-o fi!

Eu i-am făcut plângere, vreau ordin de restricție, să nu se apropie la 1000 de metri de mine.

El știe că sunt un țăran autentic, am știut cum să-mi fac viața. Găsești un individ ca ăsta care-și bagă toate în familia mea.

Ce vrea de la mine? Rău nu fac la oameni, plătesc salarii, impozite”, a spus Dumitru Dragomir, conform stiripesurse.ro

articolul original.

Și bătut, și cu banii luați! Poliția Capitalei l-a amendat pe Marian Ceaușescu, chiar dacă acesta a fost lovit de bodyguardul lui Mitică Dragomir! Protestatarul a fost sancționat pentru injurii

15 November 2022 at 14:22
image

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut drept Marian Ceaușescu, a fost amendat de polițiștii de la Secția 1 Poliție. Protestatarul a fost amendat cu 500 de lei.

Polițiștii bucureșteni au luat această decizie în contextul în care Ceaușescu a adresat cuvinte jignitoare în cadrul altercaţiei pe care a avut-o pe 9 noiembrie cu fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, au informat surse judiciare, conform Agerpres.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de Parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancţionată contravenţional pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Conform unei înregistrări video publicate pe Facebook de protestatar, acesta l-a aşteptat pe Dragomir să iasă de la sediul unei televiziuni şi a început să-i adreseze injurii. Ulterior, a avut loc o altercaţie între „Ceauşescu”, Mitică Dragomir şi şoferul acestuia.

Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat DGPMB.

În cauză se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participaţia fiecărei persoane.

articolul original.

Bătut de bodyguardul lui Mitică Dragomir, Marian Ceaușescu anunță că va merge și peste Clotilde Armand, dacă va ajunge în instanță

9 November 2022 at 13:51
image

Astăzi Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost la Institutul de Medicină Legală, pentru a-și scoate certificat medico-legal, după ce a fost lovit de Dumitru Dragomir, fost șef LPF, și de bodyguardul acestuia.

Având ochiul vânăt, Marian Ceaușescu a anunțat că va depune plângere penală împotriva fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Aici trebuie precizat că Poliția Capitalei s-a sesizat deja din oficiu cu privire la acest caz și, sub coordonarea procurorilor, efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

De la INML, Marian Ceaușescu a lansat un avertisment serios și pentru Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, promițându-i că, dacă va ajunge în instanță, nu o s-o ierte, așa cum nu iartă pe nimeni.

Orice politician care va greși va da de mine! Nu contează din ce partid vine. Și cu doamna Clotilde, dacă va ajunge în instanță, și dânsa nu am s-o iert, cum eu nu iert pe nimeni”, a transmis Marian Ceaușescu.

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, după ce Marian Ceaușescu a fost bătut de bodyguardul lui Mitică Dragomir 

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, a transmis Poliția Capitalei.

Marian Ceaușescu s-a ales cu ‘ochiul spart’, după ce l-a numit ‘borfaș’ și ‘milițian spurcat’ pe Mitică Dragomir! Bodyguardul lui ‘Corleone’ l-a bătut pe protestatar

articolul original.

Cu ochiul vânăt, Marian Ceaușescu își scoate certificat medico-legal! Urmează plângerea penală împotriva ‘borfașului milițian’ Mitică Dragomir

9 November 2022 at 13:21
image

Protestatarul Marian Tivilic Moroșonu, zis Marian Ceaușescu, a fost astăzi la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a-și scoate certificat medico-legal.

El anunță că va face plângere penală împotriva lui Dumitru Dragomir, fost șef LPF, și a bodyguardului său, după ce a fost lovit de aceștia.

„Cu BORFAȘUL milițian Mitică Dragomir discuția a decurs foarte bine aseară, dar prin semne…. ochiul vănat😃😉

Am fost la INML pentru control si eliberarea certificatului l medici legalq. Urmează plângerea penală impottiva BORFAȘULUI milițian Mitică Dragomir”, a anunțat Marian Ceaușescu.

articolul original.

Poliția s-a sesizat, după ce Marian Ceaușescu a fost bătut: Mitică Dragomir și bodyguardul său, cercetați pentru lovire sau alte violențe!

9 November 2022 at 07:49
image

Protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost lovit, marți seara, de Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, și de bodyguardul acestuia.

Poliția Capitalei a transmis, într-un comunicat de presă, că s-a sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, a precizat DGPMB.

Comunicatul Poliției Capitalei:

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”.

articolul original.

Video Marian Ceaușescu s-a ales cu ‘ochiul spart’, după ce l-a numit ‘borfaș’ și ‘milițian spurcat’ pe Mitică Dragomir! Bodyguardul lui ‘Corleone’ l-a bătut pe protestatar

9 November 2022 at 07:37
image

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost bătut marți seara, pe Calea Victoriei, de bodyguardul lui Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, zis și Corleone.

Marian Ceaușescu l-a așteptat pe Dragomir, ca să-i înmâneze un mic steag cu PCR.

„Spurcatule! Milițiene! Ia, mă, milițian spurcat!”, i-a strigat cunoscutul protestatar.

Apoi, Dragomir l-a lovit pe Ceaușescu. Ulterior, a intervenit și bodyguardul lui Dumitru Dragomir.

„Mi-a spart ochiul”, a spus Ceaușescu, după ce a fost lovit de omul care îi asigură paza lui „Corleone”.

articolul original.

Dumitru Dragomir a fost atacat de Marian Ceaușescu și de un câine chiar când a ieșit din televiziunea B1TV (VIDEO)

8 November 2022 at 21:54
image

Dumitru Dragomir a fost atacat de protestatarul Marian Ceaușescu chiar când a ieșit din sediul televiziunii B1TV unde fusese invitatul lui Robert Turcescu, la emisiunea „Sub semnul întrebării”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Marian Ceaușescu era însoțit de alți trei bărbați și de un câine pe care Ceaușescu l-ar fi asmuțit asupra lui și care l-a mușcat de picior și i-a sfâșiat pantalonii.

Dumitru Dragomir soune că ar fi fost înțepat cu o șurubelniță

Și Marian Ceaușescu susține că ar fi fost agresat la rândul lui de Mitică Dragomir și de bodyguardul acestuia și a postat un videoclip pe rețelele sociale în care se poate vedea cum Marian Ceaușescu flutura un steag roșu cu însemnele Partidului Comunist Român și îi cerea lui Dragomir să iasă afară pentru a discuta cu el.

Ulterior, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ieșit din sediul B1TV și atunci a început scandalul. Cei doi au fost despărțiți de un alt bărbat care e afla în zonă. După acest incident, Dragomir s-a îndreptat către mașina sa dar spune că ar fi fost înțepat și cu un obiect ascuțit care semăna cu o șurubelniță.

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după ce videoclipul a apărut în mediul online. De asemenea, ei au transmis și un comunicat în acest sens.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

articolul original.
  • There are no more articles
❌