ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Dan Saltelechi, vicepreședinte Sindicatul Europol, despre controversata achiziție de BMW-uri: Văzând specificațiile tehnice, ne-am pus și noi întrebări. Răspunsul este, la fel ca în celebra zicală, „ghinion” (VIDEO)

22 September 2022 at 20:43
image

Dan Saltelechi, vicepreședintele Sindicatului Europol, spune că „ar fi fost de bun augur” să poată aplica mai mulți producători la licitația pentru achiziția de mașini, însă condiția impusă în caietul de sarcini putea fi îndeplintă de unul singur.

În urma licitației, Poliția Română, instituție aflată în subordinea liberalului Lucian Bode, va cumpăra 600 de BMW-uri de la firma lui Michael Schmidt, prietenul președintelui Klaus Iohannis. Dan Saltelechi a comentat situația, joi seară, pe B1 TV, la „Sub semnul întrebării!” cu Robert Turcescu.

Dan Saltelechi, vicepreședinte Sindicatul Europol, pe B1 TV, despre controversata achiziție de BMW-uri

Întrebat la ce le trebuie 600 de BMW-uri și ce vor face cu ele, sindicalistul a răspuns: „Da, categoric asta ne-am întrebat și noi, în contextul în care milităm pentru o dotare corespunzătoare a acestora, în sensul că noi am fi dorit ca aceste autovehicule să fie efectiv special compartimentate pentru echipamentele specifice muncii de poliție”.

„Această achiziție a fost efectuată pentru structurile de Poliție Rutieră”, a precizat vicepreședintele Sindicatului Europol.

„În momentul în care am observat această procedură de achiziție, văzând specificațiile tehnice, automat că ne-am pus și noi întrebări (…). Răspunsul este următorul, la fel ca celebra zicală, «ghinion», aceasta a fost licitația pe care Poliția Română a făcut-o, aplicând o condiție în ceea ce privește cutia de viteze și atunci am constatat că avem 8+1 trepte, ceea ce ar fi putut fi îndeplinită de către un singur producător”, a adăugat Dan Saltelechi.

„Ar fi fost de bun augur să putem avea mai mulți producători care să poată să aplice la această licitație”, a mai spus el.

articolul original.
  • There are no more articles
❌