ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Burse de merit şi sociale pentru elevii din învăţământul special

24 November 2022 at 11:35
image

Consilierii judeţeni vor decide cuantumul şi numărul burselor ce vor fi acordate elevilor cu dizabilităţi care învaţă în centrele speciale din Piatra-Neamţ, Târgu-Neamţ şi Roman. Potrivit proiectului, ar putea fi acordate burse de merit  în valoare de 200 de lei, burse de studiu – 150 de lei şi burse sociale cu un cuantum de 200 de lei fiecare.

La Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Alexandru Roşca” din Piatra-Neamţ se solicită 9 burse de merit şi 105 burse sociale, La centrul din Târgu-Neamţ, se cer 10 burse de merit şi 111 de ajutor social, iar la centrul similar din Roman 2 burse de merit, 2 burse de studiu şi 98 de burse de ajutor social.

Acest tip de burse se acordă din bugetul de stat, din sumele defalcate din TVA, prin intermediul Consiliului Judeţean Neamţ în subordinea căruia se află aceste centre. (Angela Croitoru)

articolul original.

Totul despre bursele școlare care se acordă în 2022

13 September 2022 at 06:02
image

Printre cele mai criticate criterii din noul ordin: eliminarea burselor de merit pentru elevii de clasa a V-a dar și cele rurale pentru liceeni care învață în altă localitate decât cea de domiciliu.

articolul original.
  • There are no more articles
❌