ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Beat la prima oră, a intrat cu mașina în alt autoturism și a ajuns în spital…

2 October 2022 at 08:59
By: M.Ex.

Ieri dimineață în jurul orei 06.55, la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Henri Coandă, din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma tamponării, unul dintre cei doi șoferi, un bărbat, în vârstă de 31 ani, din județul Argeș, a fost rănit serios, motiv pentru care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea celor doi conducători auto, victima a avut rezultatul de 0,93 mg/l alcool pur. În consecință, acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în dosarul penal deschis pentru infracțiunile de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “vătămare corporală din culpă”.

articolul original.

Mercedes zburător în Brașov ! Pe Alexandru Vlahuță !

28 September 2022 at 16:24
By: M.Ex.

Pe bdl. Alex Vlahuță din municipiul Brașov a avut loc în această după amiază un accident rutier – coliziune între două autoturisme. În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Martorii spun că urmele de frânare ale Mercedesului sunt de peste 100 de metri, ceea ce ar putea sugera o viteză destul de ridicată.
Polițiștii Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

articolul original.

Accident în Brașov, acum ! Pieton lovit de mașină !

19 September 2022 at 18:14
By: M.Ex.

” femeie care conducea un autoturism pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov a surprins și accidentat un pieton, care era angajat în traversarea străzii.
În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, pietonul, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale. La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, au tyransmis polițiștii brașoveni.

articolul original.

Accident în giratoriul de la Carrefour ! Motocicletă vs autoturism ! Tânără în spital !

12 September 2022 at 17:02
By: M.Ex.

FOTO : INFO TRAFIC jud. BRAȘOV

”Astăzi în jurul orei 19.10, pe strada Calea București, din municipiul Brașov( giratoriul de la Carrefour) a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv pasagerul aflat pe motocicletă, o tânără, în vârstă de 24 de ani, care e suferit o fractură la membrul inferior drept și care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”,
au comunicat reprezentanții IPJ Brașov.articolul original.

Mașină răsturnată la ieșirea din Predeal spre Brașov

7 September 2022 at 17:25
By: M.Ex.

Foto : INFO TRAFIC jud BRAȘOV
”Un bărbat care conducea un autoturism pe DN1, la ieșire din Stațiunea Predeal, sens de mers spre Brașov, s-a răsturnat pe plafon, pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.
Traficul se desfășoară normal”,
au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

articolul original.

Accident spectaculos aseară pe Colina Universității !

7 September 2022 at 09:57
By: M.Ex.

FOTO : INFO TRAFIC jud. BRAȘOV
Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din județul Dâmbovița, care conducea aseară în jurul orei 21 un autoturism pe strada Universității, a acroșat un auto ce se afla parcat, a ricoșat într-un gard de beton situat pe partea stângă a sensului său de mers, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile, aproape să lovească clădirea. În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, pasager în autoturism, aceasta fiind transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.
Polițiștii Biroului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

articolul original.
  • There are no more articles
❌