ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Fabulos! David Popovici, campion european și la 200 de metri liber!

15 August 2022 at 16:21
By: M.Ex.

Înotătorul român David Popovici (17 ani) a câștigat medalia de aur în cadrul probei de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de Natație de la Roma.
Popovici a oprit cronometrul la 1:42.97, un nou record mondial de juniori. Pentru David Popovici este al doilea aur la Campionatul European de nataţie, după aurul la 100 de metri.

articolul original.

David Popovici a stabilit un nou record mondial în finala probei de 100 de metri liber la CE de Natație de la Roma

13 August 2022 at 16:45
image

David Popovici a stabilit un nou record mondial după ce a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma. Timpul cu care s-a impus în finală este de 46,86 secunde, doborând recordul deținut până acum de brazilianul Cesar Cielo. 

David Popovici, care a uimit lumea înotului la Campionatele Mondiale de la Budapesta, a pornit din postura de favorit la medalia de aur și la Campionatul European de la Roma.

Popovici a încheiat cursa în 46,86 secunde și a bătut recordul mondial deținut de brazilianul César Augusto Cielo Filho, încă din 2009.

David a înotat pe culoarul cu numărul 4, cel al favoritului, în finala probei de 100 de metri liber de la Europenele organizate la Foro Italico, din Roma. A întors al doilea, dar a avut o parte secund absolut formidabilă.

În acest moment, David Popovici este cel mai rapid înotător al tuturor timpurilor, indiferent de stil.

Sportivul de la CS Dinamo a reușit vineri să coboare pentru prima oară sub 47,00 de secunde în proba de 100 metri liber, stabilind un nou record european.

David Popovici va mai concura la Roma şi în probele de 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

articolul original.
  • There are no more articles
❌