ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

Premiere de vizionat din tolba Focus Sat în luna decembrie

26 November 2022 at 06:29

Numărătoarea inversă până la sfârșitul acestui an a început, iar Focus Sat TV anunță un program special pentru cea mai festivă perioadă a anului, deschide larg tolba și aduce patru noi seriale, producții Canal+ Original, premiere în România. Serile de luni și joi, aduc episoade din Poarta roșie (La Porta Rosa), ajunul Crăciunului pregătește un maraton cu Toate acele lucruri (All Those Thinghs We Never Said), în așteptarea revelionului vizionăm Regăsirea (Awake / Kljun) și anul se încheie cu difuzarea integrală a impresionantul serial Ridley Road.

Pe 12 decembrie se difuzează în premieră exclusivă serialul Poarta roșie (La Porta Rosa), iar primele două sezoane urmează să se transmită luni și joi, de la 21:30, câte două episoade. Povestea începe cu o anchetă în care comisarul Cagliostro (Lino Guanciale) cercetează o crimă: cadavrul este întins pe podea. Problema este că bărbatul decedat este chiar el și în prezent privește propria scenă a crimei. O viziune asupra viitorului îl oprește pe Cagliostro să părăsească această lume, el trebuie să rămână pentru a-și găsi ucigașul deoarece este singura modalitate de a salva viața soției sale, Anna (Gabriella Pession). Cu ajutorul Vanessei (Valentina Romani), o tânără de șaptesprezece ani care descoperă că este clarvăzătoare, Cagliostro pornește într-o investigație neobișnuită. Va reuși el să își separe prietenii de dușmani înainte ca premoniția să se adeverească și, în același timp, va putea să remedieze greșelile pe care le-a făcut în timpul vieții?

În seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 20:00, Focus Sat TV invită publicul să urmărească, într-un maraton, cele nouă episoade ale producției Toate acele lucruri (All Those Thinghs We Never Said). Actrița de origine română, Alexandra Maria Lara și legendarul actor Jean Reno aduc pe micile ecrane o producție sensibilă, despre o familie complicată, dar plină de iubire și umor. Julia (Alexandra Maria Lara) a avut o relație dificilă cu tatăl ei (Jean Reno). Cu câteva zile înainte de nuntă, ea primește un telefon prin care i se spune că tatăl ei nu poate participa. Pentru prima dată Julia trebuie să recunoască că el are o scuză foarte bună – tocmai a plecat dintre cei vii. A doua zi după înmormântare, sosește o cutie care conține un android, o replică în mărime naturală a tatălui ei. Androidul îi explică că deține memoria tatălui ei cu o durată de viață a bateriei de șapte zile. După o săptămână „Michel” se va închide automat. El o convinge pe Julia să pornească într-o călătorie împreună ca tată și fiică. Voiajul va deveni o aventură inițiatică în vederea găsirii primei iubiri a Juliei.

Din 27 decembrie Focus Sat TV a programat serialul Regăsirea (Awake / Kljun, 2021) care va fi fi difuzat câte două episoade, de marți până vineri, de la 23:00, cu ultimele două episoade programate în noaptea de revelion, începând cu ora 00:30. Pe parcursul a 10 episoade urmărim munca detectivului Sonja Kljun (Ivana Vuković), care a fost trimisă de la Belgrad la Subotica pentru a investiga o serie de sinucideri suspecte, inclusiv moartea fiului unui localnic influent. Nimănui nu i se pare un caz foarte complicat, cu excepția ei. Sosirea în Subotica va da viața Sonjei peste cap, mai ales când ea și fiica sa de 10 ani încep să aibă vise terifiante care uneori devin realitate. Acceptând darul ei neobișnuit, Sonja va descoperi o conspirație periculoasă ascunsă în spatele presupuselor sinucideri, dar și un secret adânc îngropat din propriul ei trecut.

O altă seară memorabilă alături de Focus Sat TV este programată și pe 31 decembrie, când sunt difuzate în premieră toate cele 4 episoade ale producției Ridley Road, de la 21:30. Bazat pe un caz adevărat, mini-seria prezintă povestea unei tinere evreice, Vivien Epstein (Agnes O’Casey), fiica unei familii tradiționale de evrei din Manchester, care decide să fugă de o căsnicie aranjată și să plece la Londra, unde își urmează iubitul Jack (Tom Varey) într-o lume periculoasă a disimulării și trădării. Când Jack este grav rănit și dat dispărut, ea nu ezită să se alăture mișcării clandestine “Grupul 62” din care acesta făcea parte și care încearca să oprească ascensiunea extremei drepte în Marea Britanie în 1962. Vivien ajunge să se infiltreze în NSM, o mișcare neo-nazistă de orientare național socialistă, deschis antisemită, care începea să prindă teren în Londra și care viza instituțiile evreiești și rezistența condusă de evreii britanici din Grupul 62.

Ea își asumă din ce în ce mai mult mentalitatea extremistă cu riscul trădării compatrioților săi și a principiilor în care credea cu tarie.

Alături de cele patru noi producții, în vacanța de iarnă, iubitorii serialelor europene producție Canal+ Original, pot explora tolba Focus Sat (biblioteca VOD) din Aplicația Focus Sat pentru a petrece sărbătorile în compania unor personaje aclamate internațional. „Ultimele pantere”, „Posedare”,  „Avocatul”, „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, „Klangor”, „Spirala crimei” precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare premium National Geographic și History ș.a. pot fi vizionate chiar și de cei care nu sunt clienți Focus Sat. Ei pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

articolul original.

Brad Pitt și splendida Margot Robbie, împreună în „Babylon”. Iată imaginile!

26 November 2022 at 06:20
Brad Pitt și splendida Margot Robbie, împreună în „Babylon”. Iată imaginile!

Frumoșii ecranului, Brad Pitt și Margot Robbie joacă împreună în "Babylon", un film care prezintă decadența și desfrânarea Hollywoodului timpuriu. .

Scriitorul și regizorul Damien Chazelle și membrii distribuției Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li, Jean Smart și Tobey Maguire au apărut într-un teaser care promovează mult așteptata peliculă Babylon, care spune povestea mai multor personaje în timp ce experimentează decadența și desfrânarea Hollywoodului timpuriu.

„Babylon este despre un grup de oameni care se găsesc la începutul Hollywood-ului într-o perioadă de depravare extremă, desfrânare și exces”, a spus Chazelle. „Este cel mai important proiect pe care am încercat vreodată să-l fac”.

Pitt îl interpretează pe Jack Conrad, „cel mai mare actor de film aflat în vârful carierei”, în timp ce Robbie o interpretează pe Nellie LaRoy, o tânără actriță aspirantă.

„Au ambiția de a face parte din ceva mai mare decât ei înșiși”, a dezvălui Brad Pitt despre personaje.

"Babylon" este așteptat să fie candidat la premiile Oscar, fiind unul dintre puținele filme nelansate înainte de sfârșitul anului.

"Babylon", cu un buget cuprins între 78 și 110 de milioane de dolari, va avea premiera în cinematografele din SUA pe 23 decembrie.

imageimageimageimageimage››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Philip Morris susține inovația

articolul original.

Prefectul a identificat problemele. Din nou.

26 November 2022 at 05:10
video
play-sharp-fill
Articolul precedent
Articolul următor
articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna decembrie

25 November 2022 at 10:32
image

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna decembrie. Luna decembrie aduce noi filme, seriale, dar și desene animate pentru abonații Netflix.

De asemenea, veți putea vedea și continuarea serialelor de succes precum Emily în Paris, sau Paradise PD.

Iată lista cu doar o parte dintre filmele și serialele noi care apar pe Netflix în luna decembrie:

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna decembrie

Firefly Lane (Sezon 2 – Part 1)

Scrooge: A Christmas Carol

Lady Chatterley’s Lover

Guillermo Del Toro’s Pinocchio

Dragon Age: Absolution

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna decembrie

Sonic Prime (Sezon 1)

Paradise PD (Sezon 4)

The Recruit

The Volcano: Rescue from Whakaari

Emily in Paris (Sezon 3)

Glass Onion: A Knives Out Mystery (fka Knives Out 2)

Roald Dahl’s Matilda The Musical

The Witcher: Blood Origin

They Cloned Tyrone

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna decembrie

White Noise

Troll (2022)

Hot Skull

Copenhagen Cowboy (Sezon 1)

Bardo

The Glory (Sezon 1)

articolul original.

Documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă“, la Cinema Arta

24 November 2022 at 12:17
image

Turneul Național de Educație Istorică 2022-2023 aduce documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă“ la Cinematograful Arta din Arad.

Filmul documentar „Regele Mihai: Drumul către casă“, cu regia şi scenariul semnate de Trevor Poots, va fi prezentat la Cinematograful Arta din Arad, în cadrul unui eveniment special dedicat Zilei Naționale a României.

Filmul, care este parte din Turneul Național de Educație Istorică 2022 – 2023, va putea fi văzut miercuri, 30 noiembrie 2022, de la ora 19:00.

Accesul este gratuit.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și Chainsaw Film Productions.

„Regele Mihai: drumul către casă” este povestea dramatică a ultimului rege al României, Regele Mihai.

Filmul ne dezvăluie o poveste despre curaj, tenacitate și despre triumful speranței. O lecție de istorie absolut necesară.

articolul original.

Apare un nou post de televiziune în România

24 November 2022 at 08:18
Foto: bbc polska.com

Pentru telespectatorii din ţara noastră, noul post TV, va difuza seriale britanice premium, precum „Time”, „The Pursuit of Love” și „This is Going to Hurt”.

BBC First televiziune cu seriale britanice premium, se lansează în România! Toți abonații Digi vor avea noul post TV

Astfel, BBC First, post TV al BBC Studios, ce difuzează seriale britanice premium, precum „Time”, „The Pursuit of Love” și „This is Going to Hurt”, se lansează în România.

Concret, postul tv BBC First a intrat joi, 24 noiembrie 2022, în reţeaua DIGI. BBC First se va alătura canalului de televiziune BBC Earth, deja disponibil pe platforma DIGI, şi va fi disponibil tuturor abonaţilor ca parte a pachetului de bază. Toate serialele vor fi disponibile în limba engleză cu subtitrare în limba română.

În opinia sa, „Drama britanică înfloreşte fără îndoială, iar STUDIOURILE BBC excelează prin modul în care implică cele mai bune talente, de la scriitori şi producători, până la cei din spatele şi din faţa camerelor de filmat. Nu ar putea exista un moment mai bun pentru a introduce canalul de seriale britanice premium telespectatorilor români şi sunt încântat că o facem împreună cu un partener atât de respectabil precum DIGI”, a declarat, recent, Zbigniew Pruski, director comercial CEE la STUDIOURILE BBC, relatează paginademedia.ro.

Ce seriale britanice vom putea vedea pe BBC First?

În contextul producţiilor, postul TV aduce o serie de seriale apreciate de critici ai filmului, printre care comedia romantică „The Pursuit of Love”, avându-I ca  actori principali pe Lily James (Linda), Emily Beecham (Fanny), Dominic West şi Andrew Scott. Adaptat şi regizat de actriţa premiată, Emily Mortimer, acest serial spune povestea a doua verişoare din anii 1920, Linda Radlett şi Fanny Log, care sfidează aşteptările tuturor, aruncându-se cu capul înainte în fiecare experienţă pe care viaţa lor le-o oferă. Acest serial TV a început miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 21:30.

Mai mult, BBC First va difuza și „The Cleaner” cu Greg Davies, câştigătorul BAFTA, în rolul personajului principal (Wicky), o comedie bazată pe multi-premiatul serial-hit german „Der Tatortreiniger”. Wicky nu este un personaj ca oricare altul. Meseria lui îl aduce în contact cu cei mai ciudaţi oameni, cei care cunoşteau victimele şi, uneori, chiar ucigaşii înşişi, dar pentru că este un om vorbăreţ, el tinde să bârfească mai mult decât să cureţe. Acest serial britanic a fost lansat la data de 12 noiembrie 2022, de la ora 21:30.

Filmul „Chelsea Detective”, care va fi difuzat abia de pe 12 decembrie 2022, de la ora 21:30, este un serial contemporan ce se desfăşoară într-un cartier luxos din Londra, fiind al 24-lea sezon din Silent Witness (care va începe să fie difuzat pe data de 6 decembrie 2022, tot de la ora 21:30). Acesta este cel mai longeviv serial poliţist din Marea Britanie aflat în prezent la TV, cu Emilia Fox în rolul doctorului Nikki Alexander, patolog criminalist, care, împreună cu echipa sa, are misiunea de a dezvălui adevărul din spatele crimelor care aduc fiecare „martor tăcut” la morgă.

În prodramul pentru începutul anului viitor, BBC First a programat producţii celebre, precum „Time”, o prezentare reprezentativă a vieţii din închisoare scris de Jimmy McGovern, cu Sean Bean, câştigătorul premiilor Emmy şi BAFTA şi Stephen Graham, actor nominalizat de patru ori la BAFTA. Un alt serial care va apărea abia în 2023 este „Ragdoll”, un thriller psihologic venint de la producătorii serialului Killing Eve.

În plus în anul 2023, BBC First va lansa și „Beyond Paradise”, un spin-off al seriei „Death in Paradise”, „Sherwood”, un thriller politic despre o comunitate sfâşiată de două crime şocante şi „This is going to Hurt”, o adaptare a memoriilor bestseller ale lui Adam Kay despre viaţa de medic tânăr avându-l pe Ben Whishaw ca vedetă principală, câştigător al Globulului de Aur, Emmy şi BAFTA.

articolul original.

A închiriat un Lamborghini, a circulat cu 321 km/h, a făcut accident

24 November 2022 at 05:02
image

Un șofer a închiriat online un Lamborghini de 230.000 de euro și s-a filmat conducând cu 321 km/h pe autostradă înainte de a face accident. Imaginile au fost filmate în SUA de pasagerul mașinii și au fost încărcate pe Reddit, o platformă de socializare.

Bărbatul conducea cu viteză mare în ploaie înainte să piardă controlul mașinii. „Conducem cu 315 km/h, 320 km/h, nu-mi pasă”, spune șoferul în videoclip. El și prietenul său au rămas șocați după ce au văzut mașina cuprinsă de flăcări. Din fericire, bărbații nu au fost răniți, dar au pus alte vieți în pericol, potrivit The Sun.

articolul original.

Brașov : Cinema Astra, deschis pentru 30 de zile, pentru ”Magia filmului”. Vizionări gratis, filme de Oscar!

23 November 2022 at 15:47
By: M.Ex.

Începând din 30 noiembrie, timp de o lună, „Magia filmelor“ se reîntoarce la cinema Astra din Brașov. Evenimentul face parte din programul „Magia iernii – Brașov 2022“, derulat de Primăria Brașov cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
La 95 de ani de la inaugurarea Teatrului-Cinema „Astra”, pe 1 decembrie 1927, filmele de calitate revin acasă, în sala renovată recent de la cinematograful Astra, care va fi redeschis în perioada sărbătorilor de iarnă.
În fiecare zi, de luni până vineri, va rula câte un film de la ora 19.00, după următorul program: luni – ziua filmului clasic, marți – ziua filmului de dragoste, miercuri – ziua filmului de artă, joi – musical, iar vineri – ziua filmelor de Crăciun.
În fiecare weekend (mai puțin zilele de Crăciun, 24 și 25 decembrie) vor rula câte 3 filme/zi. Matineul de la ora 11.00 va fi dedicat copiilor, cu filme de animație, iar după amiaza vor rula exclusiv filme de Oscar. De regulă, orele de difuzare vor fi 17.00 și 19.00 (sâmbătă, 3 decembrie, filmul de la ora 17.00 durează aproape 4 ore, deci nu va mai fi și o a doua reprezentație, n.n.).
„Magia filmelor la Cinema Astra“ se deschide miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, cu capodopera lui Giuseppe Tornatore, „Cinema Paradiso” (Nuovo Cinema Paradiso, Italia, 1988). Filmul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 1990 și este văzut ca un exemplu de nostalgie postmodernistă, combinând sentimentalismul și comedia, nostalgia și pragmatismul. Printre temele explorate se numără tinerețea, îmbătrânirea, și cugetări la maturitate despre trecut. „Cinema Paradiso” este și un omagiu adus cinematografiei.
Din programul lunii decembrie amintim câteva filme care cu siguranță vor umple sălile cinematografului Astra: Funny Face (1957), cu Audrey Hepburn și Fred Astaire, La Dolce Vita (Italia, 1960), cu Marcello Mastroianni, The Sound Of Music (1965), cu Julie Andrews și Christopher Plummer, Vacanță la Roma (1953) cu Gregory Peck și Audrey Hepburn, Bridget Jones’s Diary (2001), cu Renée Zellweger, Colin Firth și Hugh Grant, Pe aripile vântului (1939) cu Clark Gable și Vivien Leigh, Casablanca (1942) cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman, La vita è bella (1997) cu Roberto Benigni, Forrest Gump (1991) cu Tom Hanks și Robin Wright sau Zorba The Greek (1964) cu Anthony Quinn.
Intrarea la toate filmele este gratuită, în limita locurilor disponibile. Proiectul este derulat de Primăria Municipiului Brașov, în parteneriat cu Asociația Culturală Fanzin, și face parte din programul „Magia Iernii – Brașov 2022“, în cadrul căruia vor avea loc diverse evenimente în Piața Sfatului, Piața Unirii, Piața Sf. Ioan, Piața Brassai, Parcul Nicolae Titulescu, Banca Săsească și la Cinema Astra.

Programul pentru săptămâna 30 noiembrie – 8 decembrie este următorul:

Miercuri, 30 noiembrie, ora 19.00
Ziua filmului de artă
Cinema Paradiso (1988), 2 h 35 min.
Regia: Giuseppe Tornatore

Joi, 1 decembrie, ora 19.00
Musical
Tot acest jazz / All That Jazz (1979), 2 h 3 min
Cu: Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking

Vineri, 2 decembrie, ora 19.00
Special Crăciun
O poveste de Crăciun / A Christmas Carol (2009), 1 h 36 min
Cu: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 11.00
Matineu
Regatul de gheață / Frozen (2013), 1 h 48 min.

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 17.00
Special Oscar
Pe aripile vântului / Gone With the Wind (1939), 3 h 58 min.
Cu: Clark Gable, Vivien Leigh
8 premii Oscar printre care pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță (Vivien Leigh)

Duminică, 4 decembrie, ora 11.00
Matineu
Epoca de gheață 5 / Ice Age: Collision Course (2016), 1 h 40 min.

Duminică, 4 decembrie, ora 17.00
Special Oscar
Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței / Birdman (2014), 2 h
Regia: Alejandro G. Iñárritu. Cu: Michael Keaton, Edward Norton
4 premii Oscar printre care pentru cel mai bun filmși cel mai bun regizor.

Duminică, 4 decembrie, ora 19.00
Special Oscar
Fantoma mea iubită / Ghost (1990)
Cu: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg
Premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar (Whoopi Goldberg)

Luni, 5 decembrie, ora 19.00
Ziua filmului clasic
Funny Face (1957), 1 h 43 min.
Cu: Audrey Hepburn, Fred Astaire

Marți, 6 decembrie, ora 19.00
Ziua filmului de dragoste
Vacanță la Roma / Roman Holiday (1953), 1 h 58 min.
Cu: Gregory Peck, Audrey Hepburn

Miercuri, 7 decembrie, ora 19.00
Ziua filmului de artă
Arborele vieții / The Tree of Life (2011), 2 h 18 min.
Regia: Terrence Malick. Cu: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain

Joi, 8 decembrie, ora 19.00
Musical
Chicago (2002), 1 h 53 min.
Cu: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere

articolul original.

Nicole Cherry și rareș lansează Alo, Alo – prima piesă din soundtrack-ul filmului Romina VTM

23 November 2022 at 13:31
image

Nicole Cherry și rareș colaborează muzical pentru prima dată pentru piesa ,,Alo, Alo”, o piesă ce descoperă discuția dintre doi îndrăgostiți, pe o parte fata care simte nevoia de mai multă atenție și, pe de cealaltă parte, băiatul care e indiferent cu privire la sentimentele ei. Colaborarea nu este una întâmplătoare, întrucât cei doi artiști sunt protagoniștii principali ai comediei romantice ,,Romina VTM”, ce se va putea vedea în cinematografe din luna ianuarie a anului 2023, iar piesa este prima dintr-o serie dedicată soundtrack-ului filmului.

,,<<Alo, Alo>> e genul de piesă pe care abia aștept să o cânt live, pentru că e energică și sunt sigură că publicul o va îndrăgi. Mă bucur că am putut colabora cu rareș și pe partea muzicală, pentru că e un artist nou super fresh și cu potențial. <<Alo, Alo>> e doar prima piesă pe care v-o oferim, de pe soundtrack-ul filmului <<Romina VTM>>. Să fiți atenți și la versurile piesei, pentru că spun multe despre personajele în care urmează să ne vedeți” ne spune Nicole

Piesa a fost compusă de Irina Rimes și Paul Iorga, iar producția finală a fost realizată de Paul Iorga. Aceasta va fi însoțită și de un videoclip pe măsură, a cărei regie a fost gândită de David Mogan și Ioana Stan.

,,Piesa <<Alo, Alo>> face parte din soundtrack-ul filmului ce urmează să se lanseze în ianuarie, Romina Viața Mea, și e o piesă directă și la obiect. Practic, o conversație între personajul meu și al lui Nicole, în care fata își dorește ca băiatul să fie mult mai atent cu ea și să nu uite că îl așteaptă.” ne spune rareș

,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network

Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală, la doar 23 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Nicole Cherry e o prezență importantă în lumea muzicală românească, fapt dovedit prin cele peste 2 milioane de fani pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe Youtube sau de ascultări pe platformele de streaming.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single lansat pe 11 noiembrie, ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.

articolul original.

MAN of GOD / OMUL lui DUMNEZEU, filmul dedicat vieții Sfântului Nectarie din Eghina, va rula în cinematografele din România

23 November 2022 at 16:09
image

OMUL lui DUMNEZEU, filmul fenomen, dedicat vieții Sfântului Nectarie, ajunge pe marile ecrane și în România. Acesta va avea premiera de gală pe 29 noiembrie, la Cinema City, ParkLake, urmând ca din 2 decembrie să ajungă în 64 de cinematografe din toată țara.

Sfântul Nectarie din Eghina este unul dintre cei mai iubiți sfinți contemporani, extrem de iubit de romani pentru nenumăratele minuni săvârșite, în special pentru ajutorarea celor bolnavi.

Filmată în Grecia, pelicula prezintă încercările și lupta prin care Sfântul Nectarie a trecut de-a lungul unei vieți marcate de persecuție și nedreptate.

Filmările au avut loc în diferite locații relevante pentru viața Sfântului Nectarie, inclusiv pe insula Eghina și în Spitalul Aretaeio din centrul Atenei.

OMUL lui DUMNEZEU, a cucerit inimile publicului din Grecia, Rusia și Serbia fiind scris și regizat de Yelena Popovic. Filmul are in distribuție pe câștigătorul premiului Academiei Elene, Aris Servetalis, superstarul rus, Alexander Petrov și câștigătorul Globului de Aur, Mickey Rourke. Muzica filmului a fost compusă de Zbigniew Preisner, de două ori câștigător al premiului Cesar, cu interpretarea specială a câștigătoarei Globului de Aur, Lisa Gerrard.

Filmul a câștigat mai multe premii internaționale, inclusiv Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film de la Moscova, Premiul Publicului la Festivalul de Film Grec de la Los Angeles, Premiul pentru cel mai bun film internațional la Festivalul Internațional de Film de la Siena, Italia și Premiul Publicului și pentru Cel mai bun regizor la Festivalul de Film St. Andrews.

Filmul a fost produs de Simeon Entertainment și View Master Films, în asociere cu Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi, din Sfântul Munte Athos și este distribuit in România de compania Videomix.

Trailer pentru Romania: https://www.youtube.com/watch?v=aJekYtiN_LE

Social Media: https://www.facebook.com/SfantulIerarhNectarie

articolul original.

Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuția filmului „Pe aripile vântului”, a murit

23 November 2022 at 07:00
image

Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuția filmului „Pe aripile vântului”, a murit la 90 de ani. Mickey Kuhn l-a interpretat în filmul „Pe aripile vântului” pe tânărul Beau Wilkes.

Soția sa, Barbara Kuhn, a făcut anunțul pentru „The Hollywood Reporter”.

Mickey Kuhn avea 90 de ani și a murit într-un ospiciu din Florida duminică.

Ce roluri a mai avut Mickey Kuhn de-a lungul carierei sale?

După Olivia Mary de Havilland, în 2020, Kuhn a rămas singurul supraviețuitor din distribuția filmului „Pe aripile vântului”, regizat de Victor Fleming și bazat pe romanul lui Margaret Mitchell, în care l-a interpretat pe Beau Wilkes, fiul Oliviei de Havilland și al lui Leslie Howard din film.

Pe lângă acest rol, actorul a mai apărut în „Juarez” cu Bette Davis, „A Tree Grows in Brooklyn” și „Red River”, în rolul fiului adoptiv al lui John Wayne.

Un personaj interpretat la doar șase ani

Născut la 21 septembrie 1932 în Qaukegan, Illinois, avea doar șase ani când a interpretat personajul din „”, după ce a câștigat rolul în fața a peste 100 de copii la audiții.

Participarea sa la filmul „Un tramvai numit dorință”, din 1951, l-a apropiat din nou de Vivien Leigh, icoana din „Pe aripile vântului”, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Mickey Kuhn a participat la ambele filme în care actrița, care a murit în urmă cu 55 de ani, a câștigat un Oscar.

articolul original.

Lansarea albumului de fotografie „Bunicul meu, Regele Mihai”, la Craiova

22 November 2022 at 13:58

De la ora 17.00, va avea loc lansarea albumului de fotografie „Bunicul meu, Regele Mihai” – o foarte frumoasă carte care conține fotografii de familie, multe dintre ele inedite, necunoscute până acum publicului.
Prezentarea cărții se va face de către reputatul istoric craiovean, prof. Sorin Liviu Damean, precum și de dna. Marilena Rotaru, realizator TV și autoarea mai multor emisiuni având ca temă istoria monarhiei în România.

Va urma proiecția filmului „Regele Mihai – Drumul spre casă”, realizat de jurnalistul american de origine română John Florescu, la rândul său, prezent în Craiova.
Ambele evenimente sunt încărcate de semnificații speciale și pot reprezenta o incursiune în istoria României, plină de învățăminte.
Tineri și vârstnici, pot participa gratuit la Cercul Militar Craiova (Casa Armatei), cu începere de la ora 17.00, la cele două evenimente.

articolul original.

Tom Cruise aproape și-a "ucis" colegul de platou la filmările pentru Top Gun: Maverick

22 November 2022 at 10:54
Tom Cruise aproape și-a &quot;ucis&quot; colegul de platou la filmările pentru Top Gun: Maverick

Glen Powell și Tom Cruise au jucat împreună în „Top Gun: Maverick”, un fulminant succes de box office la începutul acestui an. Invitat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Glen Powell a povestit experiența primei sărituri cu parașuta, după ce a fost convins de Tom Cruise că trebuie să încerce.

Chiar și acum, la 60 de ani, Tom Cruise este recunoscut pentru faptul că își face singur cascadoriile, așa că l-a îndemnat pe mai tânărul său coleg de platou, în timp ce filmau continuarea celebrului „Top Gun” în Marea Britanie, să sară cu parașuta.

„Tom Cruise are capacitatea să te convingă să încerci cele mai periculoase lucruri din lume. Mi-a făcut cadou această experiență. Am fost preluați, eu și iubita mea, de o echipă de profesioniști. Când am ajuns în aer, am aflat că singura cerere a lui Tom era ca eu să sar singur prima oară. Așa că efectiv trebuia să sar singur din avion”.

Actorul în vârstă de 34 de ani a povestit cum lucrurile s-au înrăutățit atunci când, aflat în cădere, nu a găsit mânerul pentru a-și deschide parașuta:

„Este coșmarul despre care vorbește toată lumea. Dar primul meu gând a fost: „Oh, Tom, tocmai m-ai omorât.”

Aventura s-a încheiat cu bine, chiar dacă parașuta lui Glen Powell s-a deschis mai târziu:

“Eram mult sub altitudine dar am reușit. Apoi m-am întors în aer și am sărit din nou."

imageimageimageimageimage››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Philip Morris susține inovația

articolul original.

„Ennio“, un film-omagiu adus de regizorul Giuseppe Tornatore lui Ennio Morricone, la Cinema Arta

22 November 2022 at 07:40
image

Pe marele ecran a cinematografului Arta va rula „Ennio”, documentarul regizat de Giuseppe Tornatore despre Ennio Morricone, unul dintre cei mai importanţi muzicieni ai secolului al XX-lea, de două ori câştigător al Premiului Oscar, autor a peste 500 de coloane sonore, reformator al muzicii pop italiene din anii ’60 – ’70, dar şi autorul unor lucrări clasice remarcabile.

Filmul va putea fi văzut vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 19:00, iar accesul va fi gratuit.

Filmul este o colecţie de poveşti spuse de prieteni şi colegi celebri şi imagini de arhivă nemaivăzute până acum, înfăţişând locuri şi întâmplări care au avut loc de-a lungul unei cariere care s-a întins peste 70 de ani. Dar mai ales este povestea lui Ennio Morricone; despre sine, o relatare vie şi fascinantă a maestrului însuşi, realizată sub forma unui interviu cu puţin timp înainte ca acesta să moară.

În cei cinci ani de filmări pentru filmul „Ennio”, regizorul Giuseppe Tornatore a călătorit peste tot în lume pentru a intervieva peste şaptezeci de regizori şi muzicieni renumiţi, de la Wong Kar Wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, la Oliver Stone, John Williams, Hans Zimmer, Bruce Springsteen. Aceste discuţii sunt intercalate cu momente din viaţa privată a lui Morricone, înregistrări din concertele susţinute în timpul turneelor mondiale, clipuri din filmele clasice la care a lucrat.

„Aş vrea ca «Ennio» să facă povestea maestrului Morricone cunoscută publicului din întreaga lume. N-a fost problematic să-l pun să-mi povestească despre viaţa lui şi relaţia magică cu muzica, ci şi să caut, în toată lumea, interviuri de colecţie şi alte imagini legate de nenumăratele colaborări realizate de Morricone. L-am structurat ca pe un spectacol care poate lăsa privitorul să pătrundă extraordinarul exemplu existenţial şi artistic al unuia dintre cei mai îndrăgiţi creatori” spune într-un interviu Giuseppe Tornatore.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Ennio
Italia, Belgia, Olanda, Japonia 2021
Rating: AP-12 – Acordul părinților pentru copiii cu vârste mai mici de 12 ani

Sinopsis
Un mare regizor realizează un documentar-tribut despre, poate, cel mai mare compozitor de muzică de film din istorie. În cei cinci ani în care s-a filmat, Giuseppe Tornatore a călătorit peste tot în lume pentru a vorbi cu peste șaptezeci de regizori și muzicieni despre viața și opera lui Ennio Morricone, de la Wong Kar-wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, John Williams, Hans Zimmer până la Bruce Springsteen. Aceste interviuri sunt intercalate cu fragmente din viața privată a lui Morricone, înregistrări din aclamatele turnee mondiale ale artistului, clipuri din filmele clasice marcate de acesta și imagini de arhivă nemaivăzute până acum, adunate de-a lungul unei cariere care a cuprins peste 70 de ani.

Coloane sonore celebre realizate de Ennio Morricone:

„The Hateful Eight” (2015)
„La piovra” (1984-2001)
„Malena” (2000)
„Mission to Mars” (2000)
„The Legend of 1900” (1998)
„Bugsy” (1991)
„Cinema Paradiso” (1988)
„The Mission” (1986)
„Once Upon a Time in America” (1984)
„The Thing” (1982)
„Corleone” (1978)
„1900” (1976)
„Giordano Bruno” (1973)
„The Sicilian Clan” (1969)
„Once Upon a Time in the West” (1968)
„The Bible: In the Beginning…” (1966)
„The Good, the Bad and the Ugly” (1966)
„A Fistful of Dollars” (1964)

articolul original.

Când apare The Expendables 4?

21 November 2022 at 18:42
By: Geo

Fanii seriei The Expendables au aflat în cele din urmă când va apărea al patrulea film, după ce în ultimii ani s-a discutat intens despre acest subiect.

The Expendables 4 va fi lansat pe data 22 septembrie 2023, conform unui comunicat făcut de compania de producție. Regia este semnată de Scott Waugh și intriga prezintă un conflict nuclear între SUA și Rusia.

„Înarmați cu toate armele pe care pot pune mâna și cu abilitățile pentru a le folosi, The Expendables sunt ultima linie de apărare a lumii. Dar noi membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da termenului ‘sânge proaspăt’ un sens cu totul nou”, este sinopsisul de la care pornește filmul.

Sylvester Stallone este în rolul principal, iar din distribuție fac parte „veterani” ai francizei precum Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, dar și nume noi ca 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa, Jacob Scipio, Iko Uwais și nu numai.

The Expendables 4 este unul dintre cele mai așteptate filme din ultimii ani. Mai exact, încă din 2014 au apărut discuțiile pentru apariția sa. Inclusiv Pierce Brosnan declarase în 2014 că va juca în The Expendables 4, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

La un moment dat, echipa de producție anunțase 2018 că fiind anul posibilei lansări. Neînțelegerile apărute însă între Sylvester Stallone și echipa de producție au dus la demisia sa, ceea ce a pus din nou proiectul pe stop. Filmările au început în cele din urmă în septembrie 2021 și au durat câteva luni.

The Expendables, o franciză de top

The Expendables a devenit un nume de referință când vine vorba despre filmele de acțiune. Precedentele trei filme au avut încasări foarte bune, ce au trecut de 800 de milioane de dolari. Primul film a apărut în 2010 și a avut încasări de aproximativ 275 de milioane de dolari. Apoi, The Expendables 2 a apărut în 2012 și a generat venituri la box office de 315 milioane de dolari. Ultimul film a apărut în 2014, iar încasările au fost de aproximativ 215 milioane de dolari.

The Expendables a conținut, de asemenea, și două reviste de benzi desenate, ce s-au numit The Expendables și The Expendables Go To Hell. Au mai apărut trei jocuri video și se discuta și despre apariția unei producții de Bollywood. Mai mult, compania Stakelogic a lansat și un slot disponibil la cazinouri online legale. Acesta se numește The Expendables și are o grafică excelentă pentru un joc de casino. Este un joc licențiat, astfel că printre simboluri se regăsesc chipurile personajelor principale din seria The Expendables, alături de Muniția folosită de principalii protagoniști.

Proiectul The Expendabelles a fost abandonat

Succesul pe care The Expendables l-a avut a determinat echipa producție să ia serios în discuție și posibilitatea de a avea o versiune feminină. Din 2012 chiar s-a vorbit despre apariția versiunii feminine, iar scenariul ar fi trebuit scris de Karen McCullah și Kirsten Smith.

Conform informațiilor din presă, printre actrițele luate în calcul pentru un viitor rol în The Expendables au fost Milla Jovovich, Cameron Diaz sau chiar și Meryl Streep.

Totuși, în cele din urmă proiectul a fost abandonat în primăvara acestui an, fără ca echipa de producție să ofere vreun motiv. În aceste condiții, fanii seriei se pot bucura însă de faptul că The Expendables 4 a primit undă verde și va fi lansat pe 22 septembrie 2023, fiind una dintre cele mai așteptate producții de anul următor.

articolul original.

Diva – Locul filmelor de Crăciun – Săptămâna 22 – 27 Noiembrie

21 November 2022 at 17:55

Producții îndrăgite de public sunt difuzate în continuare de dimineață până seara cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Săptămâna 22 – 27 noiembrie aduce patru premiere festive.

Marți, 22 noiembrie, de la 20:00, nu avem parte de trei ceasuri rele, ci de patru ore pline de încântare alături de surorile Williams și cele două filme difuzate în premieră: Crăciunul la Madison (Sister Swap: A Hometown Holiday, 2021) și Crăciunul în oraș (Sister Swap: Christmas in the City, 2021). În cele două filme surorile Jennifer (Kimberly Williams-Paisley) și Meg Swift (Ashley Williams) își regăsesc scopul în viață atunci când de Crăciun fac schimb de orașe. Jennifer decide că vrea să renoveze un cinemetograf în orașul natal și Meg participă la un concurs culinar în Salt Lake City. Cum interpretează două actrițe surori în viața reală, rolul de surori într-un film? Cu multă încântare și naturalețe!

Vineri, 25 noiembrie, de la 20:00 avem Planuri de Crăciun (Fixing Up Christmas, 2021). Holly Green (Natalie Dreyfuss) este o organizatoare de evenimente, foarte talentată și muncitoare. Ea îl ajută pe Theo (Marshall Williams), un tânăr director, să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea. Cum poți să reinventezi o petrecere de Crăciun? Cu idei originale, muncă și iubire, desigur!

Duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 vine Crăciunul din inima mea (Christmas in My Heart, 2021). Reîntoarsă în orașul natal, violonista Beth (Heather Hemmens) organizează un recital de Crăciun în memoria mamei ei. Beth începe să predea lecții de vioară unei eleve, fiica starului country local Sean Grant (Luke Macfarlane), care a abandonat muzica după pierderea soției sale. Pe măsură ce Beth predă tainele instrumetului, ea și Sean se contrazic în privința abordărilor lor diferite ale muzicii, dar Sean este în cele din urmă cucerit de felul în care Beth este capabilă să se conecteze cu fiica lui. În timp ce cei trei petrec împreună vacanța, Beth îl inspiră pe Sean să înceapă să compună din nou, iar Sean o motivează pe Beth să se alăture orchestrei locale. Când Beth primește locul, se luptă cu ideea de a se muta definitiv acasă. Dar pe măsură ce legătura cu Sean și Katie se adâncește și se reconectează cu comunitatea ei, devine clar unde îi este locul.

Relaxați-vă și lăsați-vă purtați în universul magic al Crăciunului de la DIVA cu premiere romantice difuzate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00!

articolul original.

Stephen King, Regele Groazei. „Monştrii sunt reali, fantomele la fel. Ei trăiesc înăuntrul nostru şi, uneori, câştigă”

21 November 2022 at 12:30
image

Născut pe 21 septembrie 1947 în Portland, SUA, Stephen King este unul dintre cei mai populari autori de romane de groază, fantasy și SF, cărțile sale vânzându-se de-a lungul timpului în peste 350 de milioane de exemplare, iar o bună parte dintre ele fiind adaptate pentru filme de lung metraj și televiziune sau inspirând o serie de cărți de benzi desenate.

S-a estimat că averea autorului este de peste 500 de milioane de dolari, transformându-l astfel în cel mai bogat scriitor din lume. King este nu doar bogat, dar și generos. Filantrop, King a finanțat construirea Centrului Artelor și Muzicii din Massachussets, a făcut numeroase donații și a acordat burse, iar în 1994 a plecat într-un tur cu motocicleta în Statele Unite ale Americii, pentru a susține librăriile independente, călătoria sa pe două roți acoperind o distanță de 7000 de kilometri.

A publicat 65 de romane, dintre care șapte au apărut semnate cu pseudonimul Richard Bachman, și aproximativ 200 de nuvele. De ce a vrut King să publice sub alt nume? Pentru că, pe de-o parte, se considera că un autor care publică mai mult de o carte pe an este un scriitor de mâna a două și, pe de altă parte, pentru că a dorit să vadă dacă romanele sale au același succes în condițiile în care apar altfel semnate. s-au bucurat de un asemenea succes încât 60 dintre ele au stat la baza realizării unor producții de cinema sau de televiziune.

Hărțuit de fani

Unul dintre romane, Misery, după care a fost făcut de lung metraj (în 1990) avându-i în rolurile principale pe Kathy Bates și James Caan, a fost inspirat din propriile experiențe. Celebritatea lui King ajunsă la cote mari a atras nu doar fani inofensivi, dar și persoane cu probleme psihice care începuseră să-l hărțuiască, astfel că scriitorul nu mai putea ieși în public neînsoțit de gărzile sale de corp.

În roman, povestea se concentrează în jurul personajului Annie Wilkes, o admiratoare dezaxată, care constrânge un scriitor să scrie romanul pe care și-l dorește ea. Întrebat de un jurnalist care dintre filmele ecranizate după romanele sale consideră că a fost cel mai reușit, King a ales două titluri de filme.

Cred că Shawshank Redemption și Stand By Me sunt probabil cele mai bune și, de asemenea, par a fi foarte îndrăgite și de public. – Stephen King

Cât de bun este scriitorul Stephen King?

„Habar n-am. Nu cred că eu trebuie să răspund la această întrebare. Și nu cred că va știi nimeni niciodată cu adevărat. Am auzit oameni spunând O, Doamne, Stephen King! Scrie ca Dickens! Pe naiba. Nimeni nu scrie ca Dickens.

Nimeni nu a făcut-o vreodată și nimeni nu o va face vreodată. Am fost extrem de popular. Și având în vedere longevitatea unor , Dr. Jekyll și Mr. Hyde, unele dintre cărți ar putea să mă depășească în vârstă și să-mi supraviețuiască”, a spus Stephen King.

Pe scurt despre Stephen King:

  • Suferă de triskaidekafobie – frica de numărul 13. Atunci când scriu, nu mă opresc niciodată din lucru dacă se întâmplă să fiu la pagina cu numărul 13 sau o pagină care are un număr multiplu al lui 13, astfel continui să scriu până când ajung la un număr „sigur”. Atunci când merg pe scări, dacă sunt 13 trepte, pe ultimele două le urc odată, făcând din două, una. Când citesc, nu mă opresc niciodată la paginile 94, 193 sau 382, ​​deoarece sumele acestor numere dau 13.
  • Pasionat de baseball și mare iubitor de rock, King face parte din trupa The Rock Bottom Remainders, alături de membrii căreia a susținut o serie de concerte. De asemenea, împreună cu soția sa deține un post de radio în Maine la care se transmit meciuri de baseball şi muzică rock.
  • Și-a cunoscut soția, Tabitha King, în timpul facultății și de atunci au rămas împreună. A știut că ea este aleasa în momentul în care a auzit-o recitând o poezie.
  • În anii 80, s-a confruntat cu dependența de alcool și droguri, iar câteva dintre romanele sale din acea perioadă le-a scris cu tampoane de vată în nas pentru a preveni sângerările nazale cauzate de consumul excesiv de cocaină și, mai mult, de unele dintre romane nici măcar nu-și amintește că le-a scris. Romanul Cujo, de exemplu, abia îmi amintesc de el. Nu spun asta cu mândrie și nici cu rușine, dar am un vag sentiment de durere și regret. Chiar îmi place romanul. Și mi-aș dori să îmi amintesc că m-am bucurat de părțile lui bune în timp ce le-am pus pe hârtie. King a reușit să renunțe la băutură după o secvență petrecută la un meci al fiului său, unde mersese să-l susțină. Aveam o cutie de bere într-o pungă de hârtie. Antrenorul copilului m-a văzut și a venit la mine. „Dacă ce ții în mână este o băutură alcoolică, va trebui să pleci”. Acolo și atunci mi-am spus că acel moment va trebui să rămână doar pentru mine.
  • Stephen King a devenit un scriitor legendar odată cu publicarea primului său roman în 1974. Carrie. Primul tiraj a fost vândut în 30.000 de exemplare. Lungmetrajul cu același nume le-a adus actrițelor Sissy Spacek şi Piper Laurie nominalizări la Oscar, cartea aflându-se în topul celor mai bune romane de groază, alături de alte romane ale sale precum Shining (1977), It (1986), The Dead Zone (1979), The Stand (1978), The Green Mile (1996), seria The Dark Tower, Misery (1987). În perioada în care scria Carrie, Stephen King era profesor de engleză la un liceu, iar în timpul liber lucra într-o spălătorie. Nemulțumit de cum curgea povestea, King a vrut să renunțe aruncând manuscrisul la coșul de gunoi. Soția sa a fost cea care a recuperate foile sortite abandonului. Pentru Carrie, scriitorul a primit un avans de 200.000 de dolari.

Surse:

https://www.shortlist.com/news/20-things-you-probably-didnt-know-about-stephen-king

https://abcnews.go.com/Nightline/story?id=3872705

https://www.cheatsheet.com/entertainment/tabitha-king-told-stephen-king-to-get-the-hell-out-of-the-house-unless-he-got-sober.html/

https://www.theguardian.com/books/2013/sep/21/stephen-king-shining-sequel-interview

articolul original.

Finanțatorul FC Botoșani spune că echipa nu a ajuns la experimente de antrenor. Încă.

21 November 2022 at 05:05
video
play-sharp-fill
Articolul precedent
Articolul următor
articolul original.

Bradley Cooper joacă rolul principal în cel mai nou film al lui Steven Spielberg

20 November 2022 at 18:20
Bradley Cooper joacă rolul principal în cel mai nou film al lui Steven Spielberg

Bradley Cooper va juca în următorul film al lui Steven Spielberg, un scenariu original bazat pe personajul lui Frank Bullitt, polițistul din San Francisco interpretat de Steve McQueen în thrillerul de acțiune din 1968, „Bullitt”.

Potrivit Variety, Warner Bros lucrează intens la scenariul filmului.

În luna martie, a fost anunțat că Steven Spielberg a început să lucreze la un proiect care ar reînvia personajul lui Frank Bullitt, pe care Steve McQueen l-a portretizat în clasicul film de acțiune Bullitt. La acea vreme, întrebarea persistentă era pe cine va alege Spielberg pentru a prelua rolul principal. Potrivit Potrivit rottentomatoes.com, răspunsul este Bradley Cooper, care a semnat deja un contract cu Warner Bros. pentru a juca rolul lui Frank Bullitt în proiectul care deocamdată nu are un titlu.

Atât Cooper, cât și Spielberg, se vor număra printre producătorii filmului (care îi va include pe fiul lui Steve McQueen, Chad McQueen, și pe nepoata Molly McQueen, ca producători executivi).

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg, The Fabelmans, rulează în prezent în cinematografe, iar Bradley Cooper a încheiat recent filmările pentru filmul biografic despre Leonard Bernstein, Maestro, în care nu doar a jucat, ci l-a și regizat.

imageimageimage››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Philip Morris susține inovația

articolul original.
❌