ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 24 June 2022Ultimele Stiri

VIDEO | Surpriză la majorat: Un cal a fost invitatul special al petrecerii. Reacția invitaților a devenit virală

24 June 2022 at 05:58
image

„Nici majoratele nu mai sunt ce-au fost” ar putea spune unele persoane. La o petrecere din Brașov, invitatul special al unei petreceri a fost chiar un cal, iar imaginile au devenit virale.

Party-ul a avut loc la căminul cultural din Holbav, în județul Brașov. La un moment dat, tânărul aniversat a intrat în mijlocul invitaților călare pe un cal. Reacția invitaților a fost, cel mai probabil, una la care se aștepta.

Cei prezenți la majorat au început să fluiere și să aclame „prințul” venit pe un cal.

Clipul a devenit viral

Videoclipul durează circa 2 minute și a fost postat pe TikTok si mai apoi preluat de presa locală.

Conform imaginilor, sărbătoritul este adus pe un cal în mijlocul invitaților, chiar de către tatăl lui. Se vede că acesta este foarte mândru de surpriza pe care i-a oferit-o juniorului.

Bărbatul plimbă calul pe care se află feciorul lui prin toată sala, în care se află câteva zeci de persoane, majoritatea tineri apropiați de vârsta sărbătoritului.

Primarul comunei Holbav, Lucian Oprea spune că a aflat despre incident după ce imaginile au ajuns pe internet. El a convocat Consiliul Local, dar și juriștii primăriei pentru a analiza dacă cei care au închiriat căminul cultural ar putea fi sancționați în vreun fel. Edilul spune că animalul nu a provocat stricăciuni și că nicio persoană nu a fost rănită în timpul petrecerii, notează presa brașoveană.

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
articolul original.

La o petrecere de majorat din Brașov, invitatul special a fost un cal. Animalul a fost băgat într-un cămin cultural (VIDEO)

24 June 2022 at 06:03
image

Un cal a fost invitatul special la o petrecere de majorat organizată la căminul cultural din Holbav, în județul Brașov. Imaginile au fost publicate și pe rețelele de socializare, astfel că la scurt timp ele au devenit virale și au strâns o mulțime de reacții, potrivit Brașov.net.

Un cal a fost invitatul special la o petrecere de majorat din Brașov

Petrecerea de majorat a unui tânăr din Brașov a fost una pe care invitații nu o vor uita niciodată. Sărbătoritul le-a pregătit o surpriză invitaților săi, astfel că tatăl tânărul de 18 ani a adus la petrecerea fiului său un cal.

În imaginile ajunse virale în mediul online, apare un bărbat care intră cu animalul în căminul cultural, iar apoi sărbătoritul, urcă pe cal și se plimbă prin încăpere. În interior, se aflau zeci de oameni care au aplaudat ceea ce se întâmpla în fața lor.

Contactat de presă, primarul comunei Holbav, Lucian Oprea, a afirmat că a aflat despre această întâmplare după ce imaginile au ajuns pe internet. De asemenea, acesta a specificat că urmează ca situația să fie cercetată pentru a se stabili dacă cineva poate fi tras la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.

articolul original.

VIDEO. Un tânăr din Brașov și-a sărbătorit majoratul pe cal, la căminul cultural din Holbav. Imaginile au devenit virale pe internet

24 June 2022 at 00:35
By: Xenia
image

Și-a sărbătorit majoratul pe cal! Tânărul pasionat de cai, a vrut ca invitatul special, un cal, să nu lipsească de la petrecerea sa organizată la căminul cultural din Holbav, în județul Brașov.

Imaginile au fost postate pe TikTok și au devenit virale, conform Brașov.net.

În imagini, apare un bărbat care intră cu animalul în căminul cultural, iar apoi un alt bărbat, probabil sărbătoritul, conform presei locale, urcă pe cal și apoi se plimbă prin încăpere.

În interior, se aflau zeci de oameni care au aplaudat ceea ce se întâmpla în fața lor.

Primarul comunei Holbav, Lucian Oprea, a declarat că a aflat despre incident după ce imaginile au ajuns pe internet

După ce a văzut imaginile, primarul a convocat Consiliul Local, dar și juriștii primăriei pentru a cerceta situația și pentru a stabili dacă cineva poate fi tras la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.

Filmări din timpul petrecerii au fost postate pe Tik Tok și au devenit în scurt timp virale. În imagini se poate observa un bărbat îmbrăcat în tricou albastru care intră cu calul chiar pe ușa principală a comunei, în văzul celor aproximativ 50 de invitați. Omul ajunge în interiorul clădirii, iar cel mai probabil sărbătoritul se urcă pe mândru pe animal și îl călărește prin încăpere.

Petrecăreții chiuie și îl aclamă pe călărețul de ocazie, în timp ce acesta se plimbă pe cal printre invitați. Animalul este dus chiar și în fața formației care a fost angajată special pentru eveniment. Fără să se gândească la pericol sau la faptul că animalul s-ar putea speria din cauza gălăgiei și a mulțimii, gazdele petrecerii se fălesc minute bune cu calul prin căminul cultural. Ei au fost atât de mândri de isprava lor, încât au decis să posteze filmări de la chef și pe rețelele de socializare.

Edilul spune că animalul nu a provocat stricăciuni și că nicio persoană nu a fost rănită în timpul petrecerii.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Coaliţia a stabilit un mecanism de compensare parţială a preţului la pompă al carburanţilor, pe o perioadă de 3 luni

22 June 2022 at 16:05
By: M.Ex.

Liderii coaliţiei au decis instituirea, timp de 3 luni, a unui mecanism de compensare parţială a preţului la pompă al carburanţilor, au declarat surse guvernamentale, pentru News.ro. Executivul se va reuni, joi de la ora 11.00, în şedinţă pentru a pune la punct ultimele detalii privind această măsură, au adăugat sursele citate.

Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la şedinţa coaliţiei, o întâlnire informală cu liderul PSD Marcel Ciolacu, după ce în cursul dimineţii a avut o întâlnire, la sediul Guvernului, cu miniştrii Energiei şi Finanţelor, pentru găsirea de soluţii privind preţurile majorate la carburanţi.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a confirmat că în cursul dimineaţii de miercuri a avut o întâlnire, la Palatul Victoria, cu miniştri şi secretari de stat de la Ministerul Energiei şi Ministerul Finantelor, alături de conducerea ANAF şi a Consiliului Concurenţei, precum şi Secretarul General al Guvernului.

Potrivit lui Dan Cărbunaru, tema a fost legată de soluţii pentru gestionarea situaţiei preţurilor la carburanţi. El a adăugat că aceste soluţii urmează să fie stabilite şi comunicate până joi.

PSD a transmis, miercuri, soluţiile pentru reducerea preţurilor la combustibili prin plafonare, respectiv introducerea unui preţ maximal sau limitarea adaosului pe lanţul comercial, arată un comunicat de presă al formaţiunii.

Social-democraţii au afirmat că Ministerul Finanţelor a pus la dispoziţia Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justă în acest domeniu, iar experţii PSD sunt pregătiţi să vină în sprijinul Ministerul Energiei pentru elaborarea actului normativ.

În schimb, liberalii au susţinut că sunt o serie de măsuri fiscale prin care poate fi atenuată creşterea preţului la carburanţi, iar Ministerul Finanţelor trebuie să analizeze pârghiile prin care poate să acţioneze pentru a induce o scădere a preţului de la pompă.

articolul original.
  • There are no more articles
❌