ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Imagini de colecție cu Carmen Tănase, în tinerețe. Actrița și-a lăsat fanii cu gura căscată

24 November 2022 at 18:00

Deși este una dintre marile doamne ale teatrului românesc și este iubită de o lume întreagă, puțini știu cum arăta Carmen Tănase în tinerețe. Are o carieră impresionantă și a intrat imediat la sufletele oamenilor după interpretarea rolului „Flăcărica” din celebrele telenovele. Carmen este o femeie frumoasă chiar și acum la aproape 60 de ani, însă în tinerețe era absolut superbă!

Imagini rare cu actrița Carmen Tănase în tinerețe

În ultima perioadă, pe TikTok au circulat mai mult filmulețe în care apare Carmen Tănase. Atât de mult o iubesc internauți, încât publică tot felul de imagini care mai de care cu actrița. Ei bine, de această dată, am dat și noi peste un colaj cu imagini inedite din tinerețea ei. Mulți au fost uimiți când au văzut-o, căci frumusețea ei era inegalabilă la începutul carierei sale. Cu siguranță Carmen a frânt multe inimi cu ochii ei albaștri și părul brunet.

„Flăcărica” și-a păstrat trăsăturile de pe atunci, în ciuda faptului că acum este trecută de 60 de ani. În plus, dacă stăm să luăm seama la atitudinea sa de pe acea vreme și la cea de acum, putem spune că a rămas la fel de carismatică. N-ai zice că la vârsta asta ar fi târziu pentru Carmen să facă furori printre domni…Cert este că în tinerețe, nu era departe de un „manechin”.

Carmen Tănase în tinerețe

Carmen Tănase a fost model pentru un eveniment de creații vestimentare

Carmen Tănase i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a acceptat să fie model la un eveniment de creații vestimentare. La 61 de ani, actrița a urcat pe podium pe post de manechin.

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.

Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a declarat Carmen Tănase într-un interviu.

articolul original.

Carmen Tănase a făcut un apel pe internet. Ce mesaj a transmis actrița

5 November 2022 at 11:05
image

Carmen Tănase (61 de ani) a făcut un apel urgent pe rețelele de socializare. Actrița dorește să strângă haine pentru o familie cu 11 copii, pe care o întâlnește des la Teatrul Odeon. Familia se confruntă cu o situație materială precară. 

Actrița în vârstă de 61 de ani a explicat, pe rețelele de socializare, situația groaznică prin care trece o familie cu 11 copii. Părinții încearcă să câștige bani de pe o zi pe alta, pentru a putea să le ofere ceva de mâncare celor mici. Sufletistă din fire, Carmen Tănase dorește să ajute familia cu 11 copii, motiv pentru care a făcut un apel către prietenii din mediul virtual. De altfel, actrița a precizat, că orice ajutor este binevenit.

Mesajul transmis de Carmen Tănase pe internet

În acest sens, Carmen Tănase a scris un mesaj pe rețelele de socializare, prin care îi roagă pe cei care au haine pe care nu le mai folosesc să le dăruiască familiei respective.

„Vă rog mult, dacă aveți haine de la copiii voștri, nu contează vârsta sau mărimea, pe care nu le mai folosiți, aduceți-le la teatrul Odeon pentru mine. Și hainele de adulți sunt bune. Am aici o familie cu 11 copii și umblă desculți. Părinții nu au carte, nu-i angajează nimeni, sunt robi la sortat fiare și primesc cât să nu moară de foame. Stau într-o cocioabă, în frig, împart toți un salam ieftin cu pâine și nici asta zilnic. Orice ajutor e bine venit. Vă mulțumesc anticipat!”, este mesajul scris de Carmen Tănase pe rețelele de socializare.

Citește și CARMEN TĂNASE ÎȘI CERE PREȚUL PENTRU CINE O POSTEAZĂ PE TIKTOK: “AR TREBUI SĂ SE MONETIZEZE, CĂ S-A UMPLUT PAHARUL!”

Sursă foto: Captură video Youtube

articolul original.

Camen Tănase dezvăluie cât de greu îi este să lucreze cu Anghel Damian: „La un moment dat nu mai aveam lacrimi, secasem”

7 October 2022 at 12:08

Carmen Tănase (61 de ani) a mărturisit care este motivul pentru care Anghel Damian (31 de ani) poate să fie un regizor dur. Actrița a colaborat cu iubitul lui Theo Rose pentru filmările de la serialul „Clanul”, ce se difuzează pe PRO TV. 

Cu mai bine de patru decenii de experiență în spate, Carmen Tănase este, cu siguranță, una dintre cele mai bune actrițe contemporane de teatru și film. Este cunoscută și iubită de public, mai ales pentru rolul din serialul fenomen „Inimă de Țigan”, „Flăcărica” fiind asociată cu un personaj comic, plin de viață. Fanii marii actrițe au fost plăcut surprinși când au văzut-o în rolul Luminiței din serialul „Clanul”.

Obligată să colaboreze cu Anghel Damian, el fiind regizorul serialului, Carmen Tănase a dezvăluit că acesta i-a dat mult de lucru, fiind foarte tipicar. Actrița a dezvăluit că a trebuit să plângă atât de mult în unele episoade, încât simțea, în unele zile, că nu mai are lacrimi.

„ Ea (Luminița, n.r.) e în mine cumva și e greu, mai ales că dacă lucrezi cu Anghel, care este foarte tipicar și care face 700.000 de set-up-uri și tu ai de plâns, băi, e greu! E greu că mie nu îmi pune glicerină nimeni.

Carmen Tănase, pusă în pielea Luminiței din Clanul: „Rolul pe care îl primești ți-l asumi în totalitate”

Marea actriță a mărturisit că a întâmpinat multe provocări de când cu rolul Luminiței din „Clanul”, ea fiind mai degrabă o fană a comediei decât a dramei. Pe de altă parte, Carmen Tănase este obișnuită să trăiască prin ochii personajului pe care îl interpretează, pentru a putea juca extrem de bine rolul.

Carmen Tănase, în rolul Luminiței. Sursă foto: Facebook

„Păi e diferit rolul pentru că eu am jucat în ultimii ani comedie, recunosc că-mi și place comedia, mă simt în largul meu și acum e greu, pentru mine e greu, am și tot spus pe la interviuri.

E foarte greu pentru că nu mai știu cum este acum școala, dar noi am învățat de la profesoara noastră și de la profesorii noștri ne spuneau, pe vremea respectivă, un lucru. (…) Noi am învățat, pe vremea noastră, că rolul pe care îl primești ți-l asumi în totalitate, deci pe perioada în care îl filmez sau îl joci sau îl repeți, ești ăla.

De aia e greu, pentru că această femeie e, pur și simplu, împovărată de viață. Pe ea a îngenunchiat-o de multe ori viața și atunci eu, personal, sunt îngenunchiată de situația ei”, a dezvăluit Carmen Tănase, în podcastul La Mijloc.

Materialul integral poate fi urmărit aici:

articolul original.
  • There are no more articles
❌