ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

Bia Khalifa și Cornel Palade, față în față la ultima filmare pentru PRO TV! Cum s-a încheiat scandalul din junglă cu blondina obraznică?!

26 November 2022 at 12:00

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat câștigătoarea, pe Anisia Gafton, vloggerița care a reușit să câștige simpatia publicului telespectator. Însă pe lângă laureata acestui sezon, au rămas în urmă o mulțime de intrigi din jungla dominicană, printre care și conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade. Cel din urmă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, dacă a iertat-o sau nu pe blonda iute la mânie.

Modelul de pe OnlyFans a constituit unul dintre principalii factori de intrigă în emisiunea celor de la PRO TV. Fără a lua în calcul diferența de vârstă dintre ea și Cornel Palade, Bia Khalifa a adresat cuvinte injurioase actorului. În van, însă, deoarece înțelepciunea artistului a primat și iată că a putut trece ușor peste comportamentul colegei din junglă.

Cornel Palade face mărturisiri exclusive despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

„Era o putoare groaznică…”

CANCAN.RO: Cum a fost pentru dumneavoastră experiența din junglă?

Cornel Palade: Fierbinte, a fost o experiență fierbinte și la propriu și la figurat. A fost greu.

CANCAN.RO: De ce, care a fost considerentul?

Cornel Palade: În primul rând, mirosul din junglă, era o putoare groaznică, erau niște plante care puțeau grav și când stai lângă un miros urât ai o părere proastă despre tine, că puteai să stai într-un loc mai parfumat. Și asta îți coboară nivelul de percepție.

Cornel Palade a rezistat opt episoade în emisiunea de la PRO TV (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: Dar ce v-a mânat să acceptați această provocare, cu niște oameni care sunt mult mai tineri decât dumneavoastră, nu v-ați gândit că s-ar putea să întâmpinați niște probleme reale de sănătate acolo?

Cornel Palade: Nu, n-aveam ce probleme de sănătate să întâmpin, pentru că sunt bine cu mine. Și cu mintea stau foarte bine, sunt în regulă.

Adică eu de când mă știu sunt în alarmă permanent și asta e starea mea, deși la suprafață par un ocean liniștit, dedesubt apele sunt foarte adânci. 

„Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți!”

CANCAN.RO: Conflictele au fost pe bune sau doar pentru show?

Cornel Palade: La mine au fost pe bune.

Cornel Palade face dezvăluiri despre relația actuală cu Bia Khalifa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Au existat și unele care nu au fost pe bune?

Cornel Palade: Nu știu, că nu m-am uitat la tot. 

CANCAN.RO: Dar pe Bia Khalifa ați iertat-o?

Cornel Palade: Da, normal, păi a trecut. Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți, restul nu contează.

( ACCESEAZĂ ȘI: CÂŢI BANI A LUAT CORNEL PALADE DE LA PRO TV PENTRU 8 EPISOADE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. SUMA PARE DE NECREZUT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

CANCAN.RO știe câștigătorii episodului 12 din „Te cunosc de undeva”: Premiații de sâmbătă seara sunt în mâinile noastre!

25 November 2022 at 21:40

Spoilerele CANCAN.RO lovesc din nou! Cum o face în fiecare săptămână, site-ul nr. 1 din România urmează să scoată la iveală câștigătorii galei cu numărul 12 a emisiunii-fenomen „Te cunosc de undeva!”. S-au mai aflat pe prima poziție în clasament, lucru întâmplat chiar în prima ediție a show-ului. Istoria e făcută pentru a fi repetată, așa că nu ratați detaliile exclusive pe care urmează să vi le prezentăm!

Cum deja v-ați obișnuit, vinerea, cu nici 24 de ore înainte de difuzare, CANCAN.RO dezvăluie, în exclusivitate, perechea câștigătoare a noului episod din „Te cunosc de undeva!”. Wrs și Emilian, cei care s-au aflat pe prima poziție a clasamentului în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, sunt cei care au pus mâna pe premiu și în episodul 12.

Potrivit surselor noastre, ruleta „a ținut” cu perechea formată din Wrs și Emilian și i-a făcut pe cei doi să pună mâna pe premiul săptămânal, cu interpretarea piesei lui Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody.

Totodată, cea de-a 12-a gală a sezonului 18 se va difuza în scurt timp, iar așa cum v-am informat 100% corect săptămânile trecute, continuăm în aceeași notă pe mai departe.

Wrs și Emilian au pus mâna pe premiul săptămânal în gala 12/ (Sursa: Instagram)

RECAPITULAREA SĂPTĂMÂNALĂ

Vă propunem, acum, recapitularea săptămânală a galelor„Te cunosc de undeva”, difuzate de Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Vă aducem în atenție câștigătorii celor 11 episoade din sezonul 18, așa că rămâneți pe CANCAN.RO, pentru a ”savura” exclusivitățile de până acum.

Primul episod din acest sezon a debutat tot cu Wrs și Emilian. Cei doi au spart gheața și au cules laurii, fiind desemnați câștigători.

Au fost urmați îndeaproape de Cosmin și Eliza Natanticu, ei câștigând premiul săptămânal al episodului doi.

În aceeași măsură, Rona Hartner și Johny Romano au fost cei aflați pe prima poziție a clasamentului în episodul al treilea.

Cuza și Emi deveneau câștigătorii episodului patru (Vezi AICI detalii), în timp ce următorul a fost adjudecat de Jo și Liviu (Vezi AICI detalii).

Feli și Nicolai Tand aveau să pună mâna pe premiu în episodul șase (Vezi AICI detalii), iar Sore și Emma de la Zu au fost câștigătoarele celui de-al șaptelea (Vezi AICI detalii).

Episodul opt a fost lovit din plin de „CANCAN SPOILERS”, iar Connect-R și Shift au fost câștigătorii, fără drept de apel. (Vezi AICI detalii)

Emi și Cuza au fost din nou în atenție, câștigând episodul nouă (Vezi AICI detalii), iar în runda a 10-a au ”lovit” Liviu și Jo (Vezi AICI detalii).

Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a pus mâna pe premiul săptămânal al episodului cu numărul 11 (Vezi AICI detalii).

Episoadele următoare sunt în mâinile noastre! Știți deja, în fiecare vineri, cu 24 de ore înainte de difuzare, anunțăm câștigătorii galelor săptămânale – „Te cunosc de undeva”. CANCAN.RO e pe fază. Toate la timpul lor!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Interzis de toate rețelele sociale, presupusul proxenet și-a găsit un aliat în cel mai bogat om al Planetei! ”Cobra” Tate s-a ”combinat” cu Elon Musk!

25 November 2022 at 21:40

Andrew Tate a revenit pe social media! Deși e interzis peste tot, interlopul a făcut combinația cu Elon Musk. Contul de Twitter al lui „Cobra”, suspendat în urmă cu 5 ani, e din nou activ! În doar câteva zile de la revenirea pe Internet, cel cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a strâns laolaltă peste două milioane de oameni care-i urmăresc postările. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, pe larg! 

Andrew Tate s-a întors pe Twitter după ce contul lui a fost închis în 2017. Este, practic, o revenire după 5 ani în care recunoscutul interlop și-a făcut veacul pe Facebook și Instagram. Numai că, între timp, a sfârșit interzis și acolo. Căci a încălcat politicile companiei Meta.

”Cobra” Tate, salvat chiar de Elon Musk!

Fără acces la platformele de socializare, Cobra Tate a primit o mână de ajutor. Practic, Elon Musk l-a salvat! Miliardarul, devenit noul proprietar al platformei Twitter, a reactivat toate conturile care erau suspendate. Printre ele s-a numărat și cel al lui „Cobra” Tate, așa că unul dintre cei mai dubioși „șmecherași” poate face publică, din nou, activitatea lui de toată isprava negativă.

Și de oameni care să-i urmărească postările nu duce lipsă. Căci din 18 noiembrie, atunci când Andrew Tate a revenit pe Twitter, și până acum, interlopul a adunat nu mai puțin de două milioane de urmăritori pe platforma deținută de Elon Musk.

Cobra Tate a revenit pe platforma deținută de Elon Musk / (Sursa: Twitter)

Și-a sărbătorit revenirea postându-se pe Twitter cu bani românești

„Cobra” Tate și-a făcut, practic, o revenire oficială pe Twitter. Căci în ziua în care a devenit din nou online pe platforma deținută de Elon Musk, misoginul cu dosare penale pe rol pentru sechestrare și proxenetism și care-și duce veacul prin România a făcut o postare pentru a sărbători.

El a „plasat” o poză care îl înfățișează stând la o masă pe care se află un teanc de bani. În imagine se observă foarte multe bancnote de 100 de lei, însă a ales să adauge fotografiei o descriere în engleză, chiar dacă pe masa lui se aflau bani românești.

Proxenetul opulent a continuat seria aroganțelor, iar prin postarea lui vrea să spună faptul că orice s-ar întâmpla, el nu pierde niciodată. Deci, chiar dacă giganții Internetului vor să scape de el din mediul online, „Cobra” Tate tot găsește o cale prin care să revină.

„Măestria este un lucru amuzant. Este aproape ca și cum, pe o scară de timp suficient de lungă, pierderea, pur și simplu nu este o opțiune. La fel este si calea Wudan” / (Sursa: Twitter)

„Cobra” Tate nu duce lipsă de aliați

Elon Musk nu este singurul care parcă-l susține pe Andrew Tate. În urmă cu aproximativ trei luni, CANCAN.RO vă arăta, în exclusivitate, cum Jacob & Co., una dintre cele mai exclusiviste companii în lumea bijuteriilor și a ceasurilor, îl promovează, fără nicio problemă, pe Andrew „Cobra” Tate. (Vezi AICI detalii)

Mai mult decât atât, deși i-au fost închise conturile de Facebook și Instagram, recunoscutul interlop cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a găsit metoda prin care să rămână în atenția publică.

Luna trecută, CANCAN.RO a descoperit că frații Tate au sute de postaci grupați într-un singur canal de Telegram. Acolo, cei doi interlopi postează content cu ei, iar acoliții împrăștie clipurile pe Tik Tok, devenind, mai apoi, virale pe toată Planeta. (Vezi AICI detalii)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ședință de masaj intim în trafic, la semafor, în București: Și-a extras-o de sub prohab și a început să și-o ”pedepsească”!🤢🤢🤢

25 November 2022 at 12:00

Un bărbat cu porniri sexuale a făcut-o la semafor! Și-a extras „jucăria” de sub prohab și a început să o „pedepsească”. Și-a făcut masaj intim chiar în trafic, la volan fiind, fără să țină cont de nimeni și de nimic. Nici măcar de oamenii care se aflau în mașini vecine și au văzut toată „acțiunea”. CANCAN.RO vă prezintă imaginile șocante, în exclusivitate!

Imagini dezgustătoare surprinse pe un bulevard din București au sosit pe celebra adresă [email protected]! Un „domn” a fost dornic de acțiune sexuală, dar n-a avut cu cine să-și împărtășească pornirile, așa că a rezolvat problema singur!

N-a ținut cont de pasagerii care se aflau în mașini participante la trafic și priveau, uluiți, la ”acțiunea” lui. Nu i-a păsat nici că era posibil ca în celelalte autoturisme că se afle copii. Pur și simplu, după ce a ajuns în dreptul unui semafor și aștepta să fie semnalizată culoarea verde, și-a scos organul genital excitat din pantaloni și a dat drumul la „treabă”.

De remarcat este că bărbatul avea verighetă pe deget. Pe degetul de la mâna cu care și-o freca. Și e semn că acasă îl așteaptă o soție care, poate, habar n-are de apucăturile lui.

Se satisface la semafor

Bărbatul și-a frecat-o, în trafic, fără să țină cont de nimeni

Obsedatul sexual a început, efectiv, să-și execute un masaj erotic în timp ce privea în ochii oamenilor aflați în alte mașini. Fiind singur în autoturismul său, s-a satisfăcut sexual în timp ce-și lăsa, ușor, capul pe spate.

Nici măcar în momentul în care a observat că este filmat nu s-a oprit. A continuat „acțiunea”, schimbând doar direcția privirii.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO îl surprindeau pe un tânăr, în zona Pipera, pregătit să-și atace prada, o femeia care aștepta autobuzul. Tânărul se excitase și și-o tot pipăia, parcă special pentru a fi văzut chiar de către persoana pe care o luase în vizor (Vezi AICI detaliile și imaginile).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Au făcut-o în parcarea de la Guava! Alertă de erotism! Săruturi, gemete…i-a băgat mâna în pantaloni și…

24 November 2022 at 21:40

Alarmă de erotism! Doi îndrăgostiți și-au făcut de cap în parcarea de la Guava. Paparazzii CANCAN.RO au surprins, din nou, scene fierbinți petrecute după o petrecere îmbibată în alcool. Amețiți au ieșit ambii din incinta restaurantului, iar înainte de a ajunge, cel mai probabil, acasă, au pus-o de un preludiu „prematur” fără să țină cont de cei din jur. Avem imaginile exclusive!

Dragostea a plutit în aer pentru un el și o ea serile trecute, iar acțiunea a fost surprinsă, ca de obicei, de paparazzii CANCAN.RO. Îndrăgostiții s-au erotizat complet!

Părtași ai unei petreceri în incinta restaurantului Guava, la finalul ei, încinși bine, au dat frâu liber hormonilor. În parcare. N-a mai contat nimic! Nici mașinile care treceau una după alta, nici pietonii. Doar excitația și plăcerea!

S-a lăsat cu sărutări și atingeri incitante. Dar ce scene… El, dornic de senzații tari și cu puțin mai mult alcool la bord, căci era vizibil amețit la ieșirea din restaurant, a luat-o efectiv pe sus pe fată. A luat-o în brațe și a sărutat-o încontinuu. Ea, „atinsă” în aceeași măsură de alcool (și de partener),  zâmbea și părea că-i place maxim ce se întâmpla acolo.

Imaginile din galeria FOTO, dar mai ales VIDEO, stau drept mărturie și le puteți vizualiza în toată splendoarea lor.

A luat-o pe sus și a sărutat-o cu foc / (Sursa: CANCAN.RO)

Preludiu în parcarea de la Guava

S-au sărutat de parcă voiau să se mănânce unul pe altul. La propriu. El o mai lua și de păr, din când în când. 50 shades vezi Doamne:)). Iar mai mult decât atât, până la urmă, bărbatul a trecut la pasul următor. I-a băgat mâna în pantaloni fetei. Ce rost ar mai fi avut să aștepte până acasă?! Sau poate s-a grăbit, căci știa că e posibil să nu aibă amândoi aceeași destinație la plecarea de la Guava.

Și-a luat mâinile și i-a mângâiat blondei fesele. Probabil le avea reci și le voia încălzite. Doar afară deja nu mai e timpul atât de prietenos. Și e destul de frig. În fine…

Ea, în timp ce fundul îi era atins prin pantaloni, își vedea de treabă. Îl săruta de mama focului pe partenerul său de preludiu în timp ce l-a înconjurat, practic, cu mâinile. Îl ținea de cap. Să nu fugă.

Scenele erotice s-au derulat în jurul a 10 minute. Într-un final, cei doi au pus „stop” preludiului și au plecat. Dar separat. Nu se știe dacă au plecat în același loc, chiar dacă au plecat cu mașini diferite, dar cert e că ceea ce a fost început, trebuie să fie și încheiat. Ca la carte.

I-a băgat mâinile în pantaloni / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Și-a dus acasă iubitul cu 22 de ani mai tânăr! Băduleasca n-a mai avut răbdare să stea la Guava și…

24 November 2022 at 21:40

Raluca Bădulescu a petrecut alături de iubitul tinerel la Guava. Serile trecute,  jurata de la „Bravo, ai stil!” a mers cu cel cu care și-a refăcut viața după divorț, Rareș Grigore, medicul rezident cu peste 20 de ani mai tânăr, la distracție. În zona 1 Mai au ajuns după party, cel mai probabil, la locuința lui. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele lor și vă prezentăm imaginile exclusive!

Există viață și după divorț! Dar ce viață… Raluca Bădulescu (48 de ani) o știe mai bine, căci după 15 ani petrecuți alături de Florin Stamin, acum, jurata de la „Bravo, ai stil!” se iubește cu Rareș Grigore. Un medic rezident în vârstă de 26 de ani.

Și zilele trecute au fost surprinși de paparazzii CANCAN.RO fix când plecau de la Guava, acolo unde au petrecut de zor până după miezul nopții. La ieșirea din restaurant, pe cei doi îi aștepta o mașină de ride-sharing pentru a-i conduce acolo unde au poftit.

Căci da, Raluca a cam poftit. Coca-Cola. Și Rareș a îndeplinit. Așa că prima oprire a fost într-o benzinărie. De acolo, iubitul juratei de la „Bravo, ai stil!” a ieșit cu o plasă, iar Raluca Bădulescu… a ieșit cu fix avea ea nevoie: câteva sticle de Coca-Cola la 0,5l.

Raluca Bădulescu iese satisfăcută din benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

„Regina” a avut ca destinație o casă, care, cel mai probabil, îi aparține iubitului tinerel

Imediat după ce au făcut cumpărăturile, cei doi îndrăgostiți au urcat din nou în Uber, care îi aștepta cumințel, și au pornit către destinația finală: zona 1 Mai.

În fața unei case i-a lăsat mașina de ride-sharing, iar Raluca Bădulescu a stat în spatele iubitului său până când acesta a descuiat poarta. Cel mai probabil este proprietatea lui. Căci el avea cheile.

După ce încuietoarea a fost „rezolvată”, cei doi au intrat, pe rând, în curte, iar imediat după în casă. Relația dintre Raluca Bădulescu și Rareș Gabriel Grigore pare să aibă conotații cât se poate de serioase, altfel, jurata de la „Bravo, ai stil!” n-ar fi acceptat să treacă pragul casei iubitului. Cine știe?!

Și oricum… în cel mai recent interviu acordat de Raluca Bădulescu pentru CANCAN.RO, aceasta a vorbit numai de bine de partenerul său, semn că fluturașii își fac simțită prezența la orice vârstă. (Vezi AICI interviul integral)

Raluca și Rareș au așteptat să plătească, la benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Pescobar confirmă dezvăluirile CANCAN legat de relațiile avute cu angajatele sale: „Prieteni cu beneficii am fost!”

24 November 2022 at 21:40

Pescobar a avut o relație cu una dintre angajatele sale! A recunoscut-o într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Asta după ce în primă fază CANCAN.RO a făcut dezvăluiri în acest sens. Paul Nicolau, numit și „omul cu raci”, a dezvăluit că legătura dintre ei doi a fost strict pentru beneficii și nu a devenit o poveste de dragoste serioasă. Printre altele, patronul de la „Taverna Racilor” a mai detaliat și relația pe care o are cu mama fiicei sale. 

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum s-a autointitulat pe Tik Tok, este unul dintre personajele controversate în mediul online și nu numai, datorită acțiunilor pe care le întreprinde. Dar și a declarațiilor. Căci, în cadrul interviului CANCAN EXCLUSIV a recunoscut că a avut o relație cu una dintre angajatele sale.

În acest mod, confirmă parțial dezvăluirile CANCAN.RO și detaliază natura legăturii pe care a avut-o cu angajata sa. Căci nu e orice relație. Ci una cu beneficii. Iar după spusele lui, domnișoara cu pricina nu mai lucrează pentru el. Practic, la despărțire, au luat-o pe drumuri diferite din toate punctele de vedere.

Mai mult, și subiectul legăturii pe care o are cu mama fiicei sale a fost atins, iar Pescobar dezvăluie că a încercat o relație cu ea în momentul în care a aflat de sarcină, dar lucrurile n-au funcționat între ei.

„Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată

CANCAN EXCLUSIV: Mai ești cu mama fetiței tale?

Pescobar: Nu mai sunt. Suntem foarte buni prieteni. Avem o relație chiar exemplu pentru toată lumea de genul ăsta, de a nu trăi împreună și a avea un copil. Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată și am încercat să fim împreună. Nu aveam o relație prea lungă de dinainte (nr. dinainte să afle că partenera sa de atunci a rămas însărcinată) și s-au petrecut lucrurile destul de repede, am început să avem o relație și nu a fost să fie. Nu are rost să trăiești nici de dragul copilului câteodată, că energia aia negativă dintr-o relație nereușită s-o reprimi în copil și în atmosfera aia din casă… nu e bine pentru niciunul. Așa că am fi fost, probabil, trei oameni nefericiți. 

Mulți fac chestia asta de dragul zonei de confort. E cea mai mincinoasă chestie în care poți trăi, în zona de confort. Pentru o chestie care zici că te mulțumește să sacrifici tot. Și câteodată sacrifici sufletul tău, sacrifici multe chestii și nu e bine deloc. 

Mergem în excursii împreună, în afara țării, toți trei. Nu dormim în același pat, luăm un apartament. Și toată lumea e fericită. Ieșim la masă, stăm împreună, elegant. Nu există discuții că n-au de ce să iasă discuții atâta timp cât toată lumea înțelege. Și eu am avut relații și am relații și n-are cine să se supere atâta timp cât lucrurile sunt pe față. 

Pescobar se înțelege bine cu mama fiicei sale / (Sursa: Captură video)

„Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost”

CANCAN EXCLUSIV: Ai avut vreodată o relație cu una dintre angajatele tale?

Pescobar: Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost. Că tot relație se numește, nu?! Foarte bine dacă intervin sentimente. E mai plăcut. Fără sentimente nu e treabă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Mori de râs! Cătălin Cazacu nu o iartă pe Ramona că l-a lăsat la greu cu “zugrăvitul”: “Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

23 November 2022 at 21:40

Se zvonea că s-ar fi despărțit, dar au demonstrat contrariul! Evident, vorbim despre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, care și-au obișnuit fanii cu suișurile și coborâșurile din relație. Dialogul din cadrul interviului acordat pentru CANCAN.RO a fost cât se poate de spumos și animat. S-a discutat mult despre „zugrăvit” și „trafalet”, fără ca aceste cuvinte să fie folosite în sensul lor propriu. Replicile au fost cu atât mai amuzante, cu cât Cătălin Cazacu a ajuns la capătul puterilor după munca depusă în amenajarea cuibușorului de nebunii.

Ramona Olaru a luat pisicile, câteva lucruri și a l-a lăsat pe logodnic să renoveze singur apartamentul în care cei doi ar avea să se mute în perioada sărbătorilor. Asistenta de la „Neatza” urgentează lucrările și pune presiune pe Cătălin Cazacu – s-ar vrea mutată chiar de ziua onomastică, pe 6 decembrie. Ba mai mult, Ramona se așteaptă la un cadou consistent, lucru care îl descumpănește pe Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dialog savuros în interviul acordat pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

CANCAN.RO: Am văzut un material cu voi, în care spuneai că ai dat bir cu fugiții din casă și te întorci doar când se fac renovările și e treaba gata…

Ramona Olaru: Păi cam așa e, încă sunt lucrurile la mine și pisicile.

CANCAN.RO: Cătălin, ți se pare OK ce face Ramona, că vine și ia totul de-a gata, că nu pune mâna la un trafalet sau la un glet? 

Cătălin Cazacu: Nu mi se pare OK, prin acest intermediu vreau să lansez și o solicitare. Dacă se poate, cineva care ne urmărește și poate să mă ajute și pe mine, aș aprecia foarte mult, pentru că mă simt neajutorat! Să vii să pui mâna pe trafalet!

Ramona Olaru: Ți se pare că n-am pus mâna de mult pe trafalet, sau de ce? 

Cătălin Cazacu: Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!

Ramona Olaru l-a lăsat singur pe Cătălin Cazacu în amenajarea apartamentului în care cuplul se va muta de sărbători (Foto: Instagram)

Ramona Olaru: Nu, că dacă ar fi după tine, ar fi de mai multe ori pe zi. 

Cătălin Cazacu: Ce nu știi tu este că într-o căsnicie, de multe ori, se dau două mâini.

Ramona Olaru: Da, dar noi nu suntem în căsnicie încă!

Cătălin Cazacu: Tocmai, înainte de căsnicie cel mai bine se dau două mâini!

„Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”

CANCAN.RO: Și dacă nu vine Ramona să pună mâna pe trafalet? 

Ramona Olaru: Chiar, cine pune? 

CANCAN.RO: Asta voiam să zic, nu găsim alt meșter?

Cătălin Cazacu: Să îți pună ție meșterul mâna pe trafalet, că la mine în casă numai eu pun mâna pe trafalet! 

Ramona Olaru: Îl ajut eu la zugrăvit, pun eu mâna pe trafalet, dar într-o altă viață, pentru că eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit în vara acestui an (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: De Crăciun vă mutați și voi înapoi?

Ramona Olaru: Ar trebui până de ziua mea să fie gata, adică de Sfântul Nicolae. 

Cătălin Cazacu: Am înțeles, e ziua ei, trebuie să îi iei cadou, apoi Crăciun, Paște, Valentine’s Day, draci să-i ia pe toți sfinții ăștia. O cheamă și Nicoleta, eu nu mai pot! 

( ACCESEAZĂ ȘI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI RAMONA OLARU ÎȘI PREZINTĂ INTIMITĂȚILE, FĂRĂ NICIO JENĂ! “TE LAS SĂ TERMINI TU PRIMUL!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“E dement la cap!” Cel mai titrat concurent din istoria „Te cunosc de undeva!”, „victima” lui Cristi Iacob

23 November 2022 at 16:07

Activitatea cinematografică a lui Cristian Iacob îl inscrie pe actor într-o listă a celor mai prolifici artiști români. Juratul de la „Te cunosc de undeva!” are apariții săptămânale pe sticlă, despre care vorbește într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO. Cristi Iacob dezvăluie că emoțiile sunt în continuare la loc de cinste înaintea fiecărei reprezentații pe scena de la teatru. Într-o altă notă, actorul face mărturisiri despre cel mai talentat artist care a fost supus jurizării sale în show-ul transformărilor de la Antena 1.

Parcă s-au vorbit Ozana Barabancea și colegul din emisiunea „Te cunosc de undeva!”, pentru că amândoi l-au încoronat pe Pepe drept cel mai dedicat concurent al tuturor timpurilor. Cristian Iacob îl descrie pe artist ca fiind „dement la cap”, evident, în sens pozitiv.

Cristian Iacob face mărturisiri sincere despre cariera prolifică de actor (Foto: captură video)

Mă c#@* pe mine fizic!”

CANCAN.RO: Este aspru, de obicei, Cristi Iacob?

Cristian Iacob: Nu, Doamne păzește, sunt doar timid, dar nu știu ce să zic și din cauza asta uneori poate sunt brutal.

CANCAN.RO: E un mecanism de apărare?

Cristian Iacob: Asta e!

Cristi Iacob jurizează emisiunea „Te cunosc de undeva!” din sezonul cu numărul 13 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum poate un actor de calibrul tău să fie timid sau să aibă anxietăți?

Cristian Iacob: Meseria asta se face numai cu hiperemotivitate, cu tupeu nu poți. 

CANCAN.RO: Adică tu încă mai ai emoții în momentul în care intri pe scenă?

Cristian Iacob: Mă c#@* pe mine fizic. 

CANCAN.RO: După atâția ani de experiență? 

Cristian Iacob: Nu emoții, din contră, e invers, zici «bă, ce caut eu pe scenă, trebuie să le spun ceva oamenilor». E invers, pe bune, pe scena aia e ceva acolo, nu pot să spun, habar n-am, poate post-mortem o să mi se reveleze. 300 de oameni vin cu sufletele deschise și tu trebuie să le picuri ceva acolo, ce le picuri? Și trebuie să dai tot, e o chestie «bă, oare merit?».

„E dement la cap!”

CANCAN.RO: Ai și sindromul impostorului la un moment dat?

Cristian Iacob: Mi se pare că uneori păcălesc pentru că nu dau chiar tot. Și atunci mă acuz uneori de șmecherie, de tehnicitate. Și aia e mortală în teatru, deși te bazezi, că într-o zi de pildă ești obosit, și atunci tehnica te scoate din rahat. 

Cristian Iacob îl nominalizează pe Pepe drept cel mai bun concurent din istoria „Te cunosc de undeva!” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ce concurent de la „Te cunosc de undeva!” te-a impresionat cel mai tare? 

Cristian Iacob: Pepe! Pentru că e de o seriozitate de-a dreptul dementă, e dement la cap, primește chestia aia, stă numai cu căștile în urechi. Plus că se dedică, a făcut un Motanul Dănilă dedicat copiilor lui. Are target, are scop, muncește ca apucatul. A făcut MC Hammer mai bine decât MC Hammer, de ce?

Pentru că ăla făcea playback în filmarea respectivă. Ăsta cânta și dansa în același timp, a fost nu greu, imposibil. Făcea niște lucruri imposibile, n-aș fi ajuns în viața mea la performanța asta. Nu ai cum să nu admiri talentul în dezvoltare, în acțiune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Laura Giurcanu îi pune în gardă pe CRBL, Elena Chiriac și Alex Delea! “ Faimoasa” a făcut anunțul: “Mă reapuc de…”

23 November 2022 at 12:00

Laura Giurcanu este cea mai tânără câștigătoare a show-ului „Next Top Model” din istoria României. În vârstă de numai 14 ani, tânărul manechin îl impresiona la acea vreme pe exigentul Cătălin Botezatu, care a încoronat-o pe Laura Giurcanu regina emisiunii. Anii au trecut, iar modelul a devenit influencer, cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram la acest moment. Expunerea din mediul online a propulsat-o pe vloggeriță direct în Republica Dominicană, la „Survivor”, unde a adus puncte prețioase echipei „faimoșilor”. Într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, Laura Giurcanu a vorbit despre experiența show-ului de la PRO TV, precum și despre foștii colegi care i-au devenit prieteni.

Chiar dacă nu a mai postat de un an pe canalul de YouTube, Laura Giurcanu plănuiește să se reapuce serios de treabă. Creatoarea de conținut intenționează să își invite amicii „faimoși” la podcast, așadar Elena Chiriac, Alex Delea și CRBL se numără printre cei ce ar trebui să se pregătească de interogatoriul Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu a anunțat că se va reapuca de postat pe canalul de YouTube (Foto: captură video)

„Mă reapuc de podcast și o să postez din nou pe YouTube!”

CANCAN.RO: O să intru pe terenul tău și o să te întreb de ce n-ai mai postat pe YouTube?!

Laura Giurcanu: Wow! Mă reapuc de podcast și o să postez din nou pe YouTube!

CANCAN.RO: Care o să fie următorul invitat? 

Laura Giurcanu: Nu vreau să zic, e secret. Nu e secret, că încă nu am filmat și nu am definitivat nimic, dar o să fie foarte multe gagici mișto, o să fie și bărbați interesanți, o să fie mai de viață. 

Laura Giurcanu a adunat aproape un milion de urmăritori pe Instagram și 387.000 pe YouTube (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Nu ți se pare că toată lumea face podcast?

Laura Giurcanu: Ba da, dar nimeni nu face podcast cum o să fac eu! 

CANCAN.RO: E o postură mai permisivă cea a omului care răspunde la întrebări sau cea a omului care lansează întrebările?

Laura Giurcanu: Mi se pare că amândouă sunt niște posturi extraordinare, pentru că poți să fii entertained, bucuros, șocat, informat de ce se întâmplă acolo pe ecranul la care te uiți și asta e partea mea favorită din tot ce înseamnă podcast.

Toată experiența «Survivor» a fost foarte frumoasă și foarte benefică!”

CANCAN.RO: Având în vedere că tu ești un om care a reușit la 14 ani, aveai 14 ani când ai câștigat „Next Top Model”, cum a fost treaba asta pentru tine? A fost o presiune a faptului că trebuie să confirmi tot timpul?

Laura Giurcanu: Nu, pentru că eu când eram în momentul ăla, aveam 14-15 ani și am câștigat concursul, nu-mi dădeam seama că aș fi făcut cine știe ce. Nu aș vrea să zic că era ceva normal, dar nu mă gândeam ce înseamnă exact, adică doar cu trecerea anilor am înțeles ce valoare avea și ce însemna.

Și sunt foarte relaxată, adică vreau doar să fac mai multe lucruri pentru mine, să experimentez cât mai mult, să trăiesc cât mai mult, să adun cât mai mult eu pentru mine și atât, e singurul challenge. Mă gândesc să mă autodepășesc, dar nu la modul «ce să mai fac ca să fiu interesantă». Sunt relaxată. 

Laura Giurcanu plănuiește să-și invite la podcast foștii colegi de la „Survivor” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Care a fost ultimul lucru pe care l-ai făcut și l-ai simțit ca fiind o experiență bună și benefică pentru tine?

Laura Giurcanu: Toată experiența «Survivor» a fost foarte frumoasă și foarte benefică.

CANCAN.RO: O să inviți pe cineva de acolo la tine la podcast? 

Laura Giurcanu: Da!

CANCAN.RO: Pe cine?

Laura Giurcanu: Mai mulți, nici n-aș vrea să insist neapărat pe asta, dar sunt mulți oameni cu care sunt în relații foarte bune, cum ar fi Elena, Delea, Natalia, CRBL, sunt foarte mulți oameni cu care aș vorbi mult mai multe și în fața oamenilor. 

( ACCESEAZĂ ȘI: SE VEDE CĂ A FĂCUT FOAMEA-N JUNGLĂ! LAURA GIURCANU A MÂNCAT LA RESTAURANT, DAR A CERUT ȘI LA PACHET! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

”Tata s-a interesat și…” Oana Roman dezvăluie ce atitudine are Petre Roman față de mama ei, Mioara, internată într-un centru de recuperare

22 November 2022 at 21:40

Starea de sănătate a Mioarei Roman constituie un real motiv de preocupare pentru întreaga familie, dar mai ales pentru fiica Oana. Vedeta se dedică în totalitate îngrijirii celei care i-a dat viață, însă nu este singură în tot acest proces. (VEZI DETALII AICI) Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de recuperare la standarde înalte, iar progresul este îmbucurător, susține Oana Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Fostul prim-ministru, alături de care Mioara Roman a avut un mariaj timp de 33 de ani, este alături de fiică și prima soție, acum, după intervenția chirurgicală suferită de femeie.

Mioara Roman a fost victima degenerărilor neuronale, ce par să nu se mai manifeste agresiv, după spusele Oanei Roman. Ulterior acestei maladii, și-a făcut apariția și o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care fosta soție a politicianului are nevoie de recuperare. Apogeul problemelor de sănătate a venit odată cu intervenția chirutgicală a aplicării unei proteze de șold.

Starea Mioarei Roman s-a stabilizat, responsabili fiind apropiații care o îngrijesc, inclusiv Izabela, fiica Oanei Roman.

Oana Roman face declarații exclusive despre starea de sănătate a mamei sale (Foto: captură video)

„E foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea!”

CANCAN.RO: Ce face doamna Mioara, cum se simte acum?

Oana Roman: Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important! 

Oana Roman se preocupă îndeaproape de îngrijirea propriei mame (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Domnul Petre Roman s-a interesat de starea dumneaei?

Oana Roman: S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.

„Ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!”

CANCAN.RO: Și părinții, când eram mici, s-au preocupat foarte mult de starea noastră și cumva mi se pare că e de datoria noastră, în calitate de copii…

Oana Roman: Nu știu dacă toată lumea vede lucrurile așa, dar părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei.

Oana o vizitează des pe mama ei, Mioara Roman (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Ție ce îți dă cea mai multă putere, după aceea vom ajunge și la puterea pe care o are doamna Mioara, bănuiesc că ambele vă alimentați foarte mult de la Iza?!

Oana Roman: Da, Iza îmi dă foarte multă putere, mama ultima oară când am fost la ea, acum două zile, mi-a spus «Mi se pare că tu ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!».

Și i-am spus «Mama, eu tot ce sunt, sunt datorită ție! Tot ce am învățat, toate cunoștințele pe care eu le-am acumulat în această viață, în afară de școală, ți se datorează. Ai avut mult mai mare grijă de mine, pentru că eu m-am dezvoltat, am evoluat, am învățat atât de multe de la tine, încât sunt un om!».

Și asta e poate mai mult decât că a stat să îmi schimbe hainele și toate aceste cunoștințe pe care eu le-am primit de la ea sunt neprețuite!

( ACCESEAZĂ ȘI: MIOARA ROMAN, INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ COMPLICATĂ! CE MESAJ A TRANSMIS OANA ROMAN: „AM NEVOIE DE GÂNDURILE VOASTRE” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Alex Velea își ”trage” bani de la oamenii care luptă în cușcă! Cine sunt vedetele care i-au dat artistului chiar și 20% din ce au încasat!

22 November 2022 at 21:40

Alex Velea are profit major de pe urma „protejaților” lui. Practic își trage bani prin prisma bătăilor la care participă ai săi „băieți”. Zannidache a câștigat un meci în gala RXF 42 și a „predat” 20% din banii primiți – în contul iubitului Antoniei. Velea a primit în jur de 3.000 de euro din aproximativ 16.000, atât cât luase „băiatul” lui, și e posibil ca istoria să se repete și în cazul lui Jon Băiat Bun, în gala RXF 43. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive! 

Zannidache s-a luptat în gala RXF 42 și a câștigat împotriva lui Gheboasă. Și lui Alex Velea îi convine că „protejații” lui intră în ringul MMA. El nu urcă în cușcă, dar primește bani. Că are și el profit de pe urma galelor RXF în care participă „băieții” lui.

Sursele CANCAN.RO susțin că la finalul galei RXF 42, atunci când Zannidache a câștigat meciul împotriva lui Gheboasă, „băiatul” lui Velea a rămas cu 13.000 de euro. Dar după ce și-a primit partea și iubitul Antoniei. În jur de 3.000 de euro. Deci la un calcul simplu, Zanni a primit de la organizatorii galei aproximativ 16.000 de euro.

Iar Alex Velea a fost „omenit” pentru că se ocupă de parcursul profesional al lui Zannidache. Nu numai de al lui. Și până la urmă dacă tot „l-a făcut mare” și a ajuns trapperul să participe într-o gală RXF, trebuie să împartă câștigul cu „tatăl lui”.

Zannidache l-a „omenit” pe Alex Velea cu 3.000 de euro după RXF 42 / (Sursa: Instagram)

Jon Băiat Bun, posibil să „decarteze” și el în contul lui Velea

Și dacă tot e vorba despre „băieții” lui Velea… Se pare că „protejații” lui iau cu asalt ringul MMA. După Zannidache, Jon Băiat Bun este cel care a acceptat bătălia care se va desfășura după reguli de arte marțiale mixte.

Mai mult decât atât, dacă Alex Velea a primit de la Zannidache 3.000 de euro pentru că se ocupă de parcursul lui profesional, același lucru se va întâmpla, cel mai probabil, și cu Jon Băiat Bun, cel care va intra în gala RXF 43 contra lui OG Eastbull. Căci și el e „sub aripa” lui Velea.

Dar suma pe care acesta i-o va da iubitului Antoniei rămâne de văzut. Că el va primi bani mai puțini decât Zannidache. Doar 10.000 de euro va încasa de la organizatorii meciului, lucru dezvăluit în exclusivitate de CANCAN.RO. Menționăm că nu se știe dacă Velea încasează banii ajutat de anumite clauze contractuale sau este doar respectul arătat de tinerii care au fost promovați de artist. (Vezi AICI detalii)

Jon Băiat Bun va intra în gala RXF 43/ (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Selly s-a maturizat, nu mai arucă banii pe țoale și e foarte cumpătat: „Când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!”

21 November 2022 at 21:40

Andrei Șelaru aniversează un deceniu de activitate pe YouTube, timp în care conduce detașat topul creatorilor de conținut din România. Cu aproape 3.2 milioane de abonați, influencerul craiovean înregistrează încasări pe măsură, pe care, de multe ori, le reinvestește pentru a-și îmbunătăți calitatea clipurilor. Selly nu a abordat dintotdeauna același comportament responsabil, lucru pe care îl recunoaște într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Tânărul milionar dezvăluie că a comis și unele cheltuieli nesolicitate, pe articole vestimentare de firmă. Între timp, Selly declară că s-a redresat și este mult mai cumpătat.

Selly mărturisește și că cel mai mare noroc al carierei sale este începutul la o vârstă fragedă. Timp de cinci ani, creatorul de conținut a postat constant pentru a ajunge la 500.000 de abonați, fără a reuși să înregistreze încasări majore.

Primul contract consistent a venit în anul 2017, după care conturile lui Selly au început să se rotunjească, până s-a ajuns inevitabil la șase zerouri. Andrei Șelaru oferă, însă, o lecție celor ce îi urmăresc povestea, și anume cea a minimizării dorinței de epatare.

„Atunci a venit primul meu contract de 20.000 € – 30.000 €!”

CANCAN EXCLUSIVÎți mai aduci aminte ce ai făcut cu primii bani? 

Selly: Au fost mai multe momente, a fost primul moment în care am scos eu niște bani de la bancomat, banii mei. Ăla a fost un moment semnificativ, dar banii erau câteva mii de lei, erau bani doar din monetizarea YouTube, deci n-aveam nicio legătură cu contracte de publicitate sau cu altceva. Și ăia au fost banii cu care mi-am cumpărat prima cameră, o cameră de 2400 de lei, care și-a scos banii de un milion de ori, pentru că am folosit-o până am forjat-o.

Deci am forjat camera aia, am și donat-o la un moment dat, nu știu dacă mai e bună de ceva. A fost o investiție foarte bună, era o cameră super de începători, nu era cine știe ce la 2400 de lei. Dar așa am cheltuit eu primii bani pe care i-am făcut din YouTube.

Selly a fost invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii „CANCAN EXCLUSIV”, unde a vorbit despre finanțele obținute din meseria de vlogger

Dup-aia, primii bani mai serioși au venit abia prin 2017, deja făceam de cinci ani treaba asta, atunci a venit primul meu contract de 20.000 € – 30.000 €, adică primul contract să zici «bă, da, așa da, acolo voiam să ajungem».

Abia în 2017, în contextul în care eu fac asta din 2012, trebuie să îți imaginezi ce noroc am avut, pentru că m-am apucat când eram foarte mic, pentru că am 21 de ani. Stau să fac ceva timp de cinci ani de zile, să nu-mi aducă niciun ban. Greu de crezut, că am și eu o chirie de plătit, am și eu costuri, o benzină la mașină, de mâncat, de supraviețuit.

„Când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!”

CANCAN EXCLUSIV: Deci long story short, n-ai mai fi făcut-o dacă era să te apuci acum, mai ales că e și o avalanșă de content creatori?! 

Selly: Dacă acum n-aș fi avut niciun venit, n-aș fi avut nicio rezervă financiară și m-aș fi apucat de vlogging, aș fi știut că cinci ani nu o să câștig nimic de pe urma ei, nu cred că o făceam, cred că îmi găseam un job, mă făceam editor, cameraman de nunți, mă făceam ceva să câștig bani.

Nu poți să faci nimic semnificativ dacă nu poți să îți acoperi grija zilei de mâine! 

Selly dezvăluie pe ce a cheltuit banii câștigați din contractele de publicitate (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Ce ți-ai dorit tu și ai ajuns să ai, sau ce îți dorești încă și lupți ca să ai?

Selly: Încă de mic, eu mi-am dorit foarte mult tot ce înseamnă partea asta tehnică, camere, calculatoare și telefoane, asta-mi doream. Când eram mic nu mă interesa asta cu îmbrăcatul, aveam zero stil, nu știam eu de branduri, de lux, de fiță, pentru că nu sunt din mediul ăsta. Ulterior, când am mai crescut și am ajuns adolescent, a ajuns și la mine febra asta cu hainele de brand și de fiță, ceea ce a fost prost pentru mine, pentru că eu nu prea știu să mă îmbrac.

Și când am avut bani pe mână și am început să îmi iau haine super scumpe, nu mă îmbrăcam neapărat bine, pentru că nu le combinam bine. Poți să ai foarte mulți bani, haine extraordinar de scumpe, dacă n-ai stilul efectiv, să știi să le combini. Mi-am spart banii pe țoale și pe lucrurile astea mult timp. Și atunci o mai fac, dar atunci o făceam ca să arăt eu ceva.

Acum nu mă mai interesează, nu mai simt că am ceva de demonstrat prin modul în care mă îmbrac. Dar atunci când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!

( ACCESEAZĂ ȘI: SELLY A LĂSAT-O PE SMĂRĂ ACASĂ ȘI A PLECAT LA NUBA. A GESTICULAT DE ZOR ȘI A AMUZAT TOATĂ MASA )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Elisabeta Lipă a mers la școală într-un sat vecin din cauza conflictului dintre tatăl său și un profesor. „S-a răzbunat pe mine”

20 November 2022 at 14:16

Elisabeta Lipă, invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului  ”ALTCEVA”, a retrăit amintiri petrecute în clasele primare, atunci când tatăl său a avut câteva divergențe cu directorul școlii în care învăța canotoarea. Pentru a putea vedea discuția integrală dintre campioană și Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

În copilărie, Elisabeta Lipă a fost nevoită să meargă pe jos, zilnic, patru kilometri până în satul vecin. Făcea acest lucru pentru a putea învăța în școala pe care și-o alesese după un conflict dintre tatăl său și directorul școlii inițiale în care era înscrisă.

În cadrul interviului realizat de către directorul editorial al Grupului Gândul, canotoare și-a amintiri că directorul, care-i era și profesor la acea vreme, s-a răzbunat pe ea și i-a acordat un premiu pe care nu-l merita.

Elisabeta Lipă era de părere că ea merita premiul I, însă directorul i-a oferit mențiune, fapt ce a enervat-o, a făcut-o să renunțe definitiv la școala respectivă și să se mute la școala din satul vecin.

Elisabeta Lipă a primit un premiu pe care nu-l merita / (Sursa: Captură video)

„S-a răzbunat pe mine și în loc să-mi dea premiul I, mi-a dat mențiune”

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

„La mine în sat se făceau doar clasele I-IV și limba maternă era limba ucraineană, a doua limbă era limba română. Și în școală, nefiind mulți copii, profesorul care era și director, făcea comasat toate cele patru clase.

Și eu știu ce a avut cu tata, ce conflict a avut de s-a răzbunat pe mine. Și în loc să-mi dea premiul I, mi-a dat mențiune. Dar eu ambițioasă, drăcoasă am zis: «Ce mențiune, eu nu merit mențiune». L-am lăsat jos și am coborât de pe scenă că se făcea la căminul cultural.

Și i-am zis: «Eu, gata, mă duc la școală la Cândești 2». Zice: «Vezi, dar e departe». «N-are nimic. Ce dacă e departe?! De asta mi-am făcut condiția fizică». Navetă pe jos. Naveta o faci cu un mijloc de transport, dar eu nici măcar cu bicicleta”, a povestit Elisabeta Lipă în podcastul „ALTCEVA”.

Tatăl canotoarei a avut un conflict cu directorul școlii / (Sursa: Captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Prezentatorul TV a intrat și a ieșit din cabina de probă de peste 10 ori: Pepe și Yasmine Ody au „spart” banii în mall Băneasa

19 November 2022 at 16:00

Pepe și actuala lui soție, Yasmine Ody, au „pus-o” de câteva cumpărături în mall Băneasa. Latino lover-ul a făcut „cărare” către cabina de probă a magazinului Peek & Cloppenburg, de unde și-a achiziționat un costum și o cămașă. Peste 10 probe au fost realizate de prezentatorul TV, iar soția răbdătoare s-a implicat în găsirea mărimilor potrivite. CANCAN.RO are imaginile exclusive! 

Zilele trecute, Pepe și Yasmine Ody au ieșit în mall Băneasa. Câteva cumpărături se cereau realizate pentru ca latino lover-ul să-și reînnoiască garderoba. Sau să-și înmulțească seria de costume pe care le are în dressing.

Cert este că Pepe a ieșit și a intrat de cel puțin 10 ori în cabina de probă a magazinului Peek & Cloppenburg și n-a plecat până nu a găsit ceva pe gustul lui.

Câteva zeci de minute a zăbovit prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” în incinta magazinului, iar soția lui, răbdătoare, s-a implicat activ în găsirea mărimilor potrivite pentru Pepe. Mai mult, aceasta a discutat de zor cu vânzătorul de raion pentru a găsi neapărat ceva pe placul soțului său.

Pepe este în căutarea costumului perfect / (Sursa: CANCAN.RO)

Pepe și Yasmine Ody, la cumpărături cu mezinul familiei

Înainte de sesiunea de cumpărături realizată pentru un costum de ocazie, ca un tată exemplar, Pepe a împins căruciorul în care se afla băiețelul lui și al lui Yasmine Ody pe culoarele mall-ului Băneasa.

După ce toate cumpărăturile au fost realizate, Pepe a luat pungile și le-a pus pe spate. Practic și-a cărat costumul ca pe un sac de cartofi.

Și grijuliu cu cel de-al treilea copil, căci Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă, pe Maria și Rosa, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” s-a asigurat că după sesiunea de cumpărături să aibă parte și de câteva momente de relaxare. El și soția. La Cafe Nescafe. Căci dacă părinții sunt liniștiți și fericiți, la fel este și copilul. Deci totul spre binele micuțului Pepe Jr.

Pepe își cară pungile în care se află costumul / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Florin Piersic Jr. și Victoria Răileanu au mutat spectacolul în stradă: Repetițiile s-au terminat, poftiți la show!

19 November 2022 at 12:20

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr. au terminat repetițiile! Zilele trecute, pe străzile din București, cei doi au dat nas în nas cu paparazzii CANCAN.RO fix când plecau de la teatru. Avem imaginile exclusive și vi le prezentăm în cele ce urmează. 

Doi colegi și buni prieteni s-au ivit pe străzile din București zilele trecute. Florin Piersic Jr. și Victoria Răileanu au pus la punct spectacolul următor pe care-l pregătesc împreună și, la finalul repetițiilor, se îndreptau, cel mai probabil, către casă.

Un magazin alimentar a ieșit în calea lor, în zona Unirii, așa că cei doi au decis să își cumpere lucrurile de care aveau nevoie. Ei au avut intenția, doar că planurile nu le-au prea ieșit. Căci n-au găsit nimic din ce-i putea interesa, așa că Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr. au ieșit din magazin cu mâinile goale.

Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele lor, iar imaginile exclusive le puteți vizualiza în galeria FOTO + VIDEO.

Cei doi se îndreaptă către magazin / (Sursa: CANCAN.RO)

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr., împreună pe străzile din București

Pe parcursul călătoriei de la repetiții – către magazin, Florin Piersic Jr. a avut câteva lucruri de rezolvat, căci a stat cu telefonul la ureche purtând o conversație cu o persoană. În tot acest timp, Victoria l-a însoțit și nu l-a deranjat din apelul telefonic.

Imediat ce fiul lui Florin Piersic a încheiat convorbirea, cei doi au deschis un dialog și și-au spus lucruri amuzante, probabil întâmplări de la repetiții, căci zâmbeau în timp ce discutau.

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr., după ce au intrat în magazinul de unde voiau să cumpere câteva lucruri și au ieșit, totuși, fără cumpărături, au decis să se îndrepte către casă, cel mai probabil. Împreună. Căci el a urcat pe scaunul din dreapta în mașina ei și au demarat către locația de destinație.

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr, împreună în zona Unirii / (Sursa: CANCAN.RO)

Viața amoroasă a Victoriei Răileanu și a lui Florin Piersic Jr.

Fiul lui Florin Piersic trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu Andreea Cipcă. Între ei există o diferență de vârstă de 15 ani, dar asta nu i-a împiedicat să aibă o relație cât se poate de sudată. Mai mult decât atât, cei doi au împreună un copil, Andreea făcându-l pe Florin Piersic Jr. tată de băiat.

Viața i-a surâs și pe plan profesional fiului lui Florin Piersic Jr., ba chiar, acesta devenind în urmă cu doi ani una dintre vocile emblematice de la Pro TV.

Nici Victoria Răileanu nu stă rău pe plan sentimental, căci după divorțul de Conrad Mericoffer, aceasta și-a refăcut viața. Despărțirea de actor s-a produs în anul 2019 și a urmat o perioadă de refacere pentru ea, căci nu i-a fost deloc ușor, mai cu seamă că cei doi au împreună un fiu, pe Carol.

În prezent, aceasta are un iubit, pe Adrian, cu care trăiește o poveste de dragoste discretă de peste un an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A achitat și nota! CANCAN.RO a surprins momentul! Cristina ICH l-a scos la o cafea, apoi…

17 November 2022 at 21:40

Cristina ICH e o femeie liberă. Alex e ”pa” definitiv din viața ei de vreo lună și ceva, iar influencerița poate să facă ce vrea. Este vorba de un bărbat acum, alături de care a ieșit la o cafea și o țigărușă, chiar în buricul Capitalei. Mai mult, ea a plătit. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Dragostea chiar plutește în aer! Cel puțin, în cazul cuplului Cristina ICH și Alex Pițurcă! Cei doi, cu relația lor ”încinsă”, se iubesc ca-n prima zi. Dragoste mare! Sunt rândurile în care CANCAN.RO sublinia că ”porumbeii” s-au așezat, în sfârșit, în cuibul lor (Vezi AICI detaliile). Da de unde! O lună mai târziu era jale. Ce dragoste, ce plutit în aer? ”Regina Instagramului” și fostul fotbalist o ”rupeau” definitiv, chiar dacă au împreună un copil. Fiecare pe drumul lui.

Cristina ICH a ieșit la terasă la două vorbe cu un bărbat, dar a fost deranjată de telefon (Foto: CANCAN.RO)

Cristina ICH, la o cafea și o țigară alături de șoferul ei

Să alegem, deocamdată, drumul influenceriței. Cristina ICH e bine singură. Cel puțin, asta se poate deduce din imaginile în care este surprinsă. Zilele trecute, a ieșit pe ”Beller” cu un bărbat. La o cafea și o țigărușă. Nu, nu este noul iubit! Și-a invitat, pur și simplu, șoferul la terasă. La o discuție amicală, în care să schimbe niște păreri.

S-au așezat, au comandat cafeluța. Țigara s-a aprins instantaneu. Dialogul a curs lin, întrerupt fiind de telefonul ei. A răspuns, a zâmbit, și-a mușcat buzele. Dar, imediat, a reintrat în joc. Să fi durat mai bine de jumătate de oră până când chelnerul a fost chemat. Șoferul s-a ridicat și a dispărut. ”Fosta” lui Alex a plătit nota, cu cardul, apoi și ea a părăsit terasa. Mașina îi fusese trasă la scară, așa că doar câțiva pași a mai făcut.

Cristina ICH, la o cafea și-o apă plată, în burucul Capitalei, alături de bărbatul care a condus-o până acolo cu mașina (Foto: CANCAN.RO)

Ce spune Cristina ICH despre relația eșuată cu Alex Pițurcă

Cristina ICH și Alex Pițurcă se despărțeau, în octombrie, după ce nu cu mult timp în urmă ”dănțuiau” și se sărutau în club. Influencerița avea să povestească, în podcastul prietenului ei, Radu Țibulcă, despre relația eșuată pe care a avut-o.

(VEZI AICI: CRISTINA ICH ȘI-A ”FURAT-O”! IUBITA LUI ALEX PIȚURCĂ A POVESTIT TOTUL, LA O CAFEA, PE DOROBANȚI)

”Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică!

Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat! Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile.

L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a mai spus Cristina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“Neatza” a ajuns la majorat, iar Răzvan Simion taxează pe cine vedea proiectul terminat: “Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

17 November 2022 at 12:00

„Neatza” defilează, după 15 ani, printre formatele de entertainment diurn, devansând rivali precum „La Măruță”, „Vorbește lumea” sau „Teo Show”. „Vinovații” sunt Răzvan Simion și Dani Oțil, care au ajuns să realizeze 24 de ore de conținut săptămânal pentru Antena 1. Longevitatea emisiunii matinale are, însă, un secret, divulgat de Răzvan Simion, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vedeta vorbește despre cum ascensiunea internetului a indus publicul în eroarea de a considera „Neatza” o emisiune închisă, pe cale de dispariție, încă de acum cinci ani. Răzvan Simion răspunde internauților și întocmește o comparație dreaptă între contentul construit de echipa matinală zilnic, în raport cu realizatorii de podcast, care postează un interviu pe săptămână.

Mai în glumă, mai în serios, colegul lui Dani Oțil anunță că emisiunea de la Antene o mai duce mult și bine, chiar dacă nu ar mai putea gestiona încă o oră în plus de program, cum s-a tot adăugat.

Răzvan Simion a vorbit despre longevitatea proiectului „Neatza”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână!”

CANCAN.RO: A câta ediție de „TVMania” ar fi?

Răzvan Simion: Nu știu a câta ediție la care participăm, cu siguranță ne sunt foarte dragi, prima noastră mare copertă a fost la „TVMania”, în 2008, când ne-am mutat la Antena 1, prima copertă cu o cafea și un covrig. Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână.

Cei mai mulți trandafiri pe care i-am primit, i-am primit de la „TVMania”, sunt doar ei în lumea asta media la care răspundem prezent atunci când primim o invitație. Cumva îi credităm ca fiind singurii de pe piață ce ar putea să ofere un astfel de premiu, pentru că este premiul cititorilor „TVMania”, asta ni se pare super interesant.

„Super Neatza” a obținut distincția pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi, la Gala Premiilor TVMania (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Privind retrospectiv, ți-ai fi proiectat longevitatea pe care ați avut-o amândoi în televiziune?

Răzvan Simion: Cu siguranță, noi când vorbeam de anduranță într-un program matinal, care macină și arde foarte repede, oamenii spuneau că suntem un pic deplasați sau cel puțin nebuni. Genul ăsta de program se duce în trei-patru ani, maximum, și se arde.

Noi am venit și am mizat pe altă carte, și anume cartea anduranței, lucrurile sunt construite altfel, sunt construite ca la radio. Noi ne pricepem foarte bine la radio, mai bine decât la TV, și atunci am construit pas cu pas cum construiești un program de radio.

Am adaptat sistemele astea de valori, că e matematică pură până la urmă, le-am adaptat la TV și ne-a ieșit. Avem 15 ani acum, la 1 februarie, de Antena 1. Mult!

„Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

CANCAN.RO: Nu vă sperie venirea din urmă a internetului? Pentru că tu ziceai într-un podcast că ți-e lene să te muți pe partea de online. Nu te sperie?

Răzvan Simion: Dacă te uiți la Antena, este cel mai mare producător de conținut, inclusiv media. Pentru că deja e făcut, noi doar îl tăiem și îl aruncăm pe net. Avem pagini foarte mari de YouTube, noi deja facem conținut, dar pentru un sistem corporatist. De unul singur să te apuci să faci lucrurile astea, nu prea ieși bine în bani. Și cei care fac podcasturi, înțeleg. Ești cu «sărut-mâna, dați-mi și mie să pot să merg mai departe». Costă mult și YouTube-ul nu mai plătește ca pe vremuri.

Ne-au dat toți morți și îngropați de acum cinci ani, pe noi, cei din televiziune. Și uite că suntem aici, ba chiar facem performanță. Dacă te uiți la cifre, cifrele nu spun asta. Ele spun că în continuare televizorul e cea mai ieftină distracție a românilor, mai ales în perioadă de criză. Da, internetul îți oferă o platformă pe care trebuie să o valorifici.

Dar poți să produci conținut cum produc eu, de ani de zile, în fiecare zi a vieții mele? Fac un podcast pe săptămână, și ăla le e cam greu, invitații sunt aceiași. Eu fac patru ore pe zi, 15 ani la Antenă și cu încă trei în partea cealaltă, sunt multe ore de emisie! 

Răzvan Simion întocmește o comparație minuțioasă între televiziune și online (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Era vreodată să se termine „Neatza”, au venit de la Antenă să vă zică «dacă nu merge sezonul ăsta, ați terminat-o»?

Răzvan Simion: Nu, tu nu vezi că ne mai dau câte o oră, câte o zi?! Am ajuns la șase din șapte, patru ore pe zi, într-o săptămână 24 de ore full, le facem noi, echipa de la „Neatza”. Din contră, pe modelul «merge, mai ia o oră». Sper să fie gata, mai mult nu mai pot, nu mai duc! 

CANCAN.RO: Când vă pensionați?

Răzvan Simion: Toți ne vor, dacă nu îngropați, măcar pensionați! 

( ACCESEAZĂ ȘI: RĂZVAN SIMION ARATĂ MAI CEVA CA „LUPUL DE PE WALL STREET”! MATINALUL DE LA ANTENA 1 ȘI IUBITA ÎȘI PREGĂTESC PLECAREA! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Uluitor! S-a decernat titlul de ”Miss România 2023”! Ea e sexy-șatena care a bulversat lumea modelingului

16 November 2022 at 21:40

Daniela Herea, cea despre care se știe că a câștigat concursul „Miss România 2022”, ar fi dată la o parte de Ionella Postelnicu. Ultima ar susține că ea e, de fapt, cea care a dobândit titlu. Totul pentru a primi sponsorizări și beneficii! CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.  

Pe celebra adresa [email protected], publicația noastră a primit mai multe detalii cu privire la concursul „Miss România 2022”. Se pare că Ionella Postelnicu, o tânără dentist, s-ar da drept câștigătoarea titlului, însă adevărata „Miss România 2022” este, de fapt, Daniela Herea.

Sursele noastre susțin că Ionella Postelnicu spune că este câștigătoarea titlului pentru a face reclame prin țară, dar și prin Dubai, și ar recurge la acest gest pentru a obține anumite beneficii și sponsorizări. Pe pagina ei personală de Facebook sunt mai multe imagini care o înfățișează purtând panglica pe care scrie că este „Miss România 2022”.

Ionella Postelnicu a câștigat, într-adevăr, un concurs de Miss. Asta se întâmplat în anul 2013, atunci când Ionella a fost votată „Miss Turism Romania”.

Ionella Postelnicu s-ar da drept câștigătoarea „Miss România 2022” / (Sursa: Facebook)

Mai mult decât atât, Ionella ar fi participat într-o țară străină la un concurs de frumusețe, susținând că ea este câștigătoarea titlului „Miss România 2022”, dar s-a declarat deja și „Miss România 2023”.

În acest sens, CANCAN.RO a contactat-o pe Ionella Postelnicu pentru a-i afla punctul de vedere cu privire la informațiile primite, fără răspuns însă, până la ora redactării articolului. Și Daniela Herea, câștigătoarea adevărată, a fost contactată, iar în rândurile de mai jos vă prezentăm declarația ei.

„Eu, sincer, nu aș putea să mă dau ceva ce nu sunt”

„Eu, sincer, nu am auzit de dânsa și, mai mult ca sigur, nu a participat anul acesta la concursul de Miss, care a avut loc în luna mai. Este posibil ca dânsa să fi câștigat alt concurs de Miss în România. Mă gândesc că poate s-a creat o confuzie…

Dacă dânsa chiar se folosește de acest titlu, este foarte urât. Eu nu m-am lăudat, nu am profitat și nici nu voi profita vreodată de titlul pe care l-am obținut pentru a beneficia de diferite sponsorizări.

Mi se pare puțin absurd să profiți de un titlu pe care nu l-ai obținut în cadrul concursului de «Miss România», care s-a desfășurat anul acesta. Dacă dânsa considera că este bine ceea ce face, eu nu am ce să îi spun… Este un lucru care ține de integritate. Eu, sincer, nu aș putea să mă dau ceva ce nu sunt.

Însă, o așteptăm cu drag sa participe la următorul concurs. Am căutat-o și eu între timp și pot spune că este o fată frumoasă, cu siguranță va avea șanse să obțină titlul de «Miss România 2023»”, a declarat Daniela Herea, Miss România 2022, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daniela Herea este câștigătoarea „Miss România 2022” / (Sursa: Facebook)

„Dacă ar fi fost «Miss România 2023», cu siguranța aș fi știut

Informația despre cum Ionella Postelnicu s-a declarat deja câștigătoarea „Miss România 2023” a fost comentată de Daniela Herea.

Câștigătoarea „Miss România 2022” a oferit câteva detalii despre gestul la care ar fi recurs Ionella Postelnicu, mai mult, informația primită de publicația noastră este susținută chiar și printr-o fotografie în care cea din urmă apare cu o panglică pe care scrie că este „Miss România 2023”. Poza este postată chiar pe pagina de Facebook a Ionellei Postelnicu.

„Dacă ar fi fost «Miss România 2023», cu siguranța aș fi știut deoarece, așa cum “e tradiția”, urmează să înmânez coroana viitoarei Miss”, a încheiat Daniela Herea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Ionella Postelnicu apare într-o fotografie cu panglica menită câștigătoarei Miss România 2023 / (Sursa: Facebook)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌