ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Patrick Mouratoglou nu a uitat-o! Ce poză a postat cu Simona Halep, în ziua în care ex-liderul WTA a împlinit 31 de ani | FOTO

27 September 2022 at 16:49

Simona Halep a împlinit 31 de ani, iar Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al ex-liderului WTA, nu a rămas indiferent. Acesta a postat, pe rețelele sociale, o fotografie cu el și campioana noastră, însoțită de un mesaj emoționant.

Cu ocazia zilei de naștere, Simona Halep a primut sute de mesaje din partea familiei, apropiaților, dar și fanilor. Patrick Mouratoglou, actualul ei antrenor, nu avea cum să lipsească din această galerie selectă.

(VEZI AICI: RADU BANCIU, ÎNCĂ O JIGNIRE LA ADRESA SIMONEI HALEP: „AMERICANII NU O LĂSAU SĂ FACĂ DUȘ SINGURĂ. INTRA ȘI UNUL CU EA, IAR DOMNUL…”)

La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!„, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Simona Halep.

Simona Halep, an plin cu probleme. „Mulți dintre voi mă vor înțelege”

Altfel, Simona Halep nu a avut deloc un an bun. S-a confruntat cu probleme medicale, trecând, totodată, printr-un divorț. Recent, ex-liderul WTA a vorbit despre operația pe care a suferit-o la nas.

„Am avut probleme cu respirația în ultimii ani, care s-au agravat în timp. Am decis să ascult sfaturile doctorilor și să fac operația necesară. Nu o puteam face mai devreme pentru că nu am găsit cele trei luni necesare pentru recuperare. Tenisul a fost întotdeauna prioritar în viața mea! Dar am decis că acum e momentul să mă operez, dar să fac și ceva pentru mine, ca persoană. De aceea am recurs și la operația estetică, pe care o plănuiam de mai mult timp, deoarece nu îmi plăcea deloc nasul meu! Așa că am făcut-o! Am rezolvat partea funcțională, dar și partea estetică. Știu că mulți dintre voi mă vor înțelege!”, a scris Simona Halep, pe Facebook.

articolul original.

Patrick Mouratoglou, dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep / Care este marea problemă a sportivei

21 September 2022 at 06:05
image

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a făcut noi declarații despre sportiva situată pe locul 9 WTA în prezent, despre colaborarea dintre cei doi și marea problemă a tenismenei din Constanța, care are un impact puternic asupra rezultatelor sale.

Antrenorul francez a vorbit pe larg despre relația dintre cei doi, dar și despre progresele Simonei, de când aceștia colaborează, notează ziare.com.

Patrick Mouratoglou, dezvăluiri în premieră despre Simona Halep

Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep din primăvara acestui an, iar pentru a ajunge să lucreze cu acesta Halep a renunțat la două dintre cele mai importante persoane din cariera sa, Virginia Ruzici și preparatorul Theo Cercel.

Halep traversează acum o perioadă mai grea, eliminarea din primul tur de la US Open fiind urmată de câteva hopuri de trecut și în plan personal, acolo unde s-a despărțit de Toni Iuruc, cel care îi devenise soț anul trecut, ca mai apoi să sufere și o intervenție chirurgicală la nas.

„A trebuit să fac schimbări mari, dar să continue să câștige. Simona a pierdut în turul doi la Roma și în turul doi la Roland Garros! Erau semne foarte rele. Mi-am spus că nu fac lucrurile bine. Dar nu toate lucrurile erau rele, așa că le-am păstrat pe cele bune.

A urmat atacul de panică, iar stresul o omora! Chiar dacă progresa pe o parte, stresul îi afecta rezultatele.

A trebuit să micșorez stresul și să îmi adaptez strategia. Despre asta e vorba. Rezultate îți dau un feedback. Trebuie să iei acel feedback și să îți adaptezi strategia, în fiecare zi ai oportunitatea să îți adaptezi strategia! Încrederea dintre jucătoare și antrenor este elementul cheie al acestui sport”, a spus Patrick Mouratoglou la Brainz Podcast.

Patrick Mouratoglou, despre cum a câștigat încrederea Simonei Halep

„În primul rând trebuie să înveți totul despre jucătoare, dar în același timp să creezi o relație în care ea să aibă încredere 100% în tine. Dacă nu are încredere 100% în tine, colaborarea nu va merge.

Mai bine să dai un sfat greșit unei jucătoare care are încredere 100% în tine, decât un sfat bun uneia care are încredere doar 50%. Primul pas este să construiești acea relație în care jucătoare are încredere 100% în tine. Este cea mai puternică unealtă, pentru că ea va fi dedicată total proiectului și va crede ceea ce spui.

În acel moment, echipa devine foarte puternică. Deci trebuie în primul rând să citești jucătoarea, apoi să construiești strategia.

Mereu trebuie să faci ajustări. După Roland Garros, am spus: Uite, am avut câteva victorii bune, dar ne lipsește asta și asta! Trebuie să ne concentrăm pe aceste lucruri!. Apoi a ajuns în semifinale la Wimbledon și a câștigat un turneu Masters 1000. E o confirmare că lucrurile au fost făcute bine”, a adăugat acesta.

articolul original.

Simona Halep nu va mai juca tenis anul acesta. „2022, ai fost un an interesant și divers. Ne vedem pe teren, 2023”

15 September 2022 at 12:34
image

Simona Halep a anunțat într-o postare pe Instagram că nu va mai juca tenis în 2022. Simona Halep – locul 9 WTA – a explicat că are nevoie de timp pentru a se recupera după operația la nas pe care a suferit-o luni, 12 septembrie. Simona Halep va rata astfel turneele WTA 500 Tokyo și San Diego, WTA 1000 Guadalajara și Turneul Campioanelor.

„Aș vrea să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez ce s-a întâmplat anul acesta și, așa cum am făcut mereu, să vă împărtășesc cele mai profunde sentimente ale mele. Așa cum bine știți, pentru că am vorbit despre asta de foarte multe ori, în februarie am fost la un pas de a mă opri din a juca tenis pentru că nu credeam că mai am puterea de a mă întoarce în top 10. Am trecut prin multe momente marcate de anxietate și mă gândeam că este cazul să mă opresc pentru că, din punct de vedere emoțional, nu este sănătos.

Apoi am fost norocoasă și am descoperit Academia lui Patrick, unde am simțit foarte multă pasiune, lucru ce mi-a oferit și mie înapoi pasiunea pentru tenis. Mulțumită lui Patrick, am început treptat să am încredere că încă mai pot juca tenis la un nivel foarte bun. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus că este de făcut, la modul în care trebuie să fac și la cantitatea de muncă pe care trebuie să o depun. Am făcut totul până la capăt.

Țelul meu era foarte clar: Mi-am propus ca într-un an să mă întorc în top 10. Când iau o decizie, întotdeauna dau totul și am avut încredere în Patrick 100%. Așa că am vrut ca oamenii lui, doar oamenii lui, să se ocupe de mine. De aceea am făcut atât de multe schimbări în echipa mea. Pentru că asta am simțit că trebuie să fac: să mă implic total în acel proiect. A fost o perioadă foarte dură pentru că am pus mereu presiune pe mine, iar faptulcă aveam alături de mine cel mai bun antrenor însemna pentru mine și mai multă presiune să câștig și să joc bine.

Asta a dus la atacul de panică din timpul meciului meu din Paris. Am simțit că Roland Garros a fost momentul în care trebuie să joc extraordinar având în veere toată munca depusă. Nu am putut gestiona presiuna și am clacat. Apoi am vorbit cu Patrick și i-am spus că am nevoie să mă odihnesc pentru că nu mai pot juca cu presiunea pe care am pus-o pe mine și i-am cerut să aibă răbdare cu mine în următoarele 6 luni. Fără așteptări. M-a ascultat, a fost de acord cu mine și m-a susținut 100%.

După acest moment, am putut să joc cel mai bun tenis. Și mai repede decât mă așteptam, în doar două luni, eram din nou în top 10. Țel atins! Dar apoi, când am pierdut la US Open, am realizat că sunt complet epuizată mental. Având probleme cu respirația mulți ani, care s-au înrăutățit în timp, am decis că trebuie să urmez sfatul doctorilor mei și să fac operația.

Nu am putut s-o fac mai devreme pentru că nu am avut cele trei luni necesare pentru recuperare, asta pentru că tenisul era prioritatea mea. Dar am simțit că este momentul oportun să o fac și am simțit că este momentul să fac și ceva pentru mine, ca om.

De aceea am decis să urmez și partea estetică, pe care mi-am dorit-o de foarte multă vreme pentru că nu mi-a plăcut niciodată nasul meu. Așa că am făcut-o. Am rezolvat și partea funcțională și partea estetică. Știu că mulți dintre voi veți înțelege. Nu știu cât de mult îmi va lua recuperarea – pentru moment, nu mă pot gândi la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce este sigur este că anul acesta nu voi mai juca în niciun turneu oficial. Sezonul 2022 al meu s-a terminat. 2022, ai fost un an interesant și divers. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că mai am multe de făcut pe terenul de tenis și că mai am câteva țeluri”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: David Popovici a împlinit 18 ani. A început să facă înot ca tratament pentru scolioză iar acum deține recorduri mondiale

articolul original.

Simona Halep anunță că nu mai joacă în 2022: „Ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023” / Ce spune despre schimbările din echipă și colaborarea cu Patrick Mouratoglou

15 September 2022 at 11:06
image

Simona Halep a anunțat, joi, că sezonul 2022 s-a încheiat pentru ea, dar susține că va reveni pe terenul de tenis în anul 2023 și că încă mai are „câteva obiective” de atins din punct de vedere sportiv. Cu această ocazie, românca a vorbit și despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou și schimbările din echipă, dar și despre înfrângerile neașteptate de la Roland Garros și US Open.

Simona Halep nu mai joacă în 2022. Mesajul transmis de fostul lider WTA:

„Când iau o decizie, întotdeauna merg până la capăt și am avut încredere în Patrick 100%, așa că am vrut ca oamenii săi și doar oamenii săi să se ocupe de mine. De aceea am făcut multe schimbări în echipă. Deoarece am simțit că era lucrul corect de făcut: să implic deplin în acel proiect.

A fost o perioadă foarte grea deoarece mereu pun presiune pe mine și, cu cel mai bun antrenor lângă mine, m-am simțit și mai presată să câștig și să mă descurc bine. Asta s-a soldat cu un atac de panică în meciul meu de la Paris. Am simțit că Roland Garros a fost momentul în care trebuie să joc grozav pentru tot efortul pe care l-am depus. Nu am putut să gestionez presiunea și am clacat.

Apoi am vorbit cu Patrick și i-am spus că trebuie să mă relaxez deoarece nu pot să joc cu presiunea pe care o pun pe mine, și l-am rugat să fie răbdător cu mine pentru următoarele șase luni. Nicio așteptare. M-a ascultat, a fost de acord și m-a susținut 100%.

După aceea puteam să joc cel mai bun tenis al meu. Și mai rapid decât m-am așteptat vreodată, în doar două luni, am fost înapoi în top 10. Obiectiv atins!

Însă apoi, când am pierdut la US Open am realizat că sunt complet epuizată din punct de vedere mental. Având probleme cu respirația deja de mulți ani și situația se înrăutățea cu timpul, am decis să urmez sfatul doctorilor mei și să fac operația necesară.

Nu puteam să o fac mai devreme deoarece nu am găsit niciodată cele trei luni necesare pentru recuperare, pentru că tenisul a fost mereu principala prioritate din viața mea. Însă am simțit că este momentul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine ca persoană. De aceea am făcut și partea estetică, pe care mi-am dorit să o fac de multă vreme deoarece nu îmi plăcea nasul meu deloc. Așa că am făcut-o, am rezolvat partea funcțională și partea estetică. Știu că mulți dintre voi mă înțelegeți.

„Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce este sigur e că acest an nu voi mai putea să joc la niciun turneu oficial. Sezonul 2022 s-a încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate! Ne vedem pe teren, 2023. Simt că încă am multe de făcut pe un teren de tenis și încă am câteva obiective”, a scris fostul lider WTA, joi, pe Facebook.

articolul original.

Doamna Mouratoglou îi declară război Simonei Halep: “N-o să pui mâna pe Patrick!”. Soția celui cu care ar fi a noastră se simte puternic amenințată și contraatacă cu…

11 September 2022 at 20:40

Soția lui Patrik Mouratoglou, Ada Obilu, este foarte nefericită din cauza relației antrenorului cu românca Simona Halep și și-a anunțat prietenele că va face război cu românca! Sub nicio formă nu îl va lăsa pe partenerul ei să fie ”furat”. Apropiații dezvăluie că aceasta este pregătită de orice pentru a o îndepărta pe tenismena româncă din viața soțului său.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are toate detaliile și vi le prezintă în exclusivitate!

Simona Halep i-a închis gura lui Toni Iuruc cu un serviciu kick bine plasat: game-set-match. Cei doi au divorțat la nici un un de la căsătorie (toată povestea AICI), ceea ce pentru tenis, în general, și pentru Simona, în particular, s-ar putea să fie foarte bine. Simona și-a luat rapid zborul din această căsnicie. Cînd ai o relație lungă cu racheta, e normal să-ți iei zborul cînd vrei tu.

Soția lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu, nu pare să fie foarte fericită cu relația pe care soțul ei o are cu Simona. Sursele clasa I D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) din sudul Franței au dezvăluit că Ada ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun >. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Patrick Mouratoglou și Ada Obilu, noua rivală a Simonei Halep. sursă foto: hepta.ro
Patrick Mouratoglou și soția Ada Obilu, noua rivală a Simonei Halep. sursă foto: hepta.ro

Relația dintre Simona și Patrick Mouratoglou e una foarte strânsă, care, în multe sensuri (mai multe detalii AICI), se abate de la tiparul clasic antrenor-jucător, și nu este exclus ca, în curînd, Ada Obilu să-i declare război Simonei pe față, trimițând în direcția ei niște rachete veninoase. Bine, nu e ca și cum Simona nu s-ar pricepe la rachete, nu e ca și cum Simona nu ar avea în ADN-ul ei de mare sportivă și un scut anti-rachetă.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep sunt câteodată mult prea apropiați. Chiar și în public! sursă foto: hepta.ro
Patrick Mouratoglou și Simona Halep sunt câteodată mult prea apropiați. Chiar și în public! sursă foto: hepta.ro

Divorțul intempestiv al Simonei de Toni Iuruc i-a indus Adei Obilu o stare de alertă suplimentară. În trecut, mai exact, în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție (Clarisse, cu care are două fete) la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams. Mouratoglou și Serena au avut nu doar o relație profesională, ci și una intim-personală care a durat vreo trei ani, pînă cînd, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești s-a căsătorit cu Ada Obilu, cu care are împreună două fete.

Patrick Mouratoglou alături de Serena Williams, în perioada în care cei doi erau apropiați atât pe teren cât și în afara lui sursă foto: hepta.ro
Patrick Mouratoglou alături de Serena Williams, în perioada în care cei doi erau apropiați atât pe teren cât și în afara lui sursă foto: hepta.ro

În total, Patrick Mouratoglou are cinci copii, din trei mariaje. Cu Simona Halep, Mouratoglou are, vorba vine, un singur copil: titlul WTA Masters 1000 de la Toronto, cîștigat de Simona luna trecută.

Așadar, Ada Obilu știe că scenariul din trecut, cu Mouratoglou părăsindu-și soția pentru a se combina cu Serena, se poate repeta în prezent. Istoria se tot repetă, cum bine se știe. Iar divorțul Simonei de nesăratul Toni Iuruc reprezintă o circumstanță agravantă.

Imediat ce a semnat actele de divorț, Simona a mers la o clinică de fertilizare pentru a se interesa de eventualele proceduri pe care le-ar putea face pentru a deveni mamă, după care a început să-și caute o casă în sudul Franței, pe axa Nisa-Monte Carlo, vizionând mai multe vile din zonă împreună cu mama ei, Tania (toată povestea AICI). Întîmplător, Patrick Mouratoglu locuiește și el în sudul Franței. Cum ar spune Eminescu: de la Nistru pîn’la Nisa, tot Obilu plînsu-mi-s-a.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Simona Halep câștigă turneul de la Toronto și revine în top 10 WTA

16 August 2022 at 09:54
By: Regie
image

Simona Halep a câștigat duminică turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad, nr. 24 WTA.

Simona Halep a câștigat duminică turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad, nr. 24 WTA. Grație acestui rezultat, Simona Halep, aflată în prezent pe locul 15 în lume, revine în top 10 WTA, după mai bine de un an, și va urca de luni direct pe locul 6.

Scorul partidei, care a durat două ore și 18 minute, a fost 6-3, 2-6, 6-3. Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se însă când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018). În 2015, când de asemenea ajunsese în finală, dar la Toronto, a pierdut.

Victoria împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia nu a fost una facilă, sportiva de 26 de ani fiind una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis în acest sezon, dar experiența Simonei și-a spus cuvântul și a reușit lovituri incredibile. A fost a patra oară când Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au întâlnit pe terenul de tenis. Simona câștigase două dintre meciurile precedente jucate împotriva braziliencei.

Simona Halep a ajuns pentru a patra oară în carieră într-o finală a turneului din Canada, dar este pentru prima oară când câștigă un trofeu WTA avându-l ca antrenor pe Patrick Mouratoglou, căruia, de altfel, a ținut să-i mulțumească în alocuțiunea rostită la primirea trofeului. Aclamată de public și aplaudată în tribune de antrenor, Simona Halep și-a împărtășit primele gânduri și și-a felicitat în primul rând adversara:

articolul original.

Simona Halep va juca finala turneului WTA 1000 de la Toronto

14 August 2022 at 10:42
By: M.Ex.

Două două ore de joc și 2-6, 6-3, 6-4 la seturi, Simona Halep a învins-o pe Jessica Pegula și s-a calificat în finala turneului WTA 1000 de la Toronto. Simona Halep a revenit entuziasmant în meciul contra Jessicăi Pegula din semifinalele turneului. Condusă cu 0-1 la seturi, fosta lideră nu a renunțat la luptă și s-a calificat în ultimul act, declarându-se mulțumită de prestația sa.
„În primul rând aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați sprijinit nebunește azi.A fost un meci incredibil, ea e o jucătoare grozavă, e în Top 10. Nu m-am lăsat. Am luptat până la final și sunt mulțumită de cum am luptat, a fost o mare provocare.
Am schimbat tactica puțin. În primul set nu am simțit ritmul deloc, ea a jucat foarte bine, apoi am încercat s-o împing în spate și am reușit. E prima finală alături de Patrick Mouratoglou, vreau să-i mulțumesc pentru că e de partea mea, pentru că mă motivează să lupt și să nu renunț niciodată” – Simona Halep.

articolul original.
  • There are no more articles
❌