ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Cântăreața ”tradusă” și-a iertat milionarul ”pofticios”! CANCAN.RO are imaginile! Balconul buclucaș e amintire

7 August 2022 at 20:40

Povestea curge așa: celebrul afacerist își ”traduce” soția, o cunoscută cântăreață, cu nimeni alta decât Ioana Popescu, pe care lumea mondenă o cunoaște mai curând drept devoratoarea de fotbaliști. Imaginile amantlâcului, siropoase, de altfel, au fost surprinse de paparazzii CANCAN.RO. Protagoniștii se sărută în balcon, cu o țigară între degete. Își consumaseră, se pare, aventura. Dar soția „tradusă” abia se ”încingea”… Ce a urmat? Avem detaliile, dar și imaginile care fac trimitere la… Gheorghe Gheorghiu și la un deznodământ mai puțin așteptat.

Roxana Popescu ”arunca” versurile unei melodii de pe urma căreia Gheorghe Gheorghiu culegea laurii. ”Dar unde dragoste nu e, nimic nu e”, este sugestivul titlu al piesei care a făcut furori cu mulți ani în urmă, dar care, iată, revine tocmai acum în actualitate.

Și ”linge” rănile unui amanltâc din lumea bună. Cântăreața ”tradusă” de soțul afacerist se retrăsese cu gândurile ei, o ușoară depresie, spuneau apropiații săi, la scurt timp după apariția imaginilor incendiare din balcon (Vezi AICI imaginile și detaliile spumoase).

Afaceristul și cântăreața au trecut peste episodul ”balconul buclucaș” și se distrează la Untold (Foto: CANCAN.RO)

Cântăreața ”tradusă” și-a iertat milionarul ”pofticios”

Ba chiar s-a vorbit și despre un eventual divorț, pentru că artistei nici prin gând nu i-a trecut că soțul ei iubit și atât de drăgăstos ar putea călca pe bec în halul ăsta. ”Dar unde dragoste nu e, nimic nu e”, așa că artista înșelată a șters totul cu buretele! Și-a iertat ”pofticiosul” soț care s-a lăsat pradă farmecelor ”devoratoarei”, ba mai mult, a acceptat vorbele lui mieroase și invitația la Untold! Milionarul, simțindu-se vinovat până-n măduva oaselor, a încercat cu ”lugu, lugu” și i-a ieșit.

”Prințesa” lui ”tradusă” a marșat sau, poate, și-a jucat și ea cartea iertării, cert e că a lăsat deoparte fața bosumflată și și-a redeschis apetitul pentru viața surâzătoare de până atunci.

Amorul de-o noapte al bărbatului căzut în plăcerile carnale cu o alta a fost uitat, l-a iertat pe cel care-i jurase credință veșnică acum un an. Și cum Untold chema toată suflarea ”patriei”, acolo au ajuns cei doi, într-o oază a distracției la cote de nedescris.

(VEZI AICI: “TERMOPANE” A IERTAT-O PE “PRINȚESICA TURBO”. POZE /VIDEO + TOATE DETALIILE. TELENOVELA NEBUNĂ CONTINUĂ: ACUM EP. 3)

Cântăreața e toată numai un zâmbet, semn că l-a iertat pe milionarul ”pofticios” (Foto: CANCAN.RO)

Buretele a făcut tabla imaculată, afaceristul și cântăreața s-au afișat în mijlocul mulțimii delirante, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Câte o țigară li s-a instalat între degete și, degajați din cale-afară, cei doi s-au simțit ca peștele-n apă în oaza de fericire la mega-festivalul de muzică de la Cluj. Ba chiar au schimbat impresii, cu zâmbetele pe buze, cu niște apropiați. Episodul de tristă amintire a fost aruncat la coșul de gunoi.

Țigara de după și sărutul din balcon

Pe scurt, detaliile! CANCAN.RO detona bomba anului, în urmă cu o săptămână. Soțul super-vedetei ajungea în apartamentul plăcerii, al primitoarei Ioana Popescu, devoratoarea de fotbaliști. Acolo, ar fi urmat „ședința” decisivă. După câteva minute, milionarul și ”devoratoarea” au ieșit pe balcon. El, fără tricou! Au golit câteva păhărele, „condimentate” cu tutun, au urmat discuții și, la final, un mic sărut, surprins de paparazzii CANCAN.RO.

(VEZI AICI: „PRINCIPALUL” E „FIERT” DE CÂND A VĂZUT-O PE TANTI CU PUȘTIUL! CE A PĂȚIT EX-AMANTA „REGELUI MEZELURILOR” DUPĂ APARIȚIA POZELOR CU TÂNĂRUL AFACERIST DIN BUZĂU)

Scenele care au zguduit showbizul: afaceristul și Ioana Popescu, supranumită ”devoratoarea de fotbaliști”, se sărută pe balcon (Foto: CANCAN.RO)

Câteva minute mai târziu, „porumbeii” părăseau „locul faptei”. Milionarul a dispărut cu propria mașină, în timp ce Ioana Popescu, îmbrăcată cu o fustiță scurtă, super-sexy, s-a retras la supermaket-ul de lângă blocul unde locuiește.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Episodul „Balconul” a fost dat uitării. Milionarul şi frumoasa lui soţie au petrecut la Untold

6 August 2022 at 19:57
image

Episodul „balconul”, în care personajul principal, un afacerist originar din Cluj-Napoca, însurat cu o cântăreaţă foarte cunoscută din România, a fost prins în ipostaze tandre cu Ioana Popescu, se pare că a fost dat uitării. Cuplul a trecut peste această „încercare” grea, iar cu câteva ore în urmă, cei doi au pozat fericiţi la Untold.

CANCAN.RO dezvăluia în urmă cu câteva zile, în exclusivitate, cum milionarul a fost prins pe balconul plăcerii din Berceni, în timp ce se săruta cu devoratoarea Popeasca (poză aici cu sărutul).

Deşi, atât personajul principal al povestirii noastre, cât şi Ioana Popescu au încercat să explice „situaţia”, pozele vorbeau de la sine. Cu toate acestea, soţia „tradusă” a hotărât să creadă explicaţiile partenerului său cum că nu ar fi avut nicio treabă cu sexoasa brunetă şi să meargă mai departe.

Astfel, după ce cântăreaţa a încheiat filmările proiectului în care este implicată, soţul său a decis să o răsfeţe cu o scurtă vacanţă. Să se mai relaxeze… că era nevoie. După ce a respirat aerul de munte care i-a limpezit gândurile, artista a vrut să aibă parte şi de puţină distracţie. Iar cum dorinţa sa este lege, soţul a dus-o la Untold.

Iar pentru a închide „gurile rele”, afaceristul a publicat şi o poză pe pagina sa de Instagram, dar şi un mesaj care să ajungă unde trebuie.

„Mână în mână pentru mai bine sau pentru mai rău împreună pentru totdeauna”, a spus autorul.

Firul evenimentelor

Afaceristul a ajuns, luni, în cartierul Berceni, unde locuiește amanta lui, Ioana Popescu. A parcat mașina în fața blocului celui cunoscută drept „devoratoarea de fotbaliști”, a făcut un mic „popas” la un supermarket, după care a urcat într-un suflet în apartamentul plăcerii.

După ce „acțiunea” s-a încheiat, cei doi „porumbei” au ieșit împreună pe balcon, la o țigară și un păhărel. A urmat sărutul „magic”, după care fiecare s-a retras încotro avea treabă.

articolul original.
  • There are no more articles
❌