ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Andreea Mantea a mărturisit că a trecut prin clipe groaznice cu David. Ce a decis vedeta după ce fiul ei a venit bătut de la școală: „Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă”

5 August 2022 at 20:27
image

Andreea Mantea și-a dorit foarte mult un copil, iar visul ei s-a împlinit în urmă cu câțiva ani, pe când era într-o relație cu Cristi Mitrea. Din păcate povestea lor de dragoste nu a rezistat, însă anii au trecut, iar David este un copil minunat de care mama lui este foarte mândră.

Invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a povestit despre o perioadă în care fiul ei, David era bătut de colegii de la școală. Băiatul, în vârstă de 7 ani, a fost agresat pentru că își apăra fetițele din clasă.

Andreea Mantea și-a mutat băiatul de la școală, după ce a fost bătut de colegi

Îndrăgita vedetă de televiziune este o femeie norocoasă care și-a dorit mult un copil, iar visul i-a fost îndeplinit. Andreea Mantea îl are pe David, de care este foarte mândră pentru că o împlinește și îi face viața exact așa cum a visat. L-a crescut singură, astfel că vedeta l-a învățat să fie foarte atent cu fetele din jurul lui.

Când era mai mic, David a fost grav bătut de colegii de la școală după ce i-a luat apărarea unei fetițe căreia alți copii îi făceau probleme.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a mărturisit Andreea Mantea.

Andreea Mantea susține că fiul ei a venit acasă plin de vănătăi și murdat, motiv pentru care a decis imediat să îl mute la altă școală.

„El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e. A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie.

Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină.

Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!”. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă”, a declarat Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

articolul original.

Andreea Mantea a vorbit despre noi probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta: „Ba ți-e frig, ba ți-e cald”

1 July 2022 at 07:27
image

Andreea Mantea le-a mărturisit fanilor că are din nou probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Kanal D este o carte deschisă și a vorbit despre o perioadă nu tocmai bună din viața ei.

Andreea Mantea, noi probleme de sănătate

Frumoasa prezentatoare are o relație foarte strânsă cu fanii din mediul online, de aceea în fiecare zi preferă să îi țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

În timp ce se pregătea să intre în emisiunea pe care o prezintă, „Casa iubirii”, vedeta le-a povestit Insta Stories admiratorilor ei că, din pricina răcelii cu care se confruntă de câteva zile, are stări alternate de frig și de cald.

Cine a răcit în mijlocul verii? Știți ce plăcut e să răcești vara? Este cel mai plăcut să răcești vara pentru că ba ți-e frig, ba ți-e cald, ba ți-e frig, ba ți-e cald, dar, uite, cana face totul, e pe stare cu noi aici”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Ce aliment i-a fost complet interzis

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a vorbit despre „bubele” pe care fanii le văd uneori în fotografiile și clipurile postate pe Instagram. Deși inițial s-a crezut că vedeta are acnee, bruneta a explicat că, de fapt, suferă de o alergie, ea fiind cauza principală a problemelor.

Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez”, a povestit ea pentru Ciao.ro. 

De asemenea, vedeta de la Kanal D a povestit că ceapa nu este singurul aliment la care are alergie.

Sunt alergică la pește și fructe de mare. Eu, care sunt disperată după sushi… Mă rog, am fost. Mănânc de toate, dar sunt câteva lucruri la care sunt alergică: ceapă, pește și fructe de mare, dude, cireșe.

Cele mai grave astea sunt. Dude nu mâncam oricum… Dar la dude am o alergie… Cică e de rău, rău. Și cu toate astea mai încalc din când în când pentru a-mi face o mică plăcere. Pentru a-mi face pofta… Asta pățesc. Dar trec toate, încet, încet”, a mărturisit Andreea Mantea.

articolul original.
  • There are no more articles
❌