ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Bărbat rănit, salvat de jandarmii brașoveni de la marginea drumului. Risca să moară înghețat

4 December 2022 at 17:08
By: M.Ex.

Un bărbat rănit la cap, prăbușit la marginea drumului dintre Zărnești și Poiana Mărului, a fost salvat de jandarmi. Omul era conștient, dar era incoerent și nu se putea ridica. Un echipaj de jandarmi aflat în misiune, în timp ce se deplasa pe DN 73A între localitățile Zărnești și Poiana Mărului, a observat victima și a intervenit prompt.
Jandarmii au sunat rapid la numărul de urgență 112 și au solicitat sprijin medical. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanța Brașov și transportat la spital.
„Suntem convinși că acțiunea colegilor a fost una oportună, având în vedere faptul că bărbatul rănit risca să intre în hipotermie din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă, iar rănile avute i-ar fi putut agrava starea de sănătate. Și de această dată experiența și profesionalismul colegilor noștri, atenția la detalii, au făcut ca un seamăn de-al nostru aflat într-o situație dificilă să iasă din impas”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov.

articolul original.
  • There are no more articles
❌