ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ce rușine! Ce a putut lăsa un bucureștean, în urma lui, după ce a circulat cu autobuzul 105

24 November 2022 at 13:13

Imagini  dezgustătoare au fost surpinse într-un mijloc de transport din București. Ce a putut lăsa un bucureștean, în urma lui, după ce a circulat cu autobuzul 105. 

Se pare că nu sunt puțini cei care au cam lipsit de la una din cele mai importante lecții: ”cei 7 ani de acasă”. Este și cazul unui bucureștean care a circulat cu autobuzul 105 din Capitală. Un călător care se afla în același mijloc de transport a publicat pe rețelele de socializare ce mizerie o fotografie dezgustătoare cu dezastrul lăsat în urmă de unul dintre călători.

Într-o postare pe Facebook, o femeie a publicat o fotografie în care se poate observa mizeria lăsată în urma unui călător. Mai exact, bucureșteanul cu pricina a mâncat semințe în autobuz, iar cojile le-a aruncat sub un scaun.

Mizeria făcută de un bucureștean în autobuzul 105 din Capitală: (Sursa foto: Facebook)

Postarea a reușit să adune destul de multe reacții și comentarii. Majortiatea internauților nu au fost prea surprinși, mai ales că astfel de scene se întâmplă destul de frecvent în mijloacele de transport din București și nu numai.

Deși există anumite reguli de bun simț pentru cei care se deplasează cu mijloacele de transport în comun, mulți călători ajung să se simtă ca la ei acasă și uită de orice regulă. În majoritatea orașelor din România, periodic, se găsește câte un cetățean care mănâncă semințe, scuipând cojile pe jos.

Potrivit legii în vigoare, fumatul, scuipatul, consumul de semințe și înghețată, precum și aruncarea de hârtii și resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun se sacționează cu amenzi între 100 și 300 de lei.

Sursa foto: Facebook

articolul original.

I-a fost furată identitatea, iar acum e dator la fiscul german cu 180.000 de euro! Ireal ce a pățit un bucureștean

21 November 2022 at 10:44
image

Un bucureștean a trăit clipe de coșmar atunci când s-a trezit cu o datorie pe care nu știa că o are! Bărbatul riscă să își piardă locuința pentru o datorie acumulată de altcineva, în numele lui.

Un român s-a trezit cu conturile blocate și riscă să-și piardă casa pentru o datorie uriașă acumulată de altcineva, în numele lui, în Germania.

Acesta a aflat ulterior că un individ care i-a furat identitatea în 2019 a deschis o firmă în orașul Essen, cu buletinul și a datele personale ale românului, societatea acumulând datorii de peste 180.000 de euro.

Bogdan Iacob și familia sa trăiesc de trei ani un coșmar din care cu greu pare că mai pot ieși.

Totul a pornit după ce un individ, român plecat de mai multă vreme peste graniță, și-a însușit identitatea lui Bogdan , cu buletin, nume și toate datele sale personale.

Cu ajutorul buletinului fals, individul din străinătate a înființat o firmă, în anul 2019, cu sediul în Essen, Germania.

La puțin timp, societatea creată ilegal a acumulat datorii foarte mari către statul german.

Autoritățile din Essen au demarat anchete și la scurt timp l-au descoperit pe evazionist, dar din păcate, anchetatorii au ajuns însă la adevăratul Bogdan Iacob, un bucureștean care nu fusese niciodată în Essen.

„Acea firmă are datorii de 180.000 de euro, motiv pentru care autoritățile din Germania m-au identificat pe mine ca fiind administratorul și, automat, cel care trebuie să plătească suma. Mi s-a pus poprire pe conturi de atunci și am primit prin poștă un plic de la fiscul din Essen din care reiese că datorez suma de 180.000 de euro”, a declarat Bogdan Iacob.

La sfârșitul anului 2019, Bogdan a făcut plângere la Poliția Municipiului București, pentru a reclama confuzia în urma căreia a ajuns dator statului german.

În aprilie 2020 a fost lămurit de către polițiștii români că, într-adevăr, un bărbat născut în județul Neamț, Cristian Ungureanu, de 32 de ani, este cel care s-a ascuns sub identitatea lui Bogdan.

„În urma interogării bazei de date INTERID s-a constatat faptul că datele de identitate ale numitului Iacob Marisu Bogdan figurează ca Alias utilizat de Ungureanu Cristian Iulian, persoana solicitată de autoritățile judiciare din Marea Britanie”, se precizează în procesul verbal întocmit de ofițerii Poliției Capitalei.

Bucureșteanul are poprire pe salariu de luni bune

Totuși, deși victima a mers la poliție și a povestit cele întâmplate, fiscul german tot încearcă să recupereze banii de la adevăratul posesor al identității cu care a fost înregistrată firma și îi trimite acestuia înștiințări de executare silită.

Bucureșteanul este disperat și spune că, în timp ce autoritățile române și cele germane se chinuie în rezolvarea cazului său, are în continuare de suferit.

Primește de multe luni un salariu afectat de poprire și este nevoit să suporte diverse cheltuieli cu demersurile sale, peste 6.600 de lei fiind plătiți numai în dreptul unei cauțiuni puse de statul german.

Cea mai mare temere este aceea că și-ar putea pierde locuința, asupra căreia a fost instituită deja măsura sechestrului, potrivit Adevărul.ro.

Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
articolul original.

Cum a reacţionat o bucureşteancă, după ce a văzut-o pe Andreea Tonciu făcându-şi poze pe stradă: “Păpuşă…”

18 November 2022 at 11:47

Zilele acestea, Andreea Tonciu (36 de ani) a dorit să facă o filmare pe străzile Capitalei. Ghinionul ei a fost că o bucureșteancă, neatentă, care vorbea la telefon i-a „tăiat” cadrul, motiv pentru care Tonciu a răbufnit! Ce s-a întâmplat după aceea depășește orice așteptare. 

Andreea Tonciu s-a luat la ceartă cu o doamnă care a intervenit, fără să vrea, în timpul filmării ei. Fosta asistentă TV aștepta scuze de la femeia care i-a amintit faptul că strada este un spațiu public. Atunci când i s-a adresat cu „păpușă”, bruneta nu s-a mai abținut, însă, bucureșteanca i-a dat „replica”.

Redăm dialogul, postat de Andreea Tonciu pe Tik Tok:

„Andreea Tonciu: Se filma, nu vezi?

Bucureșteanca: E spațiu public. Ai vreo problemă?

Andreea Tonciu: Măcar cere-i voie (celui care filma, n.r.)

Bucureșteanca: Păpușă, e spațiu public. 

Andreea Tonciu: Nu sunt păpușă, sunt doamnă. 

Bucureșteanca: Nu, ești păpușă”.

Andreea Tonciu, aspru criticată pentru discuția cu bucureșteanca. Ce i-au reproșat fanii

După ce fosta asistentă TV a făcut publică înregistrarea cu bucureșteanca, Andreea Tonciu a primit un val de comentarii negative de la fanii de pe TikTok. Urmăritorii brunetei au fost de partea femeii care a numit-o „păpușă” și i-au scris vedetei că nu este „buricul pământului”, că nu este doamnă dacă s-a măritat și multe altele.

Andreea Tonciu, pusă la zid de fani după episodul „păpușă” (Sursa: Instagram)
articolul original.
  • There are no more articles
❌