ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Anunț important pentru români. Ce trebuie să știe clienții Hidroelectrica de astăzi, 28 ianuarie 2023

28 January 2023 at 09:09
image

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica. Ce se întâmplă cu indexul de consum, dar și când este data limită în care se poate transmite. 

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, este ultima zi în care clienții Hidroelectrica pot trimit indexul de consum. Reamintim că perioada în care s-a putut trimite indexul contorului a fost între 24-28 ianuarie 2023.

Transmiterea indexului se poate face online prin platforma web https client.hidroelectrica.ro/autocitire, fie apelând numărul gratuit 0800 800359 (apelabil doar din România). Trebuie introdus codul locului de consum format din 12 cifre, apoi trebuie apăsată tasta #, după care se introduce indexul.

Pentru cei care nu au primit  încă o factură de la Hidroelectrica, pot obţine codul locului de consum apelând call centerul Hidroelectrica (sunaţi la numerele 021 9834 sau 021 9861). Reprezentanții companiei sfătuiesc cetățenii ca apelurile efectuale la call center să fie efectuate la prima oră a dimineții, ori după ora 19.

Ajutorul pentru plata facturilor ar putea fi majorat la 3.000 de lei

Totodată, potrivit ministrului  Investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș, ajutorul pentru plata energiei ar putea crește începând cu luna octombrie, de la 2.000 la 3.000 de lei.

„Într-adevăr, analizăm această posibilitate să vedem cum se implementează tranșa întâi, cea care are termenul scadent luna februarie și cu data de 20 februarie pentru efectuarea plăților.

Dacă se va decide la nivel de coaliție în acest sens, noi pregătim simulările necesare pentru ca să extindem plafonul de venit de la 2.000 de lei la 3.000 de lei și odată cu aceasta să creștem numărul de beneficiari”, a anunţat ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

articolul original.

eMAG: Clienții din România, Bulgaria și Ungaria au profitat de oferte inclusiv în pauzele de la serviciu pentru a-și comanda produsele de sărbători online

26 January 2023 at 06:53
image

De la cumpărăturile de pe orice dispozitiv până la livrarea în proximitatea locuinței sau a biroului, consumatorii preferă acele soluții care le oferă mobilitate și libertatea de a-și planifica timpul așa cum își doresc, lucru confirmat și de o analiză realizată de eMAG în rândul celor peste 8 milioane de clienți pe care îi are în regiune, după încheierea sezonului de shopping de iarnă.

Astfel clienții platformei din România, Ungaria și Bulgaria au preferat să plaseze comenzi cu precădere de pe telefonul mobil, cele mai multe cumpărături fiind plasate în intervalul 10:00- 15:00: 78% dintre clienții din România, 61% dintre clienții din Ungaria și 72% dintre bulgari au comandat de pe telefon, care le permite să plaseze comenzi oricând au câteva clipe libere, de oriunde s-ar afla.

În ce privește pregătirile pentru sărbători, clienții din Bulgaria au fost cei mai grăbiți, iar ziua în care au plasat cele mai multe comenzi a fost 6 decembrie. Și clienții din Ungaria au vrut să elimine orice stres legat de cumpărături, astfel că cea mai aglomerată zi de shopping a fost 12 decembrie. În România, unde clienții s-au bazat pe livrarea rapidă prin intermediul abonamentului Genius cu livrare gratuită și oferte exclusive, aceștia au plasat comenzile mai târziu, cele mai multe numeroase înregistrându-se cu șase zile înainte de Crăciun.

Clienții din toate cele trei țări au putut opta pentru cumpărături atât din oferta eMAG cât și a sellerilor din Marketplace, astfel că peste 22.000 de selleri care vând pe eMAG au înregistrat comenzi în luna decembrie în cel puțin una dintre cele trei țări. Peste 2.200 dintre acești selleri au avut comenzi și dintr-o altă țară decât cea de rezidență. Totodată, peste 220.000 de comenzi din oferta sellerilor au fost livrate de eMAG, direct din hubul logistic de la Joița, prin serviciul de Fulfilment.

„Sezonul cumpărăturilor de iarnă a reconfirmat faptul că, indiferent că vorbim despre clienții din România sau despre cei din Bulgaria sau Ungaria, cu toții preferă soluțiile de shopping care le simplifică viața. Ofertele speciale, livrarea rapidă și mobilitatea sunt comune celor 8 milioane de clienți ai noștri care au ales să cumpere de pe eMAG produse din toate categoriile, de la cadouri pentru cei apropiați până la băuturi sau produse pentru curățenia casei. Aceștia au profitat și de prețurile bune pe care le-au găsit în campaniile de reduceri, dar și de gama variată, alegând dintr-un singur loc, toate articolele de care au avut nevoie,” a declarat Irina Pencea, Chief Marketing Officer eMAG.

Cea mai complexă comandă, în valoare de  60.499 de lei, a fost plasată din România și a cuprins 285 de produse din categorii precum: băuturi, îngrijire personală și machiaj, hrană uscată, produse de îngrijire a casei, produse de igienă, un aparat electrocasnic mare, un parfum și un aparat electrocasnic mic. Din Ungaria a fost plasată o comandă cuprinzând 50 de produse cu o valoare de 46.622 de lei și a inclus băuturi, cărți și articole de divertisment, hrană uscată, textile pentru casă, produse de igienă, articole de birotică, jucării, articole sportive. Cea mai mare comandă din Bulgaria a cuprins 38 de produse în valoare de 23.105 de lei și a inclus îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați, genți și accesorii.

Top 10 cele mai comandate categorii de produse în luna decembrie 2022 pe eMAG:

România

Ungaria

Bulgaria

Accesorii pentru telefon

Accesorii pentru telefon

Accesorii pentru telefon

Jocuri și puzzle-uri

Periferice

Telefoane

Detergenți și produse de curățenie

Jucării – seturi de construcție

Periferice

Decorații de sezon

Telefoane

Scutece și accesorii

Produse pentru îngrijirea părului

Detergenți și produse pentru curățenie

Produse de îngrijirea casei

Scutece și accesorii

Căști și accesorii

Jocuri și puzzle-uri

Periferice

Smartwatch-uri

Epilatoare, aparate de tuns și de ras

Produse de îngrijirea pielii

Accesorii audio pentru TV

Televizoare

Produse de igienă personală

Decorațiuni de sezon

Jucării – seturi de construcție

Telefoane

Echipamente de gătit

Smartwatch-uri

articolul original.

Clienţi McDonalds și KFC, furaţi la porţia de cartofi şi la sucuri

4 January 2023 at 16:08
image

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au făcut un control la restaurante McDonalds și KFC din București, unde au constatat că porțiile de cartofi erau mai mici decât gramajul afișat sau că paharele cu sucuri erau umplute sub nivelul înscris. Au fost date amenzi de 15.000 de lei și s-a decis suspendarea temporară a activității, potrivit unui comunicat al Protecției Consumatorilor.

„Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Municipiul București (CPCMB) a desfășurat, în primele zile ale acestui an, acțiuni de control la două cunoscute lanțuri de fast-food din Capitală: McDonalds și KFC, deținute de operatorii economici Premier Restaurants Romania SRL, respectiv US Food Network SA.
În urma neregulilor constatate, care afectau interesul economic al consumatorilor, comisarii CPCMB au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei și au dispus măsurile complementare de
– oprire temporară a desfășurării activității până la remedierea abaterilor
– remediere a deficientelor de informare, în termen de 30 de zile, de la data controlului“, potrivit comunicatului CPCMB.

„Furatul la cântar sau cu ocaua păreau lucruri apuse de pe vremea lui Cuza. Sunt convins că nu compania mamă îndeamnă la furt, dar iată că se dovedește că ar fi trebuit să se implice mai mult pentru ca aceste situații să nu apară. Ce mi se pare cel mai ciudat este faptul că niciodată nu e favorizat consumatorul, când apar astfel de abateri. Permanent cel care pierde este acesta, iar cel care câștigă este operatorul economic. Transmitem, astfel, un mesaj, la începutul acestui an, că nu vom schimba abordarea decât în mai ferm”, a precizat Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Neregulie constatate au fost:

– Existența unor neconcordanțe în defavoarea consumatorilor, în ceea ce privește gramajul porțiilor de cartofi prăjiți, gramajele declarate fiind mai mari decât cele constatate în urma cântăririi produselor gata de consum, prin sondaj

– Existența unor diferențe, în defavoarea consumatorilor, la băuturile răcoritoare comercializate de la dozator, în sensul că nivelul de lichid nu atingea marcajul înscris pe pahar

– Lipsa mentiunii asupra ingredientelor cu potențial allergen, în lista de pretțri cu informații privind denumirea, gramajul și prețul produsului, din vecinătatea caselor de marcat

– Lipsa mentiunii asupra gramajului produselor, pe panoul tactil interactiv de prezentare și comandă a produselor

– Folosirea unot agregate frigorifice cu acumulări de impurități, resturi alimentare, praf în strat grosier, exfolieri de vopsea, chedere rupte și grilaje cu rugină.

articolul original.

Mare atenție, români!: Amenzi de până la 50.000 lei pentru cei care încalcă aceste reguli

1 January 2023 at 07:30
image

Vești importante! Guvernul României a aprobat o listă a contravenţiilor în sectorul de agricultură ecologică precum și sancţiunile aferente. Decizia Executivului are la bază o serie de Regulamente europene.

Constituie contravenţii următoarele fapte ale operatorilor/grupurilor de operatori care produc, pregătesc, distribuie sau depozitează produse ecologice ori în conversie, care importă astfel de produse dintr-o țară terță sau exportă astfel de produse spre o țară terță, sau care introduc astfel de produse pe piață, dacă nu au fost săvârșite în astfel de condiții încât, potrivit legii, să fie considerate infracțiune:

a) utilizarea fără drept a termenilor ecologic, biologic, organic, a cuvintelor derivate și a diminutivelor acestora, precum bio și eco, singure sau în combinaţie, pe etichetă, pe materialele publicitare, în mediul electronic sau în documentele comerciale ale unui produs, inclusiv termenii utilizaţi în mărci comerciale sau nume de societăţi, sau practici dacă ar putea induce în eroare consumatorul sau utilizatorul sugerând natura ecologică a produsului și care nu respectă prevederile art. 30, 32 și 33 din Regulamentul (UE) 2018/848.

b) nerespectarea de către operatori/grupurile de operatori a normelor privind producția, pregătirea, distribuția, depozitarea, importul, exportul, introducerea pe piață a produselor ecologice

c) lipsa documentelor/registrelor pe care le țin operatorii/grupurile de operatori cu privire la activitățile desfășurate sau ne actualizarea acestora în scopul asigurării trasabilității produselor

d) desfășurarea activităților de introducere pe piață/distribuție, import, export de produse ecologice sau în conversie de către operatori economici care nu și-au înregistrat activitatea la direcțiile pentru agricultură județene și a municipiului București

e) desfășurarea activităților de introducere pe piață/distribuție, import, export de produse ecologice sau în conversie de către operatori economici care nu dețin certificatul prevăzut la art. 35 din Regulamentul (UE) 2018/848 și/sau dacă acesta a făcut obiectul unei măsuri de suspendare/retragere

f) introducerea pe piață/distribuția, exportul, utilizarea în producția ecologică a unor produse ecologice sau în conversie pentru care organismul de control a dispus o măsura provizorie de interzicere și/sau o măsură de suspendare/retragere a certificării în conformitate

g) comercializarea de produse ecologice în afara teritoriului României, de către operatori/grupuri de operatori care nu au obținut certificatul de tranzacție eliberat de organismele de control

h) nerespectarea de către operatori/grupuri de operatori a uneia sau mai multor obligații ce privesc:

(i) comunicarea imediată către organismul de control a unei suspiciuni de neconformitate probată sau care nu poate fi exclusă

(ii) cooperarea cu organismul de control în cadrul verificării și identificării motivelor de nerespectare

(iii) informarea clienților cu privire la o suspiciune de neconformitate probată sau o neconformitate care afectează integritatea produselor ecologice

(iv) informarea imediată a direcției pentru agricultură județene și a municipiului București cu privire la retragerea din producția ecologică

(v) asigurarea accesului reprezentanților autorității competente de la nivel central și/sau județean pentru efectuarea verificărilor în cadrul controalelor oficiale

(vi) păstrarea tuturor rapoartelor de control, certificatelor şi a altor documente eliberate de organismele de control sau care au stat la baza emiterii certificatelor sau a certificatelor de tranzacţie cel puţin 5 ani, iar în cazul retragerii din sistemul de agricultură ecologică, păstrarea tuturor înregistrărilor contabile și documentelor emise în perioada în care au desfășurat activități în agricultura ecologică, pentru o perioadă de 5 ani începând cu data retragerii

(vii) îndeplinirea condițiilor de scutire de la înregistrarea în agricultura ecologică

Contravenţiile se sancţionează după cum urmează:

faptele prevăzute la lit. a), d), e), cu amendă de la 20.000 lei la 50.000 lei
faptele prevăzute la lit. b) cu amendă de la 10.000 lei la 50.000 lei
faptele prevăzute la lit. c), f), g) cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei
faptele prevăzute la lit. h) cu amendă de la 5.000 lei la 20.000 lei, conform agro-tv.to

articolul original.

Tesla pierde clienți din cauza scandalurilor în care este implicat CEO-ul Elon Musk

24 December 2022 at 23:00
image

Nu doar investitorii Tesla au ajuns la capătul răbdării cu CEO-ul companiei, Elon Musk, care a generat haos după preluarea Twitter. Chiar și clienții companiei devin precauți față de asocierea cu miliardarul controversat. Aceștia fie aleg o companie concurentă, fie anulează comenzile.

„Personalitatea lui distruge complet marca Tesla. Aștept cu nerăbdare să am o existență fără Elon”, a declarat un director de biotehnologie al cărui contract de închiriere pentru Model S este aproape de final, conform Futurism.

Raportul subliniază măsura în care scandalurile în care s-a , de la comentarii vădit transfobice, și până răspândirea dezinformărilor și interzicerea jurnaliștilor pentru că au încălcat noi politici vagi și rapid inversate, are un efect real asupra reputației Tesla.

Clienții Tesla se distanțează de companie din cauza lui Elon Musk

„Nu vreau să sprijin o companie sau pe nimeni altcineva care se comportă în felul acesta”, a declarat un alt client, care și-a anulat comanda pentru o nouă mașină Tesla.

Rămâne de văzut unde va ajunge compania în urma acestui tip de mânjire a unui brand cândva respectat. Musk are multe de rezolvat în următoarele săptămâni sau luni, în timp ce caută un director general care să preia .

Tesla rămâne în coontinuare lider pe piața vehiculelor electrice

Acțiunile Tesla sunt în picaj, după ce au scăzut cu mult peste 60 de procente de la începutul anului. Investitorii sunt furioși pe Musk pentru că a abandonat compania într-o perioadă de criză.

Înăs, probabil că acesta este departe de a fi . Compania are în continuare un avans sănătos față de concurența sa în domeniul vehiculelor electrice.

Dar fisurile încep să se vadă, iar comportamentul de neînțeles al lui Musk nu trece neobservat de data aceasta.

articolul original.

Se confirmă boicotul românilor asupra băncilor austriece, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen! Șeful Raiffeisen: Unii dintre clienții noștri și-au exprimat deschis nemulțumirea

22 December 2022 at 17:45
image

Se confirmă boicotul românilor asupra băncilor austriece ce activează pe piața românească. Cofirmarea vine de la vârful Raiffeisen Bank.

Zdenek Romanek, CEO-ul Raiffeisen Bank România, le-a transmis clienților săi că banca pe care o conduce susține aderarea României la spațiul Schengen.

Mai mult, CEO-ul Raiffeisen Bank România a recunoscut că unii clienți și-au exprimat nemulțumirea cu privire la refuzul Guvernului Austriei de a accepta România în spațiul Schengen.

„Echipa din Raiffeisen a discutat despre aceasta situatie cu unii dintre clientii nostri, cei care si-au exprimat deschis nemultumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la romani la romani, care isi doresc ce e mai bine pentru tara si pentru dezvoltarea ei”, a precizat șeful Raiffeisen România.

Mesajul lui Zdenek Romanek:

„Dragi clienti,

Datorita increderii pe care ne-o acordati, suntem azi o banca puternica, bine capitalizata, cu o pozitie de lichiditate solida. Fara indoiala, impreuna, ne vom continua dezvoltarea si in 2023, pe aceste fundamente sanatoase.

In ultimele doua saptamani, alaturi de cei 5.000 de colegi din Raiffeisen Bank, am trecut printr-o perioada marcata de multa nemultumire, generata de contextul aderarii la spatiul Schengen

Sustinem pe deplin aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Ne-am luat un angajament ferm pentru sprijinirea autoritatilor in urmatoarele etape ale procesului.

Stim ca si dumneavoastra, clientii nostri, sunteti dezamagiti de acest rezultat intermediar.

Echipa din Raiffeisen a discutat despre aceasta situatie cu unii dintre clientii nostri, cei care si-au exprimat deschis nemultumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la romani la romani, care isi doresc ce e mai bine pentru tara si pentru dezvoltarea ei.

Suntem o banca in care lucreaza buni profesionisti romani, care vin la serviciu sa raspunda nevoilor dumneavoastra – prin servicii digitale simple si prin consultanta financiara menita sa va sustina proiectele personale sau de business.

Va doresc Sarbatori fericite si un an nou cu bine!

Zdenek Romanek
Va multumesc pentru increderea pe care ne-o acordati in fiecare zi!
Zdenek Romanek,
CEO RaiffeisenBank Romania”.

articolul original.

Tentativă de fraudă în numele Raiffeisen Bank. Ce mesaje primesc clienții prin email

20 December 2022 at 10:02
image

O nouă încercare de phishing a avut loc în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Vizați au fost, de data aceasta clienții Raiffeisen Bank.

”O nouă încercare de phishing ce simulează un mail de la Raiffeisen Bank. Spre diferență de cele anterioare, riscul de compromitere la acest email este mai mare:
 Gramatica este corectă.
 Se respectă cromatica unei comunicări Raiffeisen.
Totuși, câteva elemente ne atrag atenția că este vorba de un phishing:
 Construcții semantice dubioase, de tip „încercare de autentificare multiplă” sau „identitate de verificare”.
 Solicitarea acțiunii de click prin intermediul unor presiuni coercitive („Dacă verificarea nu este finalizată în termen de 24 de ore”), a ușurinței executării („pur și simplu”, repetat de două ori!), a îndemnului „Refaceți imediat”.
 Hyperlink-ul ce nu duce la Raiffeisen – din păcate nu toată lumea se uită la hyperlink înainte de a da click.
 Niciodată băncile nu vă vor da email să faceți click pe vreun link. Maxim vă pot invita să vă logați pe site-ul lor, tastându-l în browser.
 Dacă vreodată aveți dubii privind originea unui email, sunați la bancă sau logați-vă în aplicația băncii sau pe site-ul lor. Nu faceți niciodată click pe link-uri din email!
 Fiți întotdeauna atenți la câteva lucruri care expun un email de tip phishing, dincolo de link-ul ce duce aiurea: gramatica incorectă, exprimările dubioase, solicitarea de acțiune imediată prin presiuni pozitive („primii care fac click”) sau coercitive („dacă nu faceți acum click”)”, a scris pe Facebook Tudor Galeş, de la o agenţie de consultanţă.
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
articolul original.

Preț plafonat la energia electrică. Cui se aplică schema tarifelor reduse la gaz și curent

18 December 2022 at 12:50
By: -
image

Regulile schemei ce stabilește tarife reduse la gaze și electricitate atât pentru clienții casnici, cât și cei noncasnici se vor modifica de vineri, potrivit legii pentru aprobarea ordonanței pe energie (OUG 119/2022), ce a fost oficializată aseară. Printre altele, se extinde plaja clienților casnici ce vor beneficia de cel mai mic preț plafonat la energie electrică, se stabilește un preț plafonat și pentru marii consumatori, iar perioada în care se aplică schema se prelungește până în 2025.

Legea 357/2022, publicată marți în Monitorul oficial, modifică regulile schemei de plafonare a facturilor la gaze și curent, stabilite de OUG 119/2022.

Concret, prețul final facturat plafonat de către furnizorii de energie electrică rămâne de maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus, pentru consumul realizat până la sfârșitul anului de către clienţii casnici al căror consum mediu lunar realizat la locul de consum în anul 2021 este cuprins între 0-100 kWh inclusiv.

În plus, legea extinde lista beneficiarilor schemei de plafonare. Astfel, prețul final facturat plafonat de către furnizorii de energie electrică va fi de maximum 0,68 lei/kWh pentru consumul realizat în perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025 de către următoarele categorii de clienţi:

  • clienții casnici al căror consum lunar este cuprins între 0-100 kWh inclusiv;
  • clienţii casnici care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor, în baza unei cereri și a unei declaraţii pe propria răspundere (plafonarea se aplică din luna următoare depunerii documentelor);
  • clienţii casnici care au în întreţinere cel puţin trei copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani, în cazul în care urmează o formă de învăţământ, în baza unei cereri si a unei declaraţii pe propria răspundere;
  • clienții casnici familii monoparentale, care au în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învățământ, în baza unei cereri si a unei declaraţii pe propria răspundere.

Mai multe detalii pe avocatnet.ro

articolul original.

CEZ Vânzare le recomandă clienților săi să acorde atenție sporită mesajelor primite prin SMS de la persoane care pretind că ar fi din partea companiei

14 September 2022 at 06:40

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale le reamintește clienților săi că orice mesaj text (SMS) venit din partea CEZ Vânzare conține numele companiei, ca expeditor.

Tipul de practici la care clienții ar trebui să fie atenți:

Pentru a evita situațiile neplăcute, CEZ Vânzare sfătuiește clienții să acorde atenție sporită mesajelor prin care sunt informați că:

– vor rămâne fără energie electrică sau gaze naturale ca urmare a neachitării facturii către CEZ Vânzare;

– furnizorul CEZ Vânzare și-a schimbat denumirea care coincide cu cea a altor furnizori de energie electrică/ gaze naturale din piață;

– prețurile și clauzele contractuale deja agreate se modifică;

– partea de contractare/ recontractare a clienților se desfășoară prin intermediul unor parteneriate cu alți furnizori de energie electrică/ gaze naturale cunoscuți, din piață.

Important! Clienții nu trebuie să acceseze link-urile din anexa mesajelor, furnizorul CEZ Vânzare nu utilizează link-uri pentru efectuarea plății, se folosește aplicația My CEZ: https://mycez.cezinfo.ro/

Cum ne asigurăm că mesajul de plată este venit din partea furnizorului sau că interacționăm cu angajații/partenerii CEZ?

În cazul mesajelor primite pe telefonul mobil:

  • mesajul trebuie să aibă ca expeditor numele CEZ Vânzare;
  • este specificat codul de client și suma exactă restantă de plată.

În cazul vizitelor persoanelor care pretind a fi din partea companiei:

  • persoanele în cauză prezintă legitimații și ordine de serviciu;
  • prezintă foarte clar scopul vizitelor și conținutul documentelor prezentate;
  • documentele includ informațiile de identificare ale furnizorului CEZ Vânzare, logo-ul companiei, canalele oficiale de comunicare, care pot fi comparate cu informațiile din facturile de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare, pentru un plus de certitudine.

În cazul în care există suspiciuni în ceea ce privește autenticitatea mesajului, recomandăm verificarea acestuia direct cu furnizorul.

Orice mesaj provenit de la o alta sursă decât cele menționate mai jos poate reprezenta o formă de activitate infracțională care are ca scop obținerea unor date confidențiale, cum ar fi date de acces pentru aplicații de tip bancar sau informații referitoare la carduri de credit.

Rămânem la dispoziția clienților noștri prin următoarele canale de comunicare:

articolul original.

Radu Ștefănoiu, UPB: Vechimea în rețea – 25 de ani

19 July 2022 at 09:13

Decan al Facultății pentru Ştiinţa şi Ingineria Materialelor din cadrul Universității Politehnica din București, Radu Ștefănoiu ne-a explicat ce l-a determinat să rămână alături de Orange încă de la intrarea companiei pe piață și ce înseamnă conectivitatea la nivel profesional, dar și personal.   

Sunteți client Orange încă din 1997, când MobilRom opera brandul Dialog. Într-o perioadă în care zona de GSM era complet nouă în România, care a fost principalul motiv pentru care ați ales atunci furnizorul de telefonie mobilă?

În primul rând, m-a bucurat posibilitatea de a putea avea mobilitate și flexibilitate în comunicare în orice moment, fiind atras de oportunitățile pe care operatorul mi le oferea, dar și de caracterul de noutate pe care îl prezenta pe piața românească. În al doilea rând, brandul părea unul consolidat, iar raportul calitate-preț era adecvat vremii. Așadar, fiind o persoană ce experimentează lucruri noi, am decis să aleg Dialog (Orange) pentru noutate, progres și pentru că oferea încredere că va rămâne pe piață pentru o lungă perioadă de timp.

Radu Stefanoiu 1
Radu Ștefănoiu – Decan al Facultății pentru Ştiinţa şi Ingineria Materialelor din cadrul Universității Politehnica din București

Orange a fost în permanentă miș­care & upgradare în ultimii 25 de ani, reinventându-se permanent în beneficiul clienților săi. Ce v-a făcut să rămâneți alături de ­Orange în tot acest timp?

De-a lungul timpului și al cola­borării noastre, în unele cazuri, dar nu multe, ce-i drept, nu am fost în totalitate mulțumit de calitatea ori de prețul serviciilor oferite, precum și de relația furnizor – client. Totuși, am rămas alături de Orange  tocmai pentru că și eu m-am maturizat alături de companie, iar Orange a reușit, în cele din urmă, să îmi ofere pachetul potrivit vârstei mele și perioadei în care mă aflam. Astăzi, Orange este un brand ce se transformă constant în funcție de nevoile clienților, ofe­rind un raport calitate-preț bun, suport continuu și eficient și care îi ajută pe clienții săi să se adapteze la schimbările din domeniul tehnologiei, oferind informații utile și ­simple, pentru toți.

Cât de importantă este conectivitatea pentru dumneavoastră, atât pe plan personal, cât și profesi­onal?

Conectivitatea joacă un rol principal în viața mea, atât pe plan profe­sional, cât și pe plan personal. Pe plan profesional, conectivitatea este fundamentală, deoarece ocup o poziție de conducere și călătoresc mult în afara țării. De fiecare dată când plec în străinătate trebuie să mă aflu în permanentă comunicare cu colegii mei, iar acest lucru poate fi mereu realizat cu ușurință datorită serviciilor de roaming ofe­rite de Orange. Pe plan personal, fiind capul familiei, este responsabilitatea mea să fiu conectat, pentru a putea fi de ajutor în orice moment și oriunde m-aș afla, iar rețeaua Orange mă ajută mereu. De asemenea, legătura cu prietenii este esențială pentru mine, iar prin intermediul serviciilor oferite, Orange mi-a facilitat acest lucru și mi-a permis să păstrez mereu aproape ­persoanele importante. 

articolul original.
  • There are no more articles
❌