ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Lorena, una dintre cele mai cunoscute „tiktokărițe” din România nu mai vrea să aibă iubit niciodată: „Prefer să mor cu 7 pisici”

4 August 2022 at 17:22
image

Festivalul Untold 2022 şi-a deschis porțile pentru sutele de mii de petrecăreți care abia așteaptă să se distreze. Printre cei prezenţi se numără şi Lorena Vișan, una dintre cele mai cunoscute „tiktokărițe” din România alături de nimeni altul decât Louis Florea, cel cu care în trecut a format un cuplu extrem de apreciat. CANCAN.RO a stat de vorbă cu cei doi, iar dezvăluirile lor vă vor aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze. 

Lorena Visan este cunoscută în online datorită felului său amuzant, pozitiv, dar şi a faptului că este o tânără deşteaptă şi creativă pe care mulţi tineri au luat-o drept exemplu. Şatena a „debutat” pe Instagram, unde are aproape 400.000 de urmăritori. De asemenea, Lorena activeaza si pe Tiktok, unde are o comunitate uriaşă care o apreciază pentru munca sa.

Relaţia pe care a avut-o cu Louis a fost foarte apreciată de fani, însă cei care îi urmăresc i-au susţinut chiar şi separat. Cu toate acestea, cei doi au în continuare o relaţie frumoasă de prietenie, ba chiar am putea spune că sunt nedespărţiţi.

CANCAN.RO i-a surprins şi de această dată tot împreună la Untold. Aşa cum i-au obişnuit pe internauţi, tiktokerii au apărut cu zâmbetul pe buze, pregătiţi de o noapte lungă de distracţie.

Lorena nu mai vrea să aibă iubit niciodată: „Prefer să mor cu 7 pisici”

Printre dezvăluirile făcute, tânăra cu ochi căprui a mărturisit că nu îşi mai doreşte pe nimeni în viaţa ei. Nu ştim dacă dezamăgirile pe care le-a suferit au făcut-o să spună aceste lucruri, însă în viitor este hotărâtă să îşi mai cumpere şase pisici pe lângă cea pe care o are în prezent.

Lorena se declară fericită cu viaţa pe care o trăieşte în prezent, însă prietenul său Louis nu este de aceeaşi părere.

Lorena: Nu mai vreau să mai am iubiţi în viaţa mea

Louis: Minte

Lorena: Nu e adevărat, nu mai vreau, e ok

Louis: Minte

Lorena: Am o pisică, mă înţeleg foarte bine cu ea

Louis: Minte, o muşcă de călcâie

Lorena: Probabil o să îmi iau încă şase pisici, ca să fiu o bătrănă cu şapte pisici. E ok, animalele sunt foarte drăguţe mă iubesc şi eu pe ele.

Reporter CANCAN: Auzi mă că o iubeşti mult

Louis: Da, nu sunt eu tigrul ei? Nu e ea jungla mea?

articolul original.
  • There are no more articles
❌