ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când bei până la pierderea cunoștinței?

2 December 2022 at 12:30
image

Potrivit mai multor sondaje, mulți oameni au experimentat beția până la leșin sau până își pierd cunoștința. Totuși, acesta este un subiect despre care nu înțelegeam prea multe.

La sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, cercetătorul Donald Goodwin a recrutat alcoolici din spitale pentru a lua parte la o serie de teste de memorie neobișnuite.

În prima parte a studiului, subiecții au fost întrebați despre propriile lor experiențe de blackout (pierderea cunoștinței) și despre modul în care alții le-au descris comportamentul în timpul acestor evenimente. În mod poate surprinzător, el a constatat că oamenii păreau să aibă în mare măsură controlul în timpul acestor evenimente.

„Aproximativ un sfert dintre subiecți, , se găsiseră cel puțin o dată într-un loc fără să-și amintească cum au ajuns acolo. Adesea, acest lucru presupunea parcurgerea unor distanțe lungi pe o perioadă de o zi sau mai mult. Pentru a fi negociat astfel de distanțe, este evident că persoana trebuie să fi avut un anumit control al facultăților sale.”

Un subiect despre care nu înțelegeam prea multe

„În unele cazuri, fuseseră scrise cecuri, avioanele îmbarcate, hotelurile înregistrate, dar persoana nu-și putea aminti în mod conștient niciunul dintre aceste evenimente.”

Prietenii care i-au văzut în aceste stări i-au descris ca fiind beți, dar comportându-se normal. Discuțiile cu acești pacienți au furnizat o mulțime de informații intrigante despre stările de bblackou.

Cu toate acestea, acolo unde aceste experimente au depășit o linie etică, a fost atunci când Goodwin

Goodwin a luat subiecții – unii cu antecedente de leșinuri, alții fără – și le-a dat până la o jumătate de litru de bourbon pe care l-au băut timp de patru ore. În acest timp, aceștia au fost testați cu privire la ,,memoria la distanță, memoria imediată (capacitatea de a-și aminti evenimentele timp de un minut), memoria pe termen scurt (capacitatea de a-și aminti evenimentele timp de 30 de minute) și memoria recentă (capacitatea de a-și aminti evenimentele care au precedat imediat perioada în care au băut)”.

Băutura afectează o parte a creierului

Pe parcursul experimentului, voluntarilor li s-au arătat o serie de filme pornografice, precum și diferite jucării. Nerecunoașterea acestor lucruri a doua zi stabilea dacă au avut sau nu un blackout. În timpul acestui experiment, el a observat cu ochii lui cum voluntarii puteau să se comporte destul de normal în timp ce aveau un blackout, scrie IFL Science.

Într-un alt experiment, el a ținut o tigaie în mână și i-a întrebat pe participanți dacă le este foame. La auzul răspunsului lor, el îi informa apoi că tigaia era plină de șoareci morți. În mod interesant, el a constatat că subiecții au uitat acest eveniment după 30 de minute și nu și l-au putut aminti a doua zi, dar și l-au putut aminti la aproximativ două minute după ce s-a întâmplat, ceea ce sugerează că memoria pe termen scurt era încă activă în timpul acestor pierderi de memorie.

Experimentele au ajutat la informarea a ceea ce credem că se întâmplă astăzi în timpul leșinurilor la beție, susținute de alte experimente pe modele animale. Cea mai bună idee pe care o avem în acest moment este hipocampul, o regiune a creierului cu roluri majore în învățare și memorie. Problema pare să fie în a crea aceste amintiri pe termen lung.

Vă recomandăm să mai citiți și:

articolul original.

Argeș. Au făcut urât la băutură, și-au bătut măr prietenul de pahar

27 November 2022 at 12:43

Argeș. Au făcut urât la băutură, și-au bătut măr prietenul de pahar.

Doi bărbaţi au fost cazaţi în arestul poliţiei argeşene fiindcă, băuţi fiind, şi-au bătut măr prietenul de pahar, apoi s-au dus acasă la el şi i-au făcut ţăndări ferestrele.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, când agenţii Secției de Poliţie Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere. Din primele verificări a reieşit că, în seara de 30 octombrie, Ion C., de 30 de ani, din Dobreşti, şi George Irinel Ş., de 33 de ani, din Ştefăneşti, erau la o cârciumă din Dobreşti.

Între cei doi şi un bărbat de 49 de ani, din localitate, prieten de pahar cu ei, s-a iscat o ceartă, iar în scurt timp, cum se întâmplă de obicei la băutură, conflictul verbal a degenerat în acte de violenţă, context în care săteanul a fost luat la bătaie. Au fost despărţiţi de alţi consumatori şi fiecare a plecat către casă.

Ulterior, agresorii s-au luat după victimă cu gându-l să-i mai aplice o corecţie, au pătruns fără drept în curtea acesteia, i-au spart un geam aruncând cu pietre și au proferat amenințări. La faţa locului au intervenit poliţiştii, care i-au ridicat pe scandalagii şi i-au dus la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți 24 de ore bază de ordonanță şi cazaţi în arestul poliţiei judeţene. Prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

articolul original.

Mircea Badea nu mai bea apă de mai bine de 30 de ani. Iată cu ce băutură a înlocuit apa

25 November 2022 at 11:47
image

Mircea Badea a dezvăluit că nu a mai băut apă de 30 de ani, însă a găsit un înlocuitor pentru asta.

Mircea Badea se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, acesta a reușit să adune de partea sa o mulțime de admiratori, care îi stau alături la orice pas și care îl urmăresc cu atenție la fiecare apariție TV.

De asemenea, jurnalistul îi ține la curent pe fanii săi cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, iar recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Badea a făcut o dezvăluire care i-a lăsat mască pe telespectatori, mai precis că nu mai consumă apă de 30 de ani, însă în schimb, acesta a înlocuit-o cu o băutură pe care o consumă ”cu găleata”.

Mai precis, Mircea Badea susține că bea energizant în cantități mari, iar apă consumă doar atunci când face sport. De asemenea, jurnalistul a dorit să atragă atenția, spunându-le urmăritorilor săi că nimeni nu ar trebui să-i urmeze exemplul.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc.Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă”,  a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, despre consumul de energizante: „Nu trebuie să faceți ca mine”

Mai mult decât atât, Mircea Badea susține că energizantele reprezintă și motivul pentru care nu are bani, căci o astfel de băutură poate ajunge chiar și la 30 de lei, pentru mai puțin de 500 de ml.

În același timp, realizatorul TV a ținut să atragă atenția asupra acestui aspect, spunându-le telespectatorilor că nu trebuie să procedeze ca el.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”,   a adăugat realizatorul TV.

De asemenea, medicii sunt șocați atunci când află că Mircea Badea nu consumă apă sub nicio formă, ba mai mult, că a înlocuit băutura extrem de importantă pentru organismul uman cu energizant.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „Nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu”,  a mai spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii TV pe care o prezintă.

Sursă: wowbiz.ro

articolul original.

Dani Mocanu, anunțul făcut din arest la domiciliu: ”O să fac ceva în premieră, ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial”

17 November 2022 at 13:02

Dani Mocanu (30 de ani) a postat pe rețelele de socializare un anunț total neașteptat. Manelistul vrea să organizeze un concert de proporții, dar este în arest la domiciliu. Ca urmare, a decis să cânte pe terasă și să-și primească fanii în curte! 

Zilele acestea, Dani Mocanu a anunțat unul dintre cele mai inedite concerte pe care le-a văzut România. Neștiind cât timp va mai petrece în arestul la domiciliu, manelistul vrea să facă un show de senzație, chiar în curtea sa. Anunțul său i-a lăsat pe mulți fără cuvinte, fanii crezând că este o glumă, însă, manelistul este foarte hotărât. Dacă și-a făcut studio de înregistrare în propria casă, de ce nu ar face și un concert? Nu?

„Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă!”, a spus cântărețul.

Dani Mocanu, concert de proporții chiar în curtea lui! Ce le-a promis fanilor săi

Manelistul susține că toți cei care vor vrea să vină la concert, vor avea atât intrare liberă, cât și mâncare și băutură la discreție, pentru întreaga noapte. Dani Mocanu spune că evenimentul din curtea lui, cu două, trei mii de persoane, va fi premieră mondială! Se așteaptă data și ora concertului!

Dani Mocanu vrea să dea un concert de senzație în curtea lui. Sursă foto: Instagram

„O să cânt pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră, ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a anunțat Dani Mocanu, într-un live pe TikTok.

articolul original.

Test de cultură generală. Ce țară se consumă cea mai multă cafea?

16 November 2022 at 09:00
image

Atunci când te gândești care este țara din Europa care bea cea mai multă cafea, poate că îți vine în minte Italia. De fapt, în realitate, Finlanda este cea care se află în fruntea listei la acest capitol. Astfel, pe cap de locuitor, finlandezii consumă mai multă cafea decât orice altă națiune din întreaga lume.

Opt sau nouă cești pe zi, aceasta este norma în această țară nordică, unii localnici consumă chiar și 30 de , ceea ce nu este recomandat.

Se crede că această tendință a apărut din cauza frigului extrem de aici. În această zonă, temperaturile coboară până la -40 de grade Celsius, în special în partea de nord a Finlandei.

De ce beau finlandezii atât de multă cafea?

Acest lucru face ca un termos cald, sau venirea acasă la o ceașcă de cafea, să fie primitoare. Între timp, în perioada verilor scurte din această țară, dar totuși fierbinți, cafeaua rece intervine pentru a satisface pofta de cofeină.

Poate părea ciudat, așadar, că lanțurile multinaționale de cafea nu s-au impus aici. Explicația simplă este că nu este nevoie de ele – există mai mult decât suficiente lanțuri naționale, localuri independente și chiar magazine de cartier

Obiceiurile finlandeze în materie de cafea

Unii singuri, dar aici consumul de cafea este considerat mai degrabă o activitate socială.

Cafenelele sunt locuri de întâlnire ideale, iar cafeaua este aproape întotdeauna servită în timpul unei vizite.

În plus, în Finlanda, cafeaua este aproape întotdeauna servită cu prăjituri. Există chiar și un cuvânt finlandez pentru asta, kakkukahvi, care înseamnă cafea și prăjitură.

Un tip de chiflă dulce acoperită cu glazură de vanilie este un acompaniament popular, scrie Culture Trip.

Efectele negative ale consumului prea mare de cafea

Cu toate acestea, se recomandă ca oamenii să se limiteze la 28 de cești de cafea pe săptămână, ceea ce înseamnă aproximativ patru cești de cafea pe zi. Astfel, consumul unei cantități mai mari poate provoca efecte negative asupra sănătății, în special asupra duratei de viață.

Un studiu care a evaluat 40.000 de adulți a constatat că a bea mai mult decât media de patru cești de cafea pe zi a provocat într-adevăr efecte negative asupra organismului lor.

Vă recomandăm să mai citiți și:

articolul original.

Creștere semnificativă! Ce se întâmplă cu afacerile din comerțul cu amănuntul

8 November 2022 at 08:45
image

Conform datelor publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS), afacerile din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) au crescut cu 4,5%, ca serie brută, în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu intervalul similar din 2021.

Potrivit sursei citate, în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2022, în marja creşterii cifrei de afaceri, s-au consemnat rezultate pozitive în comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+9,1%), vânzările de produse nealimentare (+4,5%) şi vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+1,9%).

În acelaşi timp, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, s-a majorat, pe ansamblu, cu 5,6%, datorită creşterii înregistrate la comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+9,2%), vânzările de produse nealimentare (+4,3%) şi vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+3,7%).

Datele INS relevă faptul că, la nivelul lunii septembrie a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din 2021, afacerile înregistrate în comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), ca serie brută, au crescut cu 2,5%, ca urmarea a activităţilor din comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+13,6%) şi din vânzările de produse nealimentare (+1,5%). Pe de altă parte, vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun au scăzut cu 3,1%.

Ca serie ajustată, în perioada analizată, cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a înregistrat o creştere, pe ansamblu, de 3,2%, de la an la an, datorită comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+14,1%) şi vânzărilor de produse nealimentare (+1,8%). În schimb, vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun s-au diminuat cu 0,2%.

Conform statisticii oficiale, în septembrie 2022 vs august 2022, volumul cifrei de afaceri din acelaşi segment de comerţ (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), ca serie brută, a scăzut cu 3,6%, ca urmare a rezultatelor consemnate în vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (-8,3%), comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (-2,2%) şi la vânzările de produse nealimentare (-0,4%).

De asemenea, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, afacerile din comerţul cu amănuntul s-au diminuat cu 0,8%. Scăderi au înregistrat vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (-1,6%) şi vânzările de produse nealimentare (-0,8%). La polul opus, comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a crescut cu 3,1%, transmite AGERPRES

articolul original.

Zeul Bachus face ravagii serioase!!! O blondă puternic ”avariată” și un tânăr au plecat cu sticlele de șampanie din club direct pe stradă. Ce a urmat e uluitor!

5 November 2022 at 21:40

După o noapte nebună într-un club din zona de nord a Capitalei, doi tineri au continuat spectacolul pe stradă, cu șampaniile în mână. S-a întâmplat aproape de 2 dimineața, la ieșirea dintr-un local de lux. Imaginile sunt memorabile, iar CANCAN.RO le prezintă în exclusivitate. Blondina, atinsă puternic de păcătosul zeu Bachus, s-a făcut de băcănie!

Polul distracției s-a mutat, miercuri seară, în localul La Brasserie. Incinta a fost, fără nicio exagerare, cotropită de tineri dornici de distracție și senzații unice. Cum a fost cazul unor cheflii care au băut peste măsură. După ore întregi de dans și licori fine, „eroii” noștri au ales să se retragă la „depou” pentru odihna binemeritată.

(VEZI AICI: MODA HERĂSTRĂU 2022: AU ”TRAS” DIRECT PE BANCĂ! DOUĂ TINERE ȘI UN BĂRBAT AU SCOS ”MARFA” ÎN VĂZUL TUTUROR ȘI…)

Două sticle cu șampanie „la pachet”

Nu au plecat, însă, cu mâna goală din club. Au luat „la pachet” două sticle cu șampanie, pentru a-și face somnul și mai lin. Pe drum au făcut un show de zile mari. Dacă tânărul a fost responsabil cu transportul recipientelor, blondina, serios „avariată” de aburii alcoolului, cu greu și-a putut coordona mișcările, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Blondina, ruptă de băutură (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Mori de râs! La un moment dat, tânăra s-a pus pe vine de parcă văzuse ceva care a speriat-o… Camaradul ei a avut, însă, atitudine și a ajutat-o să-și revină. Au continuat drumul. Au reperat un taxi, dar surpriză! Șoferul i-a refuzat. Cursa scurtă sau starea lor au fost, probabil, de vină. Nu-i bai! „Nu mai avem direcție, dar important e că mai mergem” bănuim că și-au spus tinerii. Vorba lui Cheloo de la Paraziții…

Blondina, greu cu direcția!

Deci, la drum! Per pedes, bată-l vina de taximetrist! Pe traseu, pățanie mare cu blondina, care era să facă rostogol, în câteva rânduri, în plină stradă. Tura, însă, s-a încheiat cu bine. Nu s-a lăsat cu ambulanțe și poliție. Având în vedere imaginile, tânărul este un exemplu demn de urmat, ținând cont că nu și-a lăsat baltă partenera de pahar. Prietenul la nevoie se cunoaște, nu-i așa? Cum e și băutura asta…

Chercheliți, tinerii încearcă să ajungă acasă (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Ehhhh… este sfârșit de an, timp este, însă, suficient și așteptăm cu nerăbdare ce mai scot nou tinerii care aleg să petreacă în zona de nord a Capitalei. Fiți siguri că vom fi pe fază și vom relata tot! Pentru că, nu-i așa, CANCAN.RO este site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Care este băutura-minune care poate avea un efect neașteptat asupra sănătății mintale

10 October 2022 at 09:51

O băutura-minune care poate avea un efect neașteptat asupra sănătății mintale. Este vorba de o băutură extrem de populară care s-a dovedit că reduce riscul de demență cu 38%.

Odată cu înaintarea în vârstă, grijile legate de demență devin mai presante. Afecțiunea cognitivă ​​afectează în prezent aproape 55 de milioane de oameni din întreaga lume, iar în fiecare an sunt diagnosticate alte zeci milioane de cazuri, potrivit Organizației Mondiale a Sănătăți.

Un studiu publicat recent a descoperit că persoanele care consumă această băutură foarte populară ar putea să-și reducă riscul de a face demență.

Care sunt beneficiile acestei băuturi pentru sănătate creierului, în opinia Bestlifeonline.

Persoanele care au consumat această băutură au avut mai puține șanse de pierderi de memorie

Astfel, consumul berii, în fiecare seară, poate reduce riscul de demență, susțin oamenii de știință. Cercetătorii australieni au studiat obiceiurile de a bea și ratele de demență la 25.000 de subiecți, cu vârste de peste 60 de ani.

Din datele rezultatelor, s-a dovedit că persoanele care au băut echivalentul a două halbe pe zi aveau cu o treime mai puține șanse de a suferi de pierderi de memorie, decât cei care nu consumaseră.

Cu cea mai mare amenințare s-au confruntat, în mod paradoxal, nebăutorii, potrivit rezultatelor. Aceștia aveau cu aproximativ o cincime mai multe șanse de a fi afectați de demență, decât cei mai mari băutori, care consumau cel puțin trei halbe pe seară.

Abstinența nu pare să aibă beneficii în ceea ce privește demența

Cercetătorii susțin că descoperirile lor arată că abstinența nu pare să aibă beneficii împotriva demenței. Cu toate acestea, experții au remarcat că un consum prea mare de alcool este periculos.

Având în vedere că ratele globale ale demenței se vor tripla în următorii 30 de ani, dr. Louise Mewton și colegii săi spun că este „fundamental” să se reducă obiceiurile riscante, care ar putea contribui la creșterea cazurilor.

În opinia lor, experții au estimat anterior că 4 din 10 cazuri de demență din întreaga lume ar putea fi prevenite sau amânate dacă factorii de risc ar fi eliminați. Aceștia sunt AVC-ul, nivelurile ridicate de colesterol, diabetul, obezitatea și dieta nesănătoasă.

Și sucurile obișnuite s-ar putea dovedi problematice

În viaţa de zi cu zi, pe lângă obezitate sau fumat, și sucurile obișnuite s-ar putea dovedi problematice. Un studiu din 2017, publicat în Alzheimer’s & Dementia, a constatat că participanții care au băut două sau mai multe băuturi dulci zilnic au prezentat „semne multiple de îmbătrânire accelerată a creierului, inclusiv un volum general mai mic al creierului, o memorie episodică mai slabă și un hipocamp mic”, aceștia fiind considerați factori de risc pentru stadiile incipiente ale bolii Alzheimer.

Acum, noi cercetări oferă mai multe informații despre ceea ce ar putea reduce șansele de declin cognitiv.

Reduce și riscul de accidente vasculare cerebrale

În plus, studiile efectuate și de Harvard Medical School, și de American Stroke Association au arătat că persoanele care beau cantități moderate de bere își pot reduce riscul de accidente vasculare cerebrale cu până la 50%, în comparație cu cei care nu beau.

Accidentele vasculare cerebrale ischemice sunt cel mai frecvent tip de accident vascular cerebral. Ele apar atunci când un cheag de sânge blochează fluxul de sânge și oxigen către creier. Cu toate acestea, când se bea bere, arterele devin flexibile, iar fluxul de sânge se îmbunătățește semnificativ. Drept urmare, nu se formează cheaguri de sânge, iar riscul de a suferi un AVC scade exponențial.

articolul original.

O tânără din Timiș și-a pus capăt zilelor după ce soțul i-a cerut să nu mai bea

9 October 2022 at 10:40
image

Caz șocant produs într-un sat din Timiș. O tânără și-ar fi pus capăt zilelor pentru că soțul i-ar fi cerut să nu mai bea.

Tragedia s-a petrecut, aseară, în localitatea Stamora Germană din județul Timiș.

Femeia, în vârstă de 32 de ani s-a întors acasă beată.

Soțul acesteia i-a cerut să înceteze în a mai practica acest obicei, mai ales că se pare că femeia început să se consume alcool din ce în ce mai des.

Sub influența alcoolului, femeia a pus mâna pe un cuțit și și-a produs o rană la nivelul piciorului.

În momentul în care soțul acesteia a observat că femeia sângerează puternic și devine inconștientă, a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la 112.

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de ambulanță ajuns la domiciliul celor doi, aceștia au constatat decesul.

Medicii spun că femeia și-a atins artera femurală.

În acest moment, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

”La data de 8 octombrie 2022, în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stamora Germană, s-a înjunghiat cu un cuțit în picior.

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de Ambulanță ajuns la fața locului, fiind atinsă artera femurală, s-a constatat decesul”, a anunțat Poliția Timiș.

articolul original.
  • There are no more articles
❌