ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Când începe programul ”Litoralul pentru toți”? Turiștii se vor bucura de prețuri foarte mici la malul Mării Negre

26 August 2022 at 19:34
image

Un număr foarte mare de turiști este așteptat pe litoralul românesc, odată cu începerea programului ”Litoralul pentru toți”. Cererile sunt foarte mari, iar locurile sunt limitate. Află de când vei putea beneficia de prețuri extrem de reduse, la unitățile de cazare de la malul Mării Negre.

Programul ”Litoralul pentru toți” începe duminică, 28 august 2022. Aproape 100 de hoteluri de la malul Mării Negre anunţă preţuri reduse în următoarea perioadă. Chiar și în acest moment, în multe unități de cazare nu se mai găsesc camere libere şi gradul de ocupare va rămâne ridicat și în luna septembrie.

Cazare la malul mării cu 70 de lei pe noapte

În cadrul programului, care se va derula în luna septembrie, turiştii se pot caza la tarife care pornesc de la 70 de lei/persoană/noapte, preţul putând ajunge până la 360 de lei/persoană/noapte, pentru hotelurile de 4 stele.

”Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt aşteptaţi să ajungă în Mamaia un număr important de turişti, chiar dacă vacanţa de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă.

În următoarea perioadă de extrasezon, la hotelurile de 4 stele, la All Inclusive, prețul este 360 de lei/persoană/noapte.

”Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat, iar cei care doresc să vină la mare în următoarea perioadă trebuie să îşi facă deja rezervări. Programul va continua până la sfârşitul lunii septembrie şi este completat şi cu oferte speciale pentru seniori”, a mai spus Ionuț Nedea.

”Litoralul pentru toţi” este un program destinat turiştilor care doresc să îşi petreacă sejurul la mare în extrasezon. Așadar, după data de 1 septembrie, preţurile la cazare sunt mai mici, iar plajele şi staţiunea Mamaia sunt mai libere, chiar dacă vremea este încă bună pentru plajă şi băi în mare.

În fiecare primăvară și toamnă, în acest program se înscriu hoteluri de 2, 3 şi 4 stele. Patronii unităților de cazare oferă în cadrul programului ”Litoralul pentru toți” pachete turistice de şase nopţi de cazare, cu preţuri începând de la 70 de lei/persoană/noapte.

articolul original.

Mizerie de nedescris într-o pensiune de 3 stele din Mamaia: ”Cum am intrat, șiroi de furnici”

18 August 2022 at 09:59
image

O femeie a rămas șocată când a văzut câtă mizerie este într-o pensiune de trei stele din Mamaia. Venită în concediu, alături de soțul ei și de copilul de 3 ani, turista a găsit niște condiții de nedescris. A povestit totul pe un grup de călătorii de pe Facebook.

Cei doi soți au rezervat o cameră într-o vilă de 3 stele din Mamaia care i-a lăsat cu un gust amar, mai ales că au plătit 500 de lei pe noapte. Femeia a povestit cât de multă mizerie a găsit în cameră, dar și la intrarea în pensiune. Se pare că familia a avut parte de 0 condiții, la un extra preț.

”La intrare ne-a primit o doamnă foarte zâmbăreață, dar poate doar să mascheze problemele vilei, apoi mie nu-mi prea venea a râde după ce am găsit..singurul punct forte, ca să zic așa de început, a fost faptul că am avut șezlonguri gratuite la plajă, în baza unui tichet de la vilă și acces gratuit la piscină, la un hotel de lângă.

Și acum să începem cu imaginea vilei, a camerei…am făcut rezervarea cu mai bine de 2 săptămâni în urmă, 2 adulți și 1 copil de 3 ani. Ni s-a dat ultima cameră din vilă, de la ultimul etaj (303- fugiți de ea!!) la cocoțatul din deal, urci pe scări de-ți vine rău.

Cum am intrat, șiroi de furnici- explicația doamnei, că cei dinainte luau micul dejun în cameră, însă chiar și după ce am dat (Eu, personal, că mi s-a înmânat sprayul de gândaci), tot au mai ieșit furnici și în zilele următoare.

O umiditate de nedescris în baie, cada de duș curgea de jur împrejur, scurgerea nu funcționa aproape deloc. Ce m-a mâniat și mai tare decât furnicile, au fost prosoapele rupte, extrem de pătate (explicația vilei- fond de ten, că doamnele nu se demachiază bine, dar nu există înălbitor?? Din acela mai scump ca să nu vă rupă prosoapele să le dați clienților în halul acela, să se șteargă cu găuri), cu păr pe ele, deci zici că nici n-au trecut prin mașina de spălat rufe.

Să nu mai zic că pe terasă nu există un uscător de rufe/sârmă/ șnur ca să poți pune prosoapele și costumele, că vorba aia, ești la mare…ești nevoit să le pui pe bară și să iei toata rugina posibilă.

Camera…în afară de patul foarte mare, salteaua bună, dar se mai auzea câte un scârțâit, iar fețele de pernă aveau urme de mucegai pe ele, a trebuit să dormim fără…ținând cont că eu aveam astm și nu îmi trebuia mucegai.

De asemenea, știind că vin cu copil așa de mic, cu toate că este un copil foarte ascultător…nu îmi dai o cameră care are fire din priză scoase, care nu sunt foarte ok izolate și priza, la fel, trasă din perete.

Dulapurile neșterse, pline de praf, mizerie, curățenie făcută doar de ochii soacrei, jegul plutea în aer.

Nu înțeleg de unde recenziile bune, după care am ales aceasta locație cu curățenie lună și toate cele, poate am fost eu ghinionista și mi s-a dat camera dezastru, greșită.

Dar știu sigur că nu mă voi mai întoarce aici niciodată!!! Nota 2!! Să nu mai zic de micul dejun care este la fel în fiecare zi…ouăle, care sunt singurele „calde” din meniu, mereu reci pentru că nu au și ei un recipient, ci le acoperă doamna cu o folie de aluminiu, atât…ia de mănâncă… horror..această locație are nevoie de reparații serioase…vrei 500 lei pe noapte? Păi oferă….sunt locații cu 200 lei care lasă mult în spate grozăvia aceasta. Profund dezamăgita!” a scris femeia dezamăgită pe un grup de călătorii de pe Facebook.

articolul original.

Cât costă un şezlong pe plajele de fițe din Mamaia Nord. Plătești cât pentru o noapte de cazare

8 August 2022 at 12:48
image

Odată ridicate restricțiile impuse în perioada pandemiei, românii au dat buzna pe litoral. Ca în fiecare an, Mamaia rămâne „campioana” preţurilor uriaşe la mâncare sau servicii, însă cu toate acestea turiştii nu au ocolit staţiunea. Iată cât costă un şezlong pe plajele de fițe.

Mamaia rămâne cea mai scumpă staţiune de pe litoral, însă nici restul staţiunilor nu sunt cu mult mai prejos în ceea ce priveşte tarifele pe care le percep de la turişti.

Cine vrea răsfăţ la mare scoate din buzunar mai mulţi bani la cazare, la masă, dar şi pe plajă. Spre exemplu, în Constanta preţurile pentru o noapte de cazare încep de la 140 pentru 2 persoane, iar pentru 2 şezlonguri plăteşti 200 de lei.

Din cauza preţurilor piperate din ce în ce mai mulți turiști evită stațiunile românești și preferă să își petreacă vacanța în Grecia, Turcia sau Italia.

Autoritățile au transmis anunțul. Ce trebuie să faci dacă primești mâncare stricată la restaurantele de pe plajă

ANSVSA pune la dispoziție numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007. La acest număr pot apela persoanele care au primit mâncare alterată de la restaurantele sau localurile de pe litoralul românesc.

Pe lângă acest număr, se poate suna la numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787. Apelul este gratuit și poate fi utilizat de pe orice rețea telefonică.

În cazul în care ați consumat mâncare stricată, este extrem de important să mergeți la un doctor sau un farmacist ca să-i explicați situația. În continuare, aveți nevoie de un tratament, în caz de toxiinfecție alimentară.

articolul original.
  • There are no more articles
❌