ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

23 September 2022 at 05:32

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie măritată de 37 de ani.

Nu este vorba despre celebra Camille Vasquez, care l-a apărat pe Johnny Depp în procesul cu fosta soție, Amber Heard, ci despre Joelle Rich.

Este o avocată britanică de 37 de ani care l-a reprezentat pe actorul din „Pirații din Caraibe” într-un proces pierdut contra tabloidului britanic The Sun în 2020.

Joelle Rich este măritată și are doi copii, iar în acest moment s-ar afla în proces de divorț cu soțul ei Jonathan.

Joele Rich este partener la firma Schillings, care îi reprezintă, printre alții, și pe Prințul Harry și pe soția lui Meghan, având venituri estimate la 250 de mii de lire sterline pe an.

articolul original.

Noua relație a lui Johnny Depp a uimit întreaga lume. Cine e noua iubită a actorului

22 September 2022 at 21:00
image

Johnny Depp se întâlnește acum cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat pe actor în procesul de calomnie intentat în 2018 împotriva publicației The Sun.

Noua idilă a lui Johnny Depp ridică semne de întrebare

Actorul din Pirații din Caraibe, în vârstă de 59 de ani, se întâlnește cu Joelle Rich, o avocată din Londra care l-a reprezentat în procesul său de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, a confirmat o sursă pentru E! News.

Rich a făcut parte din echipa de avocați a lui Depp atunci când acesta a intentat un proces împotriva tabloidului britanic în 2018 pentru că l-a etichetat drept „bătăuș de soții”, cu referire la fosta sa căsătorie cu actrița Amber Heard, afirmație pe care Depp a negat-o.

Cu toate acestea, Rich nu a făcut parte din avocații săi în procesul de defăimare împotriva actriței, în SUA, de la începutul acestui an.

Deși Rich nu a făcut parte din cea mai recentă echipă de avocați a lui Depp, ea și-a arătat sprijinul față de actor, apărând de câteva ori în instanță, în timpul procesului acestuia.

În data de 3 mai, ea a fost fotografiată în fața tribunalului din Virginia îmbrățișând-o pe Camille Vasquez, care făcea parte din echipa de avocați a lui Depp din SUA. Iar aproape două săptămâni mai târziu, a fost văzută în interiorul sălii de judecată.

Noua idilă a lui Depp vine la trei luni după ce pe rețelele de socializare au circulat zvonuri potrivit cărora Depp se întâlnea cu Vasquez în timpul procesului său de defăimare.

Cu toate acestea, avocatul a respins speculațiile, declarând pentru revista People că internetul a creat o narațiune „dezamăgitoare”.

„Este dezamăgitor faptul că anumite publicații au marșat cu asta sau au spus că interacțiunile mele cu Johnny – care este un prieten și pe care îl cunosc și îl reprezint de patru ani și jumătate – că interacțiunile mele au fost în vreun fel nepotrivite sau neprofesionale” – spunea ea.

articolul original.

Începe judecata avocatului acuzat că şi-a aruncat iubita de la balcon

21 September 2022 at 05:29
By: Geo
image

Procesul avocatului acuzat că şi-a ucis iubita a început. Dosarul a fost înregistrat luni pe rolul Curţii de Apel, Sebastian Felecanu urmând să fie judecat pentru omor calificat.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o condamnare cuprinsă între 15 şi 25 de ani de detenţie sau chiar închisoarea pe viaţă. Primul termen al procesului nu a fost încă stabilit, scrie ziaruldeiasi.ro.

Avocatul Sebastian Felecanu este acuzat de procurori că pe 19 iunie anul trecut şi-ar fi aruncat iubita de la balconul apartamentului în care locuiau, situat la etajul al şaselea dintr-un bloc din Târgu Cucu.

Gestul avocatului ar fi survenit unei certe dintre cei doi, tânăra acuzându-l că o înşeală. Iniţial, anchetatorii au luat în calcul trei variante posibile, respectiv omorul, sinuciderea şi instigarea la sinucidere. Pentru clarificarea modului în care avusese loc incidentul, au fost făcute mai multe simulări, care au inclus şi folosirea unui manechin, aruncat sau lăsat să cadă de la etajul respectiv.

Citiți și Avocatul Felecanu, acuzat de uciderea iubitei, va mai sta o luna în arest

Conform concluziilor anchetatorilor, dinamica prăbuşirii fetei de la etaj indică aruncarea activă şi nu simpla cădere, ceea ce a dus la acuzarea lui Felecanu de omor.

La momentul respectiv, tânăra era însărcinată, fapt ce a dus la încadrarea juridică definitivă de omor calificat. Procesul va începe cu inculpatul în stare de arest. La începutul acestei luni, judecătorii au decis menţinerea lui în stare de arest până pe 13 octombrie, inclusiv. 

articolul original.

George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD. Ce a cerut avocata acestuia

31 July 2022 at 16:58
image

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie. Fostul prezentator PRO TV nu s-a prezentat, însă avocata sa a cerut un nou termen.

În urma scandalului mediatizat peste tot, George Buhnici are parte de mai multe consecințe decât s-ar fi așteptat. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma afirmațiilor vlogger-ului.

Acesta nu s-a prezentat la CNCD, iar avocata a afirmat că „Buhnici a suferit consecințe grave” după declarațiile controversate și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea.

Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Aceasta a susținut că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

George Buhnici așteaptă data de 23 august

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, iar până atunci, Buhnici va trebui să vină cu motive serioase pentru care a discriminat femeile.

De asemenea, George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul.

Din cauza aceasta, vlogger-ul a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea, potrivit Libertatea.ro.

articolul original.

Avocatul Sebastian Felecanu arestat pentru 30 de zile

16 July 2022 at 11:28
By: Geo
image

Judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare a avocatului pentru 30 de zile.

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași formulată în dosarul de urmărire penală nr.1061/P/2021. În baza art. 202, art. 223 alin. 2 și art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Felecanu Sebastian,(…) în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. – art. 189 al. 1 lit. g Cp rap. la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 16.07.2022 și până la data de 14.08.2022, inclusiv.

Potrivit art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat conform delegaţiei nr. 24132 din 15.07.2022, emisă de Baroul Iaşi pentru doamna avocat Coste Ioana Cezara, va fi avansată din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei către Baroul Iaşi şi va rămâne în sarcina statului. Conform art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.07.2022, ora 11:23

Citiți și Noi detalii în cazul avocatei căzută de la etajul 6 al unui bloc din Iași. Avocatul Sebastian Felecanu a fost reținut

articolul original.
  • There are no more articles
❌