ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Nicoleta Delinescu, declarații dure despre viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu. Mama copilului său a răbufnit: „Andrei s-a săturat să tot cunoască altă prietenă a lui tata”

12 September 2022 at 17:15
image

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. De-a lungul timpului s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, însă de fiecare dată iubirea dintre ei parcă a fost și mai mare. Despre viața amoroasă a cunoscutului prezentator TV a vorbit și mama fiului său. Nicoleta Delinescu și-a spus părerea sinceră despre cum vede relația fostului cu asistenta de la Antena 1.

Din 2021, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează oficial un cuplu. Parcursul relației lor nu a fost unul fără derapaje, însă, cei doi au explicat în repetate rânduri faptul că nu au o relație „obișnuită”.

Este cunoscut faptul că prezentatorul de la Antena Stars are un palmares bogat în ceea ce relațiile de iubire. A marcat de multe ori, însă meciul final părea că o să îl aibă alături de blondină. Lucrurile se pare că nu stau chiar așa, după cum declară mama copilului lui Cazacu.

În trecut, acesta a avut o relație serioasă cu Nicoleta Delinescu, o artistă cunoscută de la noi. Aceasta i-a dăruit și un copil sportivului. Andrei are acum 11 ani, iar la această vârstă înțelege perfect ce se întâmplă în jurul său.

Chiar dacă s-au despărțit, Nicoleta și Cătălin au o relație foarte bună de dragul băiețelului lor. Cei doi au grijă împreună de micuț și se consultă ori de câte ori este nevoie în privința acestuia.

Nicoleta Delinescu: „Andrei s-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata”

În schimb, Cătălin Cazacu nu discută cu mama copilului său și despre relația cu Ramona Olaru. Nicoleta Delinescu a dezvăluit că nu știe prea multe, dar a declarat că relația lor este asemănătoare cu cele pe care motociclistul le-a avut în trecut.

Artista a susținut că își dorește ca fostul său partener să termine cu relațiile pasagere, mai ales că Andrei s-ar fi săturat să le cunoască pe femeile care au trecut prin viața tatălui său.

„Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut.

Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă ‘prietenă a lui tata’”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click.

articolul original.

Ce spune Ramona Olaru despre fostele relaţii ale lui Cătălin Cazacu: „Niciuna dintre iubitele lui…”

5 August 2022 at 19:06
image

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. O frumoasă prietenie s-a transformat într-o poveste de dragoste care durează deja de câţiva ani. Recent, frumoasa asistentă de la Antena 1 a făcut dezvăluiri despre fostele relaţii pe care le-a avut partenerul său în trecut. Iată ce a declarat.

Înainte de a forma un cuplu Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au fost foarte buni prieteni. Cei doi îşi cunosc foarte bine trecutul şi nu au secrete unul faţă de celălalt.

Asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” recunoaşte că este destul de geloasă, însă în relaţia pe care o are în prezent spune că nu a fost cazul. Ramona Olaru ştie „ce are la uşă”, iar trecutul partenerului său nu a reprezentat niciodată un pericol pentru ea. Mai mult, pentru că de când se cunosc au frecventat aceleaşi cercuri de prieteni, blondina a ajuns să le cunoască pe toate iubitele lui Cazacu.

În cadrul unui interviu, vedeta de la Antena 1 a explicat că nu a fost nevoie să se intereseze de fostele partenere ale iubitului său pentru că a avut ocazia să stea de vorba cu majoritatea faţă în faţă, iar acum nu o mai poate lua nimic prin surprindere.

„Eu cu actualul partener, înainte de toate, am fost prieteni. Buni. Atât de buni, încât îi știu toate iubitele. N-a fost nevoie să stalkeresc niciuna dintre iubitele lui pentru că oricum eram cu ei în anumite situații. Poate invers”, a spus asistenta TV.

@roata.vedetelor #ramonaolaru #roatavedetelor #antenaplay #foryouromania #romaniafyp #foryoupageromania #fypromania #romaniaforyou ♬ original sound – Roata Vedetelor

Ramona Olaru nu își dorește să facă compromisuri din dragoste

În urmă cu câteva luni, în cadrul matinalului găzduit de Dani Oțil și Răzvan Simion, blondina a dezvăluit că l-a refuzat pe iubitul ei atunci când i-a făcut propunerea de a se muta în alt oraș.

Ramona Olaru a mărturisit că iubitul ei, Cătălin Cazacu, a venit cu o propunere care nu i-a picat deloc bine. Asistenta TV a dezvăluit că motociclistul insistă să se mute în orașul lui natal, la Timișoara, însă ea nu este de acord să plece din București.

„Insistă să ne mutăm acolo, la Timișoara. Păi d-aia m-am mutat eu la București? I-am zis: ‘Niciodată în viața asta!’ I-am zis, nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi? Ne ducem doar să mâncăm la mama, atât. Mama lui e aceeași zodie cu mine”, a povestit Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar relația lor pare să treacă la nivelul următor. Așa că, cine știe, poate cât de curând o să bată… clopote de nuntă! Nu de alta, dar cei doi sunt amorezați până peste cap unul de celălalt.

articolul original.
  • There are no more articles
❌