ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 27 November 2022Ultimele Stiri

Horoscop 27 noiembrie 2022. Lista nativilor care vor fi avantajați de astre

26 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2022. Se anunță schimbări majore pentru zodii, beneficii, rezultate mult așteptate, dar și relații noi în peisaj. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru duminica aceasta.

Berbec

Poți experimenta o adevărată revelație în urma unei întâlniri cu o persoană cu o anumită putere socială sau chiar spirituală însă ai nevoie să nu te grăbești în a trage concluzii. Ești susținut în a privi în profunzime în interiorul tău și a scoate de acolo cele mai prețioase resurse, realizând că ele îți sunt oricând la dispoziție.

Taur

Un sfat, o ghidare sau o consiliere din partea cuiva poate avea un real impact asupra ta ajutând-te să schimbi ceva în perspectivă asupra vieții. Poate fi acel imbold de care aveai nevoie pentru a demara o activitate sau un proiect foarte important pentru tine. O persoană din cercul tău de cunoștințe joacă un rol cheie!

Gemeni

O zi intensă și cu analize profunde, transformatoare! Când te afli pe calea potrivită, toate lucrurile se aranjează de la sine. Astăzi ai șansa să înțelegi mai clar o anumită direcție personală sau profesională în care ai investit până acum întrucât vezi rezultatele ei iar aceste rezultate îți dau un sentiment de încredere și reușită.

Rac

Realizezi că interacțiunea cu o anumită persoană, un parteneriat sau o alianță anume te susțin într-un mod puternic și profund ajutându-te să-ți atingi scopurile. Simți că prezența celuilalt te împuternicește iar tu ai mai mult elan și energie în a investi în ce este important pentru tine. O zi pentru o întâlnire de cuplu reușită.

Leu

Sfatul cuiva sau o descoperire în materie de sănătate poate să reprezinte acea informație esențială pe care o așteptai demult. Realizezi că ai atât inspirația cât și eficiența necesară de a-ți structura stilul de viață astfel încât să fie unul sănătos și echilibrat. Tot ce rămâne de făcut este să reușești să-ți păstrezi focusul și perseverența.

Fecioara

O conversație profundă cu cineva, un partener de cuplu sau chiar cu propriul copil te ajută să conștientizezi că legătura dintre voi este mai puternică decât realizezi. Ceva sau cineva anume te face să te simți deosebit. Dacă în schimb te decizi să inviți în oraș o persoană de care te simți atras, poți rămâne surprins de compatibilitatea fizică și intelectuală dintre voi.

Balanța

Poți avea o revelație în privința unor chestiuni emoționale mai vechi, poate experiențe din familie sau chiar propria copilărie. Ești pregătită să le înțelegi mai profund, conștientizând ca datorită lor poți să fii persoana care ești acum în prezent, una mai sigură și mai responsabilă de tine.

Scorpion

Un schimb de idei sau de experiență cu cineva are un puternic impact asupra ta, ajutându-te să-ți clarifici anumite idei sau perspective de cum să progresezi într-o direcție importantă pentru tine. Poate să fie un moment prielnic pentru a face o excursie, a vizita un loc deosebit sau a asculta un video motivațional.

Săgetător

O discuție pe marginea unei chestiuni financiare te ajută să vezi lucrurile într-o altă lumină, mai bună și mai constructivă. Dacă ești dispus să te organizezi mai bine în anumite privințe, realizezi că este loc de o îmbunătățire semnificativă. O zi favorabilă și dintr-o perspectivă relațională, deoarece ești mai determinat și mai încrezător în tine.

Capricorn

O discuție cu cineva apropiat, un mesaj, o postare îți oferă ocazia să-ți exprimi punctul de vedere într-un mod ferm și totuși profund, având șansa să cunoști și altă latură a ființei tale. Odată cu această deschidere apare o conștientizare și o vindecare care te ajută să privești lucrurile și din altă perspectivă. Dacă ai un mesaj de transmis acesta este momentul potrivit!

Vărsător

Realizezi că ai ajuns în acel punct în care știi exact cum să-ți utilizezi experiența de viață și resursele interioare pentru a putea progresa într-o direcție importantă pentru tine, profesională sau financiară. O zi în care analizezi din umbră anumite lucruri sau aspecte însă cu mai multă siguranță și încredere în propria ta valoare.

Pești

O conexiune cu cineva, un prieten, un ghid, un maestru are un impact transformator asupra ta întrucât te mobilizează și-ți amplifică viziunea și încrederea în tine. Îți reamintește de propriul potențial, de scopul și rolul unor experiențe care te-au ajutat să ajungi în punctul în care ești astăzi. Secretul va fi să crezi și tu în acest lucru, lăsând la o parte anumite temeri sau insecurități.

articolul original.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

Horoscop 26 noiembrie 2022. Nativii zodiei vărsător încep ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă

25 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. O zi cu mai multă responsabilitate și asumare pentru nativii zodiei berbec.

Berbec

O zi cu mai multă responsabilitate și asumare, ești mai serios și ai o putere mai mare de control asupra reacțiilor tale chiar dacă pe alocuri pot exista situații care te deranjează. Însă dacă cineva încerca să-și impună în vreun fel autoritatea asupra ta, nu eziți să te poziționezi corespunzător. O discuție cu cineva pe seară poate să fie avantajoasă financiar.

Taur

Profită de ziua de astăzi pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii fie printr-o lectură interesantă fie printr-o drumeție. Dacă ai chef, poți face o vizită la un muzeu sau poți participa la un curs de dezvoltare. O discuție cu un profesor sau ghid poate să scoată ceva sensibil la suprafață, o informație care te va ajuta totuși să te cunoști mai bine.

Gemeni

Ești mai serios și mai angrenat în tot felul de analize personale sau financiare și realizezi că ai nevoie să schimbi abordarea dacă vrei mai multă libertate, independență sau timp pentru tine. Trebuie să găsești un echilibru între angajamentul tău față de muncă sau anumite sarcini cu nevoia de a te relaxa sau bucura de prietenii sau hobby-urile tale.

Rac

Chiar dacă tu îți dorești mai mult timp în compania partenerului său aveți în plan o ieșire undeva, pot exista sarcini sau responsabilități fie personale fie profesionale care va ocupa întreaga zi. Realizezi că-ți este greu să te sustragi de la ele însă pe seară o propunere neașteptată din partea cuiva te face să-ți eliberezi programul.

Leu

O zi în care îți propui să te ocupi de organizarea unor chestiuni casnice sau profesionale, ești mai practic și atent la detalii. Te mobilizezi în privința unei probleme de sănătate, însă dacă preferi să cauți pe cont propriu anumite răspunsuri, informațiile descoperite pot să te pună pe gânduri. Pe seară realizezi că ai la cine să apelezi pentru un sfat profesionist.

Fecioara

Deși tu ești foarte organizat și ai planificat totul pentru ziua de astăzi, nevoile urgente sau dorințele propriului copil devin prioritare. Sau dacă aveai în plan să te relaxezi mai mult astăzi, anumite angajamente te forțează să îți modifici planurile. Pe seară însă devii creativ și inventiv căutând o variantă să faci ceva și pentru tine.

Balanța

Ești poate mai retrasă și mai introvertită astăzi. Preferi confortul propriului cămin sau al familiei și cauți să te organizezi mai bine cu anumite chestiuni domestice sau casnice. Nu simți să iei contact cu exteriorul însă dacă te gândești mai bine, s-ar putea să fie mai mult decât binevenit. Pe seară descoperi o soluție de a rezolva mai rapid o situație.

Scorpion

Ești dinamic fizic și intelectual. Chiar dacă îți propui să faci acele drumuri sau cumpărături de care nu ai avut timp pe parcursul săptămânii, încearcă totuși să proritizezi astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine. Pe seară o propunere supriză din partea partenerului de a participa la un spectacol vine la momentul oportun.

Săgetător

Dacă te hotărăști să inviți în oraș o persoană de care îți place, interacțiunea cu aceasta îți poate ridica semne de întrebare în privința abilității tale de a te deschide emoțional. Poate să fie o șansă minunată de a realiza că ai nevoie să fii mai autentic în manifestarea sentimentelor și exact această autenticitate îți va oferi o mai mare încredere în tine.

Capricorn

Cu luna în propriul tău semn ești determinat în privința unor schimbări pe care ai vrea să le faci însă anumite chestiuni emoționale, poate un dubiu sau o nesiguranță interioară te pot ține pe loc. Ai șansa să descoperi mai multe despre tine dacă ești sincer și dispus să lucrezi cu tine iar tot ceea ce descoperi te ajută să devii mai curajos.

Vărsător

Începi ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă. Discuția cu cineva din anturajul apropiat sau o introspecție pe care o faci scoate la iveală chestiuni mai sensibile însă dacă ești dispus să te uiți în acea direcție s-ar putea să ai parte de o adevărată conștientizare. Închei ziua mult mai atent și mai conștient de tine.

Pești

Un plan de a ieși cu prietenii, o activitate de grup sau chiar o călătorie pe care ai planificat-o pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus fapt care te provoacă să devii mai inventiv în privința unei variante alternative. Sfatul sau propunerea cuiva poate să salveze situația, fapt care te ajută să te binedispui.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop 25 noiembrie 2022. Nativii zodiei gemeni au o zi mai conflictuală

24 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnului Săgetător trebuie să aibă mai multă grijă în relațiile cu cei din jur.

Berbec

Tinzi să intri mult mai ușor în conflict astăzi cu cei cu care interacționezi deoarece poți fi foarte grăbit în a trage concluziile înainte de a înțelege ce se întâmplă de fapt. Fii mai precaut dacă ești la volan, evită acțiunile care necesită precizie sau atenție la detalii cât și semnarea contractelor.

Taur

În ciuda varietății de lucruri sau activități care te tentează, străduiește-te să fii mai precaut în cheltuielile efectuate. Poate nu toate sunt urgente sau necesare. Dacă porți o discuție pe marginea unei chestiuni financiare nu miza pe bună credință sau reputație a celuilalt, lasă idealismul la o parte și vezi dacă lucrurile sunt concrete și realizabile.

Gemeni

O zi ușor mai conflictuală în care interacțiunea cu celălalt este cu semnul întrebării datorită lipsei de hotărâre în privința unei direcții comune. Chiar dacă tu crezi că știi ce vrei, poți să ratezi momentul oportun din neatenție sau nerăbdare. Nu te baza prea mult pe promisiunile cuiva! Cea mai bună strategie astăzi este să observi mai mult și să acționezi mai puțin!

Rac

Dacă relația cu un coleg de serviciu este mai dificilă astăzi, reproșurile sau critica nu vor ajuta la rezolvarea situației, mai ales că situația nu este una clară. Chiar dacă planurile tale pot fi ușor date peste cap, încearcă să-ți păstrezi calmul și răbdarea, analizează cu atenție și fă pași mici dar siguri în direcția rezolvării situației.

Leu

Interacțiunea într-o relație de cuplu poate să fie ușor dificilă întrucât vă atrag lucruri sau activități diferite, fapt care vă face să vă întrebați dacă direcția în care mergeți este una comună. Dacă ești astăzi la o primă întâlnire cu cineva, oricât de mult ți-ar plăcea acea persoană, nu reușești să înțelegi mare lucru din reacția sau comportamentul ei.

Fecioară

Te poți enerva astăzi dacă ajutorul sau susținerea pe care mizai din partea partenerului pentru a rezolva o chestie în propriul cămin întârzie să apară. Nu este un moment prielnic pentru a încheia un deal sau o tranzacție întrucât s-ar putea să ai surprize neplăcute mai încolo. Fă o plimbare care să te relaxeze.

Balanța

Fii realist în privința sarcinilor pe care ți le setezi pentru astăzi și evită să începi prea multe deoarece există șansa să nu le poți finaliza. Dacă îți propui să pleci la un drum, ia-ți timp suficient pentru a planifica exact ce ai nevoie să iei cu tine deoarece te poți trezi că lipsește esențialul.

Scorpion

Lipsa de reacție sau modul evaziv în care cineva răspunde invitației sau propunerii tale te poate scoate din sărite întrucât consideri că este o totală lipsă de respect. Fii atent cu cheltuielile efectuate astăzi iar dacă cineva se străduiește într-un mod deosebit să-ți vândă ceva anume, nu te lăsa păcălit de aparențe.

Săgetător

O zi în care fiecare tinde să vorbească pe limba lui, mai ales într-un parteneriat de cuplu. Cu cât vă acuzați mai mult unul pe celălalt cu atât vă afundați într-o situație lipsită total de claritate. Încearcă să adopți o perspectivă mai înțeleaptă și înțelege că dacă continui să apeși acolo unde-l doare pe celălalt asta nu înseamnă că-l ajuți să se vindece.

Capricorn

Atunci când îți este adus la cunoștință că o anumită persoană nu este tocmai sinceră în intențiile ei față de tine, tinzi să reacționezi destul de prompt și de direct. Însă înainte de a trage concluziile asigură-te de autenticitatea sursei care ți-a livrat acea informație, s-ar putea să ți se schimbe cu totul perspectiva.

Vărsător

Îți poți pierde răbdarea în interacțiunea cu partenerul de cuplu sau chiar cu propriul copil atunci când aceștia nu respectă anumite lucruri stabilite de comun acord. Chiar dacă anumite planuri pe care le aveați vor avea nevoie de o ajustare, nu este totul pierdut dacă acționezi cu răbdare căutând soluții alternative.

Pești

Poți resimți un conflict interior puternic atunci când realizezi că ce este important pentru tine la nivel personal sau individual nu se potrivește cu trebuie să-ți asumi pe plan profesional ca și imagine socială. Caută să rămâi sincer față de tine și vezi cum te poți adapta mediului respectiv fără a renunța la propria ta identitate.

articolul original.

Horoscop 23 noiembrie 2022. Lista nativilor care vor avea parte de o surpriză pe plan sentimental

22 November 2022 at 21:59
image

Horoscop miercuri, 23 noiembrie 2022. Iată previziunile zilei de astăzi pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Ești inspirat, intuitiv dar și hotărât în modul în care acționezi, fapt care te ajută să-ți atingi scopurile. Reușești să te folosești atât de experiență acumulată cât și de anumite resurse pe care le păstrai secrete. Dacă plănuiești o călătorie sau strângi bani pentru a te înscrie la un curs important pentru tine, astrele te favorizează.

Taur

Întâlnirea cu o anumită persoană astăzi, un ghid, un profesor sau chiar un psiholog poate avea un impact puternic și benefic asupra ta, reușind să-ți ofere și alte perspective care îți lărgesc orizontul cunoașterii. De asemenea este un moment benefic pentru a ieși în oraș cu partenerul de cuplu sau pentru participarea la un eveniment monden.

Gemeni

Ai spor în tot ce-ți propui să realizezi iar interacțiunea cu cel de lângă tine este armonioasă și echilibrată. Îmbini cu succes creativitatea cu eficiență și atenția la detaliu, fapt care te ajută să-ți atingi obiectivele amplificându-ți încrederea în tine. Dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, te oferi să ajuți cu mare drag

Rac

O zi excelentă pentru a-ți pune în valoare un talent sau o aptitudine, mai ales dacă ai o natură artistică. Ești plin de imaginație și inspirație și poți să-i impresionezi pe ceilalți prin felul pasional prin care te manifești. Dacă vrei să cucerești persoana iubită, o cină romantică este cadrul perfect pentru a-ți atinge obiectivele.

Leu

O discuție mai profundă cu cineva apropiat te poate ajuta să realizezi că a venit momentul să dai drumul acelor lucruri, idei, gânduri sau persoane care nu-ți mai sunt de folos. O zi bună prin hotărârea de a privi lucrurile în față, de a accepta ce trebuie păstrat și ce trebuie schimbat și prin determinarea de a-ți face un plan de acțiune.

Fecioara

O zi bună pentru discuții mai profunde în care poți împărtăși din sentimentele, grijile sau gândurile tale. De asemenea, și celălalt se poate simți ascultat și validat întrucât ești atent și intuiești perfect nevoile partenerului înainte de a le exprima. Acest lucru poate avea ca rezultat amplificarea conexiunii dintre voi doi. O zi bună pentru orice fel de joc de strategie.

Balanța

Ești mândră de rezultatele unui proiect personal sau profesional în care ai investit foarte multe timp și efort. Chiar dacă întotdeauna există loc de mai bine, ai încredere în tine că poți reuși în ce-ți propui. Chiar dacă ești tentată să consumi diverse alimente, reușești să-ți controlezi dorințele și să te ții de ce ți-ai propus.

Scorpion

Fermitatea și hotărârea cu care îți expui astăzi punctul de vedere nu vor lăsa loc de interpretare. O zi excelentă dacă ai de susținut o prezentare, un interviu sau chiar de dat un examen. De asemenea orice activitate de tranzacționare sau vânzare cumpărare este favorabilă cât și promovarea sau prezentarea de servicii.

Săgetător

Ești hotărât să investești în acele lucruri, activități, relații care îți amplifică calitatea vieții dar și starea de bine. Deși astăzi preferi să observi și să analizezi lucrurile din umbră, ești pregătit să acționezi dacă va fi cazul. O discuție cu un membru al familiei este binevenită întrucât ceea ce auzi îți oferă mai multă încredere în tine.

Capricorn

Un mesaj sau o veste primită, o întâlnire cu cineva, o postare peste care dai, pot avea un efect puternic pozitiv asupra ta. Te poate impresiona și mobiliza în același timp. Dacă decizi să te vezi cu un prieten mai vechi, va fi o întâlnire benefică pentru amândoi întrucât vă puteți exprima personalitatea într-un mod liber și autentic.

Vărsător

Mizezi pe susținerea sau ajutorul cuiva din umbră pentru a-ți atinge scopurile, însă ești conștient că atunci când situația se va inversa va trebui să faci același lucru. Un proiect financiar la care lucrezi de ceva timp progresează într-un mod favorabil, fapt care îți dă și mai multă încredere în tine.

Pești

În ciuda talentului și viziunii tale, conștientizezi cât de important este să te conectezi cu acei oameni, medii sau grupuri cu care împărți aceleași visuri sau aspirații. Legătura cu o persoană din cercul tău de cunoștințe se dovedește mai mult decât benefică pentru obiectivele tale. Astăzi ești inspirat și vizionar.

articolul original.

Horoscop 18 noiembrie 2022. Prognozele sunt valabile pentru zodia natală, dar și pentru ascendent

17 November 2022 at 21:59
image

Horoscop vineri, 18 noiembrie. Iată previziunile pentru ziua de vineri.

Berbec

Folosești resursele pe care le ai la dispoziție într-un mod ingenios pentru a-ți duce la capăt sarcinile zilei de astăzi. Ești inspirat și creativ însă evită să te împărți în prea multe direcții în același timp. Dacă plănuiești să faci o călătorie asigură-te că ai verificat totul înainte de plecare.

Taur

Ești tentat să te angrenezi în activități noi și incitante, chiar ușor provocatoare. Deși în mod normal ești destul de calculat în modul în care îți gestionezi banii, astăzi ceva sau cineva te poate tenta prin ceea ce-ți oferă însă, înainte de a accepta, caută să vezi dacă este într-devăr ceea ce ai nevoie.

Gemeni

O discuție cu cineva din familie poate să vină cu noi conștientizări, devii mai atent și mai conștient de tine. Pari să fii mai introvertit astăzi și fără prea mult chef de a rezolva chestii complicate. Dacă încerci totuși să le rezolvi, ai nevoie să acționezi cu grijă și precauție întrucât anumite situații sunt confuze.

Rac

Te lași inspirat și condus de o idee nouă și incitantă, însă atunci când încerci să o discuți cu celălalt, descoperi că entuziasmul tău este unilateral. Încercarea de a-l convinge pe celălalt poate să nu aibă rezultatele scontate, fapt care te poate irita și enerva. Evita să negociezi sau să semnezi documente importante.

Leu

O zi cu scopuri practice și cu o determinare considerabilă. Realizezi că ai putea să-ți folosești un talent pe care-l ai într-un mod profitabil și eficient. Dacă mizezi totuși pe susținerea unui prieten sau asociat pentru realizarea lui, s-ar putea ca lucrurile să pară din ce în mai complicate. Deși ești atras de cineva, nu știi exact cum să pui problema.

Fecioara

Citești sau te interesezi pe un anumit subiect iar informațiile dobândite îți oferă soluții și idei noi pe care ești tentat să le pui imediat în practică. Acestea pot viza căminul său o situație familială. Însă lipsa de susținere sau răspunsul evaziv al partenerului îți crează o stare de nervozitate accentuată. Nu renunța la idee, dar ia-ți timpul necesar pentru analizarea ei.

Balanța

Realizezi că pentru a câștiga timp ai nevoie să te ordonezi mai bine cu sarcinile pe care le ai de făcut. Însă acest lucru presupune să renunți la anumite activități pe care le realizai pentru a ajuta pe cineva, iar acest lucru poate să nemulțumească persoana respectivă. Evita orice sentiment de vinovăție și caută să vezi ce este sănătos și benefic ție.

Scorpion

O invitație neașteptată fie la un eveniment artistic, monden fie într-o drumeție cu prietenii ți se poate părea mai mult decât tentantă. Singura problemă este că anumite angajamente pe care le ai te pot ține pe loc deoarece nu poți renunța la ele. Caută să vezi dacă poți găsi pe cineva să te înlocuiască.

Săgetător

Descoperi o variantă mai ușoară și chiar ingenioasă de a rezolva o situație, însă provocarea rămâne cum să o pui în aplicare. Poate te decizi să faci o schimbare de regim sau dieta sau poate îți setezi un program de exerciții. Ce te nemulțumește este că celălalt nu pare să te susțină, însă chiar și așa nu renunța la idee.

Capricorn

Ești tentat să abordezi o situație total diferit de până acum și să încerci ceva nou însă anumite sarcini sau responsabilități te pot ține pe loc. Sentimentul datoriei este puternic și nu-ți face alegerea ușoară. Dacă decizi să faci o călătorie asigură-te că ai tot ce-ți trebuie înainte să pleci. Fii atent la detalii dacă ai de semnat sau negociat ceva important.

Vărsător

Conștientizezi că ai nevoie să faci o curățenie interioară și exterioară pentru a merge mai departe. Este necesar să te eliberezi de ceva anume care te ține pe loc, însă investiția ta în acel lucru sau chiar în acea relație este considerabilă, fapt care nu-ți ușurează decizia. Căută să nu acționezi impulsiv și ai răbdare pentru a căpăta mai multă claritate.

Pești

Chiar dacă primești un mesaj sau o invitație surpriză din partea cuiva și care poate părea destul de incitant, reacția ta este destul de evazivă, întrucât nu ești sigur de ceea ce-ți dorești. Starea de agitație interioară te împiedică să vezi lucrurile foarte clar, de aceea sfatul cuiva apropiat poate să fie mai mult decât binevenit.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

În continuare, puteți descoperi ce vă prezic astrele pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022, pe plan financiar:

articolul original.

Horoscop 14 Noiembrie 2022. Nativii care vor avea succes pe plan profesional

13 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 14 Noiembrie 2022. Ziua de azi va fi una cu multe schimbări pentru majoritatea nativilor. Află ce îţi rezervă astrele!

Berbec

În prima parte a zilei ești mai sensibil și mai introvertit în urma unei discuții cu o persoană mai autoritară. Însă studiezi foarte atent atitudinea celuilalt și intuiești exact cum să pui problema pentru a-ți susține punctul de vedere într-un mod favorabil, fapt care îți amplifică încrederea în sine și te face să te simți mândru de tine.

Taur

Poți fi foarte subiectiv în comunicare riscând să nu vezi o altă perspectivă decât pe a ta. În același timp, ești empatic și conectat puternic la celălalt, fapt care te poate ajuta să înțelegi un aspect mai profund legat de propria ta ființă sau de cel de lângă tine. Fii atent la drumurile pe care le faci și caută să stai mai mult timp cu tine pe seară.

Gemeni

Dacă reușești să-ți depășești anumite insecurități personale sau financiare realizezi că ai forța necesară de a-ți atinge obiectivele. Deții o înțelegere subtilă și intuitivă profundă care te ajută să-ți concretizi anumite obiective într-un mod eficient și productiv. Pe după amiază te poți auzi cu cineva cu care nu ai mai vorbit demult.

Rac

Inițiativa ta într-o anumită privință se poate lovi de refuzul celuilalt fapt care nu va face decât să te ambiționeze și mai tare. Este o zi cu un potențial creativ și artistic de excepție, imaginația și inspirația ta sunt la cote maxime, profită de ele. Pe seară simți să te răsfeți sau să răsfeți pe cineva cu ceva bun.

Leu

Simți că atitudinea sau reproșul cuiva vis-a vis de tine sunt total neîndreptățite, fapt care sensibilizează dar care te îndeamnă să încerci să vezi lucrurile și din altă perspectivă. O discuție cu cineva apropiat îți poate aduce o reală alinare și încurajare iar pe seară reușești să vezi situația de la alt nivel de înțelegere.

Fecioară

Fii precaut în privința unei relații de prietenie, poate interesele nu mai coincid, oricât de implicat ai fi fost în acea relație. Cu un pic de atenție și obiectivitate din partea ta, orice negociere sau tranzacție realizată astăzi are șanse mari de reușită întrucât mergi la țintă cu ceea ce-ți dorești.

Balanța

O chestiune profesională are un impact puternic asupra ta, important este să nu te lași copleșită de emoții. Dacă trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, ai totală încredere că te vei descurca de minune întrucât reușești să îmbini experiența acumulată cu talentul și creativitatea care te caracterizează.

Scorpion

Refuzul cuiva în a-ți înțelege punctul de vedere te frustrează și pune distanța între tine și celălalt. Sau, poate modul direct în care îți spune un lucru tinde chiar să te rănească. Însă dacă reușești totuși să privești dincolo de această situație, realizezi că sunt oameni și experiențe minunate care te așteaptă. Trebui doar să privești în altă direcție!

Săgetător

S-ar putea să fie nevoie să renunți la un anumit lucru, idee sau gând de care ești atașat dar ideea în sine ți se pare greu de conceput. Însă dacă evaluezi mai profund de atât realizezi că acest proces de eliberare poate să fie cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Pe seară te deschizi ușor către noi perspective.

Capricorn

Conversația cu partenerul poate să fie extrem de delicată scoțând la iveală chestiuni de care nu aveai habar și care te impresionează. În virtutea acestor conștientizări, realizezi că sunt multe lucruri asupra cărora ai nevoie să reflectezi. Îți petreci seara fiind angrenat adânc în tot felul de gânduri și analize încercând să găsești o manieră mai pozitivă și mai ușoară de a rezolva lucrurile.

Vărsător

Fie o problemă de sănătate te ia prin suprindere fie o chestiune profesională îți dă bătaie de cap. Indiferent de caz, te străduiești să rezolvi lucrurile cât de bine poți și chiar reușești. Fii atent la interacțiunea cu un coleg de serviciu, asigură-te că este clară și transparentă.

Pești

Fie într-o relație romantică, fie de prietenie cineva te poate dezamăgi sau refuza într-o chestiune importantă pentru tine. Nu este deloc o tragedie întrucât ai o multitudine de resurse sau oameni disponibili care să te ajute sau să te susțină cu ce ai nevoie. Important este să crezi cu putere în acest lucru.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 13 noiembrie 2022. Lista zodiilor care vor avea de luat decizii importante

12 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 13 noiembrie 2022. Ziua de azi va fi una destul de dificilă pentru majoritatea nativilor. În timp ce unii vor fi concentrați mai mult pe planul profesional, alții vor să rezolve problemele din plan sentimental.

Berbec

O zi cu sensibilitate accentuată dar și cu schimbări bruște de dispoziție. Planul emoțional ia amploare și te determină să vezi lucrurile într-un mod inspirat și imaginativ dar totuși mai puțin practic sau realist. Ești ușor defensiv și nu eviți o confruntare directă dacă cineva încercă să-ți impună ceva.

Taur

O discuție sau o întâlnire cu cineva apropiat, poate chiar un membru al familiei te poate sensibiliza tinzând să iei o atitudine mai dură întrucât ești foarte implicat în această relație. Dacă pleci într-o călătorie asigură-te că ai tot ce-ți trebuie la îndemână și că ești cât mai atent la drum.

Gemeni

Fie exagerezi cu cheltuielile fie dimpotrivă te zgârcești de la ceva ce-ți place foarte mult, poate să fie o zi a extremelor în care controlul tinde să lipsească. Ai grijă și la ce alimente consumi, s-ar putea că nu toate să fie cele mai potrivite chiar dacă simțurile tale sunt mai mult decât încântate.

Rac

Nu este indicat că cineva să încerce să te contrazică astăzi deși s-ar putea găsi câteva persoane dornice să riște. Pe cât ești de ferm în anumite direcții pe atât ești de instabil ca și dispoziție emoțională. Orice te sensibilizează și te mobilizează în același timp, important este să fii sincer cu tine și să eviți șantajul emoțional.

Leu

Nu lua decizii importante mizând pe stările sau emoțiile pe care le simți astăzi, multe dintre ele pot fi exagerate și lipsite de claritate. Anumite lucruri te pot surprinde sau ești tentat să acționezi pe loc în anumite situații, însă înainte de a o face, ia o pauză, respiră profund și gândește-te care ar fi cea mai înțeleaptă mișcare, nu cea mai rapidă.

Fecioară

A știi cât și cum este mai bine să ajuți devine o adevărată artă iar tu știi mai bine decât oricine acest lucru. Te poți simți dezamăgit atunci când efortul sau ajutorul tău nu au fost înțelese sau apreciate însă ai șansa de a învăța o lecție importantă. Încrederea într-o relație de prietenie îți este testată!

Balanță

O zi în care, în ciuda diplomației care te caracterizează, va fi mai greu să-ți ascunzi emoțiile atunci când cineva apropiat incearcă să-și impună punctul de vedere asupra ta. Deși te simți neindreptatită și vulnerabilizată de această atitudine, vei rămâne fermă pe poziție, întrucât ai ajuns în acel punct în care știi că poți și meriți mai mult de atât.

Scorpion

Într-o conversație cu cineva apropiat, pot fi atinse subiecte sensibile și delicate pentru tine întrucât ceva neașteptat iese la iveală, fapt care te poate enerva și agita, poate mai mult decât este cazul. Poate vezi o postare sau citești un mesaj din partea unei persoane de care te simți atras care te face să conștientizezi un adevăr pe care nu vrei să-l accepți.

Săgetător

O discuție profundă care vizează angajamentul într-o relație sentimentală scoate la iveală chestiuni delicate care pun la îndoială stabilitatea acelei relații. În cazul unor discuții de natură financiară, perspectivele pot fi diferite deoarece sistemul de valori e diferit și fiecare prețuiește altceva. O abordare diferită decât până acum ar da rezultate.

Capricorn

O schimbare bruscă de atitudine sau de abordare poate să-l suprindă brusc pe cel de lângă tine și nu neapărat într-un sens tocmai plăcut. Evident, pot apărea neînțelegeri și tensiuni întrucât cerințele celuilalt se pot confrunta cu o anumită reticență sau împotrivire din partea ta deoarece nu le consideri îndreptățite. Poți găsi soluția potrivită pentru ameliorarea situației.

Vărsător

Fii mai atent la starea ta de sănătate astăzi și la ceea ce consumi. Poate anumite sarcini sau responsabilități par să fie mai mult decât poți duce iar tu te incăpătânezi să faci lucrurile de unul singur. Încearcă să apelezi la ajutorul celor apropiați care vor fi mai mult decât bucuroși să-ți ofere suportul necesar.

Pești

O veste sau un mesaj total neașteptate din partea cuiva poate să aibă un impact puternic asupra ta făcându-te să te indoiești de anumite lucruri. Da, poate nu toată lumea îți agrează opiniile sau îți admiră talentul, dar asta nu înseamnă că nu tu ești bun pe ceea ce faci. Ai mai multă încredere în ceea te face unic! Frumusețea vieții constă în diversitatea ei iar cei care nu te plac sunt liberi să privească în altă direcție.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop săptămânal dragoste 14 – 20 noiembrie. Cine sunt nativii care trebuie să-și reevalueze relația

12 November 2022 at 10:23
image

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie. Nativii trebuie să aibă grijă la tonul pe care îl folosesc atunci când discută cu partenerul de viață. Cei singuri pot primi o veste bună în perioada aceasta.

Berbec – Reevaluarea unui angajament!

O relație de iubire se poate afla în centrul acestei săptămâni iar tu ai o abordare îndrăzneață și pasională însă lucrurile pot decurge diferit față de cum te aștepți. Angajamentul față de o anumită relație este cu semnul întrebării. Ai parte de discuții intense mai ales în primele zile întrucât sentimente de gelozie sau invidie pot ieși la suprafață iar tu vei fi nevoit să iei decizia potrivită. De la jumătatea săptămânii nevoia de libertate și independența se strecoară ușor în ființa ta.

Taur – Test de fidelitate!

Începutul de săptămână poate să vină cu neînțelegeri sau divergențe în relația de cuplu întrucât consideri că meriți mai multă afecțiune, înțelegere sau suport din partea celuilalt. Atmosfera se detensionează spre mijlocul săptămânii dar tu vei fi poate un pic mai precaut și rezervat în manifestarea sentimentelor. Venus, planeta care te guvernează intră în Săgetător de miercuri îndemnându-te să testezi calitatea unor angajamente sentimentale.

Gemeni – Mai aproape de celălalt!

Ești mai pasional și mai asertiv în modul în care comunici, pregătit să-l cucerești pe celălalt cu un singur gest sau cuvânt, însă destul de vocal dacă celălalt nu-și îndeplinește atribuțiile casnice. Venus si Mercur intră în Săgetător miercuri si respectiv joi activând sectorul relațiilor și al parteneriatelor tale, ceea ce te va determina să fii mult mai atent la nevoile și dorințele celuilalt. Dacă îți dorești mai mult timp cu partenerul său chiar plănuiești o întâlnire romantică, profită de weekend!

Rac – Încearcă să vezi și alte perspective!

Discutarea unor aspecte mai profunde cu partenerul de cuplu are toate șansele de reușită atâta timp cât nu vei încerca să-ți impui într-un anumit fel dorințele sau punctul de vedere. Cu cât te vei atașa mai mult de o idee cu atât va fi mai greu să vezi că dincolo de ea există și alte perspective. Adoptă o atitudine diplomată, caută să vezi ce este mai bine pentru amândoi și acționează doar după ce te-ai asigurat că ai înțeles și perspectiva celuilalt.

Leu – Noi perspective relaționale!

Dacă există tensiuni relaționale la începutul săptămânii, cu siguranță ai toate resursele pentru a le rezolva armonios. Odată cu intrarea lui Venus și a lui Mercur în Săgetător de miercuri și respectiv joi, activând sectorul iubirii, romantismului și al creativității personale, noi orizonturi relaționale se deschid în următoarea perioadă. Nevoia de socializare, conexiune, afectivitate te vor determina să fii mai asertiv în abordare.

Fecioară – Ai grijă la discuțiile în contradictoriu!

Pot exista divergențe într-o relație de cuplu care vizează probleme de natură casnică sau împărțirea echilibrată a sarcinilor domestice, însă nici reproșurile nici critica excesivă nu vor ajuta la remedierea situației. De fapt tu însuți realizezi că știi exact cum să abordezi problema astfel încât să ajungeți la o înțelegere amiabilă. Dacă ești în căutarea unui partener, o discuție amicală se poate transforma în ceva mult mai incitant.

Balanță – Comunicare constructivă!

La începutul săptămânii pot exista mici neînțelegeri într-o relație romantică iar lipsa de timp sau de implicare a unuia dintre parteneri poate reprezenta motivul principal. Cu un pic de răbdare și o comunicare constructivă, lucrurile se pot rezolva armonios. În weekend debordezi de energie și inițiativă transformând actul comunicării într-o adevărată artă.

Scorpion – O stimă de sine mai bună!

Va fi mai greu să-ți ascunzi emoțiile mai ales în prima parte a săptămânii iar cu cât vei încerca să-ți impui perspectiva asupra celuilalt cu atât scad șansele de reușită. Caută să rezolvi situația printr-o comunicare asumată și matură. În a doua parte a săptămânii, îți dorești mai mult libertate, investind mai mult în bunuri, activități, relații care îți validează stima și încrederea în sine.

Săgetător – Noi șanse și oportunități!

Tensiunile de la începutul săptămânii te vor determina să te ocupi de anumite chestiuni rămase nerezolvate, iar abilitatea de a spune și de a recunoaște anumite lucruri te va ajuta să-ți recapeți încrederea în tine. Venus și Mercur intră în propriul tău semn miercuri și respectiv joi, deci a venit momentul să reintri din nou în joc după o perioadă de analiză și introspecție. Va fi mai ușor să te faci remarcat iar optimismul și buna ta dispoziție vor deveni contagioase.

Capricorn – Reevaluarea unei relații!

Discuțiile pe care le ai în relația cu partenerul de cuplu pot scoate sentimente de gelozie sau posesivitate la suprafață, fapt care te face să te simți un pic constrâns și limitat. Însă deții instrumentele necesare pentru a comunica într-un mod constructiv și benefic astfel încât lucrurile să se rezolve armonios. Din a doua parte a săptămânii, pe măsură ce nevoia de libertate crește, poți realiza că te simți atras de cineva însă preferi să păstrezi în secret această atracție.

Vărsător – Intuiești nevoile celuilalt!

Interacțiunea într-o relație de cuplu este ușor dificilă în prima parte a săptămânii necesitând ca ambii să faceți anumite compromisuri pentru a atinge un acord satisfăcător. Ai totuși abilitatea de a înțelege și chiar intui adevăratele nevoi ale celuilalt, fapt care îți va facilita modul în care pui problema. Te simți puternic și încrezător în tine. Profită de weekend pentru a face o călătorie cu persoana iubită.

Pești – Negocieri constructive!

Împărțirea unor sarcini de natură casnică și administrativă nu este foarte clară în relația de cuplu, fapt care poate genera anumite discuții. Celălalt poate cere de la tine să fii mai atent și mai organizat însă dorințele sau nevoile tale sunt diferite. Cu un pic de răbdare si printr-o negociere constructivă veți rezolva problema punând la cale un plan de bătaie sau apelând la serviciile cuiva. Weekendul poate să fie mai intim și mai incitant!

articolul original.

Horoscop 12 noiembrie 2022. Lista zodiilor care se vor face remarcate la locul de muncă

11 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 12 noiembrie 2022. Astăzi este o zi benefică din punct de vedere financiar. Află lista zodiilor care se vor face remarcate la locul de muncă.

Berbec

Astăzi ești mai retras și mai conectat la tine, la emoțiile tale și la ce se află în jurul tău, de aceea căminul sau mediul familial reprezintă cadrul perfect în care te poți simți în siguranță. Ești mai sensibil la energiile din jur dar și mai inspirat, poți medita asupra unor lucruri sau poți fi cu totul absorbit de universul fantastic al unui joc foarte incitant.

Taur

Poți fi un pic mai subiectiv în interacțiunea cu cei din anturajul apropiat dar și mai grijuliu cu nevoile și dorințele lor. În relația cu un frate sau o soră vei încerca să oferi sustinerea necesară. Ai șansa să petreci un timp de calitate în compania unor prieteni participând împreună la un spectacol sau un concert deosebit.

Gemeni

Simți nevoia să te bucuri de un mediu familiar, o companie plăcută, o mâncare delicioasă, cauți să te răsfeți cu tot ce-ți place. Ești mulțumit de rezultatele muncii tale și ești dornic să împărți și cu ceilalți, iar dacă muncă ta este de natură creativă, poți face o postare inspirată pentru a te conecta mai bine și cu cei din mediul online.

Rac

Cu luna în propriul tău semn, astăzi ești mai schimbătoare, mai sociabilă dar și mai sensibilă. Poate să fie o zi perfectă pentru activități sau proiecte artistice care te pun în valoare, pentru participarea la un spectacol dar și pentru o întâlnire romatică. Există o conexiune minunată între parteneri care nu are nevoie nici măcar de cuvinte.

Leu

Azi poți fi un pic mai izolat sau mai retras, angrenat în tot felul de analize interioare. O discuție de suflet cu cineva te face să capeți mai multă încredere în tine. Te poți decide să faci niște modificări în jurul tău eliminând lucrurile care nu-ți mai folosesc. O zi perfectă pentru introspecție sau meditație.

Fecioară

O zi cu multă interacțiune pe plan social. Ești preocupat de diverse domenii, te poți întâlni cu un grup de prieteni, te oferi să ajuți pe cineva cu un proiect. Indiferent de caz, ai șansa să-ți pui în valoare abilitătile de comunicare și să-ți faci relații utile întrucât intuiești nevoile celuilalt înainte că el să știe ce are cu adevărat nevoie.

Balanță

Poți fi destul de populară și vizibilă astăzi și poți avea succes în afaceri sau tranzacții comerciale. Indiferent de mediul în care te găsești, profesional sau social te faci remarcată prin talentul sau aptitudinile tale. Poți suprinde prin spiritul de observație și atenția la chestiuni de detaliu.

Scorpion

Azi simți nevoia de mai multă libertate sau independență, de a face o călătorie sau de a studia un domeniu de interes pentru tine. Poți să fii un pic mai filozof în abordare căutând să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Dacă te decizi să inviți pe cineva la o plimbare sau la un spectacol, compania respectivă va fi mai mult decât plăcută.

Săgetător

Ești agrenat în diverse analize personale sau financiare, ai o emotivitate accentuată dar pe care încerci să o ascunzi de ceilalți preferând să întorci lucrurile pe toate părtile. Dacă te uiți pe un vechi album de familie sau rememorezi anumite experiențe din copilărie, lucruri frumoase ies la suprafață dar care te sensibilizează.

Capricorn

Dacă participi astăzi la un eveniment social, monden sau iei masa cu un asociat de business, ai toate șansele să te faci plăcut și remarcat câștigând susținerea celuilalt. Dacă însă petreci ziua cu partenerul de cuplu, dai dovadă de mai multă apropiere și înțelegere față de nevoile celuilalt.

Vărsător

Ești angrenat în chestiuni de natură practică, administrativă, poate aranjezi anumite lucruri în propria casă pentru a-ți asigura un confort mai bun. Ești atent și grijuliu cu cei din jurul tău și dai dovadă de o ingeniozitate cu anumite achiziții pe care le faci.

Pești

Astăzi poți simti nevoia să te relaxezi, să profiți de un hobby, să faci o plimbare pe marginea unei ape, să participi la un curs de artă fotografică, este ziua perfectă pentru așa ceva. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic imaginația și viziunea ta sunt la cote maxime, ești în elementul tău.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 11 noiembrie 2022. Nativii care vor face schimbări majore

10 November 2022 at 21:59
image

Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele. Unii nativi vor face schimbări majore.

Berbec

Îți va fi destul de greu să eviți un conflict verbal cu cineva apropiat ție întrucât atingeți un subiect sensibil pentru amândoi. În interacțiunea cu o instituie de stat vis-a vis de un proiect, un credit sau un business, lucrurile pot să nu iasă cum îți dorești. Nu este cea mai bună zi pentru a insistă asupra subiectului.

Taur

Atitudinea și modul cuiva de a pune problema, poate să fie cineva din mediul în care lucrezi pare să-ți creez un real disconfort, deoarece tinde să te subevalueze diminuându-ți meritele. Însă vei reacționa prompt și pe măsură! Ce poți face este să nu uiți că tu ai deja alte planuri!

Gemeni

Azi ești nervos și agitat și rișți să intri în conflict cu oricine încearcă să te contrazică. Ai atins o limita în privința unor presiuni sau sarcini la care te-ai angajat și care par să te copleșească. Ai mai multă grijă de sănătatea și sistemul tău nervos și caută soluții pentru îmbunătățirea situației.

Rac

În urmă unor discuții cu partenerul de cuplu, chestiuni sensibile mai vechi, nerezolvate ies la suprafață care îți vor amplifică reactivitatea. Chiar dacă te simți rănit sau trădat, încearcă să nu exagerezi lucrurile făcându-ți scenarii în cap ci mai degrabă retrage-te în liniște și analizează în profunzime lucrurile. Cu siguranță te va ajută mai mult.

Leu

Fie cineva nu-ți recunoaște meritele sau efortul depus la locul de muncă, fie nu găsești suportul emoțional pe care-l cauți într-un prieten, fie cineva îți limitează libertatea de mișcare sau comunicare – indiferent de caz, simți că ești singur pe câmpul de lupta. Ia o pauză, respiră adânc și adu-ți aminte că în anumite cazuri, lipsa acțiunii este cea mai bună acțiune!

Fecioara

Anumite întârzieri, blocaje, probleme vis a vis de un proiect de muncă sau în chestiuni de natură administrativă în propria casă pot crea un mediu tensionat care te va face să-ți ascunzi cu greu emoțiile, în ciuda faptului că ești o persoană destul de rezervată și privată. Caută suportul și susținerea partenerului de cuplu!

Balanță

Dacă ești într-o dispută filozofică cu cineva nu insistă să-ți impui punctul de vedere deoarece perspectivele pot fi extrem de diferite. Nu te repezi în a demonstra cuiva propriul tău adevăr atâta timp cât celălalt nu poate să-l înțeleagă. Investește mai mult timp în acele activități care te liniștesc și te împlinesc, profită de începutul de weekend!

Scorpion

Când calculele sau dorințele tale, oricât de puternice ar fi nu sunt împărtășite de celălalt, nu sunt foarte multe lucruri de făcut decât să accepți situația. Pe de altă parte dacă ai reuși să-ți reorientezi atenția către ce se află în jurul tău, s-ar putea să realizezi că sunt persoane dornice să te aibă în preajma lor.

Săgetător

Sunt posibile conflicte în relația de cuplu cât și în orice fel de negocieri sau tratative, nu este o zi bună pentru încheierea unui acord sau alianțe. Fii selectiv cu oamenii din jurul tău și caută doar acele medii sau informații benefice pentru tine.Nu uită că deseori devenim suma oamenilor cu care ne înconjurăm, așadar alege-i cu grijă!

Capricorn

O situație conflictuală în relația cu colegii vis-a vis de un proiect de muncă poate să-ți creeze destui nervi și agitație. Între a face doar cum crezi tu că este bine sau a proceda doar după regulile altora, la mijloc între acestea două s-ar putea să mai fie o varianta, care le îmbină pe amândouă cu un pic de flexibilitate. Nu uită că ești un adevărat strateg!

Vărsător

Fii atent cu cheltuielile pe care le efectuezi astăzi, chiar dacă presiunile care vin din partea copilului sau a persoanei iubite sunt considerabile. Evita conflictul cu oricare dintre aceștia, nu te grăbi în a le împlini dorințele ci mai degrabă vezi ce este cu adevărat important. Dacă practici vreun sport anume, nu încerca ceva mai riscant decât până acum!

Pești

Relația cu cineva din propria ta familie sau discuții vizând casă sau spațiul în care locuiești sunt posibile astăzi creându-ți o puternică stare de agitație interioară. Simți de parcă locul potrivit ar fi în altă parte. Ia o pauză, respiră adânc, închide ochii și vezi care este locul care ți-ar oferi pacea pe care o cauți!

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Vești importante la început de săptămână. Lista nativilor avantajați pe plan profesional

6 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 7 noiembrie 2022. Ziua de luni vine cu noi surprize pentru nativii din zodia Leu. Iată previziunile!

Berbec

Ești dornic de a-ți satisface poftele și dorințele indiferent de natura lor, ceea ce poate antrena diverse cheltuieli. Fii totuși precaut vis-a-vis de orice tine de afaceri sau chestiuni financiare! Într-o relație intimă, sentimente de gelozie sau posesivitate pot ieși la suprafață!

Taur

Cu Luna în propriul tău semn ești activ și plin de inițiativă, chiar dornic de noi activități. Eforturile tale de cooperare se pot lovi de conservatorismul sau rigiditatea unei persoane mai în vârstă cu o anumită autoritate, ceea ce va îngreuna atingerea unui acord satisfăcător.

Gemeni

Ești mai introvertit, nostalgic și angrenat într-un proces de introspecție interioară. Deși contează mult pentru tine să fii eficient și productiv în muncă efectuată, ceva anume nu te satisface, fapt care te determină să cauți să găsești un echilibru între timpul alocat serviciului și timpul pentru tine.

Rac

Un proiect important, o activitate de grup, o relație de prietenie sunt în vizorul tău astăzi iar tu ești sociabil și dornic de interacțiune. Însă, în ciuda implicării tale poți realiza că celălalt nu-ți împărtășește entuziasmul sau nu-ți apreciază efortul, ceea ce te poate întrista.

Leu

Reacțiile tale pot fi destul de vizibile astăzi întrucât cineva îți pune la îndoială autoritatea sau modul în care acționezi. Deși cauți să vezi situația în ansamblul ei, răceală sau lipsa de înțelegere a cuiva apropiat te pot impacta destul de mult. E nevoie să-ți păstrezi discernamântul!

Fecioară

Deși foarte practic și obiectiv în abordare, cauți să rezolvi o situație fiind cât mai deschis la noi perspective. Însă, abordarea ta este pusă la îndoială și chiar criticată de cineva din mediul profesional sau de cineva apropiat care pare să nu fie deloc mulțumit.

Balanță

Spiritul tău de analiză este mai profund astăzi iar tu ești angrenată în tot de felul de analize personale sau financiare. Poți realiza că modul în care va gestionați resursele, tu și partenerul de cuplu, nu este unul satisfăcător pentru tine sau că tu nu ești recompensată corespunzător pentru muncă ta.

Scorpion

Planurile celuilalt de a petrece mai mult timp în compania ta sau de a participa împreună la un eveniment social îți îndreaptă întreagă atenție în această direcție. Însă, în ciuda eforturilor și a implicării de care dai dovadă, ceva pare să nu te mulțumească la nivel mai profund, emoțional.

Săgetător

Începi săptămâna angrenat în tot felul de sarcini sau responsabilități, ești mai preocupat de chestiuni practice și administrative. Insă relația cu un coleg sau chiar cu cineva apropiat în propria gospodărie poate să-ți creeze anumite probleme sau nemulțumiri.

Capricorn

O relație de iubire poate să fie în centrul atenției tale astăzi. Te poți relaxa mai mult sau poți profita de un hobby pe care-l ai. Ești mai dornic de afecțiune și apropiere de persoană iubită însă pot există chestiuni asupra cărora nu cădeți de acord, fapt care te nemulțumeste.

Vărsător

Chestiuni sau activități domestice, casnice sunt în vizorul acestei zile iar tu ești îndreptat cu toată atenția spre rezolvarea lor. Mediul familial este foarte important iar tu ești dispus să-i susții pe cei dragi la nevoie. În același timp anumite chestiuni profesionale par să te suprasolicite.

Pești

Ești activ atât fizic cât și intelectual. Tot felul de mesaje, discuții, întâlniri sau drumuri îți ocupă o mare parte din ziua de astăzi. Conversația cu o persoană de sex feminin poate să aibă un rol important însă este important să rămâi cât mai atent la emoțiile tale întrucât anumite lucruri te pot sensibiliza.

articolul original.

Horoscop 6 noiembrie 2022. Lista nativilor care vor avea parte de schimbări majore

5 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 6 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de duminică!

Berbec

Chiar dacă inițiativa și asertivitatea ta nu sunt pe placul tuturor, mai ales a celor mai conservatori în atitudine, dai dovadă de inventivitate și chiar strategie în a atrage sustinerea și oamenii potriviți ție. Cu un pic de răbdare dar și flexibilitate, orice începi astăzi are șanse de succes.

Taur

Ești mai introvertit astăzi tinzand să analizezi cu atenție diferențele de perspectiva dintre tine și celălalt. Oricât de mult te deranjează și chiar sensibilizează atitudinea lui, cauți să evaluezi situația per ansamblu cu mult discernământ și să vezi care este cea mai potrivită metodă de acțiune.

Gemeni

Chiar dacă presiunea unor angajamente, proiecte sau parteneriate este încă acolo iar tu șții că sunt lucruri pe care le ai de rezolvat, reusești să găsești un pic de timp și pentru tine. Flexibilitatea și inițiativa care îți sunt caracteristice te vor ajută în a petrece un timp de calitate în prezența unor prieteni sau într-o scurtă călătorie.

Rac

Poate fi un pic mai greu astăzi să-ți sincronizezi nevoile și dorințele cu cele ale persoanei dragi, mai ales că poți fi un pic mai autoritar în abordare iar celălalt mai rigid vis-a vis de orice fel de schimbare. Ce poți face este să te repliezi în sine și să privești totul cu mai multă detașare, renunțând la orice fel de presiune.

Leu

În ciuda unor sarcini sau responsabilități casnice sau profesionale care asteaptă să fie rezolvate, reușești să găsești timp și pentru tine, pentru o plimbare, un partener de cuplu sau o întâlnire cu prietenii. Un curs la care participi sau sfaturile unui prieten te pot ajută să te deschizi către alte perspective.

Fecioară

Ești tentat să rișți în planificarea unor achiziții, credite sau a unor planuri de natură financiară, chiar dacă în mod normal ești o persoană extrem de calculată și pragmatică. Vei căuta să folosești cu cât mai multă strategie și eficiență resursele pe care le ai deja la dispoziție pentru a-ți atinge scopurile.

Balanță

Pentru a te asigura că interacțiunea dintre tine și celălalt este una echilibrată, ai nevoie să-ți setezi limite ferme pe care celălalt să le respecte. Ai mai multă încredere în tine și în viziunea ta iar dacă celălalt nu este de acord cu ea, găsește-ți curajul și rămâi fermă în atitudine.

Scorpion

Evită discuțiile tranșante sau încercarea de a învinovați pe cineva pentru problemele tale. Caută mai degrabă să vezi ce este important pentru tine, ce ai nevoie pentru a te simți mulțumit și împlinit și mobilizează-te! Poți lua în calcul să schimbi anumite lucruri în dietă, regimul sau alimentația zilnică.

Săgetator

Chiar dacă ești entuziasmat și cu o stare destul de asertivă, încearca să fii un pic mai prudent în cheltuieli sau vezi ce ai cu adevărat nevoie înainte de a aruncă cu banii. Poți fi foarte sociabil astăzi și dornic de mai multă aventură, ceea ce te determina să abordezi o persoană de care te simți atras cu mai multă ușurință.

Capricorn

Ești mai retras și mai introvertit astăzi și preferi să-ți găsești chestii de făcut în propria casă care să te ajute să te relaxezi. Diferențele de perspectiva, de valori sau interese între tine și celălalt, fie partener fie prieten par descurajatoare însă ai puterea de a transformă un test într-o experiență pretioasă!

Vărsator

Anumite discuții cu cei din jurul tău, în loc să te susțînă mai degrabă reușesc să te enerveze scoțând lucruri sensibile la suprafață. Privește lucrurile cu mai multă detașare, o trăsătura care oricum îți este caracteristica și caută soluția cea mai ușoară de a rezolva lucrurile. Nu uita că ingeniozitatea ta îți este întotdeauna la indemână!

Pești

Chiar dacă anumite planuri sau proiecte pe care ți le-ai făcut pot să nu fie conforme cu bugetul pe care-l ai la dispoziție, nu renunța! Chiar dacă un prieten în care aveai încredere iți pune la indoială această încredere, nu renunța! Anumite experiențe apar doar pentru a-ți demonstra că în ciuda unor obstacole aparențe, poți reuși în ce ți-ai propus! Lasă-te ghidat și îndrumat!

articolul original.

Horoscop 5 noiembrie 2022. Lista zodiilor avantajate de astre

4 November 2022 at 21:59
image

Horoscop, sâmbătă 5 noiembrie 2022. 

Berbec

Cu luna în propriul tău semn ești activ și plin de inițiativa însă va trebui să-ți adaptezi elanul la dorințele și necesitațile celeilalte persoane dacă îți dorești o interacțiune armonioasă. Îți poți controla mai greu atracția față de ceva sau cineva.Fii prudent și pragmatic în privința cheltuielilor.

Taur

În ciuda dorinței de a coopera sau interacționa cât mai armonios, anumite lucruri te pot scoate din sărite, mai ales dacă simți că celălalt nu este foarte sincer. Poți să uimești prin atitudinea ta explozivă și atipică. Acordă-ți câteva momente de introspecție pentru a gândi mai bine lucrurile.

Gemeni

Dorința ta de mai multă libertate, independența, prieteni, socializare are nevoie să se adapteze unor sarcini sau responsabilități, fapt care nu te încântă prea mult. În plus ai nevoie să fii un pic atent și la o problema de sănătate care poate apărea brusc.

Rac

Va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile astăzi întrucât anumite chestiuni imprevizibile te forțează să iei atitudine. Abordarea partenerului de cuplu sau a propriului copil ți se par greu de acceptat însă cu cât te vei agită mai mult cu atât scad șansele de rezolvare.

Leu

În ciuda nevoii de retragere și conexiune cu tine însăți din ultima perioada, o invitație neasteptată într-o călătorie reprezintă ocazia perfectă pentru a-ți petrece weekendul cât mai plăcut posibil. De abia astepți să explorezi noi teritorii și să începi o nouă aventură.

Fecioară

Oricât de entuziast ai fi în privința unor noi planuri sau proiecte ai nevoie mai întâi să faci calculele pentru a vedea cât de sigure și realizabile sunt. O discuție cu cineva, poate să fie chiar un consultant într-un anumit domeniu te va stimula maxim oferindu-ți perspective la care nu te-ai gândit până acum.

Balanță

Inițiativa ta în privința unor parteneriate sau a modului în care interacționezi în plan social este amplificată iar tu ești mai hotărât în a deveni mai asertiv. Pot apărea cheltuieli sau investiții neașteptate pe care va trebui să le faci, însă chiar și așa caută să le țîi sub control cum poți mai bine.

Scorpion

Posibilele neințelegeri sau provocări într-o relație de parteneriat sentimental sau profesional îți pot crea o stare de agităție sau nervozitate. Practicarea unui sport mai combativ sau o scurtă călătorie cu mașina de unul singur ți-ar de mare folos pentru a mai elibera din tensiunea nervoasă acumulată.

Săgetător

O invitație neașteptată te scoate din casă și energizează considerabil. O călătorie, un hobby, un curs de dans sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și a te simți bine alături de cineva drag. Nu-ți va rezolva total problemele dar cu siguranță te va face să uiți de ele pe moment.

Capricorn

Atitudinea imprevizibilă a unui partener de cuplu, colaborator sau chiar prieten te poate surprinde într-un mod mai puțîn plăcut. Un pic dezamăgit, preferi să te interiorizezi și să-ți iei timp suficient de analiză pentru a vedea dacă îți mai dorești să investești în continuare în acea relație.

Vărsator

Când o situație familială sau profesională te ia prin surprindere te mobilizezi pe loc astfel incât să vezi ce poți face pentru rezolvarea ei. Telefoane, drumuri, mesaje, discuțîi – astăzi ești în plină activitate. S-ar putea că nu toate persoanele la care apelezi să te și susțînă însă cu siguranță nu renunți ușor.

Pești

Necesitatea unor cheltuieli poate deveni urgentă țînând cont că vrei să investești într-un curs, o călătorie sau o metodă de creștere și dezvoltare. Nu este imposibil de realizat însa va trebui să te mobilizezi într-un mod destul de practic și obiectiv în privința resurselor alocate.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și finanțe în săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie:

articolul original.

Horoscop lunar noiembrie 2022. Lista nativilor care vor trece prin schimbări majore

30 October 2022 at 15:50
image

Horoscop noiembrie 2022. Eclipsa Totală de Lună din data din Taur își va pune amprenta asupra nativilor. Multe zodii vor face schimbări, după data de 8 noiembrie.

Berbec – Un nou sistem de valori!

Prima parte a lunii se anunță transformatoare pentru tine atât din perspectiva financiară cât și relațională. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie te îndeamnă să-ți redefinești propriul sistem de valori, să descoperi metode noi și flexibile de a-ți gestiona resursele și să cântărești cu atenție semnificația unor anagajamente relaționale. Noi perspective, mai multă libertate și spontaneitate te așteaptă din a două parte a lunii.

Taur – Schimbări radicale în parteneriate!

O luna în care vei capătă o altă viziune asupra noțiunii de parteneriat și care-ți va deschide noi perspective de creștere. Eclipsa totală de Luna din propriul tău semn din 8 noiembrie te va ajută să conștientizezi care sunt acele relații sau colaborări potrivite ție și care au nevoie să fie încheiate. În a două parte a lunii, profunzimea și analiză de care dai dovadă te vor susține în a te deschide către perspective financiare noi și avantajoase.

Gemeni – Schimbări imprevizibile!

Începi luna conectat și profund focusat pe latura materială și practică a vieții dar și pe îmbunătățirea eficienței și productivității în muncă realizată. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie aduce schimbări imprevizibile în viață ta, forțându-te să te repoziționezi vis-a vis de orice fel de situație care pare să creeze o presiune prea mare în viață ta. A două parte a lunii, anumite alianțe și asocieri vor capătă importantă.

Rac – Adevăruri eliberatoare!

În ciuda dorinței de mai multă conexiune, apropiere sau implicare în acele relații sau proiecte semnificative pentru tine din prima parte a lunii, Eclipsa de luna din Taur din 8 noiembrie te va confruntă cu realitatea unor situații sau relații de care ai nevoie să te eliberezi. Din a două parte a lunii, vei deveni mai practic în abordare căutând să-ți organizezi viață într-un mod cât mai asumat dar și cu mai multă satisfacție și împlinire.

Leu – Un cadru fizic și emoțional mai sigur!

Stabilitatea și securitatea ta fizică și emoțională dar și a familiei tale sunt în centrul atenției, ceea ce poate antrena reale modificări în spațiul în care locuiești. Însă Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie va scoate la suprafață într-un mod direct și tranșant orice fel de persoană, mediu sau relație care îți amenință această stabilitate fortandu-te să te repoziționezi. A două parte a lunii vine cu perspective mult mai pozitive scoțând la iveală unicitatea și creativitatea care-ți sunt caracteristice.

Fecioară – Un nou adevăr personal!

O prima parte a lunii extrem de interactivă și dinamică atât fizic cât și intelectual. Ideile tale și modul în care le expui pot capătă un vibe motivațional puternic adunând în jurul tău mulți adepți, dar și admiratori. Însă, eclipsa totală de luna în Taur va naște adevărate controverse și lupte de idei întrucât nu toată lumea agrează noul tău adevăr personal, ceea te va face să te distanțezi de acei oameni sau medii care te presează sau limitează în orice fel. A două parte a lunii te găsește mai introvertit și mai conectat la nevoile emoționale sau mediul familial.

Balanță – Valori și perspective diferite!

Începi luna investindu-ți resursele în acele lucruri, activități sau relații care îți amplifică bucuria și valoarea de sine.  Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie va testa stabilitatea unor angajamente sentimentale sau profesionale în condițiile unor diferențe radicale de perspective sau valori, forjându-te să alegi ce consideri că meriți cu adevărat. A două parte a lunii va fi însă mult mai interactivă și cu o atmosfera mai pozitivă, stimulându-te atât fizic, cât și mental.

Scorpion – Chestiuni emoționale neașteptate

Începutul de lună se anunță plin de dinamism și energie, întrucât ești determinat în a-ți evidenția personalitatea și potențialul indiferent de obiectivele setate. Eclipsa de luna din taur din 8 noiembrie te confruntă cu chestiuni emoționale neașteptate, punând la îndoială stabilitatea sau durabilitatea unor proiecte sau relații. Atmosfera se mai detensionează în a două parte a lunii când te concentrezi mai mult pe îmbunătățirea sectorului financiar, dar și pe acele activități sau relații care îți amplifică bucuria de viață.

Săgetător – Vindecare și realiniere!

Un veritabil proces de introspecție interioară te face să fii mult mai privat, mai retras și poate mai nostalgic în prima parte a lunii. Analizezi cu atenție lucruri, relații sau evenimente trecute care încă nu au fost vindecate. Eclipsa de lună din Taur din 8 noiembrie va atinge locul cel mai dureros, îndemnându-te să fii mai conștient de nevoile tale emoționale și spirituale. Atmosfera devine mult mai relaxată și mai pozitivă din a două parte a lunii iar tu vei fii pregătit pentru noi începuturi.

Capricorn – Reevaluarea unor relații sau proiecte!

Prieteniile și relațiile cu persoane influențe în mediul social, un proiect de grup sau la nivel de comunitate, o socializare direcționată strategic vor fi extrem de importante pentru tine pe parcursul acestei luni. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să pună la îndoială stabilitatea sau eficientă unor proiecte sau relații, impulsionându-te să te repoziționezi vis-a vis de anumite persoane. În a două parte a lunii, devii mai introspect și mai sceptic, căutând să cântărești mai profund ce ai cu adevărat nevoie.

Vărsător – Schimbări de fundație!

Aspirațiile, ambițiile și rolul tău profesional sunt foarte importante pentru tine în prima parte a lunii, iar tu ai șansa să te evidențiezi și să-ți amplifici impactul și autoritatea. Eclipsa de Lună din taur din 8 noiembrie poate să vină cu schimbări neașteptate vizând căminul, familia sau o situație emoțională forțându-te să iei o decizie importantă. A două parte a lunii te găsește totuși mai relaxat și mai dornic de mai multă libertate, independență și oameni cu interese asemănătoare ție.

Pești – Depășirea limitelor!

Orice metodă fizică sau intelectuală de expansionare a orizonturilor, o călătorie, o nouă filozofie de viață, o nouă cale spirituală vor fi în centrul atenției tale la început de lună. Eclipsa de lună din Taur din 8 noiembrie te provoacă în a deveni mai spontan și mai liber în gândire, mai curajos în depășirea unor limite atingând totuși subiecte sensibile și mai chiar dureroase. În a două parte a lunii, carieră și rolul tău profesional vor necesită o mare pare din prezența și implicarea ta.

articolul original.

Horoscop 30 octombrie 2022. Zodia care va avea parte de o surpriză romantică

29 October 2022 at 20:59
image

Horoscop 30 octombrie 2022. Intrarea lui Marte în retrograd va afecta toate zodiile, în diferite moduri. Cei care își cunosc ascendentul, sunt sfătuiți să citească mai întâi previziunile sale, apoi pe cele ale zodiei.

Berbec

Chiar dacă mai serios decât de obicei, ai șansa să te evidențiezi indiferent de contextul în care te găsești, social sau profesional. Marte, propriul tău guvernator, își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023,  îndemnându-te să-ți revizuiești stilul în care comunici cât și validitatea unor concepte sau credințe pe care le ai.

Taur

Poți participa la un workshop, poți face o plimbare sau cercetezi lucruri importante pentru tine, scopul este lărgirea orizonturilor. Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 determinându-te să-ți regândești propriul sistem de valori cât și modul în care îți gestionezi resursele.

Gemeni

În urmă unor analize, conștientizezi că pentru a-ți atinge obiectivele ai nevoie să ieși din zona de confort și să-ți asumi provocările. Retrogradarea lui Marte în propriul tău semn până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți revizuiești modul în care gândești sau acționezi asigurându-te de claritatea direcției.

Rac

Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 îți va oferi ocazia să reanalizezi anumite chestiuni mai sensibile, cu scopul de a le vindecă. Ai în plan să-ți surprinzi partenerul cu o invitație neașteptată fie într-o călătorie la munte fie prin participarea la un eveniment monden.

Leu

Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să regândești anumite proiecte sau aspirații de viitor pentru a vedea dacă angajamentul tău față de ele este potrivit ție. Deși ocupat cu chestiuni practice, de rutină, ai o manieră mai noncoformistă de a le rezolva. Ești un vizionar!

Fecioară

O zi perfectă pentru o altfel de întâlnire romantică, mai atipică ție, dar cu siguranțe foarte incitantă. O nouă aventură te așteaptă! Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți redefinești anumite obiective sau ambiții profesionale dar și modul în care îți impui autoritatea.

Balanță

Abordarea ta este una mai practică astăzi, însă nu mai puțin deschisă la modificări noi în propria casă sau în spațiul din jurul tău.Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să-ți regândești abordarea vis-a-vis de o filozofie de viață, de calea spirituală pe care o urmezi, de studiile pe care le faci sau de un plan de călătorie.

Scorpion

Conversații incitante, invității neașteptate și persoane noi îți vor ocupă întreagă zi însă într-un mod mai mult decât plăcut. Marte, guvernatorul tău tradițional își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 invitându-te să reanalizezi eficientă unor colaborări atât sentimentale cât și de business, a unor investiții sau a unor planuri financiare.

 Săgetător

Organizarea și eficiența de care dai dovadă în orice fel de activitate sunt demne de admirat. Ești foarte inspirat în cheltuielile pe care le realizezi, fiind foarte atent la raportul calitate – preț. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invita sa-ți reevaluezi modul în care cooperezi, dar si calitatea parteneriatelor tale.

Capricorn

Ai șansa să-ți pui în valoare personalitatea surprinzându-l pe celălalt cu abordarea ta diferită și nonconformistă fie într-o relație romantică fie printr-o activitate creativă sau artistică. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți revizuiești modul sau ritmul în care lucrezi dar și propria-ți sănătate, asigurându-te că ai destulă grijă de tine.

Vărsător

Chiar dacă poți fii un pic mai retras astăzi, dai dovadă de multă strategie în relația cu anumite persoane reușind să-ți atingi scopurile. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să-ți revizuiești comportamentul într-o relație de iubire dar și să descoperi care îți sunt plăcerile, dorințele, ce te bucură cu adevărat.

Pești

O invitație sau un mesaj neașteptat te împinge într-o călătorie însă compania de care te bucuri va fi mai mult decât plăcută. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te va îndemna să regândești dacă spațiul în care locuiești sau abordarea ta într-o chestiune familială, emoțională este potrivită sau nu.

În continuare puteți descoperi ce vă prezic astrele pentru săptămâna 24-30 octombrie:

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 24-30 octombrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 24-30 octombrie:

articolul original.

Horoscop săptămânal dragoste: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de romantism în relația de cuplu

29 October 2022 at 17:00
image

Horoscopul săptămânal al iubirii pentru săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie. Se anunță o perioadă benefică pentru a începe noi relații. Cei care au probleme în cuplu, ar putea să-și rezolve acum disputele. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec – Dorințe puternice!

Ești pasional și dornic de mai multă conexiune și intimitate. Conversațiile dintre tine și cealaltă persoană pot fi extrem de profunde, căutând să va cunoașteți și să va explorați reciproc atât fizic cât și intelectual, mai ales dacă este o relație proaspăt începută. Latura ta erotică dar și romantică va ieși la iveală iar tu ești total fascinat de interacțiunea dintre voi, chiar și atunci când perspectivele voastre pot fi ușor diferite în unele privințe.

Taur – Abordări îndrăznețe!

Toate eforturile tale se vor îndrepta în a îmbunătăți relația de cuplu iar tu vei fi conectat la nevoile și cerințele celuilalt, chiar extrem de atent în a înțelege semnificația anumitor comportamente sau gesturi. Dacă ești singur însă, vei folosi toate resursele pe care le ai pentru a impresiona pe cineva. În weekend poți fi mai impulsiv în relația cu partenerul de cuplu evitând orice formă de restricție sau impunere sau mult mai îndrăzneț în abordarea unei persoane care te atrage.

Gemeni – Putere de sacrificiu!

Într-o relație de cuplu ești atent la nevoile celuilalt, chiar dispus de a te pune în slujba lui dacă ar avea nevoie de ajutorul sau îngrijirea ta. Poți fi un pic mai idealist, iar puterea ta de sacrificiu te poate determina în a renunța la timpul liber sau la anumite activități importante pentru a fi alături de celălalt. Asigura-te totuși că ești confortabil cu acest gen de angajament!

Rac – Conexiune și romantism!

O relație de iubire poate să fie centrul universului tău, fiind generatoare de bucurie și entuziasm. Chiar dacă începi săptămâna punând la îndoială reciprocitatea unor sentimente sau angajamentul celuilalt, a două parte a săptămânii se anunță de-a dreptul romantică. Ai ocazia să mergi într-o călătorie cu persoană iubita, să luați o cină romantică sau să participați la un eveniment artistic deosebit.

Leu – Perspective conflictuale!

Anumite discuții în contradictoriu cu persoană iubita la începutul săptămânii îți pot crea o stare de disconfort și lipsa de încredere în susținerea fizică sau emoțională a celuilalt a cărei viziune este diferită de a ta. Parcurs ce săptămâna înaintează vei caută să cercetezi lucrurile mai în profunzime căutând să-ți înțelegi mai bine anumite nevoi și dorințe emoționale de bază.

Fecioară – Comunicare inspirată și profundă!

Dacă la început de săptămâna ești prins în rezolvarea unor situații administrative, de miercuri după-amiază activitățile de cuplu vor fi în prim plan. Modul de a pune problema fiind atent la nevoile celuilalt creează o adevărată conexiune și apropiere. O perioada perfectă pentru o escapadă romantică. În weekend poți primi un feedback neașteptat dar plăcut din partea unei persoane căreia i-ai captat interesul. Conversația dintre voi poate deveni extrem de incitantă!

Balanță – Mai multă dorință de conexiune și intimitate!

Ești mai pasională și mai senzuală săptămâna această iar atracția dintre tine și o anumită persoană poate fi greu de controlat. În prima parte a săptămânii s-ar putea să găsești mai greu timp pentru celălalt, însă ai șansă să recuperezi mai încolo. În weekend partenerul te poate surprinde cu inițiativă de care dă dovadă, propunându-ți ceva cu totul neașteptat, însa rămâne de văzut dacă vei da curs provocării.

Scorpion – Un timp de calitate împreună!

După discuții mai tensionate, de miercuri seară până sâmbătă seară, profită din plin și investește cât mai mult timp în relația cu persoană iubita. Ieșiți la un restaurant deosebit, luați o cină romantică, petreceți clipe intime împreună, recită-i o poezie sau faceți o plimbare dar într-un loc cât mai liniștit, doar pentru voi. Este o perioada minunată! Weekendul vine cu surprize!

Săgetător – Vindecare și eliberare!

Cu siguranță nu traversezi cel mai fericit moment al vieții tale pe plan relațional însă ai șansă de a clarifica aspecte importante pentru tine. Ai nevoie să faci curat în relațiile tale trecute, să te vindeci după anumite evenimente poate mai puțin plăcute și să vezi ce-ți dorești mai departe pe plan relațional. Dacă simți o atracție secretă față de cineva, caută să vezi dacă acea persoană este ceea ce-ți trebuie acum.

Capricorn – Comunicare constructivă!

Interacțiunea cu partenerul de cuplu este mai dificilă în primele zile ale săptămânii întrucât este posibil să aveți interese și nevoi diferite la care nu sunteți dispuși să renunțați ușor. De miercuri încolo, sunteți mai atenți unul la celălalt și reușiți să găsiți totuși puncte comune care să va apropie. Weekendul vine cu surprize și invitații neașteptate!

Vărsător – Compromisuri necesare!

Ești destul de sceptic și determinat să nu lași pe nimeni și nimic să-ți îngrădească libertatea.Însă cu cât vei fi mai dispus să asculți și varianta partenerului cu atât aveți șansă să găsiți mai repede un acord, în ciuda tendinței tale de a-ți impune punctul de vedere. În a două parte a săptămânii, vă puteți răsfăța cu o ieșire la un restaurant, o cină romantică sau o poți surprinde cu un cadou la care nu se așteaptă.

Pești – Poți cuceri prin simplă ta prezență!

Chiar dacă ești mai serios și mai introvertit în prima parte a săptămânii, ai șansă să recuperezi începând de miercuri. Ești inspirat și talentat și poți cuceri prin simplă ta prezența, printr-o poezie, printr-un mesaj, printr-o poză deosebită dar care surprinde o varietate de emoții. Weekendul se anunță incitant, ești mai curajos în abordare și dornic să inițiezi discuții cu o persoană a cărei filozofie pare extrem de interesantă.

articolul original.

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Zodia care va avea cheltuieli neprevăzute

29 October 2022 at 07:00
image

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Nativii trebuie să fie chibzuiți și să aibă mare grijă atunci când vine vorba de afaceri. Cei care își cunosc ascendentul sunt sfătuiți să citească previziunile care îi corespund acestuia, apoi cele ale zodiei.

Berbec – Discuții și planuri de afaceri!

Planul financiar este în centrul atenției săptămâna această. Există discuții în jurul unui plan de afaceri, a unor colaborări de business sau chiar investiții în care tu ești extrem de implicat și dornic de rezultate însă te poți confruntă cu perspective diferite ale celor cu care colaborezi. Interacțiunea cu o instituție de stat poate să nu decurgă în ritmul în care ți-ai dori.

Taur – Perspective diferite!

Gestionarea propriilor resurse poate deveni un subiect generator de conflicte între tine și un partener, fie de cuplu fie de business. Nevoia de siguranță și de pragmatism a unuia se lovește de nevoia de a risca a celuilalt. În ciuda dorinței de a ajuta pe cineva, poate să fie un prieten, un frate care îți solicită ajutorul financiar, asigura-te că rămâi realist și pragmatic în abordare.

Gemeni – Dorința de a ajuta!

Dacă în prima parte a săptămânii ești mai chibzuit cu cheltuielile pe care le realizezi căutând să fii eficient și mai strateg în abordare, în a două parte poți deveni ușor mai idealist. Latura ta mai compulsivă este accentuată, poți ajuta sau susține financiar pe cineva în nevoie. În weekend totuși îți vei acordă anumite libertăți.

Rac – Determinare și persuasiune!

Deși ești determinat să te pui în evidență cu mai multă asertivitate, este posibil că un proiect la care lucrezi de ceva timp să nu fie recompensat financiar așa cum ți-ai dori, sau poate nu mai poți investi în el așa cum ai făcut-o până acum, fapt care te poate descuraja un pic. Chiar și așa, nu vei renunța ușor întrucât vrei să-ți creezi o bază financiară solidă și sigură.

Leu – Investind în propria siguranță!

Deși încerci să păstrezi o disciplină cât mai bună a cheltuielilor pe care le faci, marea majoritatea vizând anumite modificări în casă, căminul sau spațiul înconjurător, întâmpini obstacole care te determină să-ți refaci planurile. În a două parte a săptămânii poți fi un pic mai idealist în privința unor investiții pe care le faci, mizând mai puțin pe valoarea practică a unor lucruri cât mai mult pe semnificația lor.

Fecioară – Cheltuieli neprevăzute!

În ciuda naturii tale stabile și destul de calculate, unele sarcini sau activități domestice necesită anumite investiții din partea ta pe care va trebui să le realizezi pentru a-ți crește eficientă și randamentul muncii. În weekend, ești tentat în a face ceva cu totul diferit, poate o excursie neașteptată alături de cei dragi însă acest lucru poate antrena cheltuieli neprevăzute.

Balanță – Gestionează-ți cheltuielile cu grijă!

Perspectivele tale financiare sunt încurajatoare săptămâna această. Deși ești hotărât în a menține siguranță și stabilitatea financiară, ești la fel de tentat în a te răsfață pe alocuri îndeplinindu-ți poftele sau dorințele. Dacă la începutul săptămânii, ești îndemnat să fii mai prudent totuși în cheltuieli, din a două jumătate vei găsi lucruri care te vor fascina. Cheltuieli neprevăzute în weekend!

Scorpion – Cheltuieli pentru tine și hobby-urile tale!

Perspectivele tale financiare nu se potrivesc întocmai cu cele ale partenerului de cuplu creându-se anumite tensiuni. Unul este mai impulsiv în cheltuieli iar celălalt foarte precaut, aveți nevoie să găsiți o varianta de mijloc. Poți face anumite investiții în propria ta imagine, cumpărând ceva ce te pune mai mult în valoare. În a două parte a săptămânii, poți cheltui mai mult pe activități de relaxare, agrement sau pe propriul copil.

Săgetător – Păreri și abordări diferite!

Săptămâna debutează cu o discuție tensionată legată de planul financiar între tine și partenerul, fie de cuplu fie de business scoțând la iveală chestiuni care au nevoie să fie rezolvate. E posibil să vă doriți să investiți în lucruri sau activități diferite testând stabilitatea parteneriatului respectiv. Tinzi să te îndoiești de sinceritatea unor intenții ceea ce te face destul de sceptic la a te deschide și către alte opinii.

Capricorn – Analiză corectă a propriei valori!

Gestionarea eficientă a resurselor tale este în prim plan în primele zile ale săptămânii însă te poți confruntă cu anumite obstacole vis-a vis de anumite proiecte pe care le ai în desfășurare. Fie resursele nu sunt suficiente fie consideri că nu ești recompensat corespunzător pentru efortul tău. Însă modul inspirat și strateg de a pune problema te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Posibile cheltuieli surpriză în weekend!

Vărsător – Idei ingenioase de câștig!

Poți avea multe cheltuieli de făcut în a două parte a săptămânii însă asigura-te că toate sunt necesare întrucât poți tinde să te răsfeți mai mult decât este cazul. Pe de altă parte simți că situația profesională actuală necesită aceste investiții pe care le faci și care au că scop să-ți amplifice încrederea în tine. Poți descoperi soluții ingenioase de a câștiga mai mulți bani sau avantaje dintr-un proiect la care lucrezi.

Pești – Investiții în creșterea și dezvoltarea ta!

Ești tentat să faci schimbări pe care nu știi exact cum și de unde să le începi.Momentan poți investi mai mult în orice fel de activități, cursuri sau metode de specializare sau dezvoltare personală. În weekend analizează cu atenție cheltuielile pe care vrei să le efectuezi chiar dacă o invitație surpriză poate să necesite anumite investiții.

articolul original.

Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

29 October 2022 at 07:00
image

Horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Se anunță o săptămână intensă pe plan profesional, motiv pentru care nativii trebuie să fie atenți la locul de muncă. Previziunile săptămânii sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. 

Berbec – Situații tensionate!

Începi săptămâna printr-o întâlnire sau discuție intensă cu o persoană influență pe plan profesional. Vei tinde să-ți expui punctul de vedere destul de tranșant mai ales dacă actualele condiții nu te mai avantajează. În ciuda proactivității  și hotarârii de care dai dovadă, dacă nu vei fi dispus să faci nici un fel de compromis, te vei confruntă cu refuzul clar al unor persoane în autoritate care văd lucrurile diferit de tine.

Taur – Conflicte de idei și perspective!

În prima parte a săptămânii relațiile sunt foarte tensionate între tine și o persoană cu autoritate în mediul în care lucrezi iar rigiditatea de care da dovadă nu-ți va ușura prea mult lucrurile. Deși eforturile tale de cooperare sunt considerabile, îți vei apară punctul de vedere cu multă determinare.În weekend toleranță ta va scădea considerabil și vei tinde să iei o atitudine tranșantă și impulsivă.

Gemeni – Reflecție și analiză!

În ciuda dorinței de a fi mai asertiv cu talentul și aptitudinile tale și de a investi toate eforturile în această direcție poți întâmpina momente când te vei simți depășit de situație. Tinzi să reflectezi mult asupra carierei tale și a direcției în care mergi, întrucât vrei să te asiguri de claritatea motivației tale. Îți folosești intuiția și imaginația în activitățile profesionale.

Rac – Incertitudine și scepticism!

Ești destul de sceptic și poți pune ușor la îndoială durabilitatea unor colaborări sau asocieri profesionale întrucât pare că perspectivele pot să fie diferite în unele cazuri. Chiar dacă pe parcursul săptămânii încerci să tratezi lucrurile într-o manieră mai filozofică, evitând conflictele, în weekend îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile vis-a vis de anumite chestiuni profesionale care par destul de provocatoare.

Leu – Planuri și obiective importante!

Ești determinat să fii mai disciplinat cu propriile resurse astfel încât să poți investi mai mult într-un proiect de business important pentru tine. Acest proiect vizează o eliberare a ta de anumite constrângeri contractuale prezente și poate avea treaba cu propriul tău cămin pe care plănuiești să-l modifici astfel încât să corespundă noilor tăi planuri și obiective.

Fecioară – Exprimă-ți mesajul cu grijă și atenție!

Începi săptămâna cu o stare un pic mai tensionată dacă simți că nu ți se oferă mediul necesar pentru a-ți pune în evidența talentul și creativitatea sau că mesajul tău poate fi restricționat în vreun fel anume. Poți deveni destul de critic în abordare. Însă cu siguranță, avea succes în orice fel de negocieri, tranzacții, procese de vânzare-cumpărare întrucât ești extrem de inspirat și persuasiv în modul în care pui problema.

Balanță – Valorificarea eficientă a aptitudinilor!

Focusul tău principal este de a-ți îmbunătăți situația financiară valorificându-ți talentul și aptitudinile cât mai eficient și mai productiv posibil. Ești determinat în a crește calitatea muncii tale și în a te evidenția, însă acest obiectiv poate să-ți ocupe efectiv cea mai mare parte din timp. Dai dovadă de multă creativitate și inspirație în a două parte a săptămânii.

Scorpion – Găsirea unui echilibru!

Poate există un decalaj între ce simți că te-ar avantaja pe plan profesional cu anumite sarcini sau obligații pe plan familial sau chiar emoțional. Ai nevoie să-ți găsești un echilibru care să te susțină în profesia ta dar și un pic mai multă libertate.În weekend devii mai asertiv în rezolvarea unor chestiuni de muncă pe fondul unor posibile provocări în relația cu un colaborator sau partener de business.

Săgetător – Relații profesionale tensionate!

Momentan ești mai focusat pe găsirea unui echilibru fizic și emoțional care să-ți permită ulterior să te focusezi mai mult pe carieră ta. În schimb relațiile cu cei din mediul în care lucrezi pot să nu fie cele mai plăcute ceea ce te face să pui la îndoială sinceritatea sau bunele intenții ale celuilalt. Însă înainte de a trage concluziile ai nevoie să te asiguri că modul în care abordezi lucrurile este unul pozitiv și neinvaziv.

Capricorn – Reajustări necesare!

În ciuda dorinței tale de a cultiva relații importante pe plan profesional și de a deveni mai interconectat cu acei oameni sau proiecte importante pentru tine, începutul de săptămâna poate fi mai tensionat. Dacă simți că nu ești apreciat sau valorizat la justă valoare, vei tinde să ripostezi însă modul în care o vei face va determina calitatea rezultatului. Chestiuni imprevizibile de natură profesională te vor surprinde în weekend întrucât abordarea cuiva pare să fie total diferită decât te-ai fi așteptat.

Vărsător – Fii înțelept în abordare!

Profesional ești avantajat săptămâna asta mai ales dacă știi cum să pui problema, fie apelând la oamenii potriviți fie folosindu-te de experiență acumulată până acum. Însă s-ar putea că abordarea ta să fie un pic cam atipică și nonconformistă pentru unele persoane care te vor mai conform cu normele lor. În weekend o situație imprevizibilă profesională sau familială te ia prin surprindere.

Pești – Ai încredere în propriul potențial!

În primele zile ale săptămânii te focusezi mai mult pe ce nu merge și tinzi să te îndoiești de aspirațiile tale. Pe măsură ce săptămâna înaintează capeți mai multă încredere în forțele proprii și realizezi că te poți folosi de talentul și inspirația ta pentru a da o formă concretă anumitor obiective profesionale. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, ai toate șansele să-i surprinzi pe ceilalți cu creațiile tale.

articolul original.

Horoscop 29 octombrie 2022. Mercur intră în Scorpion. Este ziua cea mare a nativilor din această zodie

28 October 2022 at 20:59
image

Horoscop 29 octombrie 2022. Scorpionii vor avea parte de o revelație. Stima de sine, reușitele și credințele capătă noi dimensiuni. Mare atenție la cheltuieli în această zi.

Berbec

Anumite chestiuni sau proiecte profesionale par să necesite prezența și implicarea ta, fapt care te va poziționa destul de vizibil și central. Ești forțat să fii mai serios și mai asumat conform cadrului creat însă te vei abține cu greu din a face câteva din glumele specifice ție.

Taur

Ai putea să plănuiești o escapadă undeva la munte, însă nu ești sigur că poți miza pe compania unor prieteni care par să nu fie cei mai hotărâți. Mercur intră în Scorpion ceea ce te face să fii din ce în ce mai atent la cuvintele și comportamentele celuilalt, căutând să le înțelegi din ce în ce mai bine.

Gemeni

Ești mai serios și mai focusat pe anumite analize sau calcule de cum să-ți maximizezi anumite câștiguri sau o anumită influență vis-a vis de sectorul profesional. Deși ți-ai dori mai multă stabilitate nu ai vrea să renunți nici la propria-ți libertate. Mercur, propriul tău guvernator intră în Scorpion deci începi să dai mai multă importanță chestiunilor de detaliu și să te organizezi mai bine.

Rac

Deși atenția ta este îndreptată spre partenerul de cuplu este posibil că dorințele lui să nu coincidă neapărat cu ale tale, unul dintre voi este mai static în timp ce celălalt își dorește să călătorească mai mult. Mercur intră în Scorpion intensificându-ți nevoia de a te bucură de anumite activități, artă, teatru, psihologie sau mai multă intimitate cu partenerul.

Leu

Deși este weekend ai nevoie să te ocupi de anumite chestiuni practice, administrative care țin de propria-ți gospodărie sau de un proiect de muncă, fapt care nu se potrivește cu nevoia ta de mai multă libertate. Intrarea lui Mercur în Scorpion te susține în a te interioriza, analizând lucrurile mai profund și ocupându-te mai mult de casă.

Fecioară

Mercur, propriul tău guvernator intră în Scorpion amplificându-ți procesele mentale dar și atenția la limbajul verbal și paraverbal al celorlalți. Deși știi exact cum să pui problema și ești entuziasmat, partenerul de cuplu sau cei dragi ție par să nu-ți împărtășească planurile neapărat.

Balanță

În ciuda unei dimineți mai agitate și cu prea multe lucruri de făcut, în care fiecare are nevoie de ceva din partea ta, încerci să te liniștești și să petreci mai mult timp cu tine. Intrarea lui Mercur în Scorpion te determina să devii mai precaută și mai asumată în privința propriilor resurse cât și mai dornică de a-ți îmbunătăți câștigurile.

Scorpion

Fii mai atent cu cheltuielile pe care le faci în prima parte a zilei deoarece nu toate sunt necesare sau urgențe. Vei căuta să te sfătuiești cu oameni cu mai multă experiență decât tine pe anumite domenii. Mercur intră în propriul tău semn amplificându-ți siguranța și încrederea în sine dar și abilitatea de a-ți articula mai ușor ideile și credințele.

Săgetător

Începi ziua cu o stare mai confuză în care nu știi exact cum să te poziționezi față de cineva din familie al cărui comportament te agită. Odată cu intrarea lui Mercur în Scorpion, vei tinde să pătrunzi mai adânc în propriul subconștient pentru a înțelege în profunzime anumite dorințe ascunse. De asemenea, poți începe să manifești interes în domenii oculte.

Capricorn

Chiar dacă prima parte a zilei nu este cea mai clară sau mai eficientă, întrucât vrei să faci multe dar nu-ți ies întocmai cum ai planificat, pe parcurs începi să te mobilizezi și să mergi la țintă.Mercur intră în Scorpion amplificându-ți nevoia să te conectezi mai mult cu acei oameni, domenii sau activități importante pentru tine.

Vărsător

Încercarea de a-ți clarifica anumite proiecte sau de a stabili un plan de acțiune concret pare să nu meargă foarte bine în prima parte a zilei. După prânz, te vei retrage pentru a analiză lucrurile în liniște și a găsi metodă potrivită. Mercur intră în Scorpion ajutându-te să devii mai asertiv în privința obiectivelor tale profesionale, dezvoltându-ți propria strategie.

Pești

Chiar dacă anumite obiective profesionale nu-ți sunt încă foarte clare, vei tinde să te îndrepți către acele activități, domenii sau cunoștințe care știi că te pot susține și încuraja. Mercur intră în Scorpion ajutându-te să începi un real proces de cercetare și explorare a acelor domenii prin care te poți dezvoltă și crește pe mai multe planuri. Noi călătorii te așteaptă, fizice sau intelectuale!

În continuare puteți descoperi cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 24-30 octombrie:

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 24-30 octombrie:

articolul original.
❌