ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Femeia căreia i-au căzut copiii de la etajul 10, în timp ce făcea live pe Facebook, nu va merge la închisoare

29 September 2022 at 09:58
By: -
image

Femeia din Prahova ai cărei copii gemeni au murit, după ce, lăsaţi nesupravegheaţi, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea asculta manele şi transmitea live pe Facebook, a fost condamnată la trei ani de închisoare, însă cu suspendare, fiind găsită vinovată pentru ucidere din culpă.

Andreea Violeta Vizu a primit şi un termen de supraveghere de 5 ani, în decizia pronunţată, joi, de Judecătoria Ploieşti.

În plus, magistraţii au dispus, prin sentinţă, interzicerea unor drepturi, inclusiv pe cel de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, părinteşti şi de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. 

Femeia va presta şi o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile în cadrul societăţii Servicii de gospodărire urbană Ploieşti S.R.L. sau în cadrul Administraţiei parcului memorial Constantin Stere. 

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

În august anul trecut, un băieţel şi o fetiţă de 2 ani şi 2 luni au murit, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. În momentul producerii incidentului, mama lor transmitea live pe Facebook în timp ce asculta manele şi fuma. 

Cel de-al treilea copil al femeii, un băiat de 5 ani, a fost luat de lângă ea şi se află în familia lărgită a tatălui.

articolul original.
  • There are no more articles
❌