ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

“Cuplul” Romică Ţociu şi Cornel Palade s-a destrămat! Palade a plecat în Dominicană, fără partenerul de scenă

7 August 2022 at 15:00
image

Romică Țociu și Cornel Palade îşi încântă publicul încă din anii ‘90. Pe lângă relația de colegialitate, Țociu și Palade sunt și foarte buni prieteni. Cu toate acestea, cei doi s-au despărţit pentru o bună perioadă de timp din cauza proiectelor. Palade a plecat în Dominicană, fără partenerul de scenă. Iată ce spune Ţociu despre acest lucru.

Cornel Palade este unul din numele confirmate pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Cel care a dat vestea este chiar prietenul și colegul de scenă, Romică Țociu!

Deşi fanii s-au obişnuit să îi vadă împreună, cei doi artişti nu refuză proiecte chiar şi pe cont propriu. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, Romică a acceptat provocarea de la „Splash, vedete la apă”, iar filmările celor două show-uri s-au suprapus. Din acest motiv, Palade a plecat singur în Dominicană.

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru ca am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…”, a declarat Romică Ţociu pentru fanatik.ro.

Întrebat dacă are încredere în colegul său de scenă, Romică Ţociu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Încrederea la noi merge pana la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!”.

Scandal de proporții în primele zile de filmare ale emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV

Scandalurile au început să aibă loc în Republica Dominicană, deși cei 12 concurenți au ajuns abia de o săptămână. Se pare că problemele apar în momentul în care anumite reguli de bun simț nu ar fi respectate de unele vedete. Nume cunoscute din România fac tot posibilul pentru a rămâne în competiție, dar lucrurile par din ce în ce mai grele pentru unii dintre concurenți.

Primul scandal al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de pe Pro TV, ar fi avut loc din cauza unei neînțelegeri dintre o fată și un băiat care au intrat în competiție. Se pare că Giani Kiriță, fotbalistul de la Dinamo, și Bia Khalifa, prima femeie din România care s-a îmbogățit după ce s-a afectat de OnlyFans, au avut parte de o neînțelegere, care s-ar fi transformat într-un scandal uriaș, potrivit sursei citate anterior.

La un moment dat, concurenta ar fi renunțat să mai aștepte până în momentul în care urma să ajungă la vestiar, așa că s-a dezbrăcat de față cu toți ceilalți colegi ai săi. Acest gest l-a enervat la culme pe dinamovist, care a încercat să îi atragă atenția, doar că discuția s-a transformat într-un adevărat scandal.

articolul original.
  • There are no more articles
❌