ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 24 June 2022Ultimele Stiri

Scandal între Sabrina și doamna Mioara: „Să mă trezesc la 7, să spăl tava pentru că nu poate ea să mănânce în bucătărie!”

24 June 2022 at 07:02
image
Cum Yana a plecat subit din casa Mireasa, mama lui Andrei și-a reorientat tirul spre Sabrina, acuzând-o pe concurentă, indirect, că nu face curățenie.

Sabrina a prins din zbor o discuție între doamna Mioara, mama săptămânii, și Bunii, în care prima acuza fetele din casă că nu sunt bune gospodine, că nu fac curățenie. Sabrina a mărturisit că nu are nimic personal cu doamna Mioara, doar o deranjează că nu îi spune în față ce are cu ea, ci doar se plânge pe la alte participante la emisiune.

„Noi nu avem nicio problemă cu doamna Mioara, ea nu are de ce să înțeleagă asta. Noi ne vedem de viața noastră aici! Ea nu ne ceartă pe noi, nu ne spune nouă, vorbește cu Bunii. Indirect am auzit conversațiile și m-am băgat în discuție pentru că m-am simțit, eu eram la curățenie aseară. E deranjant când eu știu că fac și ea comentează că nu suntem bune de nimic. Noi avem listă, facem, nu sunt singura, se mai întâmplă să faci a doua zi dimineața curățenie, pentru că sunt task-uri până la 2 noaptea. Să mă trezesc la 7 dimineața să spăl tava, că nu poate ea să mănânce în bucătărie. M-a deranjat maxim, mai ales cu curățenia, pentru că știu că fac”, a spus Sabrina.

Doamna Mioara atât a așteptat și a intervenit în discuție, spunând că Giovana și Larisa sunt singurele fete de casă, cele care au grijă să fie curățenie.„Cine face curat din toate fetele este Giovana, dar și Larisa, restul nu fac mai nimic, nici măcar atunci când trebuie să facă. Am fost întrebată de atâtea ori și am crezut că se mai schimbă. De multe ori a făcut doamna Eleonora în locul Sabrinei. De gură e bună tare!”, a spus doamna Mioara.

articolul original.

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Yana după ce a ajuns la Chișinău!

24 June 2022 at 06:49
image
Yana s-a logodit pe ultima sută de metri cu Andrei, înainte să părăsească emisiunea și casa Mireasa, cu destinația Republica Moldova.

Yana a avut viză doar 3 luni pentru România. Cum vizai-a expirat înainte să se încheie actualul sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, concurenta s-a văzut nevoită să se întoarcă mai repede decât se aștepta la Chișinău. Pe ultima sută de metri, în șlapi, Andrei i-a cerut mâna frumoasei concurente din Republica Moldova. Și tot în viteză, Yana a zis Da, apoi a fugit spre aeroport.

Vestea că Yana a trebuit să părăsească întrecerea și implicit emisiunnea l-a întristat pe Andrei. Concurentul avea un plan pe care voia să-l pună în aplicare în timpul emisiei, doar că nu a mai avut ocazia. Din păcate, plecarea Yanei nu a mai putut fii amânată.

Cu ochii în lacrimi, Andrei se confesa mamei, lui Buni și doamnei Elisabeta: „Sunt atât de fericit. Atât de bine m-am simțit cu ea. Mi-a arătat blândețe. Aici a suferit foarte mult, a slăbit. Dacă ea e ce trebuie m-aș pune împotriva tuturor inclusiv a voastră. E așa frumoasă! Ce blândă e! Eu n-am întâlnit”.

Simona Gherghe a anunțat care a fost primul lucru pe care l-a făcut concurenta când a ajuns la Chișinău: „Yana a ajuns cu bine. A și postat pe grupuri inelul și a scris „m-am întors logodidă”.

Fără Yana, casa Mireasa este mult mai săracă. „Ieri am stat cu mama și cu buni. Am să mă antrenez, să dorm, ce să fac”, a spus Andrei. Alina a spus: „E foarte urât fără Yana, plictisitor. Azi am mai stat cu Elena la micul dejun pentru că s-a nimerit să fie acolo, dar am stat singură”.

articolul original.

Alina, după ce a căutat în telefonul lui Vali: ”Am găsit o conversație cu o fată. Scria că nu intră fără să o sune…”

24 June 2022 at 06:31
image
Valentin a avut ceva emoții la task-ul telefoanelor, după ce Alina a cotrobăit curioasă prin toate cotloanele mobilului său.

După ultimul scandal pe care l-au avut, în urmă cu nicio săptămână, când toată lumea considera că e punctul final al relației lor, Alina și Vali au trecut peste și, de la o zi la alta, construiesc relația și se înțeleg din ce în ce mai bine. Astfel încât task-ul telefoanelor nu le-a dat prea multe bătăi de cap, ci mai mult s-au amuzat.

Alina voia să afle dacă Valentin a găsit ceva compromițător în telefonul ei: „Am ceva? Nu am avut niciun mesaj? Nu ai văzut nimic să te deranjeze?” Când a văzut că terenul nu este deloc minat, concurenta a trecut la scotocit prin mobilul logodnicului. Ți-a scris una Nicoleta, cu pupici. Cine e Julia Dentist? Am găsit o conversație cu o fată, din ianuarie. În care scria că nu intră fără să o suni. Ți-am adăugat numărul meu de telefon, ți-am schimbat numele. Pe WhatsApp te-am lăsat trecut Soțul Alinei, am uitat să schimb”, i-a transmis Alina logodnicului.

Vali a părut foarte calm, departe de crizele pe care le avea cu nicio săptămână în urmă: „Am tot dat prin telefon, dar nu am căutat mesaje. Mai mult am stat pe story-urile tale, să văd cât de frumoasă ești. Mă interesa să nu ai mesaje cu toți hăndrălăii. Nu am găsit fotografiile. Nu e nici un motiv de gelozie”.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Andrei și Yana, logodnă pe ultima sută de metri!

23 June 2022 at 08:40
image
Cei doi au avut parte și de o noapte la hotel, fără camere de luat vederi, înainte ca fata să trebuiască să plece înapoi la Chișinău.

Viza de ședere a Yanei pe teritoriul României este pe cale să expire, așa cum a anunțat Simona Gherghe: „Ne-am adunat aici pentru că trebuie să vă luați la revdere de la Yana. Știu că e un moment dureros, dar din păcate lucrurile acestea care țin de birocrație sunt mai puternice decât orice sentiment”.

La plecare a venit marea surpriză! Andrei s-a pus în genunchi și a cerut-o pe Yana în căsătorie: „Vreau să știi că te iubesc mult. Aș vrea să te întreb dacă ai vrea să fii logodnica mea!” „Ești nebun? Chiar așa! DA!”, a venit răspunsul Yanei.

Înainte de a pleca înapoi în Republica Moldova, din cauza problemelor birocratice, Yana a glumit cu Andrei: „Peste 3 săptămâni eu te aștept acasă cu mâncarea! Este un test în aceste 3 săptămâni, o încercare pentru noi doi. În general relația cu mine este foarte complicată”.

articolul original.

Gabriela Cristea, piscină cu apă de mare la marginea Bucureștiului! Cât a costat investiția: „A fost la reducere!”

23 June 2022 at 07:19
image
În exclusivitate la Xtra Night Show, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre visul pe care și l-au împlinit în acest an: a adus marea la marginea Capitalei!

De 5 ani plănuiau cei doi soți să-și construiască în curtea casei o piscină cu apă de mare, iar visul li s-a împlinit abia în această vară când a fost finalizată întreaga construcție. La Xtra Night Show, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au povestit de ce și-au dorit să aducă marea la ei acasă, precum și în ce a constat procesul.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar... E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Investiția nu pare la îndemâna oricui, mai ales că soții Clonda au explicat că au profitat și de o serie de reduceri pentru a-și împlini acest vis. Pentru piscina imensă pe care și-au construit-o în curtea casei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro. ”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

articolul original.

Leo, cerere în căsătorie în balon! A urmat prima noapte împreună și primele reacții din casa Mireasa: ”Noi doi am venit mai obosiți!”

23 June 2022 at 07:06
image
Leo și Anda devin cel de-al patrulea cuplu din casa Mireasa care se logodește. Cererea în căsătorie a fost una specială, având loc la înălțime.

După Sabrina și Perneș, Giovana – Sese și Alina – Vali, un nou cuplu se logodește în casa Mireasa. Este vorba de cel format de Anda și Leo. Cererea în căsătorie a avut loc la înălțime, mai précis în balon. „Reprezinți totul pentru mine și nu mai avea rost să te mai aștept, așa că te întreb: vrei să fii soția mea!”, a întrebat Leo cu mâinile tremurându-i pe inel. Răspunsul a venit rapid: „Daaaa”.

În prealabil, Anda primise de la doamna Dana, inelul soacrei, prin care mama lui Leo încuviința într-un fel căsătoria, arătând că această concurentă este nora pe care și-o dorește. După cel de-al doilea inel primit, de data aceasta din partea lui Leo, direct, Anda a avut parte de o noapte doar cu alesul inimii, departe de camerele de luat vederi.  

Felicitările pentru Anda și Leo nu au întârziat să apară din partea colegilor din casa Mireasa - Capriciile Iubirii. Doamna Dana radia de fericire și îi aștepta în poartă să se întoarcă în emisiune de la întâlnirea unde a avut loc și cererea în căsătorie. Entuziasmată, mama lui Leo i-a întâmpinat și i-a îmbrățișat, iar apoi nu a ezitat și i-a spus Andei că se bucură să o numească fata ei de acum înainte.

Doar Alina mai avea o contradicție, adresată lui Vali: „Noi doi am venit obosiți și Sese cu Giovana. Ei doi nu au venit așa obosiți, și nici Perneș cu Sabrina”.

articolul original.

Andreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu: "Barza s-a lăsat așteptată"

20 June 2022 at 14:30
image

Andreea de la Mireasa sezonul 2 este însărcinată cu Radu și a dat marea veste pe pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine cu ecografia bebelușului și un mesaj emoționant. Andreea de la Mireasă este acum foarte fericită și a reușit să treacă peste mariajul eșuat și problemele în dragoste de până acum.

Încurcate sunt căile dragostei! Așa se face că Radu de la Mireasa sezon 3 și iubita lui, Andreea, din sezonul 2, vor deveni părinți. Cei doi au publicat deja o primă imagine cu bebelușul lor, ce-i drept într-o ecografie, și un mesaj emoționant legat de venirea pe lume a primului lor copil.

Deși în trecut a fost într-o căsnicie nefericită, Andreea de la Mireasă 2 este acum împlinită lângă Radu, fost concurent la Mireasă 3.

Fosta concurentă de la Mireasa – Capriciile Iubirii este însărcinată cu partenerul ei și le-a dat urmăritorilor ei vestea printr-o postare în care a mărturisit că ziua în care a aflat că va avea un copil a fost cea mai fericită din viața ei.

„Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară.

Abia așteptam sa ieși din cocon' și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă', a scris Andreea pe rețelele de socializare.
 

articolul original.
  • There are no more articles
❌