ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ce rușine! Ce a putut lăsa un bucureștean, în urma lui, după ce a circulat cu autobuzul 105

24 November 2022 at 13:13

Imagini  dezgustătoare au fost surpinse într-un mijloc de transport din București. Ce a putut lăsa un bucureștean, în urma lui, după ce a circulat cu autobuzul 105. 

Se pare că nu sunt puțini cei care au cam lipsit de la una din cele mai importante lecții: ”cei 7 ani de acasă”. Este și cazul unui bucureștean care a circulat cu autobuzul 105 din Capitală. Un călător care se afla în același mijloc de transport a publicat pe rețelele de socializare ce mizerie o fotografie dezgustătoare cu dezastrul lăsat în urmă de unul dintre călători.

Într-o postare pe Facebook, o femeie a publicat o fotografie în care se poate observa mizeria lăsată în urma unui călător. Mai exact, bucureșteanul cu pricina a mâncat semințe în autobuz, iar cojile le-a aruncat sub un scaun.

Mizeria făcută de un bucureștean în autobuzul 105 din Capitală: (Sursa foto: Facebook)

Postarea a reușit să adune destul de multe reacții și comentarii. Majortiatea internauților nu au fost prea surprinși, mai ales că astfel de scene se întâmplă destul de frecvent în mijloacele de transport din București și nu numai.

Deși există anumite reguli de bun simț pentru cei care se deplasează cu mijloacele de transport în comun, mulți călători ajung să se simtă ca la ei acasă și uită de orice regulă. În majoritatea orașelor din România, periodic, se găsește câte un cetățean care mănâncă semințe, scuipând cojile pe jos.

Potrivit legii în vigoare, fumatul, scuipatul, consumul de semințe și înghețată, precum și aruncarea de hârtii și resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun se sacționează cu amenzi între 100 și 300 de lei.

Sursa foto: Facebook

articolul original.
  • There are no more articles
❌