ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Comprest-ul nu-și face treaba, primăria Brașov e amendată pentru carambolul de pe podul Dârste! Polițiștii confirmă că drumul era necurățat!

5 December 2022 at 12:04
By: M.Ex.

Polițiștii care au fost prezenți la anchetarea carambolului de ieri dimineață de pe podul de la Dârste au tras primele concluzii : drumul nu era întreținut corect de contractorul ”Comprest”. Mai precis, era patinoar, ca urmare accidentul în lanț ! Iată ce au comunicat polițiștii :
”Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile”. Administratorul drumului public este municipalitatea Brașov, astfel încât amenda în valoare de 3.045 de lei va fi plătită din bugetul local.
Reprezentanții primăriei au confirmat ieri că, dacă poliția va decide că drumul nu era curățat corespunzător, Comprest SA, cei care prin contract trebuie să se ocupe de starea drumurilor din municipiul Brașov, va trebui să plătească orice daune generate de acest incident.
Iată rezultatul activității Comprest :

articolul original.
  • There are no more articles
❌