ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 23 June 2022Ultimele Stiri

Elevii comunei Mircea Vodă, răsfățați de administrația locală

23 June 2022 at 17:39
image

Luna iunie a debutat cu Ziua Internațională a Copilului, un bun prilej pentru administrația locală a comunei Mircea Vodă de a le transforma celor mici această zi într-o adevărată sărbătoare. Astfel, copiii au venit la baza sportivă din localitate unde a fost amenajat un loc de joacă special pentru ei.

„Au avut suficientă energie pentru a se distra și încerca toate locurile de joacă special amenajate pentru ei: tobogane, trambuline și castele gonflabile pentru cei mai mici, toate asezonate cu sucuri, înghețată, vată pe băț și pictură pe față”, spune primarul George Ionașcu.

Bucuria si fericirea de pe chipul copiilor se putea citi cu ușurință, întâlnirea cu mascote și personaje din desene animate au produs o emoție de nedescris, iar copiii au dansat și-au făcut poze și s-au îmbrățișat cu Mini și Micky, Puh, Picaciu, Donald Duck și alții.

Tot pentru elevi, consilierii locali ai comunei Mircea Vodă, județul Constanța, au aprobat alocarea sumei de 50.000 de lei pentru premierea elevilor din ciclul gimnazial, cu domiciliul pe raza comunei, care au obținut rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2021/2022. Vizați de acestă hotărâre au fost elevii care au obținut premiile I, II și III la învățătură.

Astfel, elevii care au obținut premiul I au primit din partea administrației locale câte 500 de lei, cei care au obținut premiul al II-lea au primit câte 400 de lei, iar cei cu premiul al III-lea au primit câte 300 de lei.

Tot la capitolul investiții în educație, Consiliul Local a decis să aprobe alocarea sumei de 4.000 de lei pentru participarea elevilor Școlii Gimnaziale numărul 1 Mircea Vodă la programul „Cadet pentru 3 zile”.

Nu în ultimul rând, copiii comunei Mircea Vodă (clasele a III-a până la a XII-a) au beneficiat de o zi specială la parcul de distracții acvatice Aqua Magic din stațiunea Mamaia.

Consiliul Local a aprobat inițiativa primarului George Ionașcu de a oferi copiilor această bucurie chiar la începutul vacanței de vară. În consecință, a fost adoptată o Hotărâre a Consiliului Local prin care s-a disponibilizat suma de 25.000 de lei pentru transportul celor mici la parcul de distracții.

Orice copil din comună s-a putut înscrie pentru acest eveniment deosebit, grupurile fiind însoțite de părinți sau alte persoane adulte care să-i supravegheze.

articolul original.
  • There are no more articles
❌