ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

23 September 2022 at 05:32

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie măritată de 37 de ani.

Nu este vorba despre celebra Camille Vasquez, care l-a apărat pe Johnny Depp în procesul cu fosta soție, Amber Heard, ci despre Joelle Rich.

Este o avocată britanică de 37 de ani care l-a reprezentat pe actorul din „Pirații din Caraibe” într-un proces pierdut contra tabloidului britanic The Sun în 2020.

Joelle Rich este măritată și are doi copii, iar în acest moment s-ar afla în proces de divorț cu soțul ei Jonathan.

Joele Rich este partener la firma Schillings, care îi reprezintă, printre alții, și pe Prințul Harry și pe soția lui Meghan, având venituri estimate la 250 de mii de lire sterline pe an.

articolul original.

Noua relație a lui Johnny Depp a uimit întreaga lume. Cine e noua iubită a actorului

22 September 2022 at 21:00
image

Johnny Depp se întâlnește acum cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat pe actor în procesul de calomnie intentat în 2018 împotriva publicației The Sun.

Noua idilă a lui Johnny Depp ridică semne de întrebare

Actorul din Pirații din Caraibe, în vârstă de 59 de ani, se întâlnește cu Joelle Rich, o avocată din Londra care l-a reprezentat în procesul său de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, a confirmat o sursă pentru E! News.

Rich a făcut parte din echipa de avocați a lui Depp atunci când acesta a intentat un proces împotriva tabloidului britanic în 2018 pentru că l-a etichetat drept „bătăuș de soții”, cu referire la fosta sa căsătorie cu actrița Amber Heard, afirmație pe care Depp a negat-o.

Cu toate acestea, Rich nu a făcut parte din avocații săi în procesul de defăimare împotriva actriței, în SUA, de la începutul acestui an.

Deși Rich nu a făcut parte din cea mai recentă echipă de avocați a lui Depp, ea și-a arătat sprijinul față de actor, apărând de câteva ori în instanță, în timpul procesului acestuia.

În data de 3 mai, ea a fost fotografiată în fața tribunalului din Virginia îmbrățișând-o pe Camille Vasquez, care făcea parte din echipa de avocați a lui Depp din SUA. Iar aproape două săptămâni mai târziu, a fost văzută în interiorul sălii de judecată.

Noua idilă a lui Depp vine la trei luni după ce pe rețelele de socializare au circulat zvonuri potrivit cărora Depp se întâlnea cu Vasquez în timpul procesului său de defăimare.

Cu toate acestea, avocatul a respins speculațiile, declarând pentru revista People că internetul a creat o narațiune „dezamăgitoare”.

„Este dezamăgitor faptul că anumite publicații au marșat cu asta sau au spus că interacțiunile mele cu Johnny – care este un prieten și pe care îl cunosc și îl reprezint de patru ani și jumătate – că interacțiunile mele au fost în vreun fel nepotrivite sau neprofesionale” – spunea ea.

articolul original.

Johnny Depp, transformare radicală pentru ultimul său film! Mai multe vedete au apreciat imaginile

21 July 2022 at 15:05
By: Click!

Johnny Depp le-a arătat fanilor săi ce transformare radicală a suferit pentru ultimul său film. Starul de la Hollywood a primit peste 2,3 milioane de aprecieri în primele 24 de ore de la publicarea imaginilor. Printre persoanele care au fost fascinate de schimbarea lui Depp s-a numărat și celebra Paris Hilton, notează click.ro.

Transformarea spectaculoasă a lui Johnny Depp s-a produs în pelicula „Minamata”. Fostul soț al lui Amber Heard a dezvăluit recent procesul impresionant prin care a trecut pentru a intra în pielea jurnalistului Eugene Smith, personaj pe care se bazează povestea emoționantă a filmului lansat în 2020.

Schimbarea de look este într-adevăr impresionantă. De altfel, producția independentă „Minamata” a primit recenzii pozitive, iar prestația lui Depp a fost foarte lăudată. Clipul postat de actor pe contul său de Instagram marchează lansarea filmului pe DVD și pe platforma de streaming Hulu.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-transformare-radicala-pentru-ultimul-641294.html

articolul original.
  • There are no more articles
❌