ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ce trebuie să știi când investești în instalațiile pentru locuința ta

28 September 2022 at 19:21
image

Atunci când iei decizia de a-ți cumpăra o casă, este bine să ai în vedere anumite aspecte, cum ar fi instalațiile. Acesta este cel mai important aspect în privința nevoilor casei tale și, implicit ale tale. Pentru a evita mai multe probleme mai târziu, este recomandat să te consulți cu specialiști sau electricieni, deoarece te vei confrunta cu diferite dificultăți dacă va fi cazul să-ți schimbi toată instalația.

Iată și ce trebuie să știi despre ele

  1. Instalațiile electrice

Știi și tu că, în zilele noastre, fără curent electric, nu poți locui într-o casă sau conviețui cu mai multe persoane, ar fi foarte dificil. Instalațiile electrice îți ușurează viața și confortul casei tale, cum ar fi : lumina, aparatele electrocasnice, chiar și apa caldă. Instalațiile electrice se clasifică în mai multe tipuri : de înaltă tensiune, tensiune medie, joasă, și de interior. Este recomandat ca montarea unei instalații electrice în casa nouă să fie făcută de o echipă de oameni specializați în domeniu, realizându-se un plan electric înainte de toate acestea. Montarea instalației electrice este un proces extrem de complex care cuprinde mai multe etape și aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. 

  1. Instalațiile sanitare

De asemenea, instalațiile sanitare au o mare importanță în locuința ta, lipsa acestora aducând cu ea multe neajunsuri. Alimentarea cu apă caldă și rece sunt unele dintre cele mai importante elemente de care ai nevoie pentru igiena ta și a locuinței. Când montezi instalația sanitară, există mai multe lucruri pe care este indicat să le iei în considerare, precum : presiunea apei, temperatura acesteia, numărul de persoane care vor utiliza apa. În același timp și suprafața casei și pe care se va extinde instalația. Și aici, este bine să ceri părerea sau să apelezi la specialiști. Poți căuta la magazin de instalații sanitare Shop Einstal toate cele necesare pentru instalația de alimentare a apei în locuința ta.

  1. Instalațiile termice

Este bine să consulți anumiți ingineri sau specialiști în momentul în care ajungi la asamblarea instalației tale termice. Proiectarea instalației termice presupune analiza proiectului, alegerea echipamentelor și materialelor, examinarea investiției și găsirea unui plan cât mai eficient și econom. Este foarte important să estimezi suprafața necesară de încălzire a casei tale pentru a se transmite corect și a se menține la o valoare constantă căldura. Și transmisia căldurii este un proces complex care trebuie luat în serios.

În concluzie, este necesar să iei în vedere toate aceste aspecte, să te consulți și informezi cu mult timp înainte de a investi în așa ceva. Dotarea locuinței cu toate cele necesare presupune multă muncă, bătaie de cap și cheltuieli, așa că, dacă ai grijă și ești atent, nu va trebui să le mai schimbi și nu te vei confrunta cu nicio problemă. Orice investiție costă bani, iar în aceste vremuri este bine să iei în calcul toate aspectele, să examinezi și să fii econom.

Sursă foto : Pexels.com

articolul original.

S-a deschis primul magazin de echipamente și accesorii de instalații Kazan din Roman

8 September 2022 at 12:36

Joi, 8 septembrie, în municipiul Roman și-a deschis porțile un nou magazin de echipamente și accesorii de instalații, magazinul Kazan, de pe strada Ștefan cel Mare – E 85, nr. 291, acolo unde cei interesați pot găsi soluții complete pentru instalații termice, hidro, sanitare, climatizare și electrice. La eveniment, pe lângă echipa Kazan de la Roman, au fost prezenți reprezentanții autorităților locale, precum și specialiștii din întreaga rețea a companiei.

Kazan este un brand al firmei SC Kazinst Grup SRL, cu acționariat 100% românesc, ce a luat naștere în aul 2010, în orașul Vaslui. Echipa companiei are la acest moment 120 de angajați și șase puncte de lucru, deschise în Otopeni, Roman, Vaslui, Bârlad, Iași, Chișinău și Cluj. Planul de extindere al companiei este unul ambițios, intenționându-se acoperirea tuturor zonelor țării în următorii trei ani.

Magazinul Kazan din Roman cuprinde un showroom de circa 400 de metri pătrați, dar și un depozit, împărțit în două hale, de circa 1.200 de metri pătrați. Aici poate fi găsită o gamă largă de produse – instalații sanitare, instalații termice, instalații de canalizare și aducțiuni cu apă, instalații electrice, instalații de climatizare și ventilare, inclusiv instalații de irigații. Kazan deține propriul service, dar și propria flotă pentru transportul produselor către clienți.

Am ales municipiul Roman pentru faptul că reprezintă atât un nod rutier, cât și un oraș cu potențial economic de viitor. Țin să mulțumesc oamenilor de aici pentru primirea caldă pe care am avut-o aici în orașul Roman, dar și autorităților, pentru sprijin, consultanță și pentru promptitudinea cu care au reacționat la cerințele noastre pentru autorizări”, afirmă Ciprian Ilisei, director pe zona de Est al companiei.

De ce să aleagă Kazan locuitorii din Roman și zona metropolitană

Magazinul Kazan se recomandă atât prin calitatea angajaților, o echipă tânără și dinamică, cât și prin oferta de produse și servicii, adresate atât persoane fizice, cât și persoanelor juridice.

În primul rând, în această locație suntem un centru de instalații, nu suntem doar un magazin sau depozit de instalații. Oferim consultanță clienților, garanție și post garanție, avem service-ul nostru, avem referenți tehnici. Dumneavoastră veniți cu un proiect, iar noi vă dăm soluțiile cele mai optime. Ne adresăm firmelor de instalații, profesioniștilor, firmelor de construcții și oricăror alte întreprinderi care au nevoie de produse de instalații. Ne dorim și un parteneriat cu instalatorii din zonă, pe termeni lung, pentru că prin intermediul dumnealor ajungem să satisfacem nevoile clienților noștri. Nu în ultimul rând, avem o atenție specială pentru instituțiile publice – primării, școli etc, suntem prezenți pe SEAP -, și le suntem alături cu firma noastră integrată de consultanță, în grupul nostru de firme. De asemenea, implementăm și programe prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pentru panouri fotovoltaice, pentru Casa Verde – oferind consultanță de la realizarea proiectului până la implementarea acestuia”, afirmă Ciprian Ilisei, director al companiei.

Cu ocazia inaugurării, joi, pentru fiecare 5.000 de lei cheltuiți în magazinul Kazan s-au oferit vouchere cadou în valoare de 500 lei. Clienții vor fi așteptați și cu alte oferte speciale în perioada următoare și pot găsi aici game de produse la cel mai bun preț de pe piață, afirmă reprezentanții companiei.

Magazinul Kazan de pe strada Ștefan cel Mare din Roman este deschis de luni până vineri între orele 8-18, dar și sâmbăta și duminica, între orele 8-13. Call-center-ul Kazan este permanent la dispoziția clienților, iar pe site-ul companiei un operator de chat este disponibil în timpul orelor de lucru.

articolul original.

Noul magazin de echipamente și accesorii de instalații Kazan Roman se deschide săptămâna viitoare

31 August 2022 at 13:25

Începând cu luna septembrie, romașcanii vor avea la dispoziție un nou magazin în care vor putea găsi echipamente și accesorii de instalații, magazinul Kazan deschis de compania SC Kazinst Grup SRL. Magazinul Kazan se adresează instalatorilor, dar și clienților finali și oferă soluții complete pentru instalații termice, hidro, sanitare, climatizare și electrice.

Noul magazin Kazan este amplasat în Roman pe strada Ștefan cel Mare – E 85, nr. 291, și își va deschide porțile pentru clienții din Roman și zona arondată din data de 8 septembrie. În ziua deschiderii, pentru fiecare 5.000 de lei cheltuiți în magazinul Kazan, se oferă un voucher cadou în valoare de 500 lei, valabil până la 31 decembrie 2022. Voucherul este transmisibil, putând fi oferit apropiaților.

Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă comercializarea de echipamente și accesorii de instalații. În prezent, compania are un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole, într-o gamă completă de instalații: termice, hidro, climă; panouri solare; obiecte sanitare; produse de la peste 64 de furnizori recunoscuți pe plan internațional. Kazan vă oferă instalații și soluții complete: vă asigură service, mentenanță și autorizare în funcționare pentru echipamentele vândute.

„De ce să ne alegi? Pentru:
Eficiență – Un singur loc, toate produsele necesare pentru instalații, din toate ariile: termo, hidro, climă și sanitare;
Servicii complete – Vânzare, montare (prin parteneri autorizați), VTP și autorizare în funcționare, service și mentenanță;
Potențial – Brand propriu HeatMax – o gamă largă de cazane, centrale, radiatoare, vase de expansiune, țevi și încălzire în pardoseală;
Este convenabil – Cel mai avantajos preț pentru instalații din România; Game diversificate de produse, pentru orice buzunar;
Diversitatea brandurilor – Ramon Soler Spania, Injecto Metal Spania, General Fittings Italia, Kas Turcia, Cruva Turcia, Arangul Plastic Turcia;
Siguranță – Colaborăm cu furnizori internaționali: Viessman, Vaillant, Saunier Duval, Cersanit, Sanotechnic, Tece, Baimac;
Flexibilitate – Pe lângă produsele prezente în showroom și pe site, putem să vă oferim și alte produse la cerere”, arată cartea de vizită a companiei.

Povestea Kazan a luat naștere la Vaslui, în 2010, an în care a fost inaugurat primul depozit și showroom al companiei. Compania SC Kazinst Grup SRL este o companie cu capital integral românesc, în cadrul companiei înregistrându-se la momentul actual un număr de peste 70 de angajați. Pe lângă magazinul Kazan din Roman care va fi deschis din data de 8 septembrie, compania mai este prezentă în: Vaslui, Bârlad, Iași, Otopeni, Cluj-Napoca și Chișinău.

Kazan Romania

https://kazan.ro
https://www.facebook.com/kazinstgrup

articolul original.

NATO donează României echipamente pentru producerea oxigenului medical

30 August 2022 at 11:09

Donaţia, constând în două instalaţii de umplere pentru cilindrii de oxigen medical şi echipament complementar în valoare de peste 900.000 dolari, va intra în dotarea IGSU, în vederea constituirii ca stoc de urgenţă medicală.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat marți, o donaţie făcută de Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) statului român, constând în două echipamente de producere a oxigenului medical destinate încărcării buteliilor.

Premierul Nicolae Ciucă a convocat marți, în format hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), pentru aprobarea procedurilor prin care România va beneficia de donaţia care constă în două instalaţii de umplere pentru cilindrii de oxigen medical şi echipament complementar, necesare îngrijirilor pacienților, în valoare de peste 900.000 dolari (454 589 dolari fiecare, la cursul zilei de 29 august 2022), anunță Guvernul, printr-un comunicat.

Mulţumesc partenerilor noştri din Alianţa Nord-Atlantică pentru acest act puternic de solidaritate şi sprijin, dovadă a relaţiei strategice consolidate, orientată spre rezilienţă şi protecţie a comunităţilor în faţa dezastrelor”, a afirmat premierul.

Hotărârea nr. 38 din 30.08.2022 a CNSU, a fost aprobată ca urmare a scrisorii Centrului Euro-Atlantic de Coordonare a Răspunsului la Dezastre, prin care informează reprezentantul României la NATO cu privire la faptul că Alianţa Nord-Atlantică îşi exprimă disponibilitatea de a face o donaţie României.

Bunurile donate vor intra în proprietatea privată a statului român şi se dau, prin Hotărâre de Guvern, în administrarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în vederea constituirii ca stoc de urgenţă medicală.

Secretarul de stat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă emite ordinul prin care aprobă donaţia (…) şi-l mandatează pe reprezentantul permanent al României la NATO, domnul ambasador extraordinar şi plenipotenţiar Dan Neculăescu, pentru îndeplinirea formalităţilor de acceptare a donaţiei, în numele statului român, pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Predarea-primirea bunurilor şi transportul acestora în România se asigură de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din centrul Operaţional Sud (prin Mario Rondinelli SMC, 74121 Taranto Italia)”, se precizează în hotărârea CNSU.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin IGSU, va întreprinde demersurile necesare pentru asigurarea tuturor cheltuielilor ocazionate de transport, în cadrul căruia IGSU preia şi transportă în Republica Moldova – Chişinău şi asistenţa internaţională furnizată acestei ţări de către NATO, prin proiectul PRTF B/07, constând în materiale sanitare – echipamente de protecţie.


articolul original.
  • There are no more articles
❌