ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Anunț important pentru români! Se schimbă actele de identitate

3 December 2022 at 19:50
By: R.M.

Imprimeria Națională a făcut anunțul! Buletinele vor fi schimbate. Când se va întâmpla acest lucru.

Mai exact, Imprimeria Națională a primit deja cinci oferte prin care să se realizeze digitalizarea cărților de identitate.

Este vorba de Dataware Consulting, Orange România, Trencadis Corp și asocierile formate din Advice Information Technology (lider) și OSI Sistemske Integracije (Slovenia), respectiv Trans Sped (lider), BIT4ID (Italia) și Dendrino Solutions, relatează EVZ.

Proiectul de digitalizare cuprinde o perioadă de cinci ani de zile, iar suma totală la care este estimat ajunge la valoarea de 22,87 milioane de lei, fără TVA.

Printre elementele cuprinse în sistemul informatic se numără și componentele PKI (Public Key Infrastructure), componente care asigură eliberarea și gestionarea certificatelor digitale necesare autentificării/identificării unice a deținătorilor de carte de identitate electronică (CEI), în sistemele informatice ale Ministerului de Interne.

Românii sunt sceptici cu privire la digitalizarea actelor de identitate, însă, odată cu introducerea buletinelor electronice, românii se vor putea autentifica și în sistemele informatice ale altor instituții publice sau private. Ba mai mult decât atât, ele vor putea fi folosite și pentru semnarea documentelor electronice de titularul CEI în raport cu sistemele informatice ale MAI și cu sistemele informatice ale altor instituții publice din România.

Buletine electronice / sursă foto: Facebook

Deținătorii de buletine electronice vor putea face schimb de date între ei

„Pentru fiecare carte electronică de identitate se vor genera și informațiile aferente certificatului ce va fi înscris în suportul electronic al documentului”, se arată în caietul de sarcini, conform sursei menționate.

Un alt aspect important de menționat este că utilizatorii/deținătorii vor putea face schimb de date, dar și de bani. Acest lucru va putea fi realizat cu ajutorul unor perechi de chei criptografice publice și private furnizate de o autoritate de certificare.

Întregul proces se va întinde pe o perioadă de 9 ani, mai exact, până în luna august a anului 2031.

articolul original.

Mesaj de 1 Decembrie, Pensiunea Mira

1 December 2022 at 08:34
image
articolul original.

Anunț pierdere

29 November 2022 at 09:00

SC DAN CLIS COM SRL, prin administrator unic Cliseru Daniel, declară că s-au pierdut casele de marcat fiscale împreună cu documentația atribuită fiecăreia:

aparat de marcat electronic fiscal cu seria: DB4200010353, atribuit NUI-ul 5000030806

și

casă de marcat fiscală: DB4200056194, atribuit NUI-ul 9000246497

articolul original.

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

28 November 2022 at 14:45
By: stjust

COMUNA ȘIȘEȘTI anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Modernizarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Șișești, județul Mehedinți” propus a fi amplasat în satul Ciovârnășani, comuna Șișești, județul Mehedinți.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmh.anpm.ro. Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

articolul original.

RAJA: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din orașul Fetești

28 November 2022 at 07:52
image

Echipele RAJA S.A. intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant, de pe strada General Alexandru Averescu din orașul Fetești, județul Ialomița.

În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile în această localitate astăzi – 28 noiembrie 2022, în intervalul orar 09.30 – 13.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

RAJA SA CONSTANȚA

articolul original.

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

28 November 2022 at 07:45
image

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco.

Documentele, înscrisurile sau actele specifice pentru diferite servicii pot fi transmise pe adresele de e-mail comunicate pe pagina web a societății https://rajac.ro/contact/.

În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Începând de luni – 05 decembrie 2022, RAJA SA va relua programul normal de lucru.

articolul original.

Eșecul cu Concordia Chiajna, picătura care a umplut paharul. Adrian Mihalcea cere conducerii modificări de lot: ”Trebuie să schimbăm o parte din fotbaliști. Nu joacă la nivelul unei echipe de play-off”. Situația sa la Gloria Buzău

26 November 2022 at 12:35
image

Adrian Mihalcea a fost dur după ce Gloria Buzău a pierdut, surprinzător, partida cu Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 15-a a Ligii 2! Atât de departe a mers antrenorul, încât se gândește să discute cu conducerea posibilitatea de a renunța la anumiți jucători.

Adrian Mihalcea, categoric după Gloria Buzău – Concordia Chiajna.  Vrea să schimbe câțiva jucători în pauza de iarnă

Adrian Mihalcea a fost surprins de modul în care a arătat echipa sa, pentru faptul că nu a avut atitudine, tocmai ce solicita înaintea partidei de vineri seară. Antrenorul a remarcat faptul că Gloria Buzău stă, de când a venit el la echipă, în doar câțiva jucători, iar alții îl dezamăgesc, părând că nu pot face față la o formație care vrea play-off-ul.

Astfel, în urma partidei cu Steaua, din etapa a 16-a, din ultima rundă a Ligii 2 din 2022, Mihalcea vrea să discute detalii clare cu conducerea, pentru ca la Gloria Buzău să aibă loc mai multe schimbări în lot, să plece jucătorii care nu au dat randamentul așteptat de el și să vină fotbaliști pe care simte că poate miza și care pot face mai mult.

Adrian Mihalcea, după Gloria Buzău – Concordia Chiajna: ”Trebuie să schimbăm o parte dintre jucători”

Cu toate criticile adresate după partida de la Buzău, Adrian Mihalcea nu a numit jucătorii care l-au dezamăgit, dar nici pe cei care au ținut echipa în ultimele etape.

Astăzi am făcut un joc surprinzător de slab. Surprinzător de slab și nu înțeleg de ce. Trebuia să avem inițiativa, veneam după o serie de rezultate bune, intrasem în zona play-off-ului, dar se demonstrează că dacă nu ești concentrat și conectat la partidă, poți avea surprize.

E o seară tristă, sunt aceiași băieți care au dus greul în ultima perioadă, câțiva dintre ei. Nu avem un lot numeros, de aceea nici nu am făcut prea multe schimbări. Au fost și băieți care au primit șanse și nu au profitat de ele. Practic, pentru a putea îndeplini obiectivul, pot spune că trebuie să schimbăm o parte dintre jucători.

Nu reușesc să joace la nivelul unei echipe de play-off și drept consecință ar trebui, dacă și conducerea e de acord, să aducem alți jucători, cu calitate. Cei care nu se ridică la nivelul nostru, trebuie să plece.

Nu trebuie să ne ferim, e în urma rezultatelor și prestațiilor lor. Toți au avut șansă, toți… cred că nu există unul care să nu fi avut o șansă. Dacă nu reușești să faci față unor astfel de meciuri, dacă nu reușești să ai o realizare, ce rost mai mare să te chinui și să mai joci la o echipă care vrea promovarea?

Sunt și alte echipe, poate alt mediu”, a spus Adrian Mihalcea la finalul partidei.

Adrian Mihalcea cere conducerii echipei Gloria Buzău să aibă încredere în el

Adrian Mihalcea, într-un mod tipic fotbalului românesc, a fost întrebat la interviuri și dacă se pune problema plecării lui de la echipă. Culmea, într-un moment în care a înregistrat chiar primul eșec în Liga 2 de la venirea sa. În primele șase meciuri de la instalarea lui Mihalcea, buzoienii au scos cel puțin un punct.

Antrenorul a comentat întrebarea astfel:

Se poate întâmpla orice, dar dacă au decis să meargă pe mâna mea, atunci trebuie să fie cu mine. Ceea ce vom schimba, să fie convinși că vom schimba în bine. Dacă nu vor vrea, vom vedea, dar amân această discuție până după meciul cu Steaua și vom vedea.

Așa suntem noi, o săptămână suntem bine, o săptămână nu suntem bine. O să vedem! Eu sunt surprinz neplăcut total de jocul nostru, de atitudine și de modul în care am tratat anumite faze.

Trebuie altceva, e nevoie de jucători care știu să joace pentru un obiectiv, e nevoie de pus osul la muncă. Noi, în momentul de față, nu dispunem de un lot solid. Suntem puțini și din cauza accidentărilor, formei sportive a multora, iar acest lucru se vede”.

Adrian Mihalcea, convins că Gloria Buzău va pierde partida cu Steaua, dacă va juca precum vineri seară, cu Concordia Chiajna

Referitor la meciul următor din campionat, cu Steaua, Adrian Mihalcea a afirmat că dacă jucătorii săi vor evolua ca în partida cu Concordia Chiajna, atunci nu vor avea șanse, iar Gloria Buzău va mai pune o înfrângere în dreptul ei.

Vrea, în primul rând, atitudine și dorință de a câștiga, pentru a putea termina anul în rândul formațiilor de play-off.

Mai avem un meci în campionat, la Steaua, foarte dificil. Vom vedea cu cine vom juca, lista accidentaților s-a îngroșat. Și Dudu s-a accidentat subit. A acuzat o accidentare.

Lumea își dorește, publicul își dorește. Am ajuns unde am ajuns și era necesar să câștigăm azi, dar la cum am jucat azi, nu avem șanse. Dacă jucăm așa la Steaua, nu avem șanse, iar șansele la play-off, nu mai vorbesc de promovare, se vor diminua.

Sunt băieți care au dus greul și au revenit dintr-o poziție dificilă, locul 8, locul 9. Poate vor reuși să se autodepășească, să revină cu picioarele pe pământ și vom reuși să câștigăm la Steaua, de ce nu?

Nu văd de ce ne-am teme de un joc contra Stelei, dar repet, trebuie altceva”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău, eșec la un gol cu Concordia Chiajna

Gloria Buzău a fost învinsă de Concordia Chiajna în urma unui gol venit în prima repriză, semnat de Alexandru Stănică în minutul 24. Momentan, în urma jocurilor de sâmbătă, de la ora 11:00, Gloria Buzău e pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 25 de puncte, la egalitate cu alte patru echipe, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Unirea Dej și SC Oțelul.

Pe primele locuri în campionat sunt Steaua, 32 de puncte, și Unirea Slobozia, 28 de puncte.

 • Gloria Buzău, cu Concordia Chiajna: R. Stoian – Oteliță, Wiktorski, Marku, Sălceanu – Val. Munteanu, Honciu (cpt.), Gaitan, Rz. Matiș (Cr. Ciobanu 46′) – Neicuțescu (Dr. Lazăr 46′), Boiciuc
  Rezerve neutilizate: Wynney – Sg. Pîrvulescu, D. Burlacu, Vîrtej, Al. Munteanu, Dudu, Uțiu

Foto și video: Gloria Buzău

articolul original.

INFORMARE

25 November 2022 at 07:56

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, TITULARUL, SC TENERSOLAR PARK SRL. Bucureşti, Sector 1, Şoseaua Nordului, Nr. 62D, Etaj 6, intenţionează să solicite de la AN “Apele Române” – Direcţia Apelor Buzău – Ialomiţa,  Aviz de gospodărire a apelor pentru investiția  «CONSTRUIRE  CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ 46 MWp  ŢĂNDĂREI , JUD. IALOMIŢA, ÎMPREJMUIRE ŞI RACORD ELECTRIC LA SEN», În Tăndărei, Jud. Ialomiţa.

Această investiţie este NOUĂ.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor  pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa mineralaqua@gmail.com CONSTANTIN Doina – Georgeta , tel 0722708486,  după data de 12.12.2022

articolul original.

INFORMARE

25 November 2022 at 07:54

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, TITULARUL, S.C. Cil PV PLANT  S.R.L. Bucureşti, Sector 1, Şoseaua Nordului, Nr. 62D, Etaj 6, intenţionează să solicite de la AN “Apele Române” – Direcţia Apelor  Buzău – Ialomiţa,  Aviz de gospodărire a apelor pentru investiția  «CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ 22 MWp CĂZĂNEŞTI, JUD. IALOMIŢA, ÎMPREJMUIRE ŞI RACORD ELECTRIC LA SEN», T678/7, P1, NC 23043,  oraşul Căzăneşti, jud. Ialomiţa. Această investiţie este NOUĂ.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor  pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa mineralaqua@gmail.com CONSTANTIN Doina – Georgeta , tel 0722708486,  după data de 12.12.2022

articolul original.

ANUNȚ PREALABIL PRIVIND AFIȘAREA PUBLICĂ A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

24 November 2022 at 23:00

Unitatea administrativ-teritorială COZMEȘTI, din județul VASLUI anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr.4, 5, 29 începând cu data de 05.12.2022, pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei COZMEȘTI, conform art.14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Data de început a afișării: 05.12.2022

Data de sfârșit a afișării: 03.02.2023

Adresa locului afișării publice: Primăria COZMEȘTI Județul Vaslui

Repere pentru identificarea locației: zona centrala

Informații privind Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 se pot obține pe site-ul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/.

PRIMAR

Nume, prenume
Semnătură, ștampilă

image
articolul original.

ANUNȚ LANSARE PROIECT GRANT CAPITAL DE LUCRU – DALEX IMPEX SRL

24 November 2022 at 07:58

Anunț lansare proiect grant pentru capital de lucru acordat beneficiarului

Dalex Impex SRL

Dalex Impex SRL anunță lansarea proiectului cu titlului „Granturi pentru capital de lucru AGRI – FOOD acordate entităților din domeniul agroalimentar” proiect nr. M2-AGRI-2854 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituit prin OUG nr 61 /2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, respectiv data de 20.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității Dalex Impex SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

 • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
 • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor.

Valoarea proiectului este de 548.693,18 lei (valoarea totală) din care: 477.124,5 lei grant și 71568.68 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoana de contact:

Dan-Constantin Dobrogeanu

Email: officedalex@yahoo.com

Telefon: 0744576274

image
articolul original.

ANUNT DEMARARE PROIECT DADARIS SRL: „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”

23 November 2022 at 15:55
By: zdv

articolul original.

CONVOCATOR

23 November 2022 at 09:15

Colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia împreună cu membrii Asociaţiei Părinţilor Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 2 Slobozia, anunţă convocarea Adunării Generale a Asociaţiei mai sus menţionate ce va avea loc Joi – 13 decembrie 2022, ora 17,00 la sediul grădiniţei.

Vă aşteptăm să participaţi în număr cât mai mare la această întâlnire pentru a ne ajuta şi sprijini în desfăşurarea unor activităţi cât mai atractive şi interesante pentru copiii dumneavoastră.

Ordinea de zi:

 1. Prezentarea Actului (constitutiv actualizat al APGPP2;
 2. Prezentarea Statutului Asociaţiei;
 3. Aprobarea cererilor de dobândire a calităţii de membru
 4. Constatarea încetării calităţii de membri ai Asociaţiei
 5. Alegerea noului Consiliu director;
 6. Alegera Comisiei de Cenzori;
 7. Propuneri privind activităţi desfăşurate prin Asociaţia de Părinţi;
 8. Discuţii.

Membrii care doresc să candideze pentru o funcţie din Consiliul director, sau Comisia de cenzori pot să-şi depună sau să îşi anunţe candidatura prin completarea cererii calităţii de membru, insotita de cazier fiscal, până la data de 13 decembrie 2022 la sediul grădiniţei.

articolul original.

ANUNȚ LANSARE PROIECT GRANT PENTRU CAPITALUL DE LUCRU – PORUMBELUL ALB SRL

23 November 2022 at 10:47

Anunț lansare proiect grant pentru capital de lucru acordat beneficiarului

Porumbelul Alb SRL

PORUMBELUL ALB SRL anunță lansarea proiectului cu titlului „Granturi pentru capital de lucru AGRI – FOOD acordate entităților din domeniul agroalimentar” proiect nr. M2-AGRI-3678 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituit prin OUG nr 61 /2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, respectiv data de 20.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității PORUMBELUL ALB SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

 • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
 • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii ce­rerii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor.

Valoarea proiectului este de 388.354,08 lei (valoarea totală) din care: 337699,20 lei grant și 50654,88 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Ope­rațional Competitivitate 2014-2020.

Persoana de contact:

Florin Dobircianu

Email: dob_andrei@yahoo.com

Telefon: 0761558567

image
articolul original.

ANUNȚ MEDIU PRIMĂRIA BÂRLAD – PROIECT UTILITĂȚI CARTIER ALEXANDRU CEL BUN

23 November 2022 at 07:29
 PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BÂRLAD  
ROMÂNIA JUDEŢUL VASLUI  

 Str. 1 Decembrie nr. 21;   ( 0235/411760;       Fax: 0235/416867;  web: www.primariabarlad.ro

Nr. 49066 din 22 /11 /2022

ANUNȚ

MUNICIPIUL  BÂRLAD,  titular al proiectului „Utilități cartier Alexandru cel Bun, sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră”,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vaslui, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  propus a fi amplasat în municipiul Bârlad, str. Sculptor Constantin Brâncuși, str. Scriitor Ion Hobana, str. Scriitor Cezar Ivănescu, str. Mitropolit Veneamin Kostaki, str. Poet Alexei Mateevici, str. Aviator Smaranda Brăescu, jud.Vaslui. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din strada Călugăreni, numărul 63, telefon 0335 401723, în zilele de luni – joi, între orele 800-1600 şi vineri între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmvs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului – APM Vaslui”.

Afișat astăzi 22.11.2022 la Avizierul Primăriei Municipiului Bârlad, ora 14.

                                      PRIMAR,                                                             Secretar

                                av. Dumitru Boroş                                                jr. Catalin Haret

image
articolul original.

ANUNȚ DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII SOCIETĂȚII ANDARIA GROUP S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE PENTRU EXECUȚIA DE LUCRĂRI DE PREGĂTIRE A TERENULUI”

23 November 2022 at 07:59
By: zdv

articolul original.

Oana Moșneagu, anunțul care i-a lăsat mască pe fani: „Am un nou iubit!”

21 November 2022 at 18:36

Oana Moșneagu (31 de ani) a făcut un anunț pe rețelele de socializare care i-a lăsat mască pe urmăritorii săi, după ce a publicat o imagine, în dreptul căreia a scris „Am un nou iubit”. Iată despre ce este vorba, de fapt.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman (29 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Un anunț postat în urmă cu câteva ore, însă, i-a uimit pe urmăritorii celor doi. Actrița a postat la secțiunea ”Instastory” o imagine cu un bărbat îmbrăcat la cămașă, căruia i se văd tatuajele, însă cu fața acoperită. Iar în dreptul imaginii a scris „Am un nou iubit”.

Anunțul Oanei Moșneagu i-a lăsat mască pe fani

Surprinderea a fost mare pentru cei care o urmăresc pe Oana Moșneagu, însă nu se pune problema despre „un nou iubit”, ci este vorba despre nimeni altul decât Vlad Gherman care are o nouă înfățișare! Acesta o să facă parte dintr-o nouă producție, la Antena 1. Este vorba despre „Lia”, un nou serial.

”Vă aștept cu nerăbdare să îl cunoașteți pe An… 💣🔥 Vă las pe voi să încercați să ghiciți numele personajului! Ne vedem în curand în noul proiect @lia_antena1”, este mesajul scris de Vlad Gherman pe Instagram.

Oana Moșneagu a distribuit o imagine cu Vlad Gherman la Instastory

Încă din toamna lui 2021, Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu. Actorul de la Antena 1 a avut o relație de aproape 10 ani cu actrița Cristina Ciobănașu. Cei doi erau logodiți, însă au decis să meargă fiecare pe drumul lui. Despărțirea a fost unul dintre cele mai șocante momente ale showbizului românesc, pentru că nimeni nu se aștepta.

Sursă foto: Instagram

articolul original.

ANUNȚ PRIMĂRIA STĂNILEȘTI

21 November 2022 at 09:58

1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Comuna Stănilești, str. Dimitrie Cantemir, Nr. 228, judeţul Vaslui, telefon 0235483016, fax 0235483122, email contact@primariastanilesti.ro, CUI 3552093

2. Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: 8 Parcele de teren, apaținând domeniului privat al U.A.T. Comuna Stănileşti, judeţul Vaslui, în scopul desfăşurării de activităţi cu specific economic: lot nr. 1 N.C. 73418, situat în intravilan sat Stănilești, T 34 – suprafață 1000 mp, lot nr. 2 NC 75697, situat în intravilan sat Stănilești, T 37, P 693 în suprafață de 1684 mp, lot nr. 3 NC 75697, situat în intravilan sat Stănilești, T 37, P 693 în suprafață de 805 mp, lot nr. 4 NC 75697, situat în intravilan sat Stănilești, T 37, P 693 în suprafață de 1162 mp, lot nr. 5 NC 75697, situat în intravilan sat Stănilești, T 37, P 693 în suprafață de 277 mp, lot nr. 6 NC 75697, situat în intravilan sat Stănilești, T 37, P 693 în suprafață de 72 mp, lot nr. 7 NC 73929, situat în intravilan sat Stănilești, T 34, P 1607 în suprafață de 510 mp, lot nr. 8 N.C. 75872, situat în intravilan sat Stănilești, T 23, P 1237/1 în suprafață de 1277 mp. Conform Caietului de sarcini, H.C.L. Nr. 26 din data de 16.03.2022, H.C.L. Nr. 69 din data de 29.09.2022 și temeiul legal: O.U.G. Nr. 57/2019

3. Informații privind documentația de atribuire: Se regăsesc în caietul de sarcini

3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: La cerere, la sediul instituției

3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Registrul Agricol, Registratură și Relații cu Publicul din cadrul Comunei Stănilești, cu sediul în comuna Stănilești, str. Dimitrie Cantemir, Nr. 228, judeţul Vaslui

3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: Gratuit

3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 06.12.2022, ora 16.00

4. Informaţii privind ofertele:

4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 14/12/2022, ora 10.00

4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Stănilești, cu sediul în comuna Stănilești, str. Dimitrie Cantemir, Nr. 228, judeţul Vaslui

4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: Într-un singur exemplar,într-un plic sigilat

5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor: 14/12/2022, ora 11.00, Sala de Consiliu din cadrul comunei Stănilești, cu sediul în comuna Stănilești, str. Dimitrie Cantemir, Nr. 228, judeţul Vaslui

6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 54, Vaslui, județul Vaslui, cod poștal 730171, tel/fax 0235 311582, tr-vaslui@just.ro

7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 17/11/2022

image
articolul original.

Avarie majoră la rețeaua de gaze, pe strada Castanilor! Sunt afectați 800 de abonați! Echipele Gaz Est sunt la fata locului!

21 November 2022 at 07:06

S.C. GAZ EST S.A. anunță că în data de 21.11.2022 ca urmare a  unui accident tehnic în SRS str. Castanilor, mun. Vaslui, jud. Vaslui, s-a sistat furnizarea gazelor naturale în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe următoarele străzi: str. Călugăreni (pe tronsonul Depozit Bambus-Restaurant Aroma), str. Ștefan Procopiu, str. Castanilor, str. Valentin Silvestru și str. Fabricii. Numărul abonaților afectați este de cca. 800 ab.

În acest sens vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor, pentru evitarea evenimentelor nedorite, ținând robineții de manevră ai aparatelor de utilizare pe poziția ÎNCHIS, în perioada întreruperii furnizarii gazelor naturale.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Conducerea S.C. GAZ EST S.A.

image
articolul original.
❌