ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Percheziție la domiciliul unei persoane banuită de furt de material lemnos

15 July 2022 at 07:13
By: Regie
image

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din Jibou au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Jibou, la locuinţa unei persoane bănuită de furt de material lemnos.

Din cercetări a reieşit că, în data de 11 iulie a.c., un adolescent, din Jibou, împreună cu alte două persoane, tot din localitate, ar fi sustras masă lemnoasă dintr-un depozit ce aparţine unei societăţi comerciale din judeţul Bistriţa Năsăud-punct de lucru în comuna Someş Odorhei.

În urma percheziţiei a fost descoperită şi ridicată cantitatea de opt metri cubi de material lemnos.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, de cel al jandarmilor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj, precum şi al reprezentanţilor Ocolului Silvic.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

articolul original.

Percheziție domiciliară la persoane bănuite de furt calificat

8 July 2022 at 10:36
By: Regie
image

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţa a două persoane bănuite de furt calificat.

Cei doi bărbaţi, de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei, reţinuţi, miercuri, 6 iulie a.c., de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au fost arestaţi preventiv. Instanţa a emis ieri pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Reamintim că, la data de 6 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţa a două persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 2 spre 3 iulie a.c., doi bărbaţi, de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei ar fi pătruns în locuinţa unei femei, din comuna Crasna, de unde ar fi sustras bani, cabluri electrice, o drujbă, un motofierăstrău, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 18000 de lei.

În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Bărbaţii au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

articolul original.
  • There are no more articles
❌