ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Platforma online a Primăriei Piatra Neamţ – funcţională de la 1 iulie

1 July 2022 at 11:30
image

Începând de astăzi, 1 iulie, cetăţenii municipiului Piatra Neamţ au la îndemână un instrument online pentru accesarea celor mai importante servicii pe care le oferă Primăria Piatra Neamţ – platforma online https://pspo.primariapn.ro/.

Primarul Andrei Carabelea, secondat de directorul Cristina Iorga de la Implementare Proiecte şi de expertul IT Vlad Postolică, a prezentat modul în care funcţionează platforma şi proiectul în baza căruia a fost realizată aceasta.

Proiectul „Dezvoltarea capacității de planificare strategică și implementare a unui sistem informatic integrat în municipiul Piatra-Neamț” a avut o durată de implementare de 26 de luni. Valoarea totală a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, a fost de 3,8 milioane de lei.

Serviciile ce pot fi accesate prin intermediul acestei platforme sunt: Urbanism şi Autorizări, Investiţii şi Gospodărire Comunală, Administraţie Publică Locală – arhivă şi registratură, Autorizări comerciale şi transport, Impozite şi taxe şi Solicitare de informaţii.

Angela Croitoru

articolul original.
  • There are no more articles
❌