ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Răzvan Simion & iubi, “goniți” de la petrecere! Avem toate detaliile. Dani Oțil a dat-o pe barosăneală, dar ”fratele” lui a ”spart” distracția…

24 November 2022 at 21:40

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, au plecat val-vârtej de la petrecerea care a avut loc într-un local din Herăstrău, “încinsă” cu ocazia zilei de naștere a Gabrielei Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, dar și ce i-a deranjat pe “matinalul” de la Neatza și pe partenera lui de viață. Un lucru este cert: gusturile nu se discută! V-am trezit interesul? Rămâneți pe site-ul nr. 1 din România pentru detalii “suculente”.

Chef mare marți seară la cafeneaua Impreso, ce aparține lui Dani Oțil. Soția acestuia a împlinit 30 de ani, iar în local a avut loc un party grandios, “condimentat” cu manele “la greu”. Luis Gabriel și-a început reprezentația în jurul orelor 22:30, iar “Toate diamantele” și “Și iar plouă” au fost două dintre melodiile care i-au înnebunit pe invitați, dar și pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, care au dansat îmbrățișați (VIDEO AICI).

(VEZI AICI: RĂZVAN SIMION ȘI DALIANA RĂDUCAN SE COMPORTĂ CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE „MATINALUL” DE LA ANTENA 1 A „TRAS” LOZUL CÂȘTIGĂTOR!)

Luis Gabriel i-a “gonit” de la petrecere

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au aflat printre invitați, însă nu au rămas până când petrecerea s-a “spart”. Potrivit imaginilor CANCAN.RO, la puțin timp după ce ritmurile orientale au început să “rupă” boxele, cei doi au mai zăbovit puțin la masă, după care s-au retras. “Jumătatea” matinalului de la Antena 1 și-a luat consoarta de mână și împreună au părăsit localul în trombă. I-au salutat pe cei prezenți și s-au “refugiat”, în grabă, către mașina parcată în zonă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își pregătesc plecarea (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Sunt anti-manelele!

Potrivit surselor CANCAN.RO, Răzvan Simion și Daliana au preferat să “fugă” de la petrecere din cauza atmosferei iscată după ce Luis Gabriel a trecut “la butoane”. Cuplul nu ar fi deloc amator de manele, motiv pentru care a preferat să-și ia tălpășița, vizibil deranjat de ce se întâmpla în local. În scurt timp cei doi au ajuns acasă, iar Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil și compania au continuat să facă show pe melodiile cântărețului de muzică de petrecere, nepăsători că doi dintre invitați i-au lăsat baltă.

Răzvan și Daliana se îndreaptă spre mașină, puțin abătuți (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri mari de viitor

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, de profesie arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa “Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris din București. Cei doi au planuri mari de viitor.

Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe”, a declarat, recent, Răzvan Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“Neatza” a ajuns la majorat, iar Răzvan Simion taxează pe cine vedea proiectul terminat: “Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

17 November 2022 at 12:00

„Neatza” defilează, după 15 ani, printre formatele de entertainment diurn, devansând rivali precum „La Măruță”, „Vorbește lumea” sau „Teo Show”. „Vinovații” sunt Răzvan Simion și Dani Oțil, care au ajuns să realizeze 24 de ore de conținut săptămânal pentru Antena 1. Longevitatea emisiunii matinale are, însă, un secret, divulgat de Răzvan Simion, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vedeta vorbește despre cum ascensiunea internetului a indus publicul în eroarea de a considera „Neatza” o emisiune închisă, pe cale de dispariție, încă de acum cinci ani. Răzvan Simion răspunde internauților și întocmește o comparație dreaptă între contentul construit de echipa matinală zilnic, în raport cu realizatorii de podcast, care postează un interviu pe săptămână.

Mai în glumă, mai în serios, colegul lui Dani Oțil anunță că emisiunea de la Antene o mai duce mult și bine, chiar dacă nu ar mai putea gestiona încă o oră în plus de program, cum s-a tot adăugat.

Răzvan Simion a vorbit despre longevitatea proiectului „Neatza”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână!”

CANCAN.RO: A câta ediție de „TVMania” ar fi?

Răzvan Simion: Nu știu a câta ediție la care participăm, cu siguranță ne sunt foarte dragi, prima noastră mare copertă a fost la „TVMania”, în 2008, când ne-am mutat la Antena 1, prima copertă cu o cafea și un covrig. Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână.

Cei mai mulți trandafiri pe care i-am primit, i-am primit de la „TVMania”, sunt doar ei în lumea asta media la care răspundem prezent atunci când primim o invitație. Cumva îi credităm ca fiind singurii de pe piață ce ar putea să ofere un astfel de premiu, pentru că este premiul cititorilor „TVMania”, asta ni se pare super interesant.

„Super Neatza” a obținut distincția pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi, la Gala Premiilor TVMania (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Privind retrospectiv, ți-ai fi proiectat longevitatea pe care ați avut-o amândoi în televiziune?

Răzvan Simion: Cu siguranță, noi când vorbeam de anduranță într-un program matinal, care macină și arde foarte repede, oamenii spuneau că suntem un pic deplasați sau cel puțin nebuni. Genul ăsta de program se duce în trei-patru ani, maximum, și se arde.

Noi am venit și am mizat pe altă carte, și anume cartea anduranței, lucrurile sunt construite altfel, sunt construite ca la radio. Noi ne pricepem foarte bine la radio, mai bine decât la TV, și atunci am construit pas cu pas cum construiești un program de radio.

Am adaptat sistemele astea de valori, că e matematică pură până la urmă, le-am adaptat la TV și ne-a ieșit. Avem 15 ani acum, la 1 februarie, de Antena 1. Mult!

„Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

CANCAN.RO: Nu vă sperie venirea din urmă a internetului? Pentru că tu ziceai într-un podcast că ți-e lene să te muți pe partea de online. Nu te sperie?

Răzvan Simion: Dacă te uiți la Antena, este cel mai mare producător de conținut, inclusiv media. Pentru că deja e făcut, noi doar îl tăiem și îl aruncăm pe net. Avem pagini foarte mari de YouTube, noi deja facem conținut, dar pentru un sistem corporatist. De unul singur să te apuci să faci lucrurile astea, nu prea ieși bine în bani. Și cei care fac podcasturi, înțeleg. Ești cu «sărut-mâna, dați-mi și mie să pot să merg mai departe». Costă mult și YouTube-ul nu mai plătește ca pe vremuri.

Ne-au dat toți morți și îngropați de acum cinci ani, pe noi, cei din televiziune. Și uite că suntem aici, ba chiar facem performanță. Dacă te uiți la cifre, cifrele nu spun asta. Ele spun că în continuare televizorul e cea mai ieftină distracție a românilor, mai ales în perioadă de criză. Da, internetul îți oferă o platformă pe care trebuie să o valorifici.

Dar poți să produci conținut cum produc eu, de ani de zile, în fiecare zi a vieții mele? Fac un podcast pe săptămână, și ăla le e cam greu, invitații sunt aceiași. Eu fac patru ore pe zi, 15 ani la Antenă și cu încă trei în partea cealaltă, sunt multe ore de emisie! 

Răzvan Simion întocmește o comparație minuțioasă între televiziune și online (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Era vreodată să se termine „Neatza”, au venit de la Antenă să vă zică «dacă nu merge sezonul ăsta, ați terminat-o»?

Răzvan Simion: Nu, tu nu vezi că ne mai dau câte o oră, câte o zi?! Am ajuns la șase din șapte, patru ore pe zi, într-o săptămână 24 de ore full, le facem noi, echipa de la „Neatza”. Din contră, pe modelul «merge, mai ia o oră». Sper să fie gata, mai mult nu mai pot, nu mai duc! 

CANCAN.RO: Când vă pensionați?

Răzvan Simion: Toți ne vor, dacă nu îngropați, măcar pensionați! 

( ACCESEAZĂ ȘI: RĂZVAN SIMION ARATĂ MAI CEVA CA „LUPUL DE PE WALL STREET”! MATINALUL DE LA ANTENA 1 ȘI IUBITA ÎȘI PREGĂTESC PLECAREA! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
  • There are no more articles
❌