ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Anghel Damian și Lia Bugnar se întâlnesc aproape zilnic! Cum au fost surprinşi recent cei doi

6 August 2022 at 15:16
image

În urmă cu aproape o săptămână, lumea mondenă era luată prin surprindere, după ce CANCAN.RO dezvăluia detalii incredibile despre cel mai nou cuplu din showbiz. Theo Rose şi Anghel Damian au fost surprinşi la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie în ipostaze tandre. La scurt timp, cei doi recunoşteau faptul că se iubesc, iar de atunci în spaţiul public au început să apară tot mai multe informaţii despre aceştia, dar şi despre foştii lor parteneri.

Theo Rose a devenit iubita lui Anghel Damian, după ce a pus capăt unei relaţii de cinci ani. Nu doar cântăreața avea o altă legătură amoroasă când și-a cunoscut actualul partener, cunoscutul regizor a format mai bine de nouă ani un cuplu cu Lia Bugnar, actriță și regizoare la rândul său, mai mare decât el cu 22 de ani.

Dacă artista a încheiat orice „socoteală” cu nepotul lui nea Marin, se pare că actualul său partener încă se vede cu Lia Bugnar. Se pare că regia filmului în care şi Theo Rose joacă, este sub numele lor, astfel Anghel Damian și Lia Bugnar sunt în permanentă legătură, ce-i drept una  profesională.

Fostul cuplu a fost surprins nu doar o dată pe platourile de filmare şi chiar dacă s-au despărţit, aceştia reuşesc să facă diferența dintre viața profesională și cea personală şi lucrează împreună la un proiect despre care se spune că va avea un succes răsunător.

„Nu am dorit să construim asemănări între personajele din Clanul şi cele din serialul turcesc. Ele pornesc din acelaşi punct dar, le-am făcut diferite. Este firesc să fie aşa,  pentru că suntem societăţi diferite.

Eu cred in paradoxuri şi atunci când m-am uitat la acest serial  fără să citesc scenariul original, împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi”, apunea Anghel Damian despre serialul „Clanul”.

Cum a început relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Momentul în care cei doi s-au cunoscut

Theo Rose l-a întâlnit pe actualul său iubit prin serialul „Clanul”, unde el este regizor, iar ea, actriță. Jurata de la Vocea României a fost chemată la un casting și mare i-a fost surpriza când a și primit rolul.

Cu puțină vreme înainte ca relația celor doi să iasă la iveală, Anghel Damian a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a reușit cântăreața să-l convingă, pentru a lua rolul.

Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a spus Anghel Damian pentru ego.ro.

articolul original.
  • There are no more articles
❌