ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 5 December 2022Ultimele Stiri

Horoscop

4 December 2022 at 22:10
image

Berbec
Lucrurile încep să meargă bine, chiar foarte bine. Ai capacitatea de a gândi practic și constructiv, ai logica perfectă, clară, concentrată, iar toate acestea te fac activ și eficient, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu te lăsa pradă unor îndoieli ocazionale.

Taur
Fii diplomat și nu te lansa în discuții în contradictoriu. Nu merită să-ți expui punctul de vedere unor oameni care oricum nu aud pe nimeni și nu înțeleg nimic. Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală.

Gemeni
Adunările sunt locul tău preferat azi. Ai nevoie de oameni în jur, ai nevoie de socializare și de comunicare intensă. Un mesaj așteptat te poate ajuta mai mult decât crezi, atâta vreme cât îl vei înțelege exact. Relațiile cu toți cei din jurul tău sunt calde și agreabile.

Rac
Impresiile emoționate ale unor momente trecute, pe care le simți azi, nu-ți afectează pragmatismul. Nu ai timp de sentimentalisme și lamentări, ești profund ancorat în realitate, trăiești intens fiecare clipă și te bucuri de realizări. Seara te relaxezi alături de cei dragi.

Leu
Cineva îndepărtat are nevoie de suport moral și îți cere, în mod neașteptat, ajutor. Ești confuză și nu știi ce să faci. Viața sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine, și la greu. Te va ajuta să găsești soluții și te va susține indiferent ce vrei să faci.

Fecioară
E posibil să începi o nouă activitate și ai emoții mari. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect. Dacă dispui de mai mulți bani, cumpără-ți ceva nou de îmbrăcat, ca să te simți bine în piela ta și să ai detașarea și degajarea care să te facă să fii cu adevărat apreciată.

Balanţă
Dacă vei gândi negativ mult timp, vei ajunge să le vezi pe toate în negru, chiar și atunci când nu sunt. Bucură-te de viață! S-ar putea să vină zile cu adevărat triste și complicate. Ceea ce este acum, este o altfel de normalitate, pe care trebuie să o acceptăm.

Scorpion
Este o zi bună, dacă nu cauți rezolvări majore la probleme. Ai abilitatea de a face față situațiilor complicate și poți fi un veritabil conducător de oști. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăți.

Săgetător
Este posibil să vină niște bani pe care nu i-ai luat în calcul. Ai mici complicații și întârzieri în a-ți atinge obiectivele, dar asta nu e o problemă majoră. Găsești echilibru în relațiile tale de suflet și ești avantajat de faptul că ești înțeles, apreciat și iubit.

Capricorn
S-ar putea să te simți emoționat astăzi, dar este important să rămâi la rutina ta. Energia care presează pe tine este copleșitoare și este bine dacă poți face cumva să-ți întărești rezistența psihică și fizică, alegând activități pașnice în locul celor stimulative și provocatoare.

Vărsător
Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt câteva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la astre. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit atât de viu ca al tău.

Peşti
Îți pulsează energia în vene, dar nu este momentul pentru acțiuni radicale. Fii cumpătat și păstrează echilibrul. Este posibil să te simți decis să faci un pas important, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva cum este mai bine doar dacă ai răbdare.

articolul original.

Horoscop 5 decembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de mai mult romantism în relația de cuplu

4 December 2022 at 21:59
image

Horoscop luni, 5 Decembrie 2022. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Poți aborda astăzi o chestiune financiară într-un mod mai diferit și chiar original tinzând să fii destul de reticent la ideile sau sfaturile cuiva, dacă nu corespund cu propriile tale convingeri. Ești dornic să-ți satisfaci o anumită plăcere, însă căută să fii precaut în privința gestionării banilor. Confortul propriu este important pentru tine.

Taur
Cu Luna conjunctă astăzi cu Uranus în propriul tău semn poți fi mai excentric în abordare, surprinzându-i pe ceilalți cu atitudinea rebelă pe care o manifești. Va fi o adevărată provocare să te conformezi unor reguli sau tipare mai convenționale familiale sau profesionale. Poți face o schimbare de look interesantă.

Gemeni
Ești mai retras și un pic mai introspect în privința unor chestiuni. În urma unei analize mai profunde poți avea parte de o reală conștientizare care te ajută să vezi lucrurile diferit. Aceasta poate fi de natură emoțională sau vizează propria valoare de sine. Provocarea rămâne în a reuși să te mobilizezi pentru a pune în practică ceea ce ai descoperit.

Rac
Ceva sau cineva te poate surprinde printr-o invitație sau propunere mai puțin obișnuită. Sau poate tu ești cel care are o revelație în privința unui chestiuni, însă oricât de tentantă ar fi ideea pe care o ai, va trebui să găsești o variantă pentru a o implementa. Pe de altă parte dacă simți că cineva nu este foarte sincer cu tine poți reacționa într-un mod destul de direct și radical.

Leu
O zi cu mai multă vizibilitate. În interacțiunea cu o persoană de sex feminin din mediul socio-profesional, nu va fi ușor să-ți păstrezi răbdarea sau diplomația atunci când consideri că îți sunt încălcate anumite limite. Cooperarea sau colaborarea nu sunt tocmai punctele forțe ale acestei zile întrucât perspectivele sunt destul de diferite.

Fecioară
O discuție sau un schimb de idei îți oferă o cu totul altă perspectivă asupra unor lucruri, practic îți deschide noi orizonturi. Sau poate invitația primită pe neașteptate la un eveniment te tentează mai mult decât crezi, rămâne de văzut cum te organizezi cu anumite sarcini pentru a-ți face timp și pentru ce te interesează.

Balanță
Reacția cuiva, care este departe de a fi ceea ce tu te așteptai, te ajută să conștientizezi că poate valorile sau interesele pe care le credeai comune cu acea persoană nu sunt deloc așa. Dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare, nu căuta acolo unde celălalt nu știe sau nu are de unde să ofere. Fii atent la lecția de astăzi, este mai importantă decât crezi.

Scorpion
O conversație, o întâlnire, o postare de pe Facebook îți poate crea o stare de disconfort, întrucât te forțează să te confrunți cu realitatea unei situații care nu este deloc nouă pentru tine. În loc să te lași descurajat de această experiență, profită de ocazie și eliberează-te de orice nu-ți mai folosește. Câteodată libertatea este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți oferi.

Săgetător
O chestiune neașteptată fie de natură profesională, fie în propria gospodărie îți poate da bătăi de cap. Pentru a o rezolva s-ar putea să fie nevoie să abordezi lucrurile într-un mod diferit de până acum. Dacă te confrunți cu o problemă de sănătate, un mod de gândire pozitiv va fi esențial pentru a depăși momentul.

Capricorn
Cu Luna în conjuncție cu Uranus astăzi în sectorul iubirii și al romantismului, îl poți surprinde pe celălalt cu asertivitatea și modul original în care îți exprimi personalitatea. Însă, pentru a te asigura de succes ai nevoie să lași orice fel de dubii sau insecurități personale la o parte. Pe plan financiar ți se recomandă mai multă prudență.

Vărsător
O situație de natură practică care vizează un membru al familiei sau are treabă cu propriul cămin, pune o presiune destul de mare asupra ta. Ești agitat și revoltat în interior întrucât aveai cu totul alte planuri pentru ziua de astăzi. Dacă încerci să te liniștești un pic, realizezi că există și alte variante mai ușoare de rezolvare a problemei.

Pești
Un sfat din partea cuiva, un schimb de idei cu cineva din anturajul apropiat, o informație pe care ai descoperit-o în urma unei cercetări poate să fie extrem de utila și interesantă, oferindu-ți noi perspective. Însă, reticența la schimbare sau o teamă interioară te pot ține pe loc. Dacă primești o invitație neașteptată undeva, accept-o și lăsă viața să te surprindă plăcut.

articolul original.
Ieri — 4 December 2022Ultimele Stiri

Horoscop 5 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se adună bani în cont

4 December 2022 at 19:59

Vibrația zilei este 5 si e bine să avem curaj sa înfruntăm pericolele.

 Horoscop 5 decembrie - SĂGETĂTOR

Apar noutăți la serviciu, se poate să luați și bani în plus și să vă sporiți performanțele, să căpătați proiecte noi, ca să fie o upgradare.

Poate dați o raită pe la magazine, fie și online, ca să vă luați lucruri noi pentru casă și o să reamenajați interiorul.

Se rezolvă o chestiune mai veche, poate din primăvara și o să faceți progrese pe mai multe planuri.

Citește și

 Horoscop 5 decembrie - CAPRICORN

O să vă puneți la punct cu lucrurile care țin de serviciu sau de școală, fie teste sau examene. Poate mai aveți de plătit facturi și vreo plată și o să fiți în priză.

O să reglați relația cu partenerul de cuplu și o să creați un program comun, ca să petreceți mai mult timp împreună.

O să descoperiți o îndeletnicire care v-ar destresa și cu care v-ați putea umple, frumos, timpul liber.

Horoscop 5 decembrie- VĂRSĂTOR

O să investiți niște bani în casă, poate le luați în primul rând copiilor aparatură de ultimă generație ca să poată studia.

Se poate să vă cointereseze cineva la un proiect care-o să vă aducă un plus de vizibilitate și o să vă și placă felul în care se va desfășura totul și o să aveți de ales da, sau ba.

Se poate s-aveți o discuție - de principiu - cu cineva care intenționează să vă uniți forțele ca să atacați un proiect.

 Horoscop 5 decembrie - PEȘTI

E un moment bun de afirmare. Poate abia acum, șefii au ochi pentru voi și o să vă bucurați de oferte din partea altor sponsori, să vă finalizeze un proiect.

O să vă dați peste cap să vă achitați de obligațiile de serviciu, ca să vă ocupați și de treburile voastre și o să mai faceți rost de niște bani.

O reluare a unui proiect incipient și o să poată fi dus la bun sfârșit. De data asta, o să fie cu succes.

 Horoscop 5 decembrie - BERBEC

Se poate să recuperați niște bani și să vă asigurați că o să aveți pentru sărbători, mai ales daca vreți să plecați pe undeva câteva zile, să vă distrați.

O discuție, măcar de principiu, cu un angajator care vrea să lucrați împreună din ianuarie și o să vreți se pare.

Poate ați găsit o destinație de vacanță pentru perioada sărbătorilor și o fi și convenabila la preț.

 Horoscop 5 decembrie - TAUR

O veste care s-ar putea să vă bulverseze și să vă sugereze o nouă direcție pentru cariera voastră și trebuie să vă fie clar ce vă doriți.

Vă ia prin surprindere prezența cuiva care vă invită poate de sărbători undeva.

Se poate să vă treziți cu un accept și să dați drumul unei afaceri, ori vi s-o aprobat un concediu.

 Horoscop 5 decembrie - GEMENI

Ați putea negocia un contract pentru începutul anului și să vă susțineți punctul de vedere până veți obține maximum din ce-ați cerut.

E cineva care vrea să vă capteze atenția pentru că-și dorește să fie în preajma voastră și o să fiți și voi pe recepție.

Noutăți la tot pasul și n-o să lașați să vă scape niciun prilej de a căștiga fie notorietate, fie bani sau ambele.

 Horoscop 5 decembrie - RAC

Întrevedere cu cineva care vă asigură de tot sprijinul dacă o să aveți nevoie de ceva și o să vă faceți niște planuri să fiți siguri că primiti ce v-ați propus.

E o atmosferă mult mai bună la serviciu și o să vă pliați pe cerințele șefilor, care nu vor fi din cale afara de solicitante.

 Se adună bani în cont și o să puteți tăia de pe lista de sărbători tot ce v-ați notat, că o să vi le puteți permite.

 Horoscop 5 decembrie - LEU

Vi se fac promisiuni de bani, premii, poate acum de sfârșit de an și o să vă crească stima de sine, că munca v-a fost, în sfârșit, apeciată.

Poate faceți demersurile necesare să vă recuperați acei bani de care aveți mare nevoie, că altfel, îi mai vedeți anul viitor.

Poate se ivește ocazia să plecați în afara țării, fie cu treabă, fie la distracție și o să decurgă totul în regulă.

 Horoscop 5 decembrie - FECIOARĂ

Se poate să vă treziți cu o ofertă de job și să fie incitantă, mai ales ca un remake, că s-a mai încercat prin primăvara să vă convingă cineva, și vedeți ce și cum.

Reapare cineva care-și dorește o relație și vrea un răspuns, nu mai merge cu amânări. Gata! Da, ori ba.

Sunt ceva lucrări pe acasă de terminat și o să dați zor să nu vă prindă sărbătoarea de Moș Nicolae cu casa întoarsă.

 Horoscop 5 decembrie - BALANȚĂ

O reușită la serviciu, dar tot mult de lucru o să fie și în continuare și o să vă alegeți și cu venituri consistente, că e bancherul zodiacului, Jupiter, în casa serviciului la voi.

E bine să vă-ngrijiti de sănătate, să fiți mai selectivi cu alimentația zilele astea și o să vă simțiți mult mai bine.

O să vă faceți timp pentru o ieșire cu cei dragi din familie, să luați cadouri pentru ajun, să se bucure toți ai voștri.

 Horoscop 5 decembrie - SCORPION

Vesti care să vă puna, poate, într-o stare de alertă și nu o să lașați garda jos că simțiți presiunea unor provocări, dar o să iasă totul bine.

Cineva de care vă e dor, sosește și o să aflați dacă sentimentele sunt aceleași sau a mai intervenit ceva între timp.

O apariție surpriza! Cineva nonconformist vrea să vă coopteze într-o escapadă turistică, poate, în timpul vostru liber.

articolul original.

Horoscop lunar decembrie 2022. Lista nativilor care vor avea parte de perspective noi în ultima lună din an

4 December 2022 at 15:45
image

Horoscop lunar decembrie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună din an!

Berbec – Noi orizonturi personale și profesionale!

Prima parte a lunii se anunță pe cât de dinamică pe atât de provocatoare întrucât poți intra în conflicte de perspective și ideologii fără să stai prea mult pe gânduri. Poți călători mai mult, poți studia lucruri sau domenii noi, poți interacționa mai mult cu persoane din străinătate iar faptul că din 20 decembrie Jupiter reintră în propriul tău semn îți amplifică entuziasmul și energia. Solstițiul de iarnă vine cu o energie mai pragmatică îndreptându-ți atenția spre profesia și rolul tău în societate.

Taur – Pe măsură ce unele uși se închid, altele se deschid!

Perspective financiare sau relaționale diferite pot îmbrăca forma unor discuții mai intense în prima parte a lunii iar atitudinea ta mai combativă va contribui la dezvăluirea unor adevăruri mai mult sau mai puțin comode dar necesare. Solstițiul de iarnă te îndeamnă spre noi orizonturi fizice sau intelectuale oferindu-ți șansa să te expansionezi, chiar dacă Jupiter, în paralel, îți îndreaptă privirea spre interior, căutând să vezi ce-ți aduce cu adevărat împlinire.

Gemeni – Testarea unor parteneriate!

În prima parte a lunii interacțiunea într-un parteneriat indiferent de natura lui va deveni foarte intensă și în ciuda dorinței de a-ți păstra claritatea și discernământul, poți ajunge să-ți expui punctul de vedere într-un mod direct și tranșant. Pe măsură ce luna progresează, atenția ta se îndreaptă spre chestiuni și analize mai profunde personale sau financiare. Pe 29 decembrie, Mercur propriul tău guvernator își începe mișcarea aparent retrogradă, deci e timpul pentru o reevaluare.

Rac – Importanța cooperării cu celălalt!

O situație care vizează un proiect profesional, relația cu un coleg, o chestiune legată de rutină zilnică sau modul de lucru se poate transforma într-o adevărată confruntare în prima parte a lunii scoțând la suprafață chestiuni sensibile. Reactivitatea ta va fi accentuată. În a doua parte a lunii parteneriatele, indiferent de natura lor vor fi în vizorul tău iar tu vei adopta o atitudine din ce în ce mai cooperantă dar și poate mai detașată, înțelegând mai profund interacțiunea dintre tine și celălalt.

Leu – Perspective mai concrete și mai practice!

Dacă în prima parte a lunii este mai intens și mai pasional în reacții, în a doua parte adopți o atitudine mult mai asumată și mai pragmatică. Orice fel de activitate, proiect sau relație de iubire sau de prietenie în care nu te simți valorizat sau recompensat așa cum crezi că meriți poate deveni motiv de tensiune sau neînțelegere. Odată cu solstițiul de iarnă, devii mai practic și mai realist în abordare, căutând să dai o formă concretă anumitor dorințe sau planuri personale sau profesionale.

Fecioara – Reafirmare și regăsire!

Căminul, familia, conexiunea cu mediul din jurul tău îți ocupă o mare parte din timpul tău în prima parte a lunii. Însă exact această dedicare sau implicare profundă poate deveni un motiv de conflict odată cu Lună Plină din 8 decembrie, dacă celălalt nu vede sau nu apreciază eforturile tale. A doua parte a lunii este mult mai veselă și mai relaxată iar solstițiul de iarnă cât și luna nouă din Capricorn din 23 decembrie te găsesc în mijlocul evenimentelor și al oamenilor care te fac să te simți iubit și împlinit.

Balanța – În slujba propriului adevăr!

Beneficiezi de o stimulare atât fizică cât și intelectuală în prima parte a lunii. Studii, posibile călătorii și schimburi de idei și perspective te țin conectată la anumite domenii de interes pentru tine însă Luna Plină din 8 decembrie poate transforma o anumită interacțiune într-o veritabilă confruntare în care nu te vei ezita să-ți afirmi perspectiva. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 decembrie, devii mai introvertită și mai nostalgică căutând confortul și protecția căminului și a celor dragi

Scorpion – Stimulare fizică și intelectuală!

Un context intens și provocator în prima parte a lunii scoate la iveală chestiuni financiare sau sentimentale asupra cărora tu și partenerul nu cădeți de acord. Această conștientizare te poate determina să regândești un anumit mod de a acționa, de a investi financiar sau sentimental într-un parteneriat. Pe măsură ce luna progresează, procesele de comunicare, schimburile și interacțiunea cu mediul înconjurător se intensifică. Solstițiul de iarnă te găsește în plină formă și energie atât fizică cât și intelectuală.

Săgetător – Cine sau ce anume este important pentru tine?

Luna începe cu tine în prim plan, dorințele tale, nevoile tale și aspirațiile tale! Ești hotărât să dai o nouă formă personalității tale astfel încât să fii satisfăcut de imaginea ta. Însă toată această concentrare pe persoana ta poate atinge un apogeu la momentul de Lună Plină din 8 decembrie când tensiunile într-un parteneriat devin greu de ascuns întrucât cineva se simte neglijat sau neîndreptățit. Odată cu solstițiul de iarnă, adopți o atitudine mai pragmatică și orientată spre resurse.

Capricorn – Clarificarea unor relații!

Latura ta mai reflexivă și mai introspectă este evidențiată în prima parte a lunii în timp ce tu preferi să analizezi lucrurile din umbră. Luna plină din 8 decembrie scoate la suprafață orice fel de nemulțumiri existente într-o relație profesională sau sentimentală mai ales dacă unul dintre parteneri nu-și face partea. Însă pe măsură ce Venus, Mercur și apoi Soarele, cu ocazia solstițiului de iarnă se mută în semnul tău, ești revitalizat și pregătit pentru noi începuturi.

Vărsător – Mai multă introspecție și analiză!

Începi luna într-un mod extrem de sociabil și interactiv atât pe plan fizic cât și în mediul online, în comunitatea din care faci parte. Luna plină din 8 decembrie te îndeamnă să găsești un echilibru între implicarea pe planul social și obiectivele la nivel de grup cu focusarea pe propriile aptitudini sau talente. Din 20 decembrie Jupiter intră în Berbec revitalizând modul în care gândești și comunici. Odată cu solstițiul de iarnă, atenția se îndreaptă către interior, devii mai introspect și mai reflexiv.

Pești – Relaționare intensă la nivel social!

Un început de lună cu foarte multe activități, sarcini și proiecte fie personale fie profesionale. Luna plină din 8 decembrie scoate anumite tensiuni le iveală dacă simți că solicitările exterioare devin exhaustive. Pe măsură ce Venus, planeta iubirii, Mercur și apoi Soarele odată cu solstițiul de iarnă intră în Capricorn activând sectorul prieteniilor și al aspirațiilor de viitor, nevoia de relaționare cu comunitatea din care faci parte este amplificată. Ești mai liber și mai idealist în abordare!

Horoscopul general al lunii decembrie 2022 poate fi vizualizat și aici:

articolul original.

Horoscop 5 decembrie. Nativii care se vor îndrăgosti astăzi

4 December 2022 at 09:04
image

Horoscop 5 decembrie Berbec

Berbecii își doresc o schimbare radicală. Fie că va fi ceva pe plan profesional, fie pe plan sentimental, entuziasmul că trăiți ceva nou va atinge cote maxime. Obstacolele nu vor întârzia să apară, dar nu vă speriați și mergeți mai departe. Niciun câștig nu vine dacă n-ați luptat pentru el.

Horoscop 5 decembrie Taur

Începutul săptămânii se anunță unul plin de surprize. Sunteți învăluiți de magia sărbătorilor și nerăbdători să oferiți cadouri. Aceasta este o zi ideală dedicată cumpărăturilor pentru cei dragi. Ceva la care nu vă așteptați o să vă apară în cale, fiți atenți la tot ce se întâmplă în jur.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

Nativii Gemeni se luptă de ceva vreme cu trăirile interioare, cu starea de dispoziție care se schimbă brusc, cu singurătatea și lipsa unui suflet pereche. A venit momentul să vă rupeți de trecut, să încercați să cunoașteți oameni noi și sa dați o șansă fericirii. Trebuie doar să priviți înainte, acolo se află cineva care vă tot urmărește din umbră și așteaptă să-l zăriți. Cine știe, poate vă îndrăgostiți!

Horoscop 5 decembrie Rac

A venit momentul să luați o decizie importantă și să vă duceți relația de dragoste la un alt nivel. Nu vă lăsați copleșiti de emoții sau de gânduri care v-ar putea întoarce din drum. Tot ce ați trăit până acum și modul în care ați depășit obstacolele vieții sunt semne clare că v-ați maturizat emoțional. Sunteți pregătiți pentru o familie.

Horoscop 5 decembrie Leu

Încercaţi să vă dedicaţi mai mult timp pentru activităţile sociale. O ieşire cu prietenii sau chiar alături de colegii de la muncă s-ar putea să contribuie la starea voastră de bine. Discuţiile vă pot lumina calea şi vă pot deschide drumul către noi oportunităţi, la care ar trebui să fiţi deschişi. Pe plan sentimental, o persoană din trecut ar urma să revină în viaţa voastră, aşa că încercaţi să staţi departe de orice tentaţie care vă face mai mult rău decât bine.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Săptămâna începe cu veşti proaste pentru nativii Fecioară. Trebuie să aveţi grijă la sănătatea dumneavoastră, mai ales în sezonul virozelor. Dacă aveţi posibilitatea, nu strică să vă petreceţi ziua în casă, feriţi de temperaturile mici de iarnă. Puteţi urmări un film sau să încercaţi o reţetă nouă în bucătărie, alături de familia dumneavoastră.

Horoscop 5 decembrie Balanţă

Urmează să primiţi o sumă mare de bani, însă ţineţi minte că trebuie să fiţi chibzuit. Chiar dacă este luna cadourilor, cel mai bine ar fi să puneţi şi câţiva deoparte, ca să nu vă treziţi că la finalul lunii rămâneţi fără. Deşi relaţiile cu colegii de muncă par să fie din ce în ce mai bune, nu vă puneţi toată încrederea în anumite persoane. Este posibil să fiţi rănit chiar de cei la care nu v-aţi fi aşteptat.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

S-ar putea să aveţi parte de tensiuni în familie. Încercaţi să vă feriţi de discuţii, pentru că nu se ştie niciodată cât de mult pot escalada. Chiar dacă sunteţi nemulţumit de părerile celorlalţi, aţi face bine să îi lăsaţi să îşi dea seama dacă fac ceva greşit sau nu. Mare grijă cu sănătatea, pentru că s-ar putea ca o boală pe care aţi avut-o în trecut să vă facă probleme din nou.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Este o zi prielnică pentru a-i arăta persoanei iubite toată dragostea dvs. Ar fi frumos o ieşire în doi la un film, la o cină romantică sau chiar la un vin fiert la un Târg de Crăciun. Sunteţi foarte bine aspectat astăzi.

Horoscop 5 decembrie Capricorn

Ca de obicei, nu staţi o clipă. Începutul săptămânii vă aduce multe proiecte noi, de care vă şi apucaţi. Aveţi în plan o călătorie în viitor, iar astăzi este posibil să vă gândiţi să vă achiziţionaţi deja bilete. 

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Încep cheltuielile de Crăciun pentru voi. Deja vă gândiţi la ce cadouri să luaţi celor dragi şi nu vă uitaţi la bani dacă găsiţi ceva pe placul lor. Este posibil să vă şi îndrăgostiţi astăzi.  

Horoscop 5 decembrie Peşti

O zi norocoasă astăzi pentru voi. Veştile bune vin de la prima oră. Ar trebui să vă gândiţi deja să jucaţi la loto sau la pariuri. Spre seară vă simţiţi puţin obosiţi, ar fi bine să încercaţi să dormiţi mai mult. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop 4 decembrie 2022. Nativii care trebuie să se gândească de două ori înainte de a accepta noi propuneri profesionale

3 December 2022 at 21:59
image

Horoscop 4 decembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de duminică.

Berbec
Cu cât vei încerca să-ți impui voința într-un mod prea autoritar, cu atât nu vei reuși decât să creezi o tensiune și mai mare. Înainte de a acționa asigură-te că ești clar în privința emoțiilor tale. Evită încăpățânarea și impulsivitatea! Este indicat să analizezi mai atent anumite informații sau lucruri pe care le descoperi, pentru a vedea cât sunt de reale și cât de bine ți se potrivesc.

Taur
Oricât de mult ți-ai dori, realizezi că nu poți schimba realitatea unei situații care nu te satisface, însă înainte de a trage anumite concluzii asigură-te că ești foarte clar în gândurile tale și că nu acționezi sub impulsul unor emoții de moment. Dacă ești nesigur în privința sentimentelor cuiva pentru tine, dă-ți timp suficient pentru a analiza situația în profunzime.

Gemeni
Dacă simți că nu ai puterea sau resursele necesare de a-ți realiza un proiect, un vis sau o aspirație sau de a onora un angajament, nu miza pe claritatea gândurilor din acest moment. De asemenea, fii mai atent la interacțiunea cu ceilalți, mai ales în plan socio profesional și vezi dacă ești într-adevăr mulțumit de rezultatele colaborării respective.

Rac
Va fi o adevărată provocare să-ți ascunzi emoțiile atunci când ceva sau cineva îți pune la îndoială propria autoritate. Tinzi să acționezi destul de direct și chiar ușor agresiv. Neclaritățile vis-a vis de o procedură de lucru, un proiect anume sau în relația cu un coleg de serviciu pot să-ți pară mai mari decât sunt în realitate, caută să fii un pic mai relaxat și mai tolerant cu anumite chestii.

Leu
În prima parte a zilei, te poți confrunta cu unele dificultăți care îți îngreunează activitatea, iar acestea pot fi de natură practică, logistică sau de natură fizică. Starea ta devine ușor tensionată și tinde să-ți afecteze buna dispoziție. Într-o relație romantică, sentimentele dintre voi nu sunt foarte clare, asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Fecioară
Încercările tale de a prelua inițiativa în anumite privințe se poate confrunta cu o respingere totală din partea cuiva apropiat a cărei perspectivă este total diferită, fapt care îți slăbește un pic încrederea în tine. Susținerea din partea partenerului de cuplu este destul de evazivă însă ar fi indicat să nu mizezi pe claritatea zilei de astăzi întrucât lăsă de dorit.

Balanța
Va fi un pic mai greu să-ți respecți propriile limite atunci când se fac anumite presiuni asupra ta însă cu siguranță merită să încerci. Poate ar trebui să nu te supra încarci cu prea multe activități astăzi, întrucât pot avea un efect epuizant asupra ta. Încearcă să fii sincer cu tine și cu ceilalți și dacă ceva anume te depășește, apelează cu încredere la ajutorul cuiva.

Scorpion
Poți avea o discuție destul de tranșantă cu cineva a cărei atitudine critică are un puternic impact asupra ta, fapt care nu-ți oferă o perspectivă prea pozitivă asupra lucrurilor. Chiar dacă tinzi să te îndoiești de propriile tale calități sau propria valoare de sine, încearcă să nu pui la suflet. Neptun își reia mersul direct în sectorul iubirii fapt care te va ajuta să te clarifici asupra unor chestiuni relaționale.

Săgetător
Este indicat să fii un pic precaut în privința unor cheltuieli astăzi întrucât poți cumpăra anumite lucruri mai puțin necesare sub influența unor stări de moment. Asigură-te că ceea ce-ți dorești și cauți la nivel conștient ca și lucruri, oameni, activități sunt aliniate cu ce ai cu adevărat nevoie la nivel emoțional și spiritual. Încearcă să fii mai atent la tine.

Capricorn
Diferența de perspective între tine și o persoană apropiată este destul de mare însă dacă ți se pare că celălalt depășește o anumită limită cu tine, tinzi să fii destul de dur în modul în care reacționezi. Întrucât claritatea și luciditatea acestei zile lasă de dorit, este mai bine să nu mizezi pe clarificarea situației. Ia-ți timp suficient de reflecție.

Vărsător
Pretențiile sau solicitările cuiva pot să-ți creeze o reală stare de disconfort deoarece ți se par total nefondate. Poți descoperi că anumite valori sau interese nu mai coincid într-o anumită relație sau nu poți miza pe ele așa cum ți-ai fi dorit. Dacă cineva simte o atracție față de tine, va fi destul de dificil de clarificat dacă sentimentele sunt reciproce.

Pești
Nu te grăbi în a accepta o propunere sau o ofertă care ți se face întrucât poate să nu fie cea mai potrivită. Sau dacă propunerea îți aparține ție iar din direcția de unde te așteptai să fii susținut primești în schimb un refuz total, încearcă să nu pui prea mult la suflet. Neptun își reia astăzi mersul direct în propriul tău semn, o ocazie în plus pentru a avea răbdare întrucât anumite obiective și direcții de abia acum încep să se clarifice.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop 4 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii intră la cheltuială

3 December 2022 at 19:49
image

Horoscop 4 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv.  O zi condimentată. O să profităm la maxim de timpul liber, de minivacanța primită cadou, și o să ne vedem cu toți cei dragi și o să facem plimbări.  

Vibrația zilei este 4 și familia o să fie pe primul plan, să-i știm fericiți și în siguranță.

 Horoscop 4 decembrie - SĂGETĂTOR

Invitațiile pe la mondenități curg ca de obicei și o să treceți în revistă ce e nou în sfera socială, să țineți pasul cu evenimentele, să fiți în trend.

Se poate să vă împrieteniți cu niște oameni care vor pune umărul la un proiect cu tentă umanitară, și or să vă convingă și pe voi.

E foarte posibil să întâlniți pe cineva cu care să vă înțelegeți de minune și să formați un cuplu stabil.

 Horoscop 4 decembrie - CAPRICORN

Poate plecați într-o excursie și să rămâneți și peste noapte ca să apucați să vă destindeți, să vă relaxați, că ați avut o săptămână încărcată.

Se poate să vă duceți la un concurs, poate al copiilor, sau e un meci amical. O fi un spectacol și o să fie animație.

Poate renunțați la o vizită în favoarea alteia, că e cineva care are nevoie urgentă de voi.

 Horoscop 4 decembrie - VĂRSĂTOR

Se poate să întâlniți pe cineva care o să vă propună o afacere pentru anul viitor și vi se dă și un timp de gândire să stabiliți agenda și prioritățile.

O să intrați la cheltuială, că vă duceți la o nuntă, ori la un botez, și poate vă costă ținuta sau cadourile pentru sărbători.

E posibil să întâlniți un partener de afaceri la vreun party și să vă oferteze cu un job.

 Horoscop 4 decembrie - PEȘTI

O să fiți răsplătiți cu mici atenții, poate vă caută lume care v-a dus dorul și o să vă bucurați de niște daruri care o să vă ridice moralul.

O discuție la o cafea cu un posibil partener de afaceri vă poate aduce un job, dacă tocmai erați pe punctul să faceți o schimbare în carieră.

Vă scot prietenii la plimbare, la restaurant, poate vă fac cinste cu un prilej anume. Poate cu un succes!

 Horoscop 4 decembrie - BERBEC

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu și să decurgă frumos relația, iar cei căsătoriți vor trăi un eveniment în plan afectiv.

Simțiți nevoia unei schimbări în plan sentimental și o să-i spuneți deschis, partenerului, ce așteptări aveți.

O apariție care o să vă lase bouche-bee! Poate va fi partenerul vostru de viață, daca nu sunteți căsătoriți.

 Horoscop 4 decembrie - TAUR

Poate sunteți dornici de un musafir daca n-ați ieșit din casă zilele astea, și preparați ceva în stilul vostru și o să petreceți câteva ore bune în compania unor oameni dragi.

Poate vine cineva de la drum lung, sau vă dați întălnire în oraș, că e în trecere prin oraș, și stați la o cafea, faceți o plimbare.

Se poate să vă invite cineva la masă, dar mai degrabă o să le gătiți voi ceva delicios și-l chemați pe la voi.

 Horoscop 4 decembrie - GEMENI

 Reapare cineva care o fi cerut un timp de gândire să-și analizeze trăirile și să-și clarifice direcția. Merge mai departe, sau s-a ajuns la final.

Se poate să mai cunoașteți și altă lume în drumurile voastre pe la petreceri și o să vedeți dacă există o rezonanță sufletească.

O să ieșiți la socializare, că nu vă place monotonia și statul acasă .Aveți nevoie de lume și comunicare.

 Horoscop 4 decembrie - RAC

Se poate s-aveți un sărbătorit în familie, sau poate dați de bani că v-ați mutat sau că ați terminat niște lucrări în locuință, ori curățenia generală.

O să vă duceți în vizita la niște rude apropiate, să ziceți cuiva un la mulți ani, sau felicitări că și-a găsit serviciu.

Poate n-o să refuzați invitația la un spectacol și o să vă prindă bine o porție de cultură, de artă.

 Horoscop 4 decembrie - LEU

Voi o să vă descurcați lejer cu banii și o să vă plimbați, că n-aveți stare și vă prinde bine să ieșiți la socializare, ca vă eliberați de gândurile apăsătoare.

E momentul întâlnirii cu destinul, daca sunteți în căutarea perechii de suflet, și e bine să vă uitați cu atenție de jur împrejur.

Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment și veți primi și aprecieri și recomandări pe mai departe.

 Horoscop 4 decembrie - FECIOARĂ

Se poate să vă duceți la un eveniment festiv, că e cineva apropiat și care nu concepe să nu fiți de față, pentru că are nevoie de susținerea voastră.

Poate le faceți o vizita părinților, că au nevoie de o vorbă bună, fară alte pretenții, și o să le pansați vreo rană sufletească.

Pare să fie o sărbătoare în familie și o să aducă fiecare invitat din afară câte ceva, ca să munciți mai puțin.

 Horoscop 4 decembrie - BALANȚĂ

Poate vă faceți curaj să sunați pe cineva care, deși nu credeți, e dispusă persoana să treacă peste niște situații care v-au perturbat relația.

Sunteți pe punctul de a face pasul cel mare spre căsătorie, anul viitor, probabil, și vă faceți planuri, puneți pe hârtie, dar țineți totul la secret.

Poate-i faceți o surpriza partenerului de cuplu și dați o fuga în alt oraș, într-o plimbare, o vizită.

 Horoscop 4 decembrie - SCORPION

O vizită surpriză și o să vă dea tot programul peste cap, că o să vreți, neapărat, să ieșiți împreună, să vă mișcați, nu să stați acasă.

O să vă duceți la o zi aniversară sau e tot ceva important, festiv, și o să revedeți și alte cunoștinte.

Se poate să revedeți niște prieteni după o mai lungă perioadă de timp și să rescrieți niște pasaje ale relației, că e nevoie.

articolul original.

Horoscop bani și finanțe: decembrie 2022. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

3 December 2022 at 12:19
image

Horoscop bani și finanțe pentru luna decembrie 2022. Iată ce rezervă astrele!

Berbec – Mai strategic în privința resurselor!

Dacă principalele cheltuieli în prima parte a lunii țin de cursuri, călătorii, chestiuni juridice, proiecte de cercetare, din 10 decembrie vei aborda o atitudine mai serioasă și chiar mai strategică în privința resurselor tale. E posibil să investești bani într-un curs de training pentru înbunătățirea performanțelor. Sfârșitul de lună poate veni cu o propunere financiară promițătoare, însă lucrurile trebuie analizate cu grijă.

Taur – Determinat în a-ți crește valoarea!

Sectorul financiar este în prim plan. Ești mai determinat în a-ți cere drepturile în prima parte a lunii, mai ales dacă nu ești plătit corespunzător cu munca și efortul tău. Vei căuta să atragi atenția asupra ta și a valorii pe care consideri că o meriți, iar în a doua săptămână a lunii ai toate șansele să faci progrese semnificative. Dacă ți se propune un parteneriat de business sau o propunere de afaceri, oricât de tentantă ar putea să pară, caută să vezi dacă este practică și realizabilă.

Gemeni – Posibilități și șanse financiare!

O lună avantajoasă financiar! Mercur, propriul tău guvernator urmat la câteva zile de Venus vor intra în Capricorn pe 6 și respectiv 10 decembrie, activând sectorul afacerilor și al investițiilor. Poți primi un bonus, un ajutor din partea cuiva sau o veste bună legată de o moștenire sau un plan de economii. Solstițiul de iarnă și Luna nouă din 23 decembrie dau startul unor noi perspective financiare în timp ce retrogradarea lui Mercur din 29 decembrie te îndeamnă să regândești anumite aspecte financiare cu mai multă atenție.

Rac – Gestionarea eficientă și asumată a resurselor!

Atitudinea ta față de bani sau resurse este una chibzuită și organizată căutând să te gestionezi cât mai eficient. Însă, luna plină din 8 decembrie poate să scoată la suprafață anumite chestiuni delicate care vizează un proces de partaj, o moștenire, un business propriu sau chiar anumite bunuri deținute la comun cu cineva. În timp ce unele persoane pot avea lucruri de ascuns, tu vei încerca să-ți aperi punctul de vedere într-un mod asumat și chiar cooperant.

Leu – Bucuria de a oferi!

O lună în care o perspectivă practică în privința gestionării resurselor poate să fie de mare folos. În ciuda implicării tale într-un proiect important pentru tine, dacă acesta nu se dovedește a fi și unul profitabil, te poți vedea nevoit să regândești anumite lucruri. În a doua parte a lunii ești mai practic și mai eficient cu cheltuielile efectuate însă, în același timp poți fi mai dornic și chiar bucuros să oferi un cadou sau un ajutor acelor persoane a căror situație financiară este mai delicată.

Fecioară – Satisfacerea unor dorințe sau plăceri!

O mare parte din cheltuielile acestei luni vizează în primul rând chestiunile domestice, casnice pentru ca ulterior să te focusezi pe a-ți îndeplini anumite dorințe sau plăceri personale. Este indicat să eviți speculațiile sau activitățile financiare cu un grad mare de risc, chiar dacă contextul pare tentant. Din 20 decembrie Jupiter se întoarce în Berbec în sectorul afacerilor și al investițiilor tale intensificând anumite discuții pe marginea unei chestiuni financiare începute mai demult.

Balanță – Caută să vezi ce este mai important pentru tine!

În prima parte a lunii ești un pic mai relaxată în privința banilor, cauți să-ți satisfaci anumite plăceri și interese, poate o călătorie undeva, un curs pe care ți-l doreai demult sau un nou mijloc de transport. Pe măsură ce lună înaintează adopți o abordare mai tradiționalistă, te preocupă căminul familia sau cadourile pe care plănuiești să le faci. Spre sfârșit de an pot exista anumite discuții financiare în sânul familiei iar dacă perspectivele sunt diferite, caută să vezi totuși ce este mai important pentru tine.

Scorpion – Reevaluarea unui parteneriat de business!

Luna Plină din 8 decembrie activează axa resurselor zilnice, investițiilor și a bunurilor deținute la comun într-un parteneriat scoțând la iveală orice fel de dezechilibru existent. Poate ai nevoie să reevaluezi angajamentul sau sinceritatea unui partener de business sau de cuplu cu care nu pare că mai  împărți aceeași perspectivă pentru a vedea dacă obiectivele mai sunt comune. Între 10 și 20 decembrie, fii mai precaut în privința resurselor tale, în ciuda dorinței de a te răsfăța și a-ți îndeplini anumite plăceri.

Săgetător – Focus pe sectorul financiar!

Ești hotărât să investești mai mult în tine în prima parte a lunii, să-ți schimbi stilul vestimentar, o nouă coafură, un mod diferit de prezentare, pentru a te pune mai multă în valoare, toate acestea antrenând diverse cheltuieli. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 Decembrie din sectorul resurselor zilnice și al valorilor, noi perspective financiare se deschid pentru tine. Ești mai practic în administrarea banilor și investești mai mult în proiecte și relații avantajoase financiar.

Capricorn – Investiții în propria imagine!

Tensiunea financiară cauzată de instabilitatea economică actuală va începe să se diminueze. Chiar dacă nu va dispărea total, vei dobândi alte instrumente de care să te folosești într-un mod avantajos. În a doua săptămână a lunii, te poți folosi de experiența și aptitudinile acumulate pentru a contribui la menținerea stabilității financiare. Vei investi mai mulți bani pentru a-ți înbunătați propria imagine atât personală cât și profesională. Odată cu solstițiul de iarnă ți se recomandă mai multă prudență întrucât ești tentat să investești într-o metodă de îmbogățire rapidă.

Vărsător – Mai multă cumpătare și moderație!

Ești mânat de impulsuri și dorințe puternice în prima parte a lunii, fapt care te poate determina să cheltuiești destul de rapid. Jupiter se află încă în sectorul finanțelor tale până pe 20 decembrie, ceea ce amplifică dorința de a te răsfăța cu lucruri și activități frumoase, deosebite. Se recomandă mai multă precauție în intervalul 10 – 20 decembrie la orice fel de proiecte de viitor sau aspirații personale, asigură-te că le poți implementa într-un mod eficient și practic.

Pești – Îmbunătățirea planului financiar!

Poți fi un pic mai grăbit în modul în care cheltuiești în prima parte a lunii sau poate o situație anume te forțează să efectuezi anumite achiziții care vizează situația propriului cămin. Din 20 decembrie, Jupiter se reîntoarce în Berbec în sectorul finanțelor și al valorilor ceea ce-ți va amplifica dorința de a-ți înbunătăți acest sector. Odată cu solstițiul de iarnă însă anumite planuri sau proiecte de viitor la care lucrezi vor avea nevoie de o susținere financiară concretă, deci este important să fii cât mai realist.

articolul original.

Horoscop 4 decembrie. Zodiile care nu acceptă compromisuri astăzi

3 December 2022 at 09:48
image

Horoscop 4 decembrie Berbec

Berbecii sunt filosofici astăzi. Vă exprimați ideile creative și primiţi susținerea familiei, atât morală, cât și financiară.

Horoscop 4 decembrie Taur

Familia va fi stâlpul de sprijin și al Taurilor. Veți avea mici dificultăți în privința îmbunătățirii anumitor aspecte în plan personal. Fiți mai încrezători în forțele proprii.

Horoscop 4 decembrie Gemeni

Gemenii își doresc să călătorească cu prietenii. Însă, relaționarea cu ceilalți poate fi mai dificilă azi. E recomandat să vă odihniți înainte de a pune planurile de vacanță în aplicare.

 

Horoscop 4 decembrie Rac

Sectorul financiar este foarte bine aspectat în ceea ce-i privește pe Raci. Totuși, încercați să duceți toate sarcinile la bun sfârșit în prima parte a zilei pentru a ramne timp si pentru distracţie. 

Horoscop 4 decembrie Leu

Leii sunt în centrul atenției. Aveți o încredere deosebită în voi și veți atrage priviri la fiecare pas. Atenție, însă, nu divulgați informații personale celor din jur.

Horoscop 4 decembrie Fecioară

Familia este în prim plan pentru Fecioare. Cel mai bine ar fi ca azi să rămâneți deschiși în fața schimbărilor atât în plan amoros, cât și al investițiilor. Nu uitaţi să vă ascultați intuiția.

Horoscop 4 decembrie Balanţă

Balanțele se axează pe studiu sau relații. Poate fi o zi în care să vă relaxați alături de prieteni, dar și o zi în care să acumulați informații din mai multe domenii.

 

Horoscop 4 decembrie Scorpion

Este o zi bună pentru investiții în ceea ce-i privește pe Scorpioni. Abilitățile voastre vă ajută să duceți la bun sfârșit atribuțiile zilei, care vă vor ajuta și pe zona de imagine.

Horoscop 4 decembrie Săgetător

Săgetătorii sunt ambițioși atunci când e vorba să-și pună ideile în practică. Mai mult de atât, familia și prietenii vă apreciază eforturile și munca depusă în ultima perioadă. Aveți toate motivele să sărbătoriţi azi.

Horoscop 4 decembrie Capricorn

Capricornii sunt norocoși. Ajutorul de astăzi poate veni din surse neașteptate și vă poate ajuta în atragerea energiilor pozitive. 

Horoscop 4 decembrie Vărsător

Nativii Vărsător vor avea parte de schimbări în sectorul profesional. Partenerul vă susține ideile, iar atmosfera din cercurile sociale vă poate inspira. 

Horoscop 4 decembrie Peşti

Peștii au calități de conducători, iar acest aspect poate atrage o sumă majoră de bani. Mai mult de atât, veți rezolva o problemă de sănătate.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe detalii, puteți face asta accesând pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop 3 decembrie 2022. Nativii care vor avea noroc la bani

2 December 2022 at 21:59
By: R.M.
image

Iată previziunile pentru ziua de sâmbătă, 3 decembrie. Ce ne rezervă astrele. 

Berbec
Reușești să îmbini, astăzi energia, dinamismul care te caracterizează cu spiritul strategic sau, altfel spus poți acționa într-un mod înțelept pentru a-ți atinge scopurile. Este favorizată participarea la o activitate de grup sau un sport de echipă, dar și o întâlnire cu prietenii te energizează considerabil, mai ales că tu ești cel care întreține atmosfera.

Taur
Profiți din plin de ziua de astăzi, chiar dacă preferi să nu fii foarte vizibil în acțiunile tale. Te poți implica sau chiar coordonezi cu multă responsabilitate un proiect caritabil, de într-ajutorare, fapt care îți aduce bucurie și satisfacție interioară. Pe plan relațional poți să nu fii foarte clar în privința unor sentimente față de cineva.

Gemeni
Dacă simți să te pui mai mult în valoare printr-o interacțiune mai intensă pe plan social sau vrei să-ți crești vizibilitatea în mediul online, această zi susține astfel de activități. În schimb este important să evaluezi cu grijă promisiunile unor persoane pe plan profesional, poate nu toate sunt cele mai clare și mai corecte. Evita idealismul excesiv!

Rac
Îmbini cu succes experiența și aptitudinile acumulate până acum cu perseverența și determinarea, pentru a-ți duce la îndeplinire obiectivele. Demonstrezi din nou că poți fi un adevărat leader indiferent de domeniul vizat, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propriul potențial, dar și aprecierea superiorilor.

Leu
Indiferent de locul în care te găsești ești sufletul petrecerii, iar modul carismatic în care îți exprimi personalitatea atrage atenția asupra ta. Dacă ești plecat într-o călătorie, locurile pe care le vizitezi sau cultura cu care interacționezi îți încântă sufletul și te energizează la maxim. Ești armonios și natural în modul în care interacționezi cu ceilalți.

Fecioară
Dacă ești profund implicat în cercetarea și dezbaterea unui proiect de natură financiară, poate să fie un credit, un împrumut, o activitate pe cont propriu, abordarea practică și strategică de care dai dovadă îți aduce rezultatele pe care le aștepți. Însă, dacă mizezi și pe susținerea cuiva, pentru a-ți realiza proiectul asigură-te că susținerea este una reală.

Balanță
Dacă participi la un eveniment social, monden ai toate șansele să te afli în centrul atenției, întrucât știi exact cum să te pui în valoare pentru a cuceri atenția celorlalți. Abilitățile tale de comunicare sunt apreciate și evidențiate. Și interacțiunea cu partenerul de cuplu este favorizată atâta timp cât comunicarea este una clară și transparentă.

Scorpion
Dacă îți propui să faci o schimbare importantă în rutina zilnică, în obiceiurile alimentare sau chiar în modul de lucru sau de organizare al sarcinilor, reușești să faci apel la acele resurse interioare extraordinare de putere și transformare pe care doar tu le deții. Tot ce-ți propui poți realiza!

Săgetător
Dacă ai un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult, astăzi este ocazia perfectă pentru a-l relua. Este o zi minunată pentru a te pune în valoare, a te juca, a te relaxa, a te bucura de acei oameni sau activități care îți amplifică optimismul și buna dispoziție. Dacă ești atras de cineva, fă-ți curaj și invită acea persoană în oraș, cu siguranță nu o să-ți pară rău.

Capricorn
Orice fel de schimbare îți asumi să faci la nivel interior, în interacțiunea cu căminul tău cu propria familia, este una binevenită și care îți aduce mai multă pace și stabilitate interioară. Ai resursele necesare atât interioare cât și exterioare pentru a te mobiliza corespunzător. Important este să păstrezi o gândire clară și lucidă.

Vărsător
Dacă plănuiești o călătorie sau lucrezi la orice fel de proiect, reușești să îmbini cu succes perseverența și determinarea cu voința necesară pentru a-ți atinge obiectivele. Procesele de comunicare indiferent de forma lor sunt favorizate și reușești să-ți faci cunoscută ideea, gândul, strategia sau mesajul. Important este să găsești și un mod practic de implementare.

Pești
O zi profitabilă și reușită fie din punct de vedere material întrucât poți fi recompensat pe măsura muncii tale fie moral, deoarece culegi rezultatele efortului și a implicării tale într-un proiect sau eveniment important. Recunoașterea sau aprecierea primită îți amplifică încrederea și stima de sine, reprezentând o adevărată încurajare.

articolul original.

Horoscop 3 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap

2 December 2022 at 20:37
image

Horoscop 3 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să avem chef de plimbare, de văzut cu prietenii, de ajuns la un spectacol, de mers la un târg, o expoziție. De multe lucruri avem chef, că avem o stare bună.

Vibrația zilei este 3 și e undă verde la călătorii și la comunicare.

 Horoscop 3 decembrie - SĂGETĂTOR

O efervescență în sfera sentimentală la voi. Poate faceți cunoștință cu cineva sau partenerul pe care-l aveți o să vă facă o surpriza foarte plăcută.

Poate vă dați întălnire cu familia și o să vă petreceți mare parte din zi împreună, fie și prin oraș, poate luați și masa la restaurant.

E o atmosferă de sărbătoare și dacă nu e cu lume multă, poate fi o cină romantică de neuitat.

 Horoscop 3 decembrie - CAPRICORN

Se poate să plecați într-o plimbare prin alt oraș și să vă întâlniți cu oameni dragi și poate rămâneți și mâine dacă o să dați de gazde primitoare.

Se autoinvită cineva care nu v-a văzut de multă vreme și dacă sunteți acasă o să fie perfect, daca nu, data viitoare.

O să vă puteți lua o revanșă, să-i scoateți la masa pe prieteni și să petreceți o zi, două împreună.

 Horoscop 3 decembrie - VĂRSĂTOR

Prietenii vă scot din casa și o să fie distracție, că aveați nevoie de o pauză, să vă încărcați bateriile, ca să atacați în forță acest sfârșit de an.

Sunt evenimente festive la care sunteți așteptați și o să vă bucurați de revederea unor oameni cu care vreți să reînnodați relația.

E rost de plecat pe undeva și să vă întâlniți cu oameni cu care aveți ce povesti că s-au întâmplat multe în ultima vreme.

 Horoscop 3 decembrie - PEȘTI

 Surprizele se țin lanț la voi și o să vă perindați pe la diverse manifestări care să vă țină spiritul viu și să vă ajute să vă decuplați de la toate sursele de stres.

 O să atrageți toate privirile prin munca pe care ați depus-o,  printr-un talent care poate fi admirat la scenă deschisă.

Prezența cuiva o să vă schimbe cu totul viață dacă nu sunteți căsătoriți și o să schimbați, poate, și serviciul.

 Horoscop 3 decembrie - BERBEC

O să vă bucurați de atenția celor din jur, după ce și voi le-ați făcut tot felul de servicii și i-ați luat cu voi peste tot. Acum e și rândul vostru.

O să vă invite cineva la un spectacol, poate fi și o expoziție, ori poate vă duceți împreună la un târg tradițional și-o să vă placa.

Revine după o vreme cineva care și-a revizuit atitudinea și o să puteți fi împreună, în alti termeni. Mai buni!

 Horoscop 3 decembrie - TAUR

Vi se oferă șansă de a revedea niște locuri incărcate de amintiri și o să vă lașați purtați pe drumuri de munte, într-o excursie că să vă relaxați.

E cineva care vrea să vă întâlniți și poate o să vă deplasați prin țară că să schimbați o vorbă, o emoție.

O să aveți chef de o tratație și-i chemați pe frați surori pe la voi să degustați bunătățile preparate chiar de voi.

 Horoscop 3 decembrie - GEMENI

E lume multă care vrea câte ceva de la voi și o să vă împărțiți în așa fel încât să apucați să vă vedeți cu cât mai mulți, dacă nu chiar cu toți.

Se poate să vă iasă în cale cineva care să fie pe lungimea voastră de unda și să vreți să aprofundați subiectul, dacă nu sunteți căsătoriți.

Vă puteți împacă după o ceartă cu cineva la care nu puteți renunță în ruptul capului și să vă continuați relația.

 Horoscop 3 decembrie - RAC

Vă puteți și plimba, puteți ajungeți și la o nuntă sau la un botez,  și o să fie distracție, că aveți alternative și chiar era nevoie de un respiro.

Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap, insomnie și o să vă reveniți, în sfârșit, la normal.

O ieșire în lume, poate vă duceți, macar, la un spectacol dacă nu într-un parc de agrement, la munte, în străinătate.

 Horoscop 3 decembrie - LEU

O să primiti o invitație de la prieteni și o să vă faceți timp să ajungeți la ei. Poate e o mare petrecere și vreți să fiți și voi pe-acolo.

Sfera sentimentală e colorată frumos și o să vă puteți găsi un suflet care să vă completeze dacă n-aveți pe nimeni.

E cineva care așteaptă de ceva vreme să vă vedeți și o să reînnoiască invitația. Poate vă duceți, e incitant.

 Horoscop 3 decembrie - FECIOARĂ

 Poate ați preparat niște bunătăți și-i chemați pe cei dragi în vizită că vreți să împărtășiți niște vești bune. Poate aveți și un succes recent și o să fie o atmosferă cât se poate de bună.

 Se poate să faceți o tratație în cinstea cuiva care merita toată atenția voastră și o să fie toată lumea mulțumită.

Se poate să faceți o tratație în cinstea cuiva care merita toată atenția voastră și o să fie toată lumea mulțumită.

 Horoscop 3 decembrie - BALANȚĂ

Se poate să aveți o discuție intre patru ochi cu cineva care e atașat de voi, dar or fi apărut niste animozități pe care ați vrut să le spulberați, și o să reușiți.

Vesti bune cu singuranță, că apare cineva care vă poate face fericiți și să aveți o viață frumoasă împreună.

O să vă ia prin surprindere sosirea cuiva și o să lasați pe altădată ce vă propuseserăți, că să fiți împreună.

 Horoscop 3 decembrie - SCORPION

Poate dedicați o parte din timp și familiei, să petreceți împreună câteva ore sau poate vă întâlniți mâine la un prânz în familie.

Un musafir o să fie binevenit la orice ora cu condiția să fiți acasă, poate-l așteptați la cafea.

O să adunați în jurul vostru niște oameni cărora le împărtășiți ideile și poate puneți la cale un proiect de Anul nou.

articolul original.

Horoscop de weekend, 3-4 decembrie 2022

2 December 2022 at 21:01
Horoscop de weekend, 3-4 decembrie 2022

Aspecte generale: conflictele pot duce la apropiere sau separare, în funcție de modul în care gestionați diferențele dintre voi.

BERBEC

Încercați să evitați orice efort fizic care ar pune mai multă presiune pe corpul dvs. și așa suficient de solicitat.  Amintiți-vă să vă odihniți suficient. Dacă porniți la drum, asigurați-vă că aveți la voi toate documentele importante.

TAUR

Stați bine cu sănătatea, ceea ce vă va oferi și o energie pozitivă. Veți petrece clipe frumoase cu membrii familiei și prietenii. S-ar putea ca cineva căruia i-ai împrumutat bani, să ți-i returneze, ceea ce vă va rezolva unele dintre problemele financiare.

GEMENI

Folosește ceea ce ai deja înainte de a te grăbi să cumperi mai mult decât ai nevoie. Planurile de călătorie, dacă există, ar putea fi amânate din cauza modificărilor de ultim moment în programul dvs.

RAC

Faci sport pentru a te menține într-o formă bună. Ceea ce este excelent! Asigură-te că orice plan pui la cale este realist, astfel încât să îl poți realiza/executa. Concentrează-te pe munca ta și rămâi consecvent cu ceea ce ți-ai propus.

LEU

Două zile grozave în care le vei zâmbi inclusiv străinilor. Romantismul îți va ocupa toată ziua. Îți vei răsfăța copiii și familia pe măsura inimii tale.

FECIOARĂ

Evitați să mâncați în exces și verificați-vă greutatea. Ar trebui să evitați abordarea subiectelor delicate, pentru că asta ar putea provoca certuri cu cei dragi. S-ar putea să te confrunți cu o latură dură și necunoscută a partenerului tău, ceea ce te-ar putea face să te simți inconfortabil.

BALANȚĂ

În acest weekend, veți avea suficient timp pentru dvs., pentru micile plăceri care să vă îmbunătățească starea de sănătate și aspectul fizic. Veți fi norocoși în tot ce întreprindeți, deoarece este momentul vostru de strălucire. Gândirea pozitivă este magică și îți poate transforma viața.

SCORPION

Termină cu alimentația proastă și excesivă! Nu îți faci decât deservicii continuând în ritmul acesta. S-ar putea ca cineva să ceară un împrumut, dar a-l ajuta poate fi complicat în acest moment pentru tine.

SĂGETĂTOR

Natura ta bună și blândă îi va face pe mulți fericiți că te cunosc în această perioadă. Financiar, noile propuneri de contracte ar putea părea profitabile, dar nu vor aduce câștigurile dorite. Nu luați decizii pripite când vine vorba de investiții.

CAPRICORN

Evită orice tensiune mentală și stresul...măcar sâmbătă și duminică. Cineva în care ai încredere nu îți va spune întregul adevăr într-o problemă care te macină.  

VĂRSĂTOR

Țineți-vă dieta sub control și faceți puțin sport pentru a vă menține în formă. Ați promis doar că până la Crăciun veți da jos câteva kilograme!  Oaspeții ar putea da năvală sâmbătă seara, ceea ce nu te va deranja deloc. Dimpotrivă, cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

PEȘTI

Nivelul tău de energie va fi ridicat. Dacă simți că nu ai destui bani, n-ar fi rău să ceri sfatul cuiva care se pricepe la finanțe și care te poate ajuta în ceea ce privește gestionarea banilor și economii. Organizează-ți weekendul cu atenție - Vorbește cu oameni în care poți avea încredere pentru a le căuta ajutorul.

Philip Morris susține inovația

articolul original.

Horoscop zilnic, 3 decembrie 2022. Taurii trebuie să fie mai flexibili. Racii au nevoie de organizare

2 December 2022 at 09:55
Horoscop zilnic, 3 decembrie 2022. Taurii trebuie să fie mai flexibili. Racii au nevoie de organizare

Berbecii să nu rateze o oportunitate, Leii trebuie să facă primul pas, Balanțele și Vărsătorii să comunice, Scorpionii să fie atenți la detalii, Săgetătorii asă fie mai realiști, Capricornii să-și urmeze drumul, iar Peștii să fie atenți la promisiuni.

Berbec

Urcă-te în trenul rapid și vezi unde te duce. Vei fi surprins cât de departe poți ajunge cu un efort minim. Grația și manierele tale politicoase te vor ajuta să navighezi acolo unde trebuie să fii. Profită la maximum de această energie urcând spre vârf și nu te odihni până nu ajungi acolo!

Taur

Flexibilitatea este importantă astăzi. Abordează o atitudine mai relaxată. Încercarea de a-ți impune ideile nu este cea mai bună tactică. Viziunea în tunel te va restricționa în multe feluri. Păstrează-ți mintea deschisă și fii receptiv la opiniile celorlalți. 

Gemeni

Lucrurile care vin spre tine din toate părțile te obligă să faci o mișcare. Încearcă să nu te simți presat în ceva ce nu vrei să faci. O neliniște nervoasă te îndeamnă să acționezi. Nu lăsa energiile altora să îți dicteze ce să faci. Asigură-ți poziția și fii puternic. Nu te lăsa ademenit în situații despre care știi că sunt dăunătoare pentru tine.

Rac

Apelează la pragmatism. Fii atent la detalii și organizează-te. Fii conștient de faptul că poate fi necesar să-ți modifici cursul pentru a se potrivi cu energia grupului. Încearcă să lucrezi împreună cu ceilalți pentru a atinge un obiectiv comun. A obține ajutorul altora este mai ușor decât crezi, atâta timp cât rămâi concentrat și motivat.

Leu

Astăzi este una dintre acele zile în care prosperitatea este mult mai aproape decât crezi. Vei găsi ceea ce cauți dar depinde de tine să faci primul pas. Mai mult ca sigur, cauți răspunsuri solide la întrebările tale profunde. Nu-ți lăsa mintea curioasă să se odihnească până nu le găsești.

Fecioară

Nehotărârea te poate lăsa neajutorat la o răscruce de drumuri. Ceilalți din jurul tău ar putea fi la fel de nehotărâți. În același timp, s-ar putea să te simți presat să acționezi imediat și te-ai săturat să aștepți ca alții să facă prima mișcare. Găsește răspunsuri în soluții simple. Există mai mult de o cale corectă de urmat. Alegerea este corectă când crezi în ea. 

Balanță

Comunicarea este o parte cheie a zilei. Vei descoperi că, dacă mergi cu fluxul, vei ateriza exact acolo unde trebuie să fii. Simte-te liber să treci de la un lucru la altul. Nu este nevoie să te limitezi la un singur mod de a face ceva.

Scorpion

Conectează-te cu energia stabilă a zilei dar ai grijă că tensiunea poate apărea sub formă de discuții rapide și informații greșite. Oamenii ar putea fi volubili și frenetici. Așteaptă ca praful să se așeze înainte de a alege drumul pe care să mergi. Deciziile impulsive sunt de natură să te conducă pe căi care ar putea să nu fie cea mai bună soluție. Încearcă să nu te gândești prea mult!

Săgetător

Sentimentul expansiv pe care l-ai putea experimenta astăzi ar putea fi stins, pe măsură ce ai senzația că ai pierdut contactul cu realitatea. Asigură-te că te conectezi cu viața reală și planifică-ți acțiunile pentru a-ți echilibra natura capricioasă. Lucrurile pe care nu le-ai luat în considerare s-ar putea să apară și să te lovească.

Capricorn

Mergi pe ritmul tău. Dacă încerci să te agăți de informațiile sclipitoare și rapide ale zilei, s-ar putea să-ți pierdeți vocea în mulțime. Pe de altă parte, dacă ești prea ferm și încerci să planifici prea mult, s-ar putea să te privezi de evenimente spontane. Trasează-ți propriul drum și nu-ți fie teamă dacă nu te urmează nimeni.

Vărsător

Vorbește cu persoana care stă lângă tine în autobuz sau cu cea din spatele tău la coadă la magazin. Poate avea o fărâmă de înțelepciune de împărtășit care îți va schimba viața pentru totdeauna. Să știi că și tu ai putea fi acea persoană care schimbă viața altcuiva, cu un singur gând sau cu un sfat. Comunicarea este cheia.

Pești

Stima de sine poate fi provocată de un vorbitor rapid sau de o situație neplăcută. Nu accepta lucrurile așa cum apar la prima vedere. Există o semnificație mult mai profundă sub suprafață și ai fi prost să nu o recunoști asta atunci când apare. Ține-te de obiectivele tale și rămâi cu picioarele pe pământ. Promisiunile mari s-ar putea să fie goale. 

Philip Morris susține inovația

articolul original.

Horoscop 2 decembrie 2022. Lista zodiilor care au parte de câștiguri pe plan profesional

1 December 2022 at 21:59
image

Horoscop 2 decembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de vineri.

Berbec

Cu lună în propriul tău semn ești plin de energie și dornic de o nouă aventură. Te angrenezi în acele activități care te stimulează și-ți expansionează personalitatea. Schimburile de idei și experiență cu cei din jur sunt incitante și provocatoare. Poți participa la un curs care te ajută să lucrezi mai profund cu energia feminină sau cu propriile emoții.

Taur

Ești mai retras și mai introspect astăzi. Preferi să observi lucrurile din umbră și să analizezi totul cu grijă. Dacă apar diverse temeri sau insecurități, ai șansa să le înțelegi mai bine, fapt care îți amplifică puterea interioară. Este o zi bună pentru o practică spirituală sau un proces de vindecare.

Gemeni

O zi perfectă pentru o ieșire cu prietenii, o activitate de grup sau de ce nu un pic mai multă mișcare în aer liber. Ești mai liber și nonconformist în abordare. Preiei cu ușurință inițiativa de a organiza orice fel de activitate care te poate conecta cu acei oameni sau medii care rezonează cu aspirațiile și hobby-urile tale.

Rac

Îți asumi coordonarea unor proiecte sau activități casnice sau profesionale cu multă responsabilitate. Tinzi să-ți impui autoritatea într-un mod mai asertiv căutând să folosești cât mai eficient resursele pe care le ai la dispoziție. Însă dacă simți că nu primești respectul său recunoașterea pe care o meriți, acest lucru te poate afecta ușor.

Leu

Libertate și aventură sunt cuvintele care te caracterizează! Ești mai asertiv în abordare și dornic să explorezi un nou domeniu dacă studiezi ceva, o nouă cultură dacă ești plecat într-o călătorie, o nouă persoană dacă ieși la o întâlnire! Un schimb de idei cu cineva îți poate oferi cu totul alte perspective!

Fecioară

Ești angrenat în tot felul de discuții, calcule și analize de natură financiară, fie cu cineva din familie fie referitor la o situație care ține de cămin, casă sau mediul familial. Poate o modificare sau o schimbare în propria casă. Deși preiei inițiativa în privința unor decizii, realizezi că s-ar putea să fie nevoie să-ți asumi anumite riscuri.

Balanța

Cu luna situată în sectorul parteneriatelor tale, celălalt din viața ta capătă o importanță deosebită, fie el prieten, iubit sau colaborator. Poți fi mai asertiv dar și mai carismatic în modul în care te manifești mai ales dacă interacționezi mai mult în mediul social. Dacă cineva îți încalcă granițele vei fi mai promt în apărarea lor.

Scorpion

Latura ta practică și organizatorică este evidențiată astăzi, fie că te ocupi de chestiuni profesionale fie casnice. Ești mai preocupat și de propria sănătate, chiar te mobilizezi mai ușor în anumite privințe, mai ales dacă acestea vizează o dietă sau un regim alimentar. Dacă te decizi să mergi un pic la sală s-ar putea să te întorci total revitalizat.

Săgetător

Cu luna în sectorul iubirii și al creativității, ești optimist, energic și extrem de charismatic, pregătit pentru a cuceri sau a te lăsa cucerit. Poți aborda pe cineva cu mai mult curaj și asertivitate și în general socializezi cu multă ușurință. Este un timp perfect pentru a te relaxa mai mult sau pentru o activitate de divertisment.

Capricorn

Astăzi ești mai retras și preferi confortul propriului cămin pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă totuși te decizi să pleci pe undeva vei alege un loc în care să te simți familiar și în largul tău. O discuție cu cineva apropiat, poate un membru al familiei decurge echilibrat și armonios, ajutându-te în a vindeca poate o chestiune din trecut.

Vărsător

O zi activă atât fizic cât și intelectual. Comunicarea cu cei din anturajul apropriat este amplificată dar și drumurile, mesajele și schimburile de idei și experiență. Dacă cineva sau ceva te deranjează astăzi vei tinde să-ți expui punctul de vedere într-un mod un pic prea direct. O zi bună pentru mișcare și jocuri de strategie.

Pești

Ești mai curajos și mai asertiv în modul în care te pui în valoare sau în care îți expui talentul și abilitățile, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Te bucuri de recunoașterea sau aprecierea celorlalți și chiar a publicului, dacă activitatea ta este una publică. Fii precaut cu cheltuielile efectuate.

articolul original.

Horoscop 1 decembrie 2022. Nativii care vor fi în centrul atenției

30 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 1 decembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de joi. 

Berbec
Chiar dacă te trezești poate un pic mai agitat, restul zilei se anunță mult mai bun. Poți avea parte de o zi deosebită, indiferent de cum și unde o petreci atâta timp cât nu te supra aglomerezi. Poți participa la o acțiune caritabilă sau de într-ajutorare, fapt care îți dă un real sentiment de împlinire. Dacă pleci la un drum și ești la volan, condu preventiv.

Taur
Ești mai idealist și ai planuri mari pentru ziua de astăzi. În ciuda naturii tale pragmatice și calculate, va fi o adevărată provocare să-ți ții în frâu anumite dorințe sau să-ți setezi așteptări rezonabile. Pe seară poți avea o stare cu totul deosebită, magică, indiferent ca o petreci în compania unui grup de prieteni sau alături de partenerul de cuplu.

Gemeni
Poate să fie o zi reușită atâta timp cât păstrezi o comunicare cât mai clară și mai obiectivă. Anumite lucruri sau situații te pot impresiona și motiva în același timp. Dacă te decizi să participi la un eveniment social, monden, toată lumea pare să graviteze în jurul tău, fapt care transformă totul într-o experiență cu adevărat deosebită.

Rac
Dacă în prima parte a zilei, e greu să stai liniștit din cauza unor probleme sau neînțelegeri pe care încerci să le rezolvi cât poți de bine, în a doua parte te așteaptă momente deosebite. Indiferent dacă ești acasă sau plecat într-o călătorie, locurile, atmosfera, compania în care te găsești îți garantează o noapte cu adevărat magică.

Leu
Chiar dacă unele planuri se fac și se desfac de mai multe ori în aceeași zi, chiar dacă sunt în continuare lucruri pe care vrei să le clarifici, chiar dacă te lași incitat și provocat de tot felul de discuții, în final, pe seară te poți bucura de o adevărată conexiune fizică și intimă alături de persoană iubită. O zi cu adevărat interesantă!

Fecioară
Poate activitățile de care te ocupi în prima parte a zilei te fac un pic să-ți pierzi răbdarea, întrucât vezi că nu toată lumea are ritmul tău sau cu cât încerci să-i mulțumești pe toți, cu atât alte solicitări continuă să răsară. Atmosfera se detensionează, iar pe seară ai șansa să fii în mijlocul unor prieteni dragi, alături de care te simți minunat sau în compania partenerului de cuplu care te poate surprinde mai mult decât plăcut.

Balanță
Dacă ești provocată de ceva sau cineva, reușești să-ți exprimi punctul de vedere într-un mod asumat și matur atâta timp cât îți păstrezi încrederea în tine. Atenția ta poate să fie împărțită în mai multe direcții, în același timp, fapt care te poate consuma la nivel intelectual. Dacă cineva îți solicită ajutorul, vei fi dispusă să ajuți imediat simțind acest ajutor ca pe o misiune de suflet.

Scorpion
Cu cât reușești să-ți controlezi mai bine impulsivitatea sau nerăbdarea în modul în care acționezi, financiar sau sentimental, cu atât îți vei atinge mai bine scopurile. Latura ta artistică, creativă este evidențiată, iar tu ai șansa să-ți pui talentul în valoare. Acest lucru este valabil și pe plan sentimental, o cină romantică ar fi varianta perfectă pentru a încheia ziua cu succes.

Săgetător
Poate nu este ziua perfectă pentru clarificarea unor lucruri atunci când perspectivele sunt diferite, însă poate să fie mai mult decât potrivită pentru o reuniune familială sau pentru a primi vizita unor oameni dragi. Poveștile fiecăruia, dialogul sau interacțiunea respectivă are un puternic efect pozitiv asupra ta.

Capricorn
Nu este o zi potrivită pentru acțiuni care necesită precizie sau atenție la detaliu cât mai degrabă activități care au nevoie de imaginație și intuiție. Ceva anume te poate impresiona și motiva într-un mod deosebit. Poate să fie o conversație pe care o porți cu cineva, o postare, un mesaj sau un video motivațional. Ești cu adevărat inspirat și dacă ai un mesaj de împărtășit cu ceilalți, astăzi este momentul potrivit.

Vărsător
Astăzi cauți să te simți bine în compania acelor oameni, lucruri sau activități care îți amplifică bucuria de viață. Poți sărbători ceva sau pe cineva sau poți participa la o activitate socială, indiferent de situație ai un sentiment plăcut, de împlinire și satisfacție. Știi cum să te faci plăcut și să te pui în valoare, întrucât te simți încrezător în propriile forțe.

Pești
Dacă reușești să-ți depășești anumite insecurități interioare, ai șansa să profiți la maxim de potențialul acestei zile. Ești inspirat, creativ, ești mai mult decât pregătit pentru a împărtăși din talentul tău și cu restul lumii. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, spectacolul pe care îl pui în scenă se bucură de un real succes, fapt care te face mândru. O zi cu un potențial artistic, emoțional și spiritual deosebit.

Puteți urmări horoscopul general, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop bani și finanțe, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop dragoste, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

articolul original.

Horoscop 1 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Poate faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață

30 November 2022 at 21:57
image

Vibrația zilei este 1 și e bine să pășim cu dreptul într-o nouă situație.

 Horoscop 1 decembrie - SĂGETĂTOR

E o efervescență la voi. Fie plecați pe undeva, fie o să aveți musafiri și o să petreceți frumos, poate și pentru că unii dintre voi vă sărbătoriți onomastica de ieri.

Se anunță cineva în vizită, dar se poate să preferați o ieșire la plimbare pe la târgurile de sezon, decât statul acasă.

Se poate să fiți și gazde și musafiri pe perioade diferite ale zilei și o să fie distracție, nu glumă.

 Horoscop 1 decembrie - CAPRICORN

Voi păreți a fi pe picior de plecare, poate vă mai luați încă o zi libera și le legați de weekend, ca să rămâneți la odihnă câteva zile.

Vă dați întălnire cu grupul că să aveți preocupări comune, să vă duceți pe la mondenități, să vă umpleți frumos timpul liber.

O revedere care vă poate da peste cap dacă tot voiați să recâștigați inima cuiva și să vă meargă bine în relație.

 Horoscop 1 decembrie - VĂRSĂTOR

O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile că să vă rămână timp să ieșiți cu prietenii, să plecați poate într-o excursie, un dus-întors revigorant.

O să vă scotociți de bani să vedeți daca vă ajung să dați o fugă la niște rude care locuiesc prin împrejurimi.

O să cheltuiți niște bani că să-i ajutați pe ai voștri. O să se destindă, să vadă lucruri noi, frumoase.

 Horoscop 1 decembrie - PEȘTI

Poate v-ați luat cazare pe undeva, plus niște zile libere să respirați alt aer, să profitați de timpul liber comun cu al celorlalți, să vă plimbați.

O vizită neașteptată și poate plecați pe undeva să revedeți niște oameni și locuri dragi, să căpătați un alt vibe.

Vă scot prietenii la plimbare, într-o excursie. O fi și un sărbătorit pe acolo, iar dacă nu, o să fie tot o atmosferă de sărbătoare.

 Horoscop 1 decembrie - BERBEC

Sfera deplasări e îmbietoare și poate o porniți la drum, ca să vă dezmorțiți, că ați muncit destul și o să vă și relaxați zilele astea.

Vi se fac promisiuni de ieșit în lume și chiar așa se vă întâmpla, că prietenii o să vă ia cu ei pe la evenimente.

Ați putea pleca de azi și să vă întoarceti duminică, daca vă ajung banii, într-o stațiune de agrement că să vă distrați.

 Horoscop 1 decembrie - TAUR

O să vă interesați de o destinație macar pentru sâmbăta, dacă nu puteți pleca de azi, să vă rupeți de stresul cotidian că ați atins un prag de oboseală.

O să dispuneți de niște bani și o să dați o raită prin oraș, pe la prieteni să vă bucurați de o cafea, o prăjitură, de un spectacol.

Poate-i chemați pe prieteni și pe rude pe la voi, ca să petreceți câteva ore cu bunătățile preparate de voi, așa cum vă place vouă.

 Horoscop 1 decembrie - GEMENI

O să interacționați cu multă lume și o să vă duceți probabil la o zi de naștere sau sărbătoriți altceva care o să vă binedispună.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu daca nu aveți pe nimeni și să vă meargă și bine.

O revedere cu niște oameni care vă pot sprijini în fel și chip și o să vă duceți pe la evenimentele mondene, prin oraș.

 Horoscop 1 decembrie - RAC

O să vă deplasați cu ușurință și să vă întoarceti și azi, dacă mâine aveți treaba. O să vă prindă bine un strop de distracție.

Vă caută cineva care locuiește departe și o să vă puteți vedea, cu condiția să nu aveți o rezervare prin țară pe undeva.

Se rezolvă niște chestiuni mai vechi în cursul dimineții și în rest, vă puteți duce în vizită sau să primiți musafiri.

 Horoscop 1 decembrie - LEU

 O șansă de a repara o relație și să vă plimbați pe undeva că să mai uitați de obligațiile de tot felul, că i-ați dus dorul persoanei cu pricina.

 La un party, undeva, ați putea întâlni pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi și să vă înțelegeți, pentru că exista compatibilitate.

Apare o șansă de a repara o relație și să vă plimbați pe undeva, că să mai uitați de obligațiile de tot felul, că i-ați dus dorul persoanei cu pricina.

 Horoscop 1 decembrie - FECIOARĂ

Se ivește prilejul să vă revedeți cu niște oameni care vă pot fi de ajutor, moral, material și să strângeți rândurile, să vă mai vedeți și cu alte ocazii.

Poate abia acum o să ajungeți la un eveniment sau într-un oraș unde trebuia să vă duceți acum o lună sau chiar mai bine și o să aflați noutăți.

O persoană care ține de voi vrea să faceți câțiva pasi pe afară că să vedeți daca sunteți compatibili.

 Horoscop 1 decembrie - BALANȚĂ

O să vă alăturați unui grup să faceți echipă, să vă duceți la un târg, la un party, la un spectacol că să simțiți că e sărbătoare.

O întrevedere cu cineva pe care trebuia să-l întâlniți cu ceva timp în urma, dar nu s-a putut și acum e momentul.

Chef de plimbare aveți, cu cine s-ar găsi și o să vă delectați și cu lucruri care vă fac placere și cu delicatesuri.

 Horoscop 1 decembrie - SCORPION

Se vă crea un context propice unei discuții legate de relația de cuplu care se poate rescrie, pe ici, pe colo și să vă meargă și mai bine, poate perfectați comunicarea.

Poate vă delectați cu un hobby, practicați un sport, vă implicați în tot felul de activități, că să vă revigorați.

La o reuniune, pe undeva, o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate face viață și mai frumoasă.

articolul original.

Horoscop zilnic, 1 decembrie 2022. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii se izolează de lume, iar Racii se ceartă

30 November 2022 at 14:26
Horoscop zilnic, 1 decembrie 2022. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii se izolează de lume, iar Racii se ceartă

Leii se îndreaptă spre partea spirituală a vieții, Vărsătorii trebuie să-și vadă de treaba lor și să nu se amenstece în problemele altora, iar Taurii își fac tot felul de procese de conștiință.

BERBEC

Cheltuielile abuzive din ultimele săptămâni vă pot face să vă simțiți mai puțin încrezători în situația voastră financiară. Poate ai împrumutat niște bani unui prieten și te îndoiești de capacitatea lui de a rambursa. Sau poate te-ai îndrăgostit de cine știe ce reclamă publicitară și acum regreți că ai făcut achiziția. Returnează produsul dacă poți. Dacă nu poți, atunci pur și simplu învățați din experiență și treci peste momentul ăsta.

TAUR

Ambiția și voința ta de a reuși ar putea fi în contradicție cu sentimentele tale astăzi. Poate că ai muncit atât de mult încât nu acorzi suficientă atenție prietenilor și familiei -  iar lor le este dor de tine. Poate te îndoiești de capacitatea ta de a-ți îndeplini responsabilitățile. Fii obiectiv atunci când analizezi situația. Nu lăsa emoțiile să te copleșească cu tine.

GEMENI

În mod absolut neobișnuit pentru Gemeni, s-ar putea să decizi să te izolezi, departe de lume. Poate că ești obosit și vrei doar să te relaxezi și să citești o carte bună. E ok. Toată lumea are nevoie de puțină singurătate din când în când. Singura problemă aici este că, dacă rămâi prea izolat, s-ar putea să ratezi o conversație importantă. Rezistă tentației de a închide telefonul!

RAC

O ceartă de la bani ar putea interfera cu o prietenie astăzi. Poate că cineva nu a rambursat un împrumut și creditorul are acum nevoie de el. Poate că un membru al gospodăriei nu-și poate plăti partea care îi revine din facturi. Nu te lăsa atras în certuri și reproșuri. Stai de vorbă cu persoana care are probleme. Banii nu merită să distrugi o prietenie și să lași un gol în viața ta.

LEU

Aspectele spirituale și metafizice îți pot ocupa mult timp astăzi. S-ar putea să doriți să explorați religiile importante ale lumii sau să încercați diferite practici de ocultism. Dacă îți dorești, aceasta este ziua potrivită. Concentrarea ta este foarte puternică, deși va fi necesar să faci multe pauze!

FECIOARĂ

Tânjești după o vacanță și te-ai putea juca cu ideea unei viitoare călătorii pe calea aerului. Mintea ta se poate îndrepta către locuri spirituale precum India, Egipt, Israel sau Irlanda, în timp ce te întrebi cum ar fi să stai în locurile sacre din acele țări. Nu te juca doar cu ideea. Probabil că a venit momentul pentru o călătorie care s-ar potrivi firii tale mistice.

BALANȚĂ

Cineva pe care îl cunoști de multă vreme s-ar putea să se îndepărteze sau să dispară în alt mod din viața ta. El sau ea se poate muta într-o țară îndepărtată. Probabil că veți rămâne în legătură prin telefon sau e-mail, dar nu va mai fi niciodată la fel, cel puțin nu pentru mult timp. Te vei simți mai bine dacă vei întâlni oameni noi. Îți vor ieși în cale astăzi, eventual prin intermediul unor activități de grup.

SCORPION

S-ar putea să existe o tensiune între tine și partenerul tău, lucru care te-ar putea face să te simți puțin deprimat. Cheia pentru a remedia această situație este comunicarea sinceră. Amintiți-vă că sincer nu înseamnă neapărat brutal. Comparațiile și reproșurile acum nu pot decât să mărească distanța deja creată. Spune-i partenerului tău cum te simți, dar nu arunca vina pe el. Până la sfârșitul zilei, totul ar trebui să fie bine.

SĂGETĂTOR

Astăzi, energia ta este scăzută, așa că probabil nu te simți foarte sociabil. Vrei să-ți îngropi nasul în proiectele tale, în loc să fii obișnuitul suflet al petrecerii. Este în regulă, dar ai grijă să nu te izolezi într-atât de tare încât să-ți fie dor să primești niște complimente sincere. Asta poate face o mare diferență în felul în care te simți!

CAPRICORN

O atracție electrizantă față de cineva pe care poate tocmai l-ați întâlnit ar putea face ca mintea dvs. să se oprească astăzi asupra sexului și dragostei. Dacă poți, organizează o seară romantică cu această persoană. Dacă acest lucru nu este posibil, urmăriți un film care vă emoționează până la lacrimi. Lăsați să iasă această energie într-un fel sau altul.

VĂRSĂTOR

Membrii familiei ar putea fi supărați din cauza diferitelor evenimente frustrante din viața lor, care nu au legătură cu tine. Astăzi cel mai bine ar fi să-i lăsați în pace să rezolve lucrurile în felul lor. Nu este cazul să vă băgați. Mai bine profitați de această ocazie pentru a vă ocupa de unele dintre preocupările dvs. pe care este posibil să le fi amânat.

PEȘTI

Cuvintele negândite din partea unei persoane mai tinere ar putea duce la supărare. Dacă vorbele aspre sunt îndreptate către tine, nu le lua în serios. Corectează-l cu blândețe. Oricum, păstrează informațiile  pentru tine și apoi uită-le. Nu merită stresul.

Philip Morris susține inovația

articolul original.

Horoscop 30 noiembrie 2022. Lista zodiilor care au parte de libertate și liniște în viața personală

29 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 30 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de miercuri!

Berbec

Astăzi ești introvertit, nostalgic și simți nevoia să stai mai mult timp retras. Agitația cotidiană pare să nu-ți priască foarte mult iar un schimb de idei sau perspective cu cineva poate să nu fie deloc pe placul tău.Te poți odihni mai mult sau poți face o scurtă meditație sau introspecție, cu siguranță te-ar ajuta.

Taur

Poți realiza că nu rezonezi deloc cu o anumită politică de grup sau cu modul în care se abordează lucrurile într-un proiect la care participi, fapt care te determină să reevaluezi dacă mai vrei sau nu să faci parte din grup. Sau într-o relație de prietenie, descoperi că obiectivele și viziunile voastre nu mai sunt tocmai comune. Ai de făcut niște analize!

Gemeni

În ciuda dorinței tale de a interacționa cât mai armonios și mai echilibrat cu mediul exterior, interacțiunea cu cineva din mediul profesional îți crează o stare de disconfort. Deși te străduiești să păstrezi o oarecare diplomație, s-ar putea să fie destul de greu să-ți ascunzi emoțiile. Încearcă să tratezi totul cu mai multă ușurință!

Rac

Tânjești după o stare de libertate atât fizică cât și intelectuală. Însă, pentru a-ți îndeplini această dorință, ai nevoie să găsești rețeta perfectă între timpul alocat sarcinilor sau responsabilităților profesionale și timpul pentru mai multă relaxare sau odihnă. Dacă poți, mergi la un film, vizitează un muzeu, fă o plimbare mai lungă, orice variantă este binevenită!

Leu

Ceva anume te nemulțumește într-o relație romantică. Chestiuni care vizează intimitatea sau angajamentul celuilalt nu sunt foarte clare, fapt care scoate la suprafață sentimente de gelozie, control sau posesivitate. Este important să păstrezi o perspectivă cât mai obiectivă și să lași ego-ul la o parte, un sfat valabil pentru ambele părți implicate.

Fecioară

Cu luna în Pești în sectorul parteneriatelor tale, va trebui să găsești un echilibru între nevoile tale și nevoile celuilalt întrucât ți se poate cere să sacrifici anumite lucruri sau activități pentru a-l susține pe celălalt într-un anume fel. Încearcă să găsești o variantă care să vă satisfacă pe amândoi, pentru a evita un sentiment de frustrare!

Balanță

O zi destul de agitată și aglomerată în care este important să ai grijă de tine. Încearcă pe cât posibil să-ți prioritizezi activitățile și să nu te încărci cu mai mult decât poți duce doar pentru a mulțumi pe toată lumea. Rezolvă strictul necesar și în rest profită de timp pentru a te odihni un pic, ți-ar prinde tare bine.

Scorpion

S-ar putea să simți nevoia unui mic răsfăț sau să răsfeți pe cineva cu ceva, indiferent de caz poți avea o atitudine mai relaxată. Unde ți se recomandă un pic de prudență este în sfera financiară, unde poți fi tentat să faci anumite cheltuieli sub impulsul unor stări de moment. Deci caută să îmbini cumva pragmatismul cu starea mai boemă de astăzi.

Săgetător

Astăzi poți resimți un real conflict interior. La nivel conștient, îți dorești mai multă mișcare, libertate, interacțiune în timp ce la nivel subconștient nevoia ta este de mai multă liniște, retragere, confort și siguranța unui mediu protector. Încearcă să faci câte un pic din amândouă pentru a te simți împlinit.

Capricorn

Astăzi emoțiile tale pot să fie mai puternice decât propria ta rațiune ceea ce presupune că poți analiza anumite lucruri sau situații într-un mod ușor distorsionat. Dacă simți că o anumită persoană, mediu sau informație nu sunt cele mai benefice pentru tine, indiferent de motiv, nu insistă asupra lor ci caută să te protejezi mai mult. Fii selectiv cu ce sau cine se află în jurul tău.

Vărsător

Fii mai precaut în privința ofertelor care ți se fac astăzi mai ales dacă cineva încearcă să te convingă de calitatea unor servicii. În egală măsură cineva din cercul de prieteni poate apela în vreun fel la ajutorul sau susținerea ta, însă dacă te hotărăști să ajuți, asigură-te că o faci într-un mod cu care să fii confortabil și mulțumit. Evită idealismul excesiv!

Pești

Cu luna în propriul tău semn emoțiile și simțurile tale sunt mai amplificate decât în mod normal. Ești mai senzitiv și mai influențat de mediul înconjurător. Dacă ceea ce se solicită sau se așteaptă de la tine pe plan social sau profesional nu rezonează cu propriile tale dorințe, s-ar putea să nu fii foarte dispus să renunți la ce este important pentru tine.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

Puteți urmări horoscopul general, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop bani și finanțe, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop dragoste, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

articolul original.

Horoscop 30 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apar niște recompense, deoarece șefii sunt mulțumiți de ei

29 November 2022 at 21:17
image

Vibrația zilei este 3 și o să dăm dovadă de sinceritate.

 Horoscop 30 noiembrie - SĂGETĂTOR

Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți progrese după o perioadă de munca intensă și o să vă mai gândiți și la voi, să vă mai și relaxați.

E posibil să vă treziți cu niste musafiri și să vă bucurați, că o să aveți un schimb de impresii, care o să vă aducă un alt vibe.

Vă reușesc demersurile de afaceri, o să recuperați și din urmă niște bani, ca să fiți cu cheltuielile la zi, neapărat.

 Horoscop 30 noiembrie - CAPRICORN

Se reglează o situație scriptică și o să vă croiți drum spre un alt nivel profesional. O să vă luptați pentru locul întăi în clasament.

O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere și dacă v-a mai rămas loc liber, o să vă dați acceptul.

Se poate să vă scoată cineva la cafea, să vă facă și un cadou și să vă invite și la sfârșit de săptămână pe undeva.

 Horoscop 30 noiembrie - VĂRSĂTOR

Se anunță bani și o să aveți cu ce să le luați alor voștri ce v-au rugat, că lista e cam lunga și nu v-ați putut ocupa de toate, dar se rezolvă.

O să recuperați niște bani că a venit scadența și o să vă gândiți la o plecare la sfârșit de săptămână pe undeva.

E o tevatură la voi. Apar noi provocări, poate vin, deja, și niste bani și o să fiți mulțumiți.

 Horoscop 30 noiembrie - PEȘTI

Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afaceri și o să vă consultați cu familia, ca să știți dacă vă puteți sacrifica timpul liber sau sunteți de neînlocuit.

O reușită, vi se plătesc acei bani pe care nu i-ați putut lua la momentul oportun și o să fie o relaxare financiară.

Vă interesați de un posibil job. Poate faceți o schimbare de macaz și o să vă repoziționați în cadrul breslei voastre.

 Horoscop 30 noiembrie - BERBEC

Există oportunitatea să plecați undeva, fie cu treabă, fie la distracție și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic și nervos.

Vi se dă acceptul pentru niște studii sau ca să faceți o investiție. Poate cumpărați ceva scump, poate fi și o mașină.

O să vă ia prin surprindere prezenta cuiva și poate vă „smulge” vreo declarație de dragoste, de fidelitate.

 Horoscop 30 noiembrie - TAUR

Apar niște recompense, că ați lucrat frumos și șefii sunt mulțumiți de voi și în felul asta își arată aprecierea. E un stimulent care funcționează.

E cazul să vă mai luați și voi un respiro să scăpați de oboseală și de stres.

Poate le reamintiți șefilor să vă dea și acei bani pe care nu vi i-a dat la timp, că să vă asigurați o rezervă.

 Horoscop 30 noiembrie - GEMENI

O renegociere și poate ați avut un răgaz de gândire și acum știți dacă dați curs unei afaceri sau nu vă încumetați.

O să vă bucurați de o invitație la un eveniment, poate fi ziua cuiva de nume, poate chiar a voastră.

Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai armonioasă și o să dați de-o parte toate neînțelegerile.

 Horoscop 30 noiembrie - RAC

O să le dați de capăt unor chestiuni mai vechi și o să atacați în forță proiectele care o să vă puna în valoare calitățile de necontestat. E un moment foarte bun de afirmare.

Ați mai putea face rost de bani din surse paralele cu serviciul și să vă luați diverse lucruri utile pentru casă și ai voștri.

Se poate să primiti noi responsabilități la serviciu și cu toate că o să fie mult de muncă, o să luați și bani.

 Horoscop 30 noiembrie - LEU

Noutăți care să vă tina în priză , să vă stârnească să ieșiți la rampă cu un proiect pe care-l aveați în vedere de multa vreme și o să vă treziți și cu recompense.

Se poate să luați o decizie referitoare la viață de cuplu, dar s-aveți grija să nu vă pripiți, că să n-aveți ce regreta.

Poate faceți o programare la medic, ca să știți cum stați cu sănătatea, să urmați un tratament dacă sunt ceva probleme.

 Horoscop 30 noiembrie - FECIOARĂ

Se poate să legalizați un act și să vă consolidați statutul, că ați tot așteptat să se limpezească apele și să vă fie recunoscute drepturile, în sfârșit.

Se poate să stați la masa negocierilor și să vă impuneți punctul de vedere, dar să mai și cedați pe ici, pe colo, cât să fie bine pentru ambele părți.

Bine ar fi să vă faceți timp și pentru partenerul de cuplu, că munca non-stop vă sabotează relația de cuplu.

 Horoscop 30 noiembrie - BALANȚĂ

O să vă puteți găsi și voi pe cineva care să fie trup și suflet alaturi de voi și să vă faceți viață și mai frumoasă, pentru că un partener vă întregește, într-adevăr.

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, dar se anunță și bani, o primă, cadouri, poate și o să fie și o atmosferă energizantă.

Aveți energia necesară să începeti lucruri noi care să vă aducă un plus de imagine, să vă faceți remarcați.

 Horoscop 30 noiembrie - SCORPION

Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect, din ianuarie, care să vă placa și să v-aducă și câștiguri bănești.

E o răscolire sufletească și care nu vă da pace, dar soluții sunt. Trebuie doar să întindeți antenele.

Se poate să câștigați niște bani din colaborări și să aveți o rezervă cu care să plecați în weekend la distracție.

articolul original.
❌