ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

INFOMANIA • 28 ianuarie în istoria muzicii | PODCAST

28 January 2023 at 05:00
image

1968: Se năştea cântăreaţa canadiană Sarah McLachlan, dublu-laureată Grammy, îndrăgită pentru vocea demezzo-soprană și baladele sale emoționante

1976: Se năştea Rick Ross (William Leonard Roberts II), artist american de hip-hop

1977: Al 10-lea disc al trupei Pink Floyd, intitulat Animals, debuta pe locul secund în clasamentul vânzărilor din Marea Britanie

1978: Cu albumul Rumours, al 11-lea din discografie, Fleetwood Mac domina vânzările din Marea Britanie

1980: Se năştea Nicolas Carter, component al trupei Backstreet Boys

1983: Artistul britanic Billy Fury înceta din viaţă (n. 1940)

1984: Cu Relax!, Frankie Goes To Hollywood începea să domine, timp de 5 săptămâni, clasamentul din Regatul Unit

1985:  Stevie Wonder, Tina Turner, Bruce Springsteen, Diana Ross, Bob Dylan, Ray Charles, Daryl Hall, John Oates, Cyndi Lauper, Steve Perry şi Bob Geldof înregistrau We Are The World la A&M Studios din Hollywood

1990: Paula Abdul cucerea clasamentul Billboard cu Forever Your Girl

1994: Se năştea cântăreţul columbian Juan Luis Londoño Arias, al cărui nume de scenă este Maluma

1995: TLC domina clasamentul vânzărilor din SUA cu Creep, primul No. 1 al trupei feminine

2008: Madonna era declarată cea mai bogată artistă de revista Forbes, cu o avere estimată la 72 de milioane de dolari

2012: Cu hitul Domino, cântăreața engleză Jessie J domina vânzările din Regatul Unit

2018: Bruno Mars triumfa la a 60-a ediţie a galei Grammy, adjudecându-şi trofeele pentru cel mai bun cântec (That’s What I Like) şi cel mai bun album (24K Magic)

articolul original.

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, în premieră pe TLC. Programul de difuzare

28 October 2022 at 16:00

Când este difuzat „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” pe TLC

Primul episod al serialului-documentar investighează tabăra lui Depp, echipa sa dezvăluind detaliile copilăriei sale pline de abuzuri și ale dependenței de droguri în fața întregii lumi. Avocații actorului sunt urmăriți în timp ce se pregătesc să o interogheze pe Amber Heard, prezentând o versiune alternativă a desfășurării evenimentelor, care îl indică pe clientul lor ca fiind chiar el victimă a violenței domestice.

Depp este una dintre cele mai mari celebrități ale generației sale, însă reputația sa este pătată după ce a pierdut un proces de defăimare în Londra, judecătorul decizând că jurnaliștii îl pot denumi în mod justificat „bătăuș de soții”. Johnny pune totul în joc atunci când se o înfruntă pe fosta sa soție, Amber Heard, în instanțele din SUA, acest efort având scopul de a-i spăla imaginea. Cu acces exclusiv la echipa sa juridică, emisiunea include filmări din culise și relatări de primă mână în legătură cu desfășurarea acestui proces juridic înverșunat. Astfel, sunt dezvăluite detalii edificatoare ale luptei resimțite în această căsnicie disfuncțională și turbulentă dintre cele două vedete.

US-COURT-DEPP-HEARD

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, program de difuzare pe TLC

Cel de-al doilea episod urmărește perspectiva lui Heard, incluzând pentru prima dată în fața camerelor și descrierea detaliată a unei presupuse agresiuni sexuale, dar și felul în care susținătorii lui Depp au atacat-o fără milă pe rețelele sociale. Heard a fost forțată să se prezinte în instanță de către fostul său soț, un simbol al Hollywood-ului. Documentarul analizează relatarea lui Heard în legătură cu turbulenta lor căsnicie, ea încercând să dovedească faptul că unul dintre cei mai iubiți actori din lume a fost un soț violent și abuziv.

Fiind urmărită de publicul din întreaga lume, Heard s-a prezentat în sala de judecată și a descris pentru prima dată acuzațiile grave de agresiune sexuală într-un mod extrem de descriptiv, fapt care a dus la denigrarea sa pe rețelele sociale. Acest episod urmărește povestea din spatele meme-urilor virale, dar și a femeii pe care oamenii au ales să o urască, dar care a decis să continue să lupte.

Documentarul „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” este difuzat pe TLC duminică, 30 octombrie 2022, de la ora 22:00.

Program TLC, duminică:

22:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Johnny

23:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Amber

Pe de altă parte, despre scandalul dintre cei doi actori s-a făcut și un film, „Hot Take: The Depp/Heard Trial”, care a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie.

articolul original.

Noutățile lunii august 2022 la TLC. Lista completă

25 July 2022 at 17:00

Chiar de la final de iulie, telespectatorii o pot cunoaște pe Allison Vest, cea care schimbă viețile pacienților săi cu ajutorul protezelor pe care le realizează, în „Proteze salvatoare”, în fiecare vineri.

Totodată, aceștia vor putea urmări noi întâmplări din căsnicia lui Pedro și Chantel, protagoniștii din „Familia Chantel”, de sâmbătă, 30 iulie, dar și noile provocări pe care Randy Fenoli și echipa sa de la Kleinfeld trebuie să le înfrunte pentru a găsi „Rochia perfectă”, de duminică, 7 august.

„Băiatul mamei”, care începe pe 30 august, aduce în prim plan situațiile care pot apărea atunci când bărbații au un atașament extrem de mamele lor.

Say Yes To The Dress

Iată care sunt premierele sfârșitului verii la TLC:

  • Proteze salvatoare, din 22 iulie, vinerea la ora 21:00. Allison Vest creează proteze realiste extraordinare pentru pacienții cărora le lipsesc sau le sunt deformate anumite părți ale corpului. Allison combină medicina cu măiestria ei pentru a-și ajuta pacienții atât funcțional, cât și psihologic.
  • Familia Chantel, din 30 iulie, sâmbăta la ora 21:00. Pedro și Chantel din seria 90 de zile până la nuntă gestionează suișurile și coborâșurile mariajului lor în timp ce încearcă să facă față tuturor membrilor familiei lor extinse în această poveste modernă unică.
  • Rochia perfectă, din 7 august, duminica la ora 21:00. Am ajuns la 20 de sezoane de împlinire a visurilor mireselor. Randy și echipa Kleinfeld înfruntă noi mame răutăcioase, tați fără simț vestimentar și surori dornice să intre în prim-plan, dar și câteva premiere surprinzătoare pentru Rochia perfectă.
  • Băiatul mamei, din 30 august, marțea la ora 22:00. A avea o relație cu băiatul mamei este mama tuturor problemelor! Atașamentul extrem față de mamă poate duce la niște crize romantice serioase. Aceste tinere concurează pentru afecțiune împotriva mamelor partenerilor lor de viață.

Indiferent de preferințe, fie că e vorba de emisiuni ce au ca subiect medicina, moda sau relațiile, TLC propune pentru luna august o serie de noutăți pe gustul oricărui telespectator.

TLC România va avea propriul feed local

TLC România va fi difuzat pe propriul său feed local. Începând cu 2 august, această schimbare va aduce mai multă flexibilitate și vizibilitate pentru branduri.

De pe 2 august, vom avea mai multe oportunități pentru parteneriate și proiecte speciale la TLC, pe care le vom putea integra chiar în cadrul conținutului nostru. Vom putea oferi o asociere contextuală cu programele TLC pentru partenerii noștri prin inserții grafice, sponsorizări de stație, billboards, break bumpers, shared promos, vignette de program și multe altele. Aceste noutăți ne vor permite să integrăm branduri și produse prezente în România punctual în timpul programelor noastre, aducând astfel un plus de valoare, împreună cu pachetele difuzate în spațiul comercial clasic,” spune Iulia Cătălina Popa, AdSales Director România & Africa pentru Warner Bros. Discovery.

Sursa foto: TLC

articolul original.
  • There are no more articles
❌