ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Fată dată afară de la BAC, astăzi, în Brașov. Avea un dispozitiv de comunicare în gulerul cămășii!!!

17 August 2022 at 09:34
By: M.Ex.

O candidată a fost prinsă astăzi, în timpul examenului de BAC la matematică, în timp ce primea informații printr-un dispozitiv special.
”Eliminatul provine de la Colegiul Prejmer, a susținut proba de matematică la centrul CN Titulescu. Avea la gulerul cămășii un dispozitiv electronic de comunicație. Este absolventă din promoții anterioare, seral”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.
Prezența celor înscriși la examenul de Bacalaureat la examenele de astăzi este :

articolul original.

Un tânăr afgan în vârstă de 24 de ani a fost prins în timp ce încerca să treacă pe jos, în România, prin PTF Giurgiu

16 July 2022 at 09:12
image

Un tânăr afgan, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat, sâmbătă dimineaţă, de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, în timp ce încerca să treacă pe jos graniţa în România.

”În această dimineaţă, în zona adiacentă a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră planificaţi în serviciu să execute supravegherea zonei au observat o persoană, care se deplasa pe jos, dinspre frontieră către interiorul ţării. Aceasta a fost interceptată de către poliţiştii de frontieră, fiind depistată în zona adiacentă a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu. În cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că persoana în cauză este un cetăţean afgan, în vârstă de 24 de ani”, se arată într-un comunicat transmis de ITPF Giurgiu.

Tânărul nu deţinea documente de identitate asupra sa şi a declarat autorităţilor că intenţiona să ajungă în Germania.

Persoana în cauză a fost predată reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. AGERPRES

articolul original.
  • There are no more articles
❌