ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 1 February 2023Ultimele Stiri

Horoscop

31 January 2023 at 22:15
image

BERBEC
În orice colectiv, cineva trebuie să-şi asume rolul de lider pentru că are ceva mai mult curaj. De data aceasta, aţi putea fi omul potrivit pentru a trasa direcţia. Toţi vă vor recunoaşte valoarea, superioritatea şi autoritatea şi vă simţiţi bine în această postură de şef, mai ales că nimeni nu vă contrazice, ci vi se supune cu respect.

TAUR
Nu calculaţi prea mult bugetul de care dispuneţi, pentru că nu veţi fi mulţumit de rezultat. Trebuie să începeţi să mai luaţi unele măsuri cu privire la bani, întrucât s-au cam împuţinat rezervele, în timp ce lista de datorii tot creşte. Nu vă lăsaţi impresionat de cei care se plâng din cauza sărăciei şi a lipsurilor, pentru că vă pot influenţa negativ.

GEMENI
Banii s-au cam dus şi regretaţi acum, dar prea târziu, că aţi fost atât de neglijent cu sumele manipulate în trecut. V-aţi lăsat furat de tot felul de capricii inutile şi, când calculaţi cu ce aţi rămas, nu aveţi prea multe motive de bucurie.

RAC
Veştile care sosesc azi vă pun serios pe gânduri şi transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul duşman al acestei zile, pentru că nu vă puteţi relaxa şi vă puneţi o mulţime de întrebări pe marginea veştii tocmai aflate.

LEU
Staţi de vorbă cu familia şi puneţi ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete, pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt.

FECIOARĂ
Nu vă aventuraţi în afaceri fără să chibzuiţi atent înainte, pentru că nu este indicat să cheltuiţi bani la primul impuls şi să regretaţi apoi că aţi fi putut face altceva mai bun cu acele sume. Poate aveţi nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă.

BALANŢĂ
Iubirea e cel mai dulce balsam al acestei zile, pentru că nu mai contează ce se întâmplă pe alte planuri ale vieţii dacă inima vă este plină de emoţii pozitive. Tot ce simţiţi e la apogeu, emoţiile dau în clocot. Puteţi fi îndrăgostit de un loc, de o stare de lucruri sau de o persoană, nu are importanţă, pentru că investiţi aceeaşi pasiune în ceea ce vă place atât de mult.

SCORPION
Deşi sunteţi foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui să vă menţineţi tare pe poziţie şi să nu vă lăsaţi afectat de nimic trist. Dacă începeţi să săpaţi după motive de supărare, sigur veţi găsi câteva, ca atare, numai de voinţa dumneavoastră depinde dacă ziua va fi liniştită sau agravată de tristeţe şi alte griji.

SĂGETĂTOR
Numai datorită prudenţei puteţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în cale. În alte condiţii, v-ar fi bulversat complet şi v-aţi fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşiţi să vă adunaţi foarte bine pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal.

CAPRICORN
Nu lăsaţi nimic să vă strice buna dispoziţie cu care începeţi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefaceţi-vă că nici nu auziţi ceea ce v-ar putea deranja şi priviţi doar lucrurile care vă fac plăcere, cele care vă înalţă, care vă aduc zâmbetul pe buze.

VĂRSĂTOR
Priviţi serios problema pe care o analizaţi azi cu imparţialitate şi atenţie, spre deosebire de cei din jur, care numai cu gândul la distracţie sunt, cu chef de joacă. Nu e de glumit cu răspunsul pe care trebuie să îl daţi, pentru că vi se cere concentrare şi capacitatea de a înţelege situaţia pe toate feţele cu corectitudine.

PEȘTI
Dacă vă eliberaţi azi de grija care vă ţinea blocat de ceva vreme, dintr-o dată vi se va părea că orizonturile sunt mult mai limpezi şi ştiţi mai bine ce aveţi de făcut. Atât timp cât nu scăpaţi de acel hop care vă taie elanul, orice efort este în zadar.

articolul original.
Ieri — 31 January 2023Ultimele Stiri

Horoscop 1 februarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de noroc

31 January 2023 at 21:59
image

Horoscopul zilei de miercuri, 1 februarie 2023. Săptămâna aceasta vine cu noi provocări pentru zodii. Iată lista completă de previziuni, atât pentru nativi, cât și pentru ascendent.

Berbec

Nu forță lucrurile sau situațiile care nu sunt clare sau care merg într-o direcție diferită de cum ți-ai dorit. Sunt și momente când lipsa acțiunii este mai valoroasă decât o acțiune neînțeleaptă. Ce poți face este să continui să te informezi și să te sfătuiești cu persoane cu mai multă experiență decât tine, sau altfel spus să lucrezi la propria strategie.

Taur

Lucrurile sau interesele care au valoare pentru tine pot să nu aibă aceeași valoare pentru cealaltă persoană, fapt care poate crea unele diferențe de opinii însă atâta timp cât vă puteți respecta aceste diferențe, totul este în regulă. Fiecare este liber să investească în ceea ce consideră util, plăcut și necesar.

Gemeni

Poate ceea ce consideri că ți se potrivește sau ai nevoie pe plan personal nu coincide cu unele solicitări sau responsabilități pe plan profesional, însă încearcă să evaluezi situația într-un mod cât mai detașat. Te simți depășit de situație într-un anume fel sau nu ești dispus să ieși din zona de confort? Caută să-ți înțelegi motivațiile profunde din spatele unor alegeri.
Rac

Unele discuții sau interacțiuni nu par să aducă prea multă claritate ba dimpotrivă, în prima parte a zilei poți fi ușor confuz în privința unor lucruri. Pe parcursul zilei poți realiza că ai mai mult de câștigat dacă îți concentrezi atenția pe ceea ce funcționează, pe aspectele practice și materiale care îți oferă o anumită siguranță.
Leu

Ți-ai dori mai multă apreciere sau recunoaștere din partea cuiva, poate să vizeze locul de muncă actual sau poate o relație sentimentală în care tinzi să te îndoiești din când în când de angajamentul celuilalt. A te sfătui cu un prieten pe marginea acestor lucruri sau cu cineva cu mai multă experiență nu este o idee chiar atât de rea.
Fecioară

Dacă există ceva care te nemulțumește în interacțiunea cu cineva, indiferent de natura ei, sentimentală sau profesională, îți va greu să-ți ascunzi nemulțumirea. Vrei ca dorințele, nevoile sau ceea ce-ți place să fie luat în considerare sau vrei să te simți susținut în ceea ce-ți propui să realizezi. Ești foarte serios și dedicat în privința unor sarcini profesionale.
Balanță

Ai nevoie să-ți depășești unele insecurități dacă vrei să înaintezi în unele direcții sau să fii dispus să-ți schimbi modul de raportare la unele lucruri. Este în regulă să refuzi unele cerințe sau responsabilități dacă simți că te suprasolicită excesiv. Echilibrul și starea ta de bine sunt mult mai importante.
Scorpion

Diferențele de opinii sau perspective între tine și o altă persoană pot fi destul de mari și pot cere un real efort din partea ta pentru a le depăși, efort cu care poți fi mai mult sau mai puțin de acord. Poți fi destul de nerăbdător cu unele lucruri, ai vrea poate să termini mai rapid cu unele sarcini pentru a avea mai mult timp pentru tine pe seară.
Săgetător

Ai vrea ca cel de lângă tine să fie mai conectat cu nevoile și dorințele tale sau ți-ai dori mai multă susținere din partea lui. Unele interese sau activități nu coincid deloc și ți-ai dori să poți schimba această situație însă acest lucru nu depinde doar de tine. Ce poți face este să vorbești cu celălalt foarte serios despre aceste lucruri.
Capricorn

Interacțiunea cu un coleg de serviciu sau pe marginea unei chestiuni profesionale poate să întâmpine mici dificultăți, poți să nu fi mulțumit de ritmul sau metoda sa de lucru. Pe de altă parte, încearcă să fii cât mai realist în privința unor obiective pe care ți le setezi pentru astăzi, din dorința de a acoperi cât mai multe, poți exagera.
Vărsător

Activitățile sau unele planuri cu copiii stabilite pentru astăzi îți pot da unele bătăi de cap, va fi o adevărată provocare să încerci să-i mulțumești pe fiecare în parte. Cu cât ești mai ferm în modul în care abordezi situația, cu atât vei gestiona totul cât mai eficient posibil. Evită cheltuielile excesive!
Pești

Va trebui să iei în calcul să revizuiești unele planuri pe care ți le-ai făcut.Poate faci unele modificări în cămin și realizezi că necesită mai mult timp sau resurse decât ți-ai imaginat. În același timp realizezi că ai putea să apelezi la ajutorul unei persoane cu mai multă experiență pentru a-ți da unele sfaturi.

articolul original.

Horoscop 1 februarie 2023, cu Neti Sandu. Vă intră bani și o să vă bucurați cu toții de o armonie în familie

31 January 2023 at 19:17
image

Vibrația zilei este 1 și o să începem ceva după ce lichidăm toate restanțele.

Horoscop 1 februarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă implicați într-o serie de activități care să vă aducă, pe lângă satisfacții profesionale și bani, că o să vă fie apreciată munca.

O să duceți comunicarea la alt nivel, că o să știți cum să transmiteți o informație și cum să vă faceți înțeleși.

Vine cineva cu o ofertă de lucru și o să vă dați acceptul, că poate aveți ceva mai mare nevoie de bani.

Horoscop 1 februarie 2023 – PEȘTI

O reușită după mai multe încercări, și o să intrați într-o altă ligă profesională, poate urmează o ascensiune în carieră și o să vă bucurați de prestigiu.

E un anturaj care o să vă sprijine, o să vă fie o bună companie, atât la treabă, cât și la distracție în perioada asta.

Poate vi se aprobă un credit bancar să dați avansul pentru o casă, ori să vă puteți lua altă mașină.

Horoscop 1 februarie 2023 – BERBEC

Sunteți într-un plin de formă și o să începeți proiecte noi care să vă aducă bani și glorie, că îl aveți pe marele benefic de partea voastră până în mai.

O să lansați la apă proiecte noi cu ajutor din partea unor oameni care cred în voi, sponsori, oameni de afaceri și o să fiți în top.

Ați putea începe proiecte noi și să vă reinventați, că lucrurile sunt promițătoare, se anunță succes.

Horoscop 1 februarie 2023 – TAUR

E mult de lucru la serviciu, dar o să meargă totul strună, că aveți putere de muncă și e ceva la care vă pricepeți, că ați acumulat experiență.

Poate vă face cineva un cadou, vă întoarce un gest frumos făcut cândva și o să fie ceva inedit.

Vin bani, apar și datorii, e bine să păstrați un echilibru financiar să nu trebuiască să vă împrumutați.

Horoscop 1 februarie 2023 – GEMENI

Intrați la cheltuială că aveți o listă lungă de lucruri obligatorii la care visați de multă vreme și pe care nu vi le-ați putut permite.

Se poate să vă perfecționați într-un domeniu, poate vă luați și carnet de conducere, printre altele.

O să aveți curaj să abordați un alt stil la serviciu, poate vă găsiți altceva de lucru.

Horoscop 1 februarie 2023 – RAC

Se poate să vi se propună ceva nou la serviciu, poate fi o funcție și să faceți față solicitărilor, că a sosit și momentul vostru de excelență și e de profitat la maximum.

O să echilibrați relația cu un partener de afaceri care vă cere și mai multă implicare, dar banii nu par să fie pe măsură. Negociați.

Poate definitivați niște acte, le autentificați la notar, se încheie un proces și o să aveți câștig de cauză.

Horoscop 1 februarie 2023 – LEU

Se poate să cheltuiți mulți bani în perioada asta, dar sunt șanse mari să și câștigați din surse colaterale și să completeze și partenerul de cuplu bugetul familiei.

Se poate să luați o decizie referitoare la relația partenerială și să vă așezați la casa voastră.

Vă bucurați de aprecieri din partea unor oameni de afaceri și o să vă arătați interesați de o nouă colaborare.

Horoscop 1 februarie 2023 – FECIOARĂ

Poate vă invită cineva într-o minivacanță prin țară pe undeva, și dacă vă faceți timp în weekend, o să fie o binemeritată odihnă, ca să fiți în formă în perioada următoare.

Cineva care v-a promis mai demult că vă ajută o să o facă și o să vă deschidă o nouă perspectivă în plan profesional.

Vă curtează cineva, și dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală, poate ieșiți la cafea, la plimbare.

Horoscop 1 februarie 2023 – BALANȚĂ

Sunteți dispuși să mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de cuplu și lucrurile or să stea mai bine de aici încolo, dar trebuie avut mereu grijă să păstrați echilibrul.

O să vă puteți face noi prieteni și o relație cu prilejul unui eveniment monden și să tot primiți invitații pe la mondenități.

O întâlnire între patru ochi cu ființa iubită ar scoate la iveală acea problemă care erodează relația.

Horoscop 1 februarie 2023 – SCORPION

Vă intră bani și poate le luați mici atenții copiilor voștri, organizați ceva și pentru weekend și o să vă bucurați cu toții de o armonie în familie, după o perioadă tensionată.

Se poate să primiți un semn de viață de la cineva care e interesat de ce se mai întâmplă cu voi și poate o să fiți împreună.

Stați bine la capitolul studii și o să vă descurcați la teste, la examene, o să treceți cu brio.

Horoscop 1 februarie 2023 – SĂGETĂTOR

Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să vă implicați într-un proiect și vedeți cum faceți să vă puneți de acord, dacă vă place tema.

O invitație în străinătate și o să vă găsiți câteva zile libere să vă duceți, că doar așa v-ați remonta.

Apare cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu și e de văzut dacă există compatibilitate.

Horoscop 1 februarie 2023 – CAPRICORN

E posibil să aveți de făcut plăți legate de casă, rate, vreo taxă, un impozit, diverse alte lucruri care or să înghită bani, dar nu se poate altfel.

Sunteți pe punctul de a semna un contract, poate fi și un proiect particular și să faceți o alegere bună.

Or să vi se aprobe niște cereri, vă reglați niște situații cu banca, cu asigurările, cu școala.

articolul original.

Horoscop 1 februarie 2023. Zodia care stă excelent cu dragostea. Nu ezitați să vă exprimați sentimentele

31 January 2023 at 09:08
image

Horoscop 1 februarie 2023 Berbec

Intuiția este una dintre cele mai folosite "arme'' ale BERBECILOR. Dar, e bine să nu fiți sceptici şi să vă deschideți mai mult în fața prietenilor. Comunicarea ajută mult atunci când vreți să mai eliberați din grijile acumulate.

Horoscop 1 februarie 2023 Taur

Cheltuielile le poate da TAURILOR bătăi de cap, însă, nu ar trebui să se lase afectați. Dispuneți de abilitățile care vă pot ajuta în orice situație tensionată, așa că încercați să nu vă atingeți de economii.

Horoscop 1 februarie 2023 Gemeni

GEMENII stau foarte bine la capitolul afecțiune. Fiți mai încrezători în forțele proprii și nu ezitați să vă exprimați sentimentele, dar și să puneți în practică ideile sau planurile de viitor, spun astrele.

Horoscop 1 februarie 2023 Rac

Nativii RAC se retrag din sfera socială. În această perioadă, puteți fi mai mult singuri și în același timp să faceți lucrurile cu mai multă plăcere. În plus, veți reîmprospăta aspectul locuinței.

Horoscop 1 februarie 2023 Leu

Eleganța, armonia și relațiile cu ceilalți sunt trei aspecte pe care se vor axa LEII. Iar, dacă vă face plăcere să fiți înconjurați de oameni, nu uitați să includeți și persoana iubită.

Horoscop 1 februarie 2023 Fecioară

FECIOARELE sunt preocupate de imaginea lor. Iar, colegii de la serviciu vă pot face o remarcă, dacă nu sunteți indulgenți cu aceștia. Vă puteți schimba atitudinea sau felul în care abordați anumite situații mai delicate.

Horoscop 1 februarie 2023 Balanţă

Originalitatea este cuvântul cheie pentru BALANȚE. Vă apropiați mai mult de prieteni prin modul vostru de a fi. În plus, este și o zi în care vă puteți axa pe studiu pentru că astrele vă susțin la acest capitol.

Horoscop 1 februarie 2023 Scorpion

Se activează un aspect important pentru SCORPIONI - siguranța. Oferiți suportul familiei și veți apela la ajutorul unui prieten. Încercați să aduceți armonie în casă. O dispoziție bună vă poate aduce beneficii pe toate planurile.

Horoscop 1 februarie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII vor analiza o situație în ceea ce privește o relație. E posibil să vă faceți o părere despre ceva care să nu aibă legătura cu realitatea. Este de preferat să vă gândiți de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscop 1 februarie 2023 Capricorn

Abilitățile de conducător vor ieși la iveală în cazul CAPRICORNILOR. Sunteți eficienți, veți oferi ajutorul colegilor, și veți fi atenți la detalii. Așadar, va fi o zi prosperă pentru voi.

Horoscop 1 februarie 2023 Vărsător

VĂRSĂTORII se ambiționează să ducă la capăt o activitate ce-i pot scoate în evidență în fața șefilor. Planificați-vă timpul în așa fel încât să nu neglijați celelalte sarcini.

Horoscop 1 februarie 2023 Peşti

Nativii PEȘTI ar trebui să fie mai realiști atunci când își fac planuri. Încercați să nu amplificați orice sentiment și să luați lucrurile mai ușor și într-o manieră organizată.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop 31 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate primi o funcție importantă

30 January 2023 at 19:41
image

Horoscop 31 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu energie. Lucrurile se însăilează ușor și o să ne alegem cu câștiguri, care chiar dacă sunt mici, sunt muncite de cu mult timp înainte.

Vibrația zilei este 4 și o să ne bucurăm de căldură familială.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional, o să vedeți.

Se anunță o reușită în plan financiar. Bateți palma pentru un contract care v-ar aduce bani și se poate să și vindeți ceva ca să faceți rost de bani.

O să ieșiți la socializare să vă faceți noi cunoștințe, relații, să lărgiți aria de influență, să aveți popularitate.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – PEȘTI

O să descoperiți o sursă de bani și poate vă angajați într-o nouă aventură profesională, că aveți nevoie de stimulente noi ca să scoateți la iveală creativitatea.

O să vă bucurați de o prezență agreabilă care vă poate face viața mai frumoasă, dacă o să o luați mai în serios pe această persoană.

Se poate să vă fie aprobat un împrumut și se mai poate să fie și o mărire de salariu.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – BERBEC

Noi provocări care or să vă țină în priză și o să luați cu asalt obiective care să vă pună în lumina reflectoarelor și să câștigați un titlu.

Apar noutăți incitante și o să dați dovadă de curaj să începeți niște afaceri care să vă aducă beneficii certe.

Se poate să vă coopteze cineva din străinătate să lucrați împreună și o să aveți succes dacă vă încumetați.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – TAUR

Mai vin de pe undeva niște bani și o să puteți face achiziții scumpe, că ați tot acaparat sumele restante și nu mai sunteți în pană de bani.

Poate vă asociați cu niște parteneri de afaceri să lucrați pe o perioadă determinată și or să mai urmeze niște proiecte dacă totul merge bine.

O să aveți rezultate bune la activitățile de tip intelectual la școală și se anunță, în rest, câștiguri.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – GEMENI

Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor un salariu în avans, ori poate o mărire de salariu pe baza unor treburi în plus pe care o să le faceți.

Se precipită niște lucruri și poate vă mutați la alt serviciu sau în altă casă.

O energie debordantă și vă apucați de proiecte noi care să vă aducă un succes garantat.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – RAC

O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai luați una alta, că sunt câteva lucruri pe care le-ați amânat pentru că n-ați avut suficienți bani.

Poate vine cineva care v-a rămas dator cu o informație sau cu o ieșire la masă ori la plimbare.

E bine să reactualizați actele care or fi expirate, ca să nu aveți probleme dacă vă deplasați sau vreți să luați bani.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – LEU

O să încercați lucruri noi, poate un hobby care să vă pună creativitatea în mișcare, și o să vă revigorați, o să adaptați un stil nou.

E un moment bun de succes în plan personal, la slujbă, la școală, poate primiți o funcție.

Se poate să începeți o activitate de grup și o să vă implicați trup și suflet ca să fie și cu beneficii.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

O să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și o să vă rămână timp și pentru voi, că ați muncit destul și e nevoie de un pic de relaxare.

Se poate să aveți un șef nou și care să vă remarce calitățile și cu care să faceți echipă bună la treabă.

Se poate să aveți alt șef, să vi se ceară ceva în plus la serviciu și să vă achitați onorabil de obligații.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – BALANȚĂ

Sfera partenerială se activează frumos și o să găsiți și voi pe cineva care să vă înțeleagă, să vă iubească, să petreceți, frumos viața împreună.

Se poate să vă spuneți părerea în privința unei colaborări cu care or să vă tenteze niște parteneri de afaceri.

Poate luați o decizie referitoare la viață de cuplu pentru că v-ați maturizat și sunteți pregătiți pentru viață în doi.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – SCORPION

O să vă puteți repune în valoare, că aveți oportunități, nu glumă și o să vă bucurați de apreciere din partea celor care contează pentru voi.

Se observă o achiziție de valoare, poate vă luați mașină ori dați avansul pentru o casă.

Faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală, dar e posibil să aducă și altcineva din familie mai mulți bani în casă.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Voi o să atrageți toate privirile, că aveți un reflector pe față și un magnet și sfera sentimentală e fierbinte în perioada asta, până prin mai.

Inventați lucruri noi, se poate să luați și un premiu sau să primiți felicitări pentru inspirație.

O să întâlniți și voi omul potrivit și o să vă fie bine în formula de doi, că știți să împărtășiți.

Horoscop 31 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Un accent serios pe profesie, zilele astea și o să fie și muncă, dar și o recompensă financiară, că eforturile voastre n-au trecut neobservate.

O să fiți mult mai expeditivi cu treburile de tot felul și poate vă rămâne timp să ieșiți la plimbare, la un spectacol.

O să faceți niște achiziții, pot fi diverse lucruri pentru casă, dar și pentru copii în mare parte, că v-au cerut.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop

30 January 2023 at 22:15
image

BERBEC
Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administraţi cu chibzuinţă ca să faceţi faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai aveţi şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezaţi după o anumită ordine.

TAUR
Nu mai alergaţi după cai verzi pe pereţi! Veţi auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume vă spune că visaţi, ar fi bine să vă treziţi la realitate. Poate mergeţi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci vă afundă şi mai mult în visare.

GEMENI
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptatea e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare, s-ar putea să fiţi cel care judecă la rece situaţia şi trage o concluzie.

RAC
Aveţi norocul de a atrage alături o persoană care vă seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priviţi la el ca într-o oglindă. Gândiţi-vă că are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem.

LEU
Şocul unei veşti pe care o primiţi brusc azi e imens şi vă lasă fără direcţie, dar încercaţi să nu luaţi decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lăsaţi lucrurile să se mai aşeze, liniştiţi-vă puţin, pentru că veţi înţelege altfel situaţia după o vreme.

FECIOARĂ
Trebuie să faceţi ceva ca să scăpaţi de pasa proastă care vă dă târcoale. Căutaţi-vă refugiul potrivit care să vă distragă atenţia de la motivele de supărare. Se vede că nu vă convine ceva, că nu sunteţi în apele dumneavoastră, dar, dacă reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce vă îngrijora la început nu va mai conta.

BALANŢĂ
Nu ştiţi ce să apreciaţi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care vi le arată sau frumoasele cuvinte pe care le şopteşte. Aveţi nevoie şi de unele, şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele.

SCORPION
Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu speraţi că un lucru care vă face fericit acum va ţine aşa mult şi bine. Păstraţi din tot ce simţiţi acum doar ce vă poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi un dezavantaj.

SĂGETĂTOR
Veştile bune vin din toate părţile şi cum să nu vă bucuraţi de ceea ce auziţi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească tot ce li se întâmplă. Felicitaţi-i, transmiteţi-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea dumneavoastră!

CAPRICORN
Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile! Ori sunteţi pe cale să încheiaţi o afacere proastă, să cumpăraţi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnaţi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care aveţi mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată.

VĂRSĂTOR
Nu e recomandabil azi să lucraţi pe cont propriu, pentru că aţi ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu partenerii dumneavoastră. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect.

PEȘTI
Primiţi o veste atât de bună, încât nici nu mai aveţi răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Aţi vrea să săriţi peste câteva etape, să ajungeţi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să vă grăbiţi.

articolul original.

Horoscop 31 ianuarie 2023. Lista nativilor care au parte de o zi plină de surprize

30 January 2023 at 21:59
image

Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrele au pregătit o mulțime de surprize pentru nativii zodiacului. Iată la ce ar trebui să te aștepți în ultima zi a acestei luni.

Horoscop 31 ianuarie 2023

Berbec

Ești curios și dornic să asimilezi cât mai multe cunoștințe într-un anumit domeniu. Evită să te grăbești în a trage unele concluzii înainte de a te asigura că ai înțeles exact argumentele celuilalt și de asemenea, verifică calitatea oricărei informații înainte de a o prelua sau transmite mai departe.

Taur

Deciziile de natură financiară nu coincid neapărat cu principiile tale deci evaluează cu atenție cât de realizabil sau productiv este planul tău înainte de a te decide să investești în el. Nu zice nimeni să renunți la ceva ce este important pentru tine, doar să te asiguri că ești realist în privința lui.

Gemeni

Nu te grăbi să acționezi înainte să-ți fi construit o strategie potrivită deoarece în caz contrar poți fi deturnat cu ușurință de unele argumente. Unele obiective de natură profesională pot fi ușor confuze, deci gândește-te care ar fi varianta cea mai sigură și mai potrivită de abordare. Ascultă-ți intuiția.

Rac

Fii sincer atât cu tine cât și cu celălalt chiar dacă nu agreezi varianta propusă și încearcă să ajungi la un compromis satisfăcător pentru ambele părți într-o manieră transparentă. Dacă pe de altă parte consideri că celălalt nu este sincer cu tine, confruntă-l direct dar cu răbdare în loc să-ți pierzi timpul încercând să-i ghicești mișcările.

Leu

Precizia și atenția la chestiuni de detaliu vor fi foarte importante în orice gen de acțiuni ți-ai propus pentru astăzi, mai ales dacă vizează o negociere sau discutarea unor contracte. Dacă lucrezi la un proiect de echipă, cu cât ești mai realist și urmezi o anumită strategie cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele.

Fecioara

Modul în care ți se cer să faci unele lucruri de natură profesională nu este neapărat și modul în care ai vrea tu să le faci, viziunea ta este alta, poate un pic mai originală și mai autentică. Cum nu prea poți miza pe sprijinul cuiva, tot ce-ți rămâne de făcut este să te descurci pe cont propriu demonstrându-ți propria viziune cu calm și răbdare.

Balanța

O zi bună pentru acele activități sau interacțiuni care îți pot lărgi orizonturile. Lasă-te provocat și ghidat de noile informații pe care le descoperi, poate este momentul să-ți schimbi unele mentalități mai vechi, care nu-ți mai sunt de folos. Nu-ți dispersa energia în prea multe direcții!

Scorpion

Între ce simți și ce exprimi în cuvinte există o diferență, fie din dorința de a-ți păstra unele sentimente doar pentru tine fie din teamă că celălalt nu te-ar putea înțelege. Totuși dorințele tale puternice te vor împinge să acționezi, deci încearcă să găsești varianta potrivită de exprimare. Evită negocierile astăzi!

Săgetător

Ce are valoare pentru tine s-ar putea să nu aibă aceeași valoare și pentru celălalt, fapt care te determină să porți o discuție cu partenerul de cuplu pentru a ajunge la un compromis. O zi bună pentru mai multă socializare și interacțiune și nu pentru discutarea unor lucruri profunde.

Capricorn

Precizia și atenția la detaliu sunt esențiale astăzi mai ales dacă ești prins în unele negocieri, tranzacții sau dacă vrei să cumperi ceva anume. De fapt ți se recomandă să amâni unele negocieri pe altă zi, dacă acest lucru este posibil pentru a evita unele confuzii sau încurcături.

Vărsător

Deși ții foarte mult la unele dorințe sau proiecte importante pentru tine, pot exista unele incertitudini în privința realizării lor, însă dacă ai răbdarea necesară să-ți construiești un anumit plan de acțiune, îți poți atinge obiectivele. Nu este o zi potrivită pentru calcule sau analize financiare.

Pești

O chestiune legată de casă, familie sau o situație de natură emoțională este ușor confuză, lucrurile se derulează în alt ritm decât te-ai fi așteptat, fapt care poate crea unele frustrări. Important este să-ți păstrezi calmul și răbdare, știi din proprie experiență că nu poți grăbi unele lucruri care nu depind de tine.

articolul original.

Horoscop 31 ianuarie 2023. Zodia care rupe o relație de prietenie. Este timpul să spuneţi lucrurilor pe nume

30 January 2023 at 11:05
image

Horoscop 31 ianuarie 2023 Berbec

BERBECII sunt calculați în deciziile pe care le iau. Atrageți persoanele potrivite și vă interesează subiectele pe teme filosofice. Însă, puteți fugi de o responsabilitate în ceea ce privește sarcinile de la job.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Taur

TAURII sunt încăpățânați. Dar, ascultându-i pe ceilalți, poate vă schimbați perspectiva asupra unor aspecte legate de viață. Bucurați-vă mai mult de ceea ce aveți.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Gemeni

GEMENII se axează pe socializare. Însă, nu vă lăsați influențați de cuvintele negative. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu ceilalți, încercați să mergeți pe drumul vostru, chiar de unii de singuri, spun astrele.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Rac

Nativii RAC ar trebui să fie atenți la ce vorbesc și cu cine. Cuvintele pe care le folosiți pot fi înțelese greșit. Stelele vă sfătuiesc să vă concentrați atenția pe sarcinile voastre și mai puțin pe cele ale colegilor de la birou.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Leu

LEILOR le place să-și asume tot felul riscuri și să se bucure de oportunitățile care li se ivesc în cale. În plus, puteți rupe o relație de prietenie care nu vă mai aduce niciun beneficiu.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Fecioară

Norocoșii zodiacului sunt nativii FECIOARĂ. Veți primi o sumă de bani consistentă pe care să o cheltuiți după placul inimii. Mai mult de atât, pentru a avea rezultate mai bune la serviciu, ar trebuie să vă exprimați punctul de vedere în relațiile cu șefii.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Balanţă

BALANȚELE visează cu ochii deschiși. Ar fi momentul să coborâți cu picioarele pe pământ și să abordați rațional o situație ce poate ieși de sub control. Învățați să-i ascultați pe cei din jur, înainte de vă exprima ideile.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Scorpion

SCORPIONII sunt mai retrași. Pot exista anumite griji în sfera financiară, însă, e bine să nu le băgați în seama, deoarece vă pot strica ziua. Mai așteptați câteva zile pentru a investi sau cheltui bani.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Săgetător

Ideea de independență financiară le poate da de gândit SĂGETĂTORILOR. E posibil să încetați o colaborare cu cineva, chiar dacă nu vă doriți acest lucru. Partea bună este că sunteți susținuți la capitolul comunicare și veți dezbate subiecte interesante.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Capricorn

Este recomandat ca nativii CAPRICORN să-și păstreze optimismul, chiar dacă lucrurile nu sunt atât de roz pe cât par. Asumați-vă responsabilitățile la job și aveți încredere în forțele proprii.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Vărsător

O zi în care VĂRSĂTORII se pot baza pe intuiție, mai ales în sfera socială, unde cineva din anturaj vă poate dezamăgi. Fiți înțelepți și nu vă lăsați conduși de cuvinte măgulitoare.

Horoscop 31 ianuarie 2023 Peşti

Nativii PEȘTI au parte de tensiuni în familie. Încercați să fiți mai receptivi la nevoile lor. Nu vă stă în caracter să neglijați persoanele dragi, însă de data aceasta, s-ar putea sa fiți mai respingători, așa că… învățați să vă controlați emoțiile.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop săptămânal dragoste: 30 ianuarie – 5 februarie. Cine sunt nativii care își vor testa relațiile

30 January 2023 at 08:00
image

Horoscopul săptămânal al iubirii pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce spun astrele despre planul amoros!

Berbec – Tensiuni de natură relațională!

Poți fi destul de privat cu sentimentele pe care le ai și ușor deranjat de unele cuvinte, mesaje sau gesturi ale partenerului de cuplu, însă cu cât vei reflecta mai adânc asupra lor cu atât lucrurile se pot clarifica. Luna Plină din Leu de duminica activează axa iubirii și a romantismului, semnalând orice fel de dezechilibru ar putea exista într- o relație de iubire mai nouă sau mai veche. Aveți aceleași obiective? Interesele sau hobby-urile sunt comune? – sunt câteva din chestiunile dezbătute.

Taur – Dorințe pasionale, dar și impulsive!

Dorințele tale pot fi mai intense săptămâna aceasta. Ești mai pasional în modul de exprimare al sentimentelor, mai dornic de interacțiune dar în același timp și ușor mai impulsiv în cazul în care sentimentele nu sunt reciproce. În weekend poți face o călătorie alături de partenerul de cuplu, puteți participa la un curs împreună, o activitate creativă sau vizitați un loc deosebit, indiferent de caz activitatea în sine va amplifica conexiunea și înțelegerea dintre voi.

Gemeni – Nevoi și dorințe ușor diferite!

Ești dornic să-ți satisfaci unele plăceri sau dorințe personale. Dacă există mici chestiuni care te derajează în interacțiunea cu persoana iubită, acestea vor căpăta amploare săptămâna aceasta sau poate tu ești mai sensibil la ele decât în mod normal. Sau din altă perspectivă poate simți nevoia de activități mai dinamice, mai interactive care să-ți satisfacă dorința de plăcere și conexiune. Cu cât veți putea discuta deschis despre aceste lucruri cu atât veți avea mai mult de câștigat.

Rac – Testarea durabilității unei relații!

Unele obiective sau speranțe pe care le ai în relația de cuplu pot să nu fie tocmai comune ce cele ale partenerului, fapt care poate antrena unele discuții. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumiri sau tensiuni existente în relația actuală și care vizează gradul de angajament sau de fidelitate, intimitate sau conexiune testând durabilitatea relației în sine. S-ar putea să nu poți evita unele lucruri care ies la iveală, însă orice adevăr are ca scop eliberarea și abilitatea de reconstrui.

Leu – Ce ai nevoie pentru a fi fericit într-o relație?

Va fi greu să-ți reprimi sau să-ți ascunzi sentimentele într-o relație de parteneriat mai ales dacă simți că ceea ce-ți place sau te împlinește dintr-o perspectivă relațională nu este împărtășit de celălalt. Sentimente de gelozie, control sau posesivitate își pot face loc în interacțiunea dintre voi. Luna Plină din propriul tău semn de duminică îndreaptă toată atenția spre tine, ce este important pentru tine? Ce ai nevoie într-o relație pentru a te simți fericit? Răspunsul la aceste întrebări va decide continuitatea relației.

Fecioară – Comunici într-un mod empatic și înțelegător!

Realizezi că ai nevoie să faci unele modificări în stilul de viață actual dacă vrei să acorzi mai multă atenție vieții de cuplu sau dacă partenerul este cel care solicită mai mult din timpul, atenția și afecțiunea ta. În ciuda unor divergențe de idei sau perspective, ai disponibilitatea necesară de a discuta aceste lucruri cu cel de lângă tine în vederea atingerii unui compromis. Mai mult decât atât, înțelegerea și empatia de care dai dovada vor fi de mare folos.

Balanță – Reevaluarea calității interacțiunii într-o relație!

Săptămâna aceasta vei încerca să te focusezi pe ceea ce consideri că-ți lipsește sau vrei să înbunătățești în relația de cuplu. Dacă consideri că îți dorești mai mult într-o relație de iubire, mai mult timp, conexiune, implicare sau afecțiune din partea celuilalt, îți va fi din ce în ce mai greu să ascunzi ceea ce simți. În weekend unele lucruri ies la suprafață și-ți vor da ocazia în următoarea perioadă să reevaluezi calitatea interacțiunii cu celălalt.

Scorpion – Tensiuni relaționale!

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii tranzitând sectorul afecțiunii și al romantismului, o relație de iubire sau iubirea, în general, este în vizorul tău într-o formă sau alta. Însă aspectul tensionat pe care îl face cu Marte în weekend denotă unele neînțelegeri într-o relație de iubire mai veche sau mai nouă, întrucât dorințele unuia dintre parteneri nu sunt satisfăcute. Luna Plină din Leu amplifică acest lucru și te ajută să conștientizezi ce schimbări sunt necesare pe plan relațional pentru regăsirea unui echilibru.

Săgetător – Lipsa de conectare cu celălalt!

Realizezi că ai nevoie să devii mai asertiv, mai curajos și mai încrezător în tine dacă vrei să abordezi o persoană de care îți place și-ți propui să pui în practică această conștientizare. În weekend pot exista unele neînțelegeri între tine și partenerul de cuplu mai ales dacă acesta tinde să forțeze cumva lucrurile în a-și atinge obiectivele. Ce te deranjează mai mult este faptul că nu-l simți conectat cu tine, fapt care te poate face să te simți mai mult singur decât într-o relație, însă nu trage unele concluzii înainte de a discuta lucrurile.

Capricorn – Interese diferite!

Valorile sau interesele după care te ghidezi într-o relație de cuplu sunt aparent diferite de cele ale partenerului, o concluzie la care ajungi în urma unor discuții un pic mai tensionate. Luna Plină din Leu din acest weekend activează sectorul fidelității, al angajamentului și al intimității scoțând la iveală tot ce ar putea să nu fie în regulă în acest domeniu, îndemnându-te să te repoziționezi. Dacă ești singur și te simți atras de cineva, asigură-te că vă doriți aceleași lucruri.

Vărsător – Reevaluarea echilibrului relațional!

Dacă ești în căutarea unui partener cu siguranță nu va fi o săptămână plictisitoare deoarece poți avea deja pe cineva în vizorul tău însă este important să găsești momentul potrivit pentru a acționa, neforțând cu nimic lucrurile. Luna Plină din Leu din weekend din sectorul parteneriatelor tale vine însă cu unele tensiuni într-o relație deja existentă unde ți se poate solicita să fii mai atent la nevoile sau dorințele celuilalt. A evalua ce aveți amândoi nevoie pentru a vă simți împliniți în relație poate să antreneze unele schimbări de perspectivă.

Pești – Reîmpărțirea unor sarcini!

Dacă unele sarcini domestice nu sunt împărțite într-un mod egal într-o relație de cuplu și doar unul dintre parteneri este responsabil de ele, această situație poate să devină un factor de tensiune în următoarea perioadă. A vorbi deschis despre aceste lucruri va fi de mare folos în descoperirea unor variante de compromis. Dacă ești în căutarea unui partener, chiar dacă poate exista cineva de care te simți atras, poți avea multe rețineri în privința modului în care să abordezi situația.

articolul original.

Horoscop

29 January 2023 at 22:15
image

BERBEC
Este o zi amuzantă în care aveţi chef de distracţie şi nu prea luaţi nimic în serios. Vă cuprinde spiritul vacanţelor şi vă comportaţi ca un copil pus pe şotii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să vă împovăraţi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priviţi cu zâmbetul pe buze.

TAUR
Cariera dumneavoastră depinde mult de decizia pe care o luaţi acum, ca atare nu vă grăbiţi să daţi un răspuns la primul impuls. Mai gândiţi-vă, mai informaţi-vă, mai studiaţi, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important.

GEMENI
Este o zi furtunoasă, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Nici nu le toleraţi la alţii, dar nici pe ale dumneavoastră nu le puteţi controla eficient. Orice interacţiune cu oamenii de aceeaşi vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate.

RAC
Nu acţionaţi la furie sau la mânie, pentru că nu raţionaţi foarte limpede şi riscaţi să greşiţi. Staţi şi chibzuiţi înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faceţi la nervi nu e cea mai bună variantă. Cereţi o perioadă de gândire, chiar dacă sunteţi strâns cu uşa de termene limită.

LEU
Sunteţi foarte îngrijorat pentru nişte chestiuni de serviciu sau din cauza unei relaţii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva vă stresaţi degeaba? Aveţi nevoie de puţină relaxare, şi ştiţi de unde puteţi primi azi energia pozitivă care să vă remonteze cel mai rapid?

FECIOARĂ
Primiţi o veste bună cu efect mobilizator asupra dumneavoastră. Vă dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşiţi în faţă şi să spuneţi ce ştiţi şi când vedeţi ce bine evoluează lucrurile sunteţi din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care vă îndreptaţi.

BALANŢĂ
Gata, ce aţi semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai aveţi ce schimba. De acum doar trebuie să îngrijiţi acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată.

SCORPION
Sunteţi persoana cea mai potrivită să preluaţi frâiele unei acţiuni pentru că aveţi real talent de lider. Ceilalţi vă vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere faţă de sensul pe care îl arătaţi. Ştiţi ce spuneţi, aveţi curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci aveţi toate calităţile adecvate unui conducător!

SĂGETĂTOR
Vindecarea trupului şi a sufletului depind de… minte! De acolo, din modul dumneavoastră de a gândi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea actuală, ca atare, pentru a vă simţi din nou în formă şi a vă recăpăta energia, trebuie doar să luaţi o decizie limpede şi clară.

CAPRICORN
Vă supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meritaţi asemenea tratament, când vă purtaţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu aveţi parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţiţi că se vor declanşa animozităţi grave.

VĂRSĂTOR
Deşi sunteţi una din zodiile cele mai sociabile şi mai comunicative, azi parcă nu vă mai găsiţi cuvintele pentru a vă face înţeles. Vă aflaţi într-un anturaj numeros cu care nu prea aveţi multe în comun.

PEȘTI
Aveţi un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine vă are astăzi prin preajmă se poate declara fericit pentru tot ce primeşte de la dumneavoastră. Daţi dovadă de multă toleranţă, empatie, ştiţi să ascultaţi şi să daţi sfaturi, deci, dacă simţiţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţă, spuneţi-le părerea cu sinceritate.

articolul original.

Horoscop 30 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care se vor pregăti de schimbări majore, din prima zi a săptămânii

29 January 2023 at 21:59
image

Horoscop luni, 30 ianuarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

O zi activă și dinamică atât fizic cât și intelectual. Drumurile scurte, interacțiunea cu anturajul apropiat și în general tot ce ține de comunicare, prezentare, negociere este favorizat. Exprimarea unor emoții mai profunde poate să fie ușor îngreunată, însă s-ar putea să nu ai foarte mult timp de așa ceva. Per ansamblu o zi foarte bună!

Taur

Încearcă să evaluezi corect valoarea unor lucruri sau persoane și să investești atât cât consideri ca merită, nu mai mult. Interacțiunea cu un șef sau cu o persoană cu autoritate te avantajează, știi exact cum să-ți pui cunoștințele în valoare pentru a te face remarcat. Ești încrezător și sigur pe tine!

Gemeni

Orice lucru, persoană, activitate care îți lărgește orizontul cunoașterii ajutându-te să te dezvolți într-un anume fel este prioritară pentru tine. O zi cu multă energie și vitalitate în care ții mai mult cont de propriile dorințe sau nevoi personale decât de impresia pe care o lași pe plan profesional.

Rac

Ești angrenat într-o cercetare pe cont propriu în solitudine sau preferi să observi totul din spatele scenei și să acționezi doar dacă este absolut necesar sau dacă te favorizează pe plan profesional. Analizele pe care le faci sunt de natură financiară sau cauți o metodă de a-ți amplifica propria valoare într-un anume fel.

Leu

Unele activități, cauze în care ești implicat sau o relație anume, oricare dintre aceastea este foarte importantă pentru tine iar tu investești toate eforturile în această direcție. Dacă planul sentimental este în vizorul tău, te poți simți ușor gelos sau nesigur în privința comportamentului celuilalt însă s-ar putea să nu fi încă dispus să vorbești despre acest lucru.

Fecioară

Poți fi nevoit să-ți asumi o anumită autoritate în coordonarea sau rezolvarea unor situații sociale sau profesionale și o vei face utilizându-ți toate resursele pe care le ai la dispoziție cât mai eficient posibil. Dacă nu toată lumea va fi dispusă să colaboreze în modul în care te aștepți, vei lua atitudine.

Balanță

O zi perfectă pentru a învăța ceva, a participa la un eveniment care îți îmbogățește cunoașterea sau experiența într-un anume fel. Poți avea succes pe parte de publicare, promovare sau dacă vrei să mediatizezi ceva anume însă va trebui să te asiguri de calitatea și autenticitatea fiecărei informații în parte. Detaliile sunt importante astăzi.

Scorpion

Percepțiile tale sunt amplificate astăzi și ai abilitatea de a intui adevăratele intenții ale oamenilor dincolo de propriile lor cuvinte. Însă în cazul în care te simți atras de cineva, vei tinde să cântărești pe toate părțile modul potrivit în care să abordezi persoana respectivă dar cu un pic de curaj, vei reuși!

Săgetător

Orice gen de activitate sau eveniment care te solicită astăzi, mai ales dacă este de natură socială te favorizează. Știi exact ce să spui sau cum să te comporți pentru a atrage privirile înspre tine și chiar să întreții atmosfera, chiar dacă în interiorul tău simți nevoia unei conexiuni mai profunde de atât.

Capricorn

O zi cu activități practice și administrative în care îți propui să rezolvi cât mai multe chestiuni și chiar ai spor în realizarea lor atâta timp cât reușești să le prioritizezi, deoarece grație energiei de care dispui ești tentat să exagerezi un pic. De asemenea, încearcă să fii mai răbdător și evită critica cu cei din jurul tău care nu se mișcă în ritmul tău.

Vărsător

O zi în care vrei să-ți pui în valoare talentul sau aptitudinile indiferent de modul în care alegi să o faci, printr-o activitate creativă și interactivă, un proiect artistic, o relație romantică în care vrei să-l surprinzi pe celălalt. Dacă vrei să faci unele achiziții poți fi tentat să cheltuiești mai mult pe unele lucruri mai puțin necesare.

Pești

Ai vrea să faci unele schimbări sau modificări însă nu ești încă foarte hotărât de cum ai vrea să apară. Acestea pot viza propriul cămin sau propria persoană și pot antrena implicit și unele cheltuieli. Până te hotărăști poți face unele cercetări de piață sau te sfătuiești cu unele persoane apropiate.

Puteți urmări horoscopul general al lunii ianuarie 2023 aici:

articolul original.

Horoscop 30 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi merge bine și pe plan financiar

29 January 2023 at 19:31

Vibrația zilei este 3 și comunicarea e la loc de cinste într-o astfel de zi.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane care or să vă susțină în fel și chip.

Apare cineva care vrea să vă convingă că e tot ce vă trebuie și o să puteți face echipă, până vă lămuriți pe de-a-ntregul.

O să faceți rost de bani în plus, că se vine cu oferte de muncă, posibil de colaborare.

Citește și

Horoscop 30 ianuarie 2023 – PEȘTI

Se poate să semnați un contract avantajos și să dați drumul unui proiect care o să vă pună în valoare niște calități despre care nici voi nu aveați habar.

Se poate să mai cumpărați câte ceva pentru casă, și să vă duceți și mașina la o verificare în service, ca să fiți siguri că n-are defecte.

E posibil să vi se acorde un credit bancar să vă luați casă, mașină, ori să rezolvați alte probleme.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – BERBEC

O să dați de oameni care să vă susțină și să vă atingeți niște obiective importante, c-or să fie niște ocazii pe care ar fi bine să nu le ratați.

Poate o să vă implicați într-un proiect la scară mai mare și o să dispuneți de resurse ca să dați lovitura în afaceri.

Se ivește ocazia sa luați o mașină, ori s-o duceți în service la reparat pe actuala, sau să urmați școala de șoferi.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – TAUR

Vine cineva care vă aduce vești bune, vă invită într-un weekend la distracție prin țară sau prin lume, fie și cu treabă, și o să îmbinați utilul cu plăcutul.

Se poate să luați niște bani să cumpărați cu ei ce vă place și să vă oferiți și vouă un respiro.

O recompensă, bani, voucher, câteva zile libere, ce o să considere șeful că meritați.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – GEMENI

O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă ajute să vă achitați de datorii, dacă mai aveți așa ceva.

O să puteți legaliza un act și să vă continuați demersurile care țin de școală, de o angajare, sau de o plecare în excursie.

Sunt plăți de făcut și or să vă înghită banii din cont, dar vă puteți implica și în proiecte noi.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – RAC

Poate o să primiți răspunsuri la cererile adresate șefilor, autorităților, și o să știți ce aveți de făcut pe mai departe, care sunt pașii, și de cine depinde promovarea voastră.

O să vină cineva care își face curaj de multă vreme să vă abordeze și o să vă evaluați și voi sentimentele, să știți ce să faceți.

Poate vă înscrieți într-o competiție, dați concurs pentru un post, o funcție, și o să fiți învingători.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – LEU

Poate o să vă interesați de niște studii în străinătate pentru voi sau pentru copii, poate fi și o școală de sport sau un master care să vă ducă în fruntea unei ierarhii.

Se anunță o sumă de bani care să vă dea o lejeritate în mișcare și o să luați tot ce v-ați propus de anul trecut.

Se poate să bateți palma pentru o afacere care v-ar aduce satisfacții bănești, dar și sufletești totodată.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă aveți și motivație la fel, aveți multe de cumpărat.

E posibil să reluați subiectul cu mutatul în altă locuință mai spațioasă și o să supuneți la vot să puteți lua o decizie.

O să ieșiți pe la mondenități, poate și pentru că vreți să etalați produsele pe care le-ați fabricat.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – BALANȚĂ

O să întâlniți și voi în plimbările voastre și pe la reuniunile cu prieteni, cunoștințe, pe cineva care să vă completeze frumos și să fiți împreună, dacă s-ar putea.

Vi se propune ceva nou de lucru și, dacă aveți motive să plecați de la actualul serviciu, cereți detalii să vedeți dacă vă încântă ideea.

Vă puteți așeza și voi la casa voastră, să vă căsătoriți și să aveți copii, dacă asta vă doriți.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – SCORPION

Aflați vești care or să vă țină în priză și o să vă mobilizați să faceți acele schimbări, fie profesionale, fie de viață personală, pe care le-ați tot amânat.

Vă scoate cineva la o cafea să reînnoiască o cerere de prietenie, sau poate e una sentimentală și poate vă dați acceptul.

Poate se încheie lucrările din locuință, vă bucurați de un plus de confort și o să vă echilibrați și cu banii.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt de recuperat niște bani pe care i-ați cerut de anul trecut, și o să mai faceți niște achiziții ca să le împliniți dorințele alor voștri.

O să perfectați niște acte, le reactualizați, c-or fi expirate unele, și o să vă ocupați și de studii, examene.

Sfera învățământ se activează frumos și o să asimilați ușor materia și veți avea succes la examene.

Horoscop 30 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Poate o să câștigați mai mulți bani de aici încolo și o să vă puteți schimba casa, ori să o renovați, să mai adăugați o anexă, că poate se mărește familia.

O să fiți ceva mai comunicativi și o să petreceți timp liber în compania grupului de prieteni, ca să vă destindeți.

Treceți în revistă contractele și o să mai renunțați la vreo colaborare care v-a stors de energie, dar nu v-a adus bani.

articolul original.

Horoscop 30 ianuarie 2023. Zodia care se bucură de o creştere salarială

29 January 2023 at 10:30
image

Horoscop 30 ianuarie 2023 Berbec

Ziua de azi este despre tine și partenerul tău. O să simți nevoia de odihnă și relaxare și te vei bucura de timpul liber petrecut în compania persoanei dragi ție. Totuși, este posibil să intri în contact cu oameni care ar putea să vă dezechilibreze viața de cuplu, cum ar fi un partener din trecut. Comunicarea este cheia, nu lăsați obstacolele de acest fel să vă strice ziua.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Taur

Situația ta financiară este din ce în ce mai prosperă. Proiectele pe care le-ai pus în aplicate încep să dea roade și ți-au adus și un câștig financiar. Este timpul să te bucuri de rezultatele muncii tale.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Gemeni

Astăzi ești plin de energie și cauți o ieșire în afara cotidianului. Distrează-te, experimentează lucruri noi și bucură-te de fiecare aventură. Sună-ți prietenii și organizați o excursie. Este ceea ce ai nevoie după o perioadă lungă de muncă.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Rac

Astăzi este posibil să te simți melancolic. Amintiri de demult ar putea să-ți umple mintea, iar multe dintre ele nu vor fi chiar plăcite. Încearcă să nu te lași afectat de ele, sunt de domeniul trecutului. Nu uita că ele sunt motivul pentru care astăzi ești așa cum îți dorești. Până la sfârșitul zile te vei simți mai bine.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Leu

Ai tendința să te aventurezi foarte ușor. Astăzi, dorința de a face ceva ce nu ai mai experimentat s-ar putea să fie și mai mare decât până acum. Îți place aventura și ai nevoie de un om la fel de aventuros, care să-ți împărtășeasacă nebunia. Bucură-te de toate experiențele.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Fecioară

Este un moment bun să-ți extizi planurile de afaceri. Încearcă să experimentezi și alte domenii, fără să-și fie teamă de eșec. Uneori e bine să riști și să mergi bazat doar pe instinct. Ești într-un moment prosper în ceea ce privește viața ta profesională, profită de asta și depune efortul de care este nevoie pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Balanţă

Ai parte de o aventură pe cinste astăzi. Călătoriile la care visai se vor îndeplini și nu vor rămâne doar în mintea ta. Este posibil ca tu și câțiva prieteni să aveți multe idei pentru o călătorie într-un loc exotic. Puțină relaxare nu strică nimănui. Pregătește totul dinainte, să nu ai surprize pe ultima sută de metri.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Scorpion

Chestiunile legate de carieră pot implica niște circumstanțe delicate care necesită metode ingenioase de rezolvare. Sunteți în starea de spirit potrivită pentru a le găsi. Ești cu siguranță pregătit pentru o provocare și probabil că vei săpa direct la subiect și vei veni cu o mulțime de idei grozave. Aceste concepte nu numai că te vor ajuta să treci peste situația actuală, dar se vor dovedi utile și în viitor.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Săgetător

Un eveniment social te-ar putea pune în contact cu persoane interesante din domenii fascinante, unele venite din locuri îndepărtate. Discuțiile ar putea să-ți deschidă orizonturile către unul sau mai multe interese noi, pe care probabil vei dori să le urmezi mai târziu. Ai putea primi o invitație de a vizita un loc exotic. Dacă ești singur, ai putea întâlni un potențial iubit. Vei ave parte de o seară de neuitat.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Capricorn

Nativii Capricorn se concentrează astăzi pe un stil de viaţă sănătos. Indiferent că e vorba despre o dietă nouă sau despre mersul la sală, fac tot ce le stă în putere să aibă grijă de sănătatea lor.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Vărsător

Un proiect nou şi creativ le-ar putea ieşi în cale celor din zodia Vărsător. Ar fi bine să accepte orice propunere şi să-şi mobilizeze toate forţele pentru a da tot ce e mai bun, doar aşa pot fi remarcaţi.

Horoscop 30 ianuarie 2023 Peşti

O schimbare de decor le-ar prinde bine nativilor Peşti. Ar putea face mici modificări prin casă, astfel încât să dea un suflu nou mediului în care trăiesc.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop 29 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care vor lua decizii radicale

28 January 2023 at 21:59
image

Horoscop duminică, 29 ianuarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Ești entuziasmat în privința unor idei sau proiecte care se desfășoară într-un mod favorabil și chiar dacă unele mai au nevoie de unele modificări, ești optimist că se vor rezolva într-un mod satisfactor. Dacă te simți atras de cineva, nu vei ezita în a aborda situația cu mult curaj și asertivitate.

Taur

Dacă poți susține sau contribui într-un anume fel la o cauză anume, mai ales de natură socială, colectivă, nu vei ezita să faci acest lucru deoarece îți aduce un real sentiment de împlinire. Ideile tale sunt ingenioase și pot atrage oportunitățile de partea ta, indiferent de natura lor.

Gemeni

Chiar dacă există în continuare unele subiecte, gânduri sau idei care te deranjează, îți propui să ai mai multă încredere că Universul știe exact cum este mai bine pentru noi. Poate să fie o zi a revelațiilor în care conștientizezi că cei mai buni profesori ți-au fost cei care ți-au testat limitele, provocându-te să le depășești. Doar așa poți avea parte de creșterea pe care ți-o dorești.

Rac

O discuție cu cineva anume te poate ajuta să înțelegi lucrurile mai profund și dintr-o altă lumină. Da, unele chestiuni de ordin financiar au nevoie să fie analizate și stabilizate însă ai încrederea că toate se rezolvă încet și cu răbdare, important este să nu renunți la ce este important pentru tine.

Leu

Nu există relații perfecte și nici oameni perfecți însă există persoane dispuse să vadă partea plină a paharului, să vadă ce unește două persoane într-un parteneriat și nu ce-i dezbina. Asta poate să fie și atitudinea ta de astăzi. Poți avea unele super idei în privința eficientizării unor sarcini sau activități administrative și nu vei ezita să le pui în practică.

Fecioară

Poate nu ești cel mai încântat în privința unor chestiuni care pun o oarecare presiune asupra ta, însă cu siguranță primești toată susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a depăși situația. De fapt cu cât ești mai flexibil și mai deschis la alte soluții sau perspective, cu atât capeți o altă perspectivă asupra lucrurilor.

Balanță

Dacă ești angrenat în unele analize sau calcule financiare, s-ar putea să nu fii cel mai mulțumit de rezultatele respective însă a iubi ceea ce faci înseamnă mai mult pentru tine decât alte lucruri. În plus, realizezi că lucrurile se întâmplă în viață la momentul potrivit, tot ce contează este să continui să crezi în tine și în ceea ce are valoare pentru tine.

Scorpion

Îți propui să dai la o parte unele nemulțumiri și să vezi care sunt lucrurile sau oamenii care îți crează un sentiment de echilibru și stabilitate deoarece ei sunt cei care contează cu adevărat. Poți accepta propunerea cuiva să faci o plimbare sau să faci un scurt drum cu mașina chiar dacă nu era în plan deoarece simți nevoia să schimbi un pic aerul.

Săgetător

Cu cât ești mai relaxat în privința unor lucruri cu atât acestea nu mai au același efect asupra ta. Unele griji sunt în continuare acolo dar faptul că le poți împărtăși cu cineva te ajută să treci mai ușor peste ele. Dacă ai de rezolvat unele activități domestice, ești foarte ingenios și eficient în rezolvarea lor.

Capricorn

Imaginația și creativitatea ta sunt evidențiate astăzi deci dacă ai în plan vreo activitate creativă sau artistică nu ezita să te pui în valoare, chiar dacă tinzi să te îndoiești de tine în unele privințe. Conversația cu o anumită persoană se poate dovedi mai incitantă decât te așteptai fapt care te încurajează să continui, mai ales dacă îți place persoana respectivă.

Vărsător

Poți fi un pic mai introvertit și mai adâncit în unele analize interioare iar anumite interacțiuni familiale nu sunt neapărat ușoare însă realizezi că dacă nu-l poți schimba pe celălalt, poți să-ți schimbi tu modul de raportare la situația respectivă astfel încât să-ți fie bine. Deci o zi cu idei și soluții noi care pot veni cu noi oportunități.

Pești

Depinde strict de tine cât de mult vrei să te lași influențat de unele dubii sau insecurități sau cât de repede ești dispus să-ți recapeți încrederea că există o rezolvare pentru toate. Nu subestima puterea autosugestiei. O discuție pe care o porți cu un prieten te poate ajuta să vezi lucrurile diferit ajutându-te să te mobilizezi.

Puteți urmări horoscopul general al lunii ianuarie 2023 aici:

articolul original.

Horoscop 29 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care au parte de o zi cu bani

28 January 2023 at 19:30

Vibraţia zilei este 11 şi o să valorificam un rezultat pentru care am muncit, nu glumă!

Horoscop 29 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O atmosferă destinsă în grupul de prieteni cu care ieşiţi pe afară, poate vă duceţi la mondenităţi, vedeţi un spectacol, sau vă duceţi la un party.

Se poate să vă invite cineva într-o plimbare şi să vă prindă bine să faceţi câțiva pași pe afară.

O întâlnire cu destul neprevăzut şi se ivesc oportunităţi de ascensiune în carieră, dacă vă daţi OK-ul pentru un proiect.

Citește și

Horoscop 29 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se poate să vă invite cineva la un spectacol, dar vă puteţi clăti privirea şi prin târg, pe la manifestările citadine şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte.

Aţi putea pleca într-o excursie de azi şi o să vă întoarceţi la noapte, dacă ajungeţi chiar şi în ţara vecină.

Se poate să vă invite cineva la un prânz şi să puneţi la cale nişte evenimente personale, o aniversare, o cununie.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – BERBEC

O să dispuneţi de nişte bani ca să-i luaţi pe ai voştri într-o plimbare, să uitaţi de toate grijile şi de supărare ca să fiţi fresh de mâine încolo.

E posibil să faceţi nişte achiziţii online, c-or fi nişte promoţii şi poate nu o să vă puteţi abţine, dar vor fi cu folos.

E un entuziasm care o să vă anime şi poate luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu - să vă căsătoriţi.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – TAUR

E cineva care vrea să vă vedeţi, poate vine chiar neanunţată persoana, şi o să vă bucuraţi c-o să aveţi la dispoziţie o zi întreagă să staţi la poveşti.

Se poate să primiţi ceva în dar, cu un prilej anume, şi să începeţi săptămâna cu un tonus ridicat.

O cină romantică ar aduce un plus de farmec poveştii voastre de dragoste şi aţi pluti în al nouălea cer.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – GEMENI

O să vină cineva de la drum lung, poate. Va fi o surpriză plăcută şi poate împrumutaţi vreo idee pe care s-o puneţi apoi în practică fi la serviciu, fie în particular.

O să vă bucuraţi de o veste, poate fi o invitaţie în alt oraş, poate plecaţi din ţară, c-aveţi treburi importante de rezolvat.

Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune de agrement pentru un strop de adrenalină pe o pârtie de schi, undeva.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – RAC

Se poate să faceţi nişte cheltuieli care să nu vă afecteze bugetul lunar, c-or fi economii care or să vă ajungă să ieşiţi la masă, la distracţie.

Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv şi să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit ca... aerul.

E cineva care s-ar bucura să fiţi împreună şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la plimbare, la masă, la spectacol.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – LEU

O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vin cu idei de afaceri, pot fi şi colaborări şi o să vă gândiţi bine de tot dacă vă aventuraţi, sau nu.

Se poate să vă dea cineva înapoi nişte bani şi să aveţi de ieşit la o cafea, la un film, un spectacol.

Se poate să vi se propună o afacere care să vă aducă profit, dar trebuie să şi credeţi în aşa ceva.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

E cineva care vrea să fie în preajma voastră şi o să vă puteţi împleti destinele, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, şi o să iasă ceva frumos.

Poate daţi o fugă la rudele care locuiesc în altă zonă a ţării şi să vedeţi cum faceţi să vă şi întoarceți până diseară, la noapte.

Se poate să vă apucaţi de pregătiri în vederea unui eveniment de familie şi să iasă totul la mare artă.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – BALANŢA

În drumurile voastre aţi putea întâlni pe cineva care să vă stârnească admiraţie şi să se potrivească stilului vostru, dacă tot vă doreaţi un companion de viaţă.

Se poate să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude, îşi botează copilul, e o sărbătoare.

Lumea vă curtează şi o s-aveţi de unde s-alegeţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – SCORPION

O să vă pregătiţi de musafiri, că poate aveţi un ceva special de arătat prietenilor, să primiţi felicitări pentru succesele, oricât de mici, din ultima vreme.

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească instantaneu cu şarmul său, care o să vă seducă fără drept de apel.

O apariţie care să vă lase muţi de uimire, că încă prezentaţi interes faţă de cineva pe care nu l-aţi putut uita.

Horoscop 29 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniţi pe la mondenităţile la care veţi ajunge pe cineva care să vă fascineze şi să începeţi o relaţie care să vă umple frumos viaţa.

E momentul să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi lucrurilor pe nume ca să salvaţi o căsnicie, ori o relaţie sentimentală.

O să le faceţi o surpriză prietenilor, dar se poate să vă ia şi ei prin surprindere cu un gest - care, pe care!

Horoscop 29 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Or să vă invite nişte prieteni la un party şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă e posibil să-l întâlniţi acolo.

Se observă un anturaj pe gustul vostru şi o să puteţi pleca şi în plimbare, dar şi ca să fiţi de faţă la un eveniment festiv prin ţară, pe undeva.

O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus şi o să reuşiţi - că sunteţi chivernisiţi.

articolul original.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie. Marcaje karmice pentru Gemeni mai ales în plan financiar. Trebuie să fie vigilenți (VIDEO)

28 January 2023 at 16:25
image

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2023.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie

„Venus pe primul grad în semn favorabil de apă, în semnul Peștilor, în conjuncție cu Saturn și în aspect benefic cu Nodul Nord în Taur, aduce în ecuație elemente de destin importante, confruntări cu elemente karmice importante, intrare pe linia de destin în plan personal, înțelegerea unor erori trecute, iertarea celor care ne-au tulburat la un moment dat, impact de forță acolo unde lucrurile la un moment dat au ieșit de pe făgașul corect. Irascibilitate dată de cuadratura Marte – Venus și portal creat de Pluton pe grad anaretic sensibil legat de Ssoare și benefic cu Jupiter”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Prezența lui Jupiter în semnul Berbecilor e una foarte puternică și vorbește despre un soi de accesare a unor oportunități. Berbecii sunt foarte bine poziționați, pot beneficia de ocazii, oportunități prin persoane care au un grad de inteligență peste medie, rafinate, care vor să-i ajute și-i scot cumva din cotidian. S-ar putea să vină către ei tot felul de propuneri și e bine să nu le refuze, că nu mereu au această planetă a norocului în semnul lor. S-ar putea să fie și nativi care aleg să nu profite de aceste oportunități sau să nu se întâlnească cu persoane care să le ofere șansa de avansa într-un domeniu, ceea ce e păcat, pentru că în astfel de perioade e bine să fim expansivi și să ne ocupăm de proiecte care ne reprezinte. E bine să fie generoși, pentru ca alții, la rândul lor, să fie generoși cu ei. Deci și Berbecii vor încerca să-i ajute pe alții. Sunt invitați să idealizeze, să viseze să se gândească la un vis ce chiar poate fi pus în practică.

Taur

Taurii s-ar putea să se confrunte cu o situație pe care ei și-o doresc altfel decât cum e. Trebuie să descopere prioritatea, potențialul de bază, să se concentreze în mod deosebit pe anumite realizări. Sectorul investițiilor e foarte benefic, majoritatea Taurilor fac investiții karmice predestinate, investiții de forță. Orice formă de inventivitate e binevenită. Ei oricum au reușit deja să uimească toată lumea prin ideile lor revoluționare și modul diferit în care fac lucrurile față de restul oamenilor. Trebuie să descopere ce anume îi tensionează, niciun conflict nu e de ignorat. Trebuie să descopere ce persoană sau ce tipar de persoană îi agită. Va fi un tipar cu care vor trebui să colaboreze și nu trebuoe să lase acel conflict să-i agite.

Gemeni

Pentru Gemeni această perioadă vorbește despre foarte multe marcaje karmice mai ales din punct de vedere financiar. Există un fel de cireașă de pe tort din punct de vedere financiar, acest Pluton pe Casa a opta acum pe grad anaretic. El atrage atenția asupra ultimelor reglaje, ultimele greșeli. Gemenii au descoperit tipologia greșelilor pe care le fac în plan financiar, dar acum sunt ultimele teste. Trebuie să fie vigilenți, că se mai dau niște teste cel puțin până pe 23 martie. Deci să fie atenți ce gen de afaceri fac, cu cine interacționează în acest domeniu. Urmează o perioadă frumoasă din punct de vedere profesional, una în care pot apărea protectori, persoane care îi ajută, le deschid drumuri, le devin mentori și le arată o direcție.

Alina Bădic a prezentat horoscopul perioadei 29 ianuarie – 4 februarie

Rac

Responsabilitate pe care și-o asumă față de persoanele la care țin, familie, oameni apropiați. Își asumă această responsavilitate de o manieră foarte favorabilă. Marcaje foarte importante legate de zona financiară. Pot vedea despre ce e vorba într-o investiție, o situație în care au fost foarte solicitați din punct de vedere financiar, o situație care i-a marcat. Discuții importante cu parteneri de afaceri sau oameni cu care au o anumită formă de parteneriat. Tot ce ține de zona financiară trebuie urmărit cu foarte mare atenție.

Leu

Un aspect care atrage atenția e faptul că Venus intră pe o Casă a misterului, acolo unde-l întâlnește pe Neptun. Neptun le-a tot dat Leilor în ultima vreme tot felul e valențe legate deetot ce ține paranormal, dezvoltarea unor capacități ezoterice, extrasenzoriale, vise foarte puternice, călătorii în astral, contact cu lumea de dincolo. O perioadă foarte interesantă din acest punct de vedere. Accesul lui Venus pe Casa a opta vorbește despre un exces pe această zonă, adică Leii vor putea să facă lucruri foarte armonios pe zona aceasta sau vor să se dezvolte în această direcție. E o perioadă foarte favorabilă care poate veni ca o lumină, mai limpezește lucrurile. Relaționarea cu partenerul de viață sau cu o altă persoană care dorește să le fie mentor, profesor capătă o altă valență, în sensul că această persoană, puțin mai dură în general, zilele acestea devine puțin mai umană, prietenoasă. Pot face lucrui plăcute alături această persoană. Există activitate cu prietenii, cunoștințele și alte persoane, dar Leii trebuie să fie atenți. Consumă energie prea multă cu anumite persoane sau cu aspecte care nu sunt așa de importante. Trebuie să vadă ce fac greșit de se simt atât de devitalizați.

Fecioară

Intrarea lui Venus în semn opus – el e foarte bine amprentat în Pești, dar e pe semn opus pentru Fecioară – vorbește despre o oglindă în care Fecioarele pot vedea lucruri. Parcă Universul le spune ce trebuie să facă și parcă văd în oglindă acel mesaj scris. Persoanele care le îndrăgesc le pot transmite lucruri frumoase, importante. În schimb, multă muncă, responsabilitate, un anumit grad de uzură. Dar Saturn va părăsi curând Casa sănătății, deci vor simți o revitalizare și intră pe Casa cuplului din 7 martie. De atunci Fecioarele vor fi responsabilizate pe zona parteneriatului. Până atunci, ele, ca toți ceilalți nativi, trebuie să-și stabilească prioritățile.

Horoscop pentru fiecare zodie în săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie

Balanță

Urmează câteva zile în care e bine să analizeze lucrurile, să vadă cum se pot pune mai bine în valoare. Sunt tot felul de afaceri pe care le pot face, dar care au un anumit grad de dificultate. Persoana iubită are o prestanță anume în viața lor, un mod de implicare cu totul și cu totul special. Pentru toți nativii, zona în care e cel mai mare confort e casa pe care o ocupă în astrograma persoanlă Venus și Neptun. Trebuie urmărită această casă astrală în tema personală și acolo e un fel de zonă în care nu trebuie să muncim prea mult, o zonă care vine cu mult confort și bucurie. Pentru Balanță e vorba de Casa serviciului. Balanțele sigur au descopeit că au un anumit talent, multe simt deja o vocație, și-au intrat pe misiune din punct de vedere profesional și e bine să continue pe zona aceasta. Pe cât de mult sunt solicitate în ce privește partenerul de viață, pe atât de mult au acest beneficiu pe plan profesional. S-ar putea să descopere un talent sau șefii să le descopere acest talent. Parteneriat care le permite expansiune.

Scorpion

Cel mai puternic marcaj e Pluton pe grad anaretic. Face un aspect frumos cu Neptun și se găsește pe un aspect zilele acestea puternic cu Luna. Prin urmare, trebuie să vadă ce îi scoate din cotidian. Pluton se asociază cu Venus și le dă un indiciu important legat de o prrsoană care le poate purta noroc sau îi poate ajuta. Perioada subliniază niște cruci astrale, adică niște momente de cumpănă. Cu toții trebuie să vedem ce ne deranjează cel mai mult. Pentru Scorpioni, faptul că Venus și Neptun e pe semn prieten le dă șansa deosebită de a intra în conexiune cu oameni care le vorbesc sufletului lor, cu care sunt foarte compatibili, care îi pot ajuta pe o cale misterioasă. Cel mai periculos lucru în această perioadă e să pierdem contactul cu sufletul nostru, Acest lucru e valabil pentru toate zodiile. Cine simte că pierde legătura cu propriul suflet trebuie să discute cu cineva foarte apropiat, cu un prieten. Pe undeva se simt foarte vitalizați. Încep ceva în forță, ceva care le face plăcere.

Săgetător

Li se deschide drumul către ceva optimist, care vine să le vorbească despre o șansă, o speranță. Grație sextilului Soare – Jupiter întrevăd o rezolvare, o amelioare, o soluție la o problemă care până acum stătea în întuneric. Revitalizare. Optimismul e foarte important, precum și relaționarea cu oameni optimiști, care au o viziune emancipată asupra vieții. Nu au voie să discute cu persoane pesimiste, introvertite, prăpăstioase, negatriviste. Trebuie să-și mențină un tonus bun, pentru a face lucruile în forță. Ca pentru toate zodiile, există provocări, cruci de dus. În funcție de astrograma persoanlă, Săgetătorii trebuie să își dea seama care e acea cruce de dus. Ea vine la pachet cu slăbiciunea cea mai mare, cu zona în care nu au făcut lucrurile chiar ca la carte.

Alina Bădic, horoscop pentru fiecare zodie în perioada 29 ianuarie – 4 februarie

Capricorn

Capricornii au șansa deosebită de a încheia proiecte, de a se lega de situații cu cei din jur care sunt foarte profitabile. Pot să stabilească lucruri care pe termen lung le aduc foarte multe beneficii. Aceste lucruri stau în balanță cu aspectele karmice. Această perioadă să nu-i impacteze decât la nivel de înțelepțire, filosofic, nu la nivel de suferință, de traumă. Capricornii trebuie să iasă la lumină. E o perioadă delicată pentru ei, Pluton se găsește pe grad anaretic și răscolește mai rău tenebrele. Unii nativi Capricorn vor ieși total schimbați după această perindare a lui Pluton prin semn, un Pluton care vrea să facă din ei o persoană mult mai evoluată.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să se găsească în fața unei persoane care reprezintă ceva pentru ei, le spune lucrurile direct și le atrage atenția asupra unei element de destin, karmic. Trebuie să ia o hotărâre care se prezintă sub forma unei evaluări. Destinul îi evaluează. E indicat ca Vărsătorii să se evalueze pe ei înșiși, să vadă ce anume i-a deranjat în trecut și dacă se raportează diferit acum față de aspectul care i-a tracasat. Dacă ei constată că sunt mai detașați și mai pozitivi, e bine, înseamnă că au evoluat. În continuare sunt răscoliți de anumite lucruri și vor să descopere aspecte despre ei, vor să se regenereze într-un mod în care să devină altcineva decât ce au fost. Se poate acest lucru întâmpla prin interacțiune cu alții. perioada e destul de delicată și nu prea sunt liniștiți cu Pluton pe grad anaretic pe Casa a XII-a.

Pești

Neptun și Venus, planetele care pe undeva relaxează sufletul, sunt în semnul Peștilor. O perioadă foarte frumoasă și intensă, totodată, în plan emoțional. Dar și cu marcaje karmice, e evident. Se pregătește intrarea lui Saturn în semn, o maturizare de care aveau nevoie. A venit momentul să se gândească ce cui datorează, să se împace cu anumite elemente de destin. Atenționarea cea mai importantă e să-și găsească liniștea sufletească. Este ultima lună cu Saturn pe Casa liniștii sufletești, această legătură foarte puternică cu trecutul karmic. Neptun în semnul lor vorbește și despre o orientare pe care Universul le-o dă, Universul vine și-i ajută prin vise, intuiție, stări și emoții. Peștii trebuie să se conecteze cu lucrurile frumoase din viața lor. Acum a intrat și Venus în semn, ceea ce însemană că vor avea acces la o zonă care le face plăcere, îi relaxează, le aduce beneficii. Vor apărea foarte mult elemente în ajutorul lor.

articolul original.

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Berbecii iau decizii importante, Racii sunt hotărâți, iar Balanțele pornesc într-o aventură

28 January 2023 at 08:39
Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Berbecii iau decizii importante, Racii sunt hotărâți, iar Balanțele pornesc într-o aventură

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Gemenii își urmează visurile, Leii sunt veseli, iar Vărsătorii sunt energici și spontani.

Berbec

Astăzi ești entuziast și iei decizii importante  într-o problemă cu ajutorul cuiva apropiat, iar acest lucru poate fi deosebit de eficient. Soarele te ajută și crește nivelul de energie și motivație. Te simți mai capabil să mergi înainte, să depășești obstacolele și să lași în urmă obiceiurile proaste.

Taur

Tranzitul Soare-Marte de astăzi te ajută să fii mai hotărât. Ca atare, puteți experimenta un sentiment minunat de re-energizare în probleme de afaceri și financiare. Dorința ta de a fi eficient este minunată acum. Este un moment bun pentru a rezolva cu ușurință probleme și provocări dificile.

Gemeni

Și tu îți recapăți motivația și entuziasmul. Cu puțin timp în urmă, Marte era retrograd în semnul tău și s-ar putea să te fi simțit lent. Astăzi, primești un impuls sau găsești un motiv pentru a-ți urmări visurile!

Rac

Încrederea ta crește astăzi – ești mai îndrăzneț și mai hotărât. Ești pregătit și dornic să te ocupi de o chestiune pe care ai tot amânat-o. Poate fi un moment bun pentru a face o conexiune frumoasă în interior (descoperirea de sine) sau cu cineva special.

Leu

Energiile de astăzi favorizează parteneriatul sau munca în echipă pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ești vesel și optimist, iar asta te ajută să finalizezi proiecte și să te conectezi cu mai multă încredere cu ceilalți. Conversațiile și conexiunile plăcute sunt în centrul atenției și poate fi grozav să cooperezi cu cineva sau să mergi mai departe cu ceva important pentru tine.

Fecioară

Soarele și Marte se armonizează astăzi, iar acest lucru poate genera nu doar dorința de a lua măsuri decisive, ci și încrederea de a merge mai departe. Mercur te ajută să te simți deosebit de pozitiv și dispus să depuneți efort pentru a vă atinge obiectivele. După câteva luni de reevaluare a carierei sau a căii de viață, motivația revine pentru a-ți urmări visurile și a obține ceea ce îți dorești de la viață.

Balanță

Îți recâștigi încrederea și claritatea. Cu Soarele și Marte armonizându-se în semne compatibile, ai putea să pornești într-o aventură, oricât de mare sau mică, sau te poate inspira să depui mai mult efort în atingerea unui obiectiv sau a unui vis. Devii mai direct și mai activ, în primul rând pentru că ai un sentiment mai puternic al scopului. Perspectivele romantice sunt de asemenea bune.

Scorpion

Poți fi motivat să-ți îmbunătățești lumea interioară. După câteva luni de incertitudine, ești mai încrezător și mai direct în a urmări un proiect sau o relație specială. Lucrurile par să curgă natural, iar interferențele sunt minime astăzi. Nu ai nicio dorință să mai privești spre trecut.

Săgetător

Poate avea loc o conversație sănătoasă și constructivă care te ajută să simți că mergi mai departe, dar, mai important, ești gata să acționezi conform unui plan sau idee. De asemenea, ești pregătit să accepți o provocare.

Capricorn

Este o zi bună pentru a atrage energie pozitivă în viața ta. Este, de asemenea, o zi bună pentru a vă duce mai departe planurile, în special cele care au legătură cu gestionarea banilor și munca. Sunteți întreprinzător și plin de resurse.  Deciziile care gravitează în jurul finanțelor sau a bunurilor personale sunt luate instinctiv chiar acum.

Vărsător

Acesta este un moment prielnic pentru creativitate sau romantism.  Te simți mai curajos pe măsură ce schimbările din viața ta tind să accelereze și îți faci mai puține griji pentru viitor. Independența și spontaneitatea sunt mai importante pentru tine astăzi decât de obicei.

Pești

Deciziile sunt mai ușor de luat astăzi și vă bucurați de noua energie care se revarsă. Poate exista o dorință puternică de a face ceva ieșit din comun. Este mai ușor decât de obicei să puneți pe primul loc nevoile voastre emoționale, iar proiectele legate de casă primesc undă verde astăzi. Sunteți mai conștient de nevoia dvs. de a vă simți în siguranță în viitor și puteți face pași mari către obiectivele legate de casă și familie.

articolul original.

Horoscop 29 ianuarie 2023. Mare atenție la nevoia de a cere prea mult de la cei din jur

28 January 2023 at 07:17
image

Soarele este vedeta zilei de astăzi pentru că se află în conjuncție cu Pluto, sextil cu Venus și face un aspect de trină cu Marte. O zi în care putem cu ușurintă să dezbatem subiecte pe teme interesante și să ne relaxăm alături de familie. Și în dragoste lucrurile stau foarte bine, putem avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viață sau dacă nu avem încă pe cineva , nu este exclus să începem o nouă poveste de iubire. Atât pentru moment. Să aveți o zi frumoasă. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Berbec

BERBECII simt nevoia să se facă plăcuți în ochii celorlalți. Foarte convingători, puteți să faceți o investiție cu un scop precis și bine gândit. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Taur

TAURII sunt vedetele de azi. Afișați o imagine impecabilă, dar exprimați-vă ideile într-un mod mai clar. Sfaturile pe care le veți primii, vă vor ajuta mai mult ca sigur.

Horoscop 29 ianuarie 2023 Gemeni

GEMENILOR le pace să contempleze asupra unor chestiuni filozofice. Sunteți curioși în raport cu arta și spiritualitatea. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Rac

Eleganța și încrederea sunt doar două aspecte ce îi caracterizează pe RACI. Mai mult de atât, veți afla secrete despre o cunoștiință sau un prieten. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Leu

O problemă de sănătate îi pune pe gânduri pe nativii LEU. Sunteți vulnerabili în ceea ce privește imunitatea. Şi, nu ar strica să vă faceți câteva analize medicale. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Fecioară

FECIOARELE sunt axate pe sfera financiară. Sunteți destul de emoționale, iar riscul de a cheltui bani, este mai ridicat decât în mod normal, așa că… învățați să vă controlați emoțiile. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Balanţă

Deșii nativii BALANȚĂ sunt destul de retrași azi, au multe așteptări din partea prietenilor, cum ar fi o călătorie în străinătate. Sfatul astrelor este să vă bucurați mai mult de compania celor dragi. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Scorpion

Astăzi, SCORPIONII pot oferi ajutor rudelor. Veti prelua anumite responsabilități ce țin de casă, iar aprecierile nu vor lipsi.

Horoscop 28 ianuarie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII vor investi o sumă de bani, iar câștigurile financiare nu vor întârzia să apară. Așa că… succesul e de partea voastră.

Horoscop 29 ianuarie 2023 Capricorn

Nativii CAPRICORN au de rezolvat chestiuni pe ultima sută de metrii. Nu le amânați, însă, țineți cont că trebuie să petreceți timp și cu familia.

Horoscop 29 ianuarie 2023 Vărsător

VĂRSĂTORII sunt nonconformiști și vor să abordeze anumite chestiuni într-un mod diferit azi. Bazați-vă pe intuiție și nu lăsați lucrurile să scape de sub control. 

Horoscop 29 ianuarie 2023 Peşti

Nativii PEȘTI trebuie să gestioneze totul cu diplomație. Dacă vreți să aveți o zi liniștită, trebuie să fiți răbdători, mai ales în relații.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

articolul original.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023, realizat de Neti Sandu

28 January 2023 at 05:44

Neti Sandu a întocmit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Vezi ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte și la ce trebuie să fim atenți săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - BERBEC

O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă ajute să vă achitați de datorii, dacă mai aveți așa ceva.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - TAUR

Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu munca, o să mai acceptați o colaborare, ca să faceți rost de bani în plus, că aveți nevoie pentru ratele bancare.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - GEMENI

O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional, o să vedeți.

Citește și

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - RAC

O reușită după mai multe încercări și o să intrați într-o altă ligă profesională, poate urmează o ascensiune în carieră și o să vă bucurați de prestigiu.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - LEU

Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să vă implicați într-un proiect și vedem cum faceți să vă puneți de acord, dacă vă place tema.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - FECIOARĂ

O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai luați una, alta, că sunt câteva lucruri pe care le-ați amânat că n-ați avut suficienți bani.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - BALANȚĂ

Vine cineva care are gânduri mari cu voi și, dacă nu sunteți căsătoriți, o să fiți și voi receptivi la ce se întâmplă, ca să vedeți cum ar merge relația voastră.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - SCORPION

E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă aveți și motivație la fel, aveți multe de cumpărat.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - SĂGETĂTOR

O să vă implicați într-o serie de activități care să vă aducă, pe lângă satisfacții profesionale și bani, că o să vă fie apreciată munca.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - CAPRICORN

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane care or să vă susțină în fel și chip.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - VĂRSĂTOR

Noi provocări care or să vă țină în priză și o să luați cu asalt obiective care să vă pună în lumina reflectoarelor și să câștigați un titlu.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023 - PEȘTI

O să bateți palma pentru un nou contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit, că aveți tot interesul să căpătați și în continuare contracte.

articolul original.
❌