ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Noua relație a lui Johnny Depp a uimit întreaga lume. Cine e noua iubită a actorului

22 September 2022 at 21:00
image

Johnny Depp se întâlnește acum cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat pe actor în procesul de calomnie intentat în 2018 împotriva publicației The Sun.

Noua idilă a lui Johnny Depp ridică semne de întrebare

Actorul din Pirații din Caraibe, în vârstă de 59 de ani, se întâlnește cu Joelle Rich, o avocată din Londra care l-a reprezentat în procesul său de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, a confirmat o sursă pentru E! News.

Rich a făcut parte din echipa de avocați a lui Depp atunci când acesta a intentat un proces împotriva tabloidului britanic în 2018 pentru că l-a etichetat drept „bătăuș de soții”, cu referire la fosta sa căsătorie cu actrița Amber Heard, afirmație pe care Depp a negat-o.

Cu toate acestea, Rich nu a făcut parte din avocații săi în procesul de defăimare împotriva actriței, în SUA, de la începutul acestui an.

Deși Rich nu a făcut parte din cea mai recentă echipă de avocați a lui Depp, ea și-a arătat sprijinul față de actor, apărând de câteva ori în instanță, în timpul procesului acestuia.

În data de 3 mai, ea a fost fotografiată în fața tribunalului din Virginia îmbrățișând-o pe Camille Vasquez, care făcea parte din echipa de avocați a lui Depp din SUA. Iar aproape două săptămâni mai târziu, a fost văzută în interiorul sălii de judecată.

Noua idilă a lui Depp vine la trei luni după ce pe rețelele de socializare au circulat zvonuri potrivit cărora Depp se întâlnea cu Vasquez în timpul procesului său de defăimare.

Cu toate acestea, avocatul a respins speculațiile, declarând pentru revista People că internetul a creat o narațiune „dezamăgitoare”.

„Este dezamăgitor faptul că anumite publicații au marșat cu asta sau au spus că interacțiunile mele cu Johnny – care este un prieten și pe care îl cunosc și îl reprezint de patru ani și jumătate – că interacțiunile mele au fost în vreun fel nepotrivite sau neprofesionale” – spunea ea.

articolul original.
  • There are no more articles
❌