ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Două persoane accidentate mortal pe o trecere de pietoni

24 November 2022 at 17:06
image

O persoană a murit şi alte este resuscitată în urma unui accident rutier înregistrat, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 2A, în apropiere de localitatea ialomiţeană Giurgeni, informează Agerpres.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) informează că şoferul unui autoturism a lovit două persoane care traversau pe trecerea pentru pietoni.

„Una dintre persoane a decedat în urma impactului, iar cealaltă este resuscitată la faţa locului, dar nu răspunde manevrelor. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate”, a precizat IGPR.

Potrivit sursei, traficul este blocat şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 60 de minute. 

articolul original.

Trafic blocat pe DN2A, la Giurgeni. Doi pietoni au fost loviți pe pe trecerea de pietoni. O persoană a decedat.

24 November 2022 at 16:18
image

UPDATE: Astazi, 24 noiembrie, în jurul orei 17.10, pe DN2A în localitatea Giurgeni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a două persoane.

Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Brăila conducea un autoturism pe raza comunei Giurgeni ar fi acroșat doi pietoni aflați în traversarea părții carosabile pe marcajul de trecere pentru pietoni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul celor doi pietoni, un bărbat și o femeie de 59 de ani, respectiv 54 de ani, ambii din comuna Giurgeni.

Conducătoarea autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe 2A, localitatea Giurgeni, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care conducătoarea unui autoturism a lovit 2 persoane care traversau pe trecerea pentru pietoni.

Una dintre persoane a decedat în urma impactului, iar cealaltă este resuscitată la fața locului, nu răspunde manevrelor. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute

articolul original.

Accident rutier la Roșiori, incendii la Giurgeni și Andrășești.

16 September 2022 at 06:46

Acordarea de prim ajutor și stingerea incendiilor reprezintă doar câteva exemple dintre cele 22 misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 24 de ore (15.09.2022). La nivel județean, 18 persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni gestionate de pompierii ialomițeni, amintim:

În perioada de referință, trei echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească, în comuna Giurgeni.

Incendiu Giurgeni 2
Incendiu Giurgeni

Au ars anexa gospodărească, furaje, lemne de foc și aproximativ 10 metri liniari de gard. În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două persoane, ulterior acestea fiind transportate la spital de către echipajele SMURD și  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

De asemenea, în data de 15.09.2022, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un ATV și o bicicletă, în comuna Roșiori.

Accident Roșiori

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, doi minori răniți ușor. În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. După acordarea primului ajutor, pacienții au fost monitorizați, transportați și predați la Spitalul Municipal Urziceni de către echipajele SMURD și SAJ Ialomița.

În data de 15.09.2022, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la groapa de deșeuri menajere din comuna Andrășești.

Incendiu Andrășești
Incendiu Andrășești 2

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise. Au ars deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

sursa: ISU Ialomița

articolul original.
  • There are no more articles
❌