ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

O femeie din Cluj își vinde rochia de mireasă cu doar 1 leu. Cum arată

17 September 2022 at 08:45

Orice mireasă visează la ziua cea mare încă din copilărie își dorește să arate spectaculos și să atragă toate privirile. Cu toate acestea există şi domnişoare care nu îşi permit să scoată din buzunar sume mari de bani pentru rochia de mireasă, din acest motiv optează pentru una la mâna a doua. Iată cum arată o rochie care se vinde cu doar un leu.

Pandemia de Coronavirus a schimbat în moduri neașteptate tendințele în materie de rochii de mireasă. Pentru că evenimentele s-au desfășurat într-un cadru restrâns, cu mai puțini invitați, cele mai multe mirese au optat pentru rochii mai simple, dar de efect, pentru că orice mireasă îşi doreşte să strălucească în cea mai importantă zi.

De cele mai multe ori, după nuntă, miresele aleg să îşi vândă rochiile, iar în ultima vreme ţinutele la mâna a doua au fost din ce în ce mai căutate.

Este şi cazul unei femei din Cluj care îşi vine rochia pe care a purtat-o în ziua nunţii la un preţ neaşteptat: doar un leu. De asemenea, aceasta a explicat în descrierea anunţului că oferă şi alte accesorii.

„Rochiţa este mărimea s/m fiind tip corset. Ofer cercuri şi accesorii pentru păr. Pentru alte detalii vă stau la dispoziţie”, este mesajul transmis de femeia din Cluj.

Rochia de mireasă care se vinde cu doar un leu

Cum arată rochia de mireasă

Femeia a publicat şi o imagine cu modelul rochiei. Ţinuta are corset în partea de sus cu detaliile metalice, argintii şi este încrustat cu pietre preţioase de diferite dimensiuni.

În partea de jos este făcută din voal, care de asemenea are aplicat pe el pietre care îi dau un efec strălucitor.

Nu are mâneci, astfel pune în evidență silueta persoanei care o poartă și o scoate pe aceasta din anonimat. De asemenea, cea care se gândeşte să o cumpere trebuie să aibă o talie subţire şi asta pentru că este mărimea s/m.

articolul original.

Comentariul anului! „Vând dric, 2.300 de euro”. Mesajul memorabil al unui cumpărător

5 August 2022 at 13:47

Râzi cu lacrimi! Românii au avut întotdeauna o imaginaţie bogată şi niciodată nu s-au ferit să spună ceea ce gândesc indiferent de situaţie. Iată ce comentariu a primit un internaut, după ce a publicat un anunţ de vânzare pe internet. Răspunsul acestuia a stârnit cu siguranţă hohote de râs.

Protagonistul nostru, un bărbat care a publicat un anunţ de vânzare pentru un dric a primit o întrebare de la un posibil cumpărător. Pentru suma de 2.300 de euro cei interesaţi puteau să achiziţioneze automobilul.

Se pare că un alt bărbat a fost atras de preţ, dar şi de descrierea pe care proprietarul a făcut-o, însă a decis să mai pună câteva întrebări suplimentare pentru a se asigura că merită investiţia.

Astfel, bărbatul a vrut să ştie câţi kilometri are maşina, dar şi dacă are probleme: „Bate ceva la ea sau are ceva probleme, câţi km are?”

Răspunsul nu a întârziat să apară: „Mai bate în spate. În capac. Dar rar”.

Comentariul anului
articolul original.
  • There are no more articles
❌