ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 30 September 2022Ultimele Stiri

Horoscopul de weekend

29 September 2022 at 22:16
image

BERBEC
Vă aflaţi în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiţi. Nu doriţi ca reputaţia dumneavoastră să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea staţi deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să scăpaţi cât mai repede de această tovărăşie care nu vă onorează.

TAUR
Apucaţi-vă de treabă, nu aşteptaţi de la alţii să facă ceea ce puteţi face şi singur. Deţineţi toate resursele potrivite pentru un succes deplin: aveţi şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să puneţi mâna pe unelte şi să începeţi să clădiţi.

GEMENI
Gândul zboară spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă aveţi ocazia să evadaţi din spaţiul în care vă aflaţi aţi fi cel mai fericit. Dacă nu puteţi călători de adevărat, vă veţi mulţumi şi cu vizite imaginare, citind sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate sunteţi printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu. Pe de altă parte, un proiect început mai demult dă semne că se apropie de final.

RAC
Deşi sunteţi tentat să spuneţi că nimic nu merge, că sunteţi ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce veţi depăşi acest moment vă veţi da seama că acel hop era chiar benefic. Nu vă supăraţi că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vreţi.

LEU
Vă simţiţi bine şi vă permiteţi să vă şi distraţi din când în când. Zâmbiţi, amuzaţi-vă, glumiţi, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima vă îndeamnă să priviţi lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, pentru că aşa veţi trece mult mai uşor peste hopuri.

FECIOARĂ
Situaţia financiară e în creştere, aveţi încredere în sensul promiţător în care evoluaţi, dar încercaţi să vă domoliţi nerăbdarea. Nu puteţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât aţi bate din palme, deci încercaţi să evoluaţi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, și sunteţi încă pe parcurs către rezultatele pe care le visaţi.

BALANŢĂ
Vă sare ţandăra pentru că vi se răspunde agresiv, nepoliticos și nu găsiţi nicăieri un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă aveţi de a face cu instituţiile statului, birocraţia vă va duce la exasperare, pentru că nu găsiţi nicăieri persoane care să vă asculte şi să vă înţeleagă doleanţele.

SCORPION
Cu ajutorul potrivit, totul vă merge de minune, deci aici trebuie să faceţi cele mai mari eforturi de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care vă aflaţi, să le câştigaţi simpatia şi dorinţa de a vă sări în ajutor. Apelaţi la tot arsenalul de cucerire, pentru că aveţi nevoie de prieteni care să participe la problema în care sunteţi implicat.

SĂGETĂTOR
Dacă nu vă ţineţi sub control nervii, riscaţi să porniţi într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de mulţi ani, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că aţi ajuns într-un impas, sunt mai mari, de aceea ar fi bine să vă calmaţi înaintea oricărei decizii.

CAPRICORN
Nedreptatea devine insuportabilă pentru dumneavoastră şi vă ridicaţi cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă sau de nişte legi ale bunului-simţ de care unii nu ţin cont, vă irită atitudinea obraznică a unora şi încercaţi să luaţi unele măsuri severe.

VĂRSĂTOR
Nu puteţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu puteţi fi de acord. Daţi dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu vă puteţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul caracteristic de a privi lucrurile.

PEȘTI
Dacă discutaţi şi cu alţii despre planurile cele mai frumoase, aţi putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care v-ar putea trimite mai repede spre scopul final. Nu păstraţi proiectele la care visaţi, oricât de ciudat ar suna pentru alţii, pentru că aţi putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi puteţi urma sfaturile venite de la acestea.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscopul de weekend

22 September 2022 at 22:15
image

BERBEC
E timpul să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le-aţi amânat, de curăţenie la birou, acasă sau în… minte. E o zi bună pentru activităţi care necesită grijă pentru detalii, dar și pentru a te disciplina în tot ce faci și a deveni mai riguros, inclusiv în ceea ce privește dieta și stilul de viaţă.

TAUR
Se lămuresc animozităţile vechi, atât în relaţia cu persoana iubită, cât și în relaţia cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuţii aprinse și controverse. Cu puţin efort și deschidere mentală sinceră spre dialog și cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea.

GEMENI
În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină veţi lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţă de acum înainte. Vă sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care sunteţi implicat.

RAC
Exista multă forfotă în zona comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relaţii se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu e deloc pe gustul dumneavoastră, aveţi totuși resursele și abilitatea necesare să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră.

LEU
E necesar să vă reconfiguraţi activităţile profesionale, să vă repoziţionaţi faţă de o serie de colaboratori și/sau angajaţi, să deveniţi mai disciplinat, în primul rând, în gândire, apoi în acţiune. E timpul să vedeţi opţiunile cu luciditate, fără înflorituri și fără să vă mai amăgiţi că va veni un noroc de undeva din afară.

FECIOARĂ
E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să vă trezească la realitate și vă ajută să înţelegeţi o dată în plus că așteptările de la ceilalţi nu sunt de folos nimănui. Una peste alta, o zi de așezare, ordonare, schimbare a priorităţilor, atenţie la felul în care faceţi lucrurile.

CAPRICORN
Sunteţi animat de gânduri măreţe, idealuri nobile și de filozofii noi de viaţă. Sunt momente speciale în care vă veţi schimba radical mentalitatea și felul în care vă raportaţi la oameni și fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea și călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes.

VĂRSĂTOR
Se deschide o etapă de câștig de la și prin alţii, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiţii și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să evitaţi contractarea creditelor.

PEȘTI
Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este important acum să vă concentraţi pe interesele personale.

articolul original.

Horoscopul de weekend

25 August 2022 at 22:15
image

BERBEC
Selectaţi-vă priorităţile și dozaţi-vă eforturile, pentru că riscaţi să obosiţi și să se manifeste afecţiuni vechi. Segmentul financiar este foarte răscolit, este bine să vă dozaţi cheltuielile, să verificaţi constant bugetul veniturilor și cheltuielilor, dar și documentele financiare.

TAUR
Aveţi nevoie de odihnă, detașare de cotidian și să staţi de vorbă cu voi înşivă. Sunt posibile afecţiuni care să vă dea peste cap programul propus. Planificaţi-vă activităţi ușoare și, la nevoie, cereţi sprijinul celor apropiaţi și de încredere. Evitaţi semnarea documentelor și luarea deciziilor majore, pentru că mentalul este răscolit.

GEMENI
Propuneri de activităţi comune cu prietenii, cu impact pe termen lung, ce privesc îmbunătăţirea spaţiului locativ și rezolvarea unor situaţii-problemă ale familiei. Fiţi prudent, deoarece există detalii ascunse, total nepotrivite intereselor voastre, pe care le veţi descoperi curând.

RAC
Sunt posibile controverse și discuţii aprinse pe teme de larg interes. Fiţi atent la ce vi se spune și mai ales controlaţi-vă vorbele și gesturile. Gândirea și comunicarea sunt deficitare, transmiterea și înţelegerea informaţiei se realizează mai lent. Discuţii importante cu prietenii și cu susţinătorii din segmentul socio-profesional.

LEU
Cumva există o legătură între călătorii, studii și segmentul profesional, în sensul că este posibil să călătoriţi sau să studiaţi ceva necesar la locul de muncă. Dincolo de forfota cotidiană, rezervaţi-vă momente și pentru odihnă. Aveţi nevoie să vă reorganizaţi programul și activităţile.

FECIOARĂ
Cei dragi, partenerul de viaţă sau colaboratorii vă pot solicita sprijin material consistent, de aceea fiţi prudent. Unii chiar ar fi tentaţi să exagereze privitor la distracţii și aventuri costisitoare. În călătorii puteţi întâmpina neplăceri. Selectaţi priorităţile, alegeţi-vă cu grijă vorbele și evitaţi suprasolicitarea nervoasă.

BALANŢĂ
Este posibil să vă redefiniţi noţiunea de cooperare, pentru că unii vă vor provoca mult și veţi fi nevoit să decideţi în consecinţă. Gândiţi-vă, în primul rând, ce condiţii vă avantajează, fie că este vorba despre relaţia matrimonială, fie despre cea profesională. Se recomandă prudenţă, discreţie și evitarea luării deciziilor majore.

SCORPION
Este posibil să resimţiţi oboseală sau să vă dea bătăi de cap niscai afecţiuni ale sistemului uro-genital sau ale segmentelor capului. Relaţiile colegiale sunt anoste, comunicarea e deficitară. Alegeţi-vă cu grijă vorbele, gesturile și evitaţi discuţiile contradictorii. O relaţie matrimonială poate lua turnuri nebănuite.

SĂGETĂTOR
Fiţi precaut și chibzuit la fiecare cheltuială, deoarece există o tendinţă păguboasă să cheltuiţi peste măsură. La serviciu este mult de lucru, iar relaţiile colegiale lasă de dorit. Evitaţi discuţiile contradictorii și lucrul în salturi. Planificaţi-vă atent sarcinile de lucru! Sănătatea este deficitară.

CAPRICORN
Curăţenie generală, reparaţii sau achiziţionarea unor bunuri. Sunteţi combativ și nerăbdător, astfel că în orice moment puteţi declanșa conflicte în familie. Controlaţi-vă stările sufletești și reacţiile, pentru că există riscul să obosiţi și să apară afecţiuni digestive sau respiratorii.

VĂRSĂTOR
Întâlniri și discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva probleme personale și profesionale. În familie se animă atmosfera, aveţi discuţii aprinse și activităţi comune cu membrii familiei. Se pot avaria diverse instalaţii din spaţiul locativ, deci fiţi prudent și verificaţi.

PEȘTI
Cei dragi vă pot oferi cadouri deosebite, utile și care să vă bucure sufletul. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt importante, deoarece se vor crea contexte care să ducă la discuţii lămuritoare. Călătorii pe distanţe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse personale și profesionale.

articolul original.

Horoscopul de weekend

18 August 2022 at 22:15
image

BERBEC
Este posibil ca în ultima perioadă să te fi suprasolicitat și să fie nevoie să iei o pauză, să te odihnești mai mult, să-ţi regăsești echilibrul, să nu mai insiști să controlezi totul, pentru că acest lucru poate fi în detrimentul sănătăţii tale, te atenţionează astrele.

TAUR
Semnul tău zodiacal este în sfera vieţii sociale și, pe lângă faptul că vei socializa din plin, te poţi afla într-un rol special, de mediator, de cel ce aduce înţelepciunea, sau poate de lider. Ești încrezător în propriile idei și viziuni și vei reuși să-i convingi și pe ceilalţi.

GEMENI
Cuvintele care descriu cel mai bine această zi sunt: intuiţie, imaginaţie, creativitate, visare, comunitate, echipă. Energia creatoare vine de la oamenii care te înconjoară, de aceea alege-ţi cu înţelepciune persoanele cu care interacţionezi, te sfătuiesc astrele.

RAC
Acţionezi după reguli, ţii cont de regulamente, respecţi programe, instrucţiuni și cauţi să bifezi tot ce-ţi arată agenda. Te ţii de plan, iar acest lucru îţi aduce liniște, siguranţă. Și oricâte sarcini bifezi astăzi, cele mai frumoase rezultate le vezi în sfera relaţiilor.

LEU
Poate fi nevoie să ieși din zona de confort, dar acest lucru nu-ţi aduce disconfort. Treci prin schimbări pe care nu le-ai anticipat, dar de care nu vei fi prea surprins. Este foarte bine aspectat sectorul familiei, căminului. Sunt posibile discuţii clarificatoare cu cei dragi.

FECIOARĂ
Ai parte de o zi echilibrată, fără mari evenimente. Este un moment bun pentru acele activităţi pe care le-ai tot amânat, dar care te-ar ajuta să te mai destinzi. Ar fi bine să fii mai practic și mai chibzuit, și atunci să iei anumite decizii legate de sectorul financiar.

BALANŢĂ
Te intersectezi cu diferite persoane, iar acestea au păreri diferite de ale tale. Ai grijă ce informaţii preiei, nu te lăsa influenţat, analizează, fii realist, rămâi cu picioarele pe pământ. Este foarte posibil ca traseul ales de tine să fie cel de care ai nevoie, nu te abate prea mult din drum.

SCORPION
Focusează-te pe legături, conexiuni, prietenii. Relaţiile tale sociale, fie că sunt de prietenie sau de colegialitate, contează pentru tine. Încearcă să le consolidezi pe cele care sunt cu adevărat importante. Dacă ai de reparat ceva, acum e momentul.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să fii mai atent astăzi cu sectorul finanţelor, pentru că ai tendinţa să exagerezi, să nu calculezi prea bine, să faci unele achiziţii de care poate nu prea ai nevoie. Este un cadru astral bun pentru întâlniri, vizite, scurte deplasări, escapade, explorări.

CAPRICORN
Dimineaţa eşti cumva mai agitat, te cuprind anumite emoţii, stări, apar gânduri amestecate. Ai nevoie de o pauză, de relaxare. Adoptă o atitudine liniștită, pozitivă, și vei observa îmbunătăţiri în interiorul tău. Cadru astral bun pentru activităţi individuale, în solitudine.

VĂRSĂTOR
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui, iar astăzi debordezi de creativitate și jovialitate. Ești o bucurie pentru cei dragi, emani pozitivitate și ești un bun prieten pentru cei care au nevoie de suport, de ajutor. Reușești să te mobilizezi și să-i mobilizezi și pe ceilalţi.

PEȘTI
Nu mai lăsa frustrările și nemulţumirile să te copleșească. Este timpul să iei atitudine în faţa situaţiilor mai dificile, să faci un pas în faţă, să-ţi ceri drepturile, să nu te mai eschivezi de la responsabilităţi. Moment bun să începi ceva nou.

articolul original.

Horoscopul de weekend

11 August 2022 at 22:15
image

BERBEC
Sunteţi şi obosit, dar şi ceva mai comod, așa că nu aveţi chef de nimic. Vreţi să fiţi lăsat în pace să dormiţi mai mult, să citiţi, să leneviţi acasă. Probabil sunteţi extenuat după o perioadă foarte încărcată, ca atare veţi spune absent la orice provocare, la orice acţiune la care vă invită ceilalţi, la plimbări.

TAUR
Bucuraţi-vă din plin de nivelul la care aţi ajuns, priviţi numai jumătatea plină a paharului pentru că sigur aţi realizat multe din ce v-aţi propus şi aveţi cu ce vă lăuda. Lăsaţi modestia la o parte, nu are rost să îmbrăcaţi o haină smerită care nu vi se potriveşte, când aveţi atâtea lucruri minunate cu care vă puteţi prezenta lumii cu cea mai strălucitoare atitudine de învingător.

GEMENI
Chiar dacă simţiţi că nu aţi obţinut chiar ceea ce doreaţi, nu renunţaţi! Învăţaţi să cereţi ca să primiţi, pentru că nu stă întotdeauna doar în puterile dumneavoastră să ajungeţi acolo unde doriţi. O rugăciune trimisă spre cer, în felul cel mai confortabil, face enorm, de parcă aţi fi acum în conexiune directă cu cei care vă pot îndeplini dorinţa.

RAC
Nu vă simţiţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşiţi să găsiţi nici un punct comun, vă simţiţi exclus, dat la o parte, nu vă puteţi integra, deşi nu aveţi astfel de probleme. Aşteptaţi să-i cunoaşteţi mai bine sau să vă cunoască ei mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune.

LEU
Sunteţi un îndrăgostit fără margini şi, când iubiţi, e normal să vedeţi în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Vă jucaţi de-a iubirea, vă lăsaţi copleşit de gesturi de afecţiune pentru că ştiţi că cineva are atâtea să vă ofere necondiţionat. Dedicaţi timpul acelor lucruri care vă fac fericit, care vă încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi vă aplecaţi asupra lor ca şi cum aţi fi unul de-al lor.

FECIOARĂ
Dacă vă simţiţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vedeţi nici o ieşire, bazaţi-vă pe cei care vă sunt alături. Posibil să aveţi în preajmă pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi v-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar v-ar putea acompania spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că vă înţelege foarte bine prin ce treceţi.

BALANŢĂ
Aţi făcut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat în jurul unui scop comun, dar nimic nu e veşnic. Nici prieteniile nu durează o viaţă, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea să vă retrageţi din acest mediu şi să căutaţi alt sens. Priviţi înapoi, la perioada în care aţi fost parte din acest grup.

SCORPION
Indiferent de vârsta pe care o aveţi, sunteţi totuşi un copil în adâncul sufletului şi trebuie să lăsaţi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Aveţi nevoie de ocrotire, nu numai să ocrotiţi, aveţi nevoie de grija altuia, nu doar să aveţi grijă de alţii, deci acceptaţi-vă poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meritaţi pe deplin.

SĂGETĂTOR
Comunicarea merge de minune în aceste zile încât e o plăcere să petreceţi în compania unor oameni care au un mesaj interesant de transmis. Când vă aflaţi în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat.

CAPRICORN
Priviţi spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planuri mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depindeţi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor, de aceea sunteţi un pic demoralizat când îi vedeţi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea dumneavoastră.

VĂRSĂTOR
Sunteţi foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu vă puteţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care vă alimentaţi şi acum inima sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot căraţi fără rost, tot acolo în urmă vă concentraţi, în loc să fiţi atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care vă retrageţi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa dumneavoastră.

PEȘTI
Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că inspiră un sentiment de linişte, de pace, pentru că nimic nu pare să tulbure apele. Va completaţi perfect unul pe altul, discutaţi uşor, vă învăluiţi unul pe altul în iubire şi armonie, încât orice problemă anterioară se poate risipi mult mai uşor.

articolul original.

Horoscopul de weekend

4 August 2022 at 22:15
image

BERBEC
Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arătaţi clar că e doar o ironie şi nicidecum un atac la persoană, altfel vă puteţi trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalaţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveţi ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului.

TAUR
Iubirea e planul celor mai frumoase discuţii, declaraţii, vorbe dulci. Sunteţi mult mai romantic şi tandru şi reuşiţi să exprimaţi în cuvinte ceea ce simţiţi, astfel încât să alungaţi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Primiţi, la rândul dumneavoastră, cele mai calde gesturi de afecţiune şi nu puteţi avea parte decât de clipe perfecte în doi.

GEMENI
Vă simţiţi blocat într-o zonă fără ieşire în care aţi alunecat nu demult şi, în loc să vă adunaţi forţele ca să depăşiţi impasul, parcă vă afundaţi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le găsiţi dacă aveţi prieteni pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor.

RAC
Intraţi azi în legătură cu o persoană care vă inspiră autoritate şi putere. Vă simţiţi protejat în preajma sa şi aveţi numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucuraţi-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe. Îl priviţi cu respect și cu admiraţie.

LEU
Aţi trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când sunteţi pus într-o situaţie similară, nici nu aveţi curajul să mai încercaţi ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că aţi învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fiţi acum atât de temător şi excesiv de prudent. Luaţi măsuri de precauţie ca să nu repetaţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faceţi nimic.

FECIOARĂ
Ancoraţi-vă în realitate pentru că nu e momentul să vă lăsaţi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să daţi dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu vă puteţi permite să vă jucaţi sau să experimentaţi. Vă bazaţi doar pe ceea ce ştiţi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb.

BALANŢĂ
O dispută care v-a cam dat peste cap în ultimele zile are şanse să revină la normal. Este o reconciliere binevenită, o discuţie clarificatoare care alungă motivele de îndoială sau neînţelegerile, totul e să priviţi cu detaşare situaţia care a născut animozităţi şi să vă arătaţi dispus să iertaţi şi să uitaţi. Dacă la originea conflictului s-a aflat o sumă de bani, ar fi bine ca acela care v-a dezavantajat să restabilească echilibrul în acest sens.

SCORPION
Nimeriţi la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineţi partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care aţi putea face parte. Nu ţineţi nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercaţi să îi puneţi la masa tratativelor cu calm şi toleranţă.

SĂGETĂTOR
Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decideţi azi, pentru că e posibil să nu luaţi cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiţi, nici măcar dacă sunteţi strâns cu uşa, pentru că tot ce faceţi sub imperiul vitezei poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente.

CAPRICORN
E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce aveţi mai bun şi pentru că vreţi să vă remarcaţi, veţi lupta pentru dreptul la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri, şi ei au pus ochii pe premiul cel mare, deci vă veţi implica cu toate forţele.

VĂRSĂTOR
Nu aveţi cum să vă simţiţi bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Tocmai de aceea nu e nici o plăcere să vă împovăraţi şi cu ale altora. Cei din jurul dumneavoastră nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene, ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneţi la suflet ceea ce auziţi.

PEȘTI
Dacă așteptaţi azi un răspuns, rezultatele de la un test sau de la un examen, va trebui să vă înarmaţi cu răbdare, pentru că ele vor întârzia să apară. Veţi începe să vă întrebaţi la un moment dat dacă nu aţi greșit cu ceva, fiindcă altfel nu vă explicaţi de unde acest răgaz. Nu e cazul, ba, mai mult, astrele consideră că au făcut totul perfect.

articolul original.
  • There are no more articles
❌