ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Generalul bulgar Săbi Săbev, despre mobilizarea parţială în Rusia: „Decizia lui Vladimir Putin este dictată de teama de a nu pierde mai multe teritorii ocupate în Ucraina”

22 September 2022 at 20:56
image

Vladimir Putin a susținut un discurs, miercuri dimineață, în care a anunțat mobilizarea militară parțială în Rusia.

Generalul bulgar Săbi Săbev, membru al Uniunii ofiţerilor în rezervă „Atlantic” a vorbit într-un interviu acordat postului de radio BNR despre cele mai recente evenimente din Federaţia Rusă, după anunțul liderului de la Kremlin.

Explicația unui general bulgar despre decizia de mobilizare parţială în Rusia

„Decizia lui Vladimir Putin este una de panică, dictată de teama de a nu pierde mai multe teritorii ocupate în Ucraina. Plus pierderile tot mai mari ale trupelor ruse în această invazie şi rata crescută de dezertare în armata rusă.

Mobilizarea parţială declarată era aşteptată în contextul acestor pierderi şi ameninţări de înfrângeri”, a transmis Săbi Săbev, menționând că declararea mobilizării parţiale este un pas către decretarea legii marţiale în stare de război, potrivit Rador.

„Dar atât timp cât nu sunt încălcate graniţele Federaţiei Ruse, Putin continuă cu aşa-numita ”operaţiune”. Rusia este nevoită să facă schimb de prizonieri. Pentru a calma societatea în legătură cu faptul că numărul soldaţilor capturaţi este în creştere, trebuie să existe şi reversul. Vor fi mai multe schimburi.

Toţi paşii preşedintelui rus duc la efectul opus. După o mobilizare militară parţială, este logic să ne aşteptăm la o escaladare şi la o anumită ofensivă, în cazul în care comanda rusă va reuşi să concentreze trupele în anumite zone. Dar datorită determinării trupelor ucrainene şi motivaţiei lor, un astfel de obiectiv este puţin probabil să fie atins”, a mai declarat generalul bulgar.

articolul original.
  • There are no more articles
❌