ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Liga 2, etapa 2. FC Brașov – Minaur Baia Mare 1-1. Primul „11” ales de Dan Alexa

14 August 2022 at 09:52
By: M.Ex.

De la ora 13:30, pe stadionul Tineretului, FC Braşov se va duela cu Minaur Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii 2. Atât echipa antrenată de Dan Alexa, cât și cea condusă de Ciprian Danciu au început cu stângul sezonul, pierzând în prima rundă.

FC Brașov – Minaur Baia Mare 1-1 (0-1)
Au marcat:Lambrinoc 90+4 /Rotar 45+1

FC Brașov : Micu – Sorsa, Fustar, Jovanovic, Dumbravă (70Martinov) – Dan Spataru (55 Lambrinoc), Iorga (46 Covalciuc, 70T. Oltean) , Lazăr, Tudor Saim (46 Amorim) – Angelov, Chică-Roșă
Antrenor: Dan Alexa

Minaur Baia Mare: Băilă – Potcoavă, Rz. Lazăr, Dav. Simion, Ius. Neacșu, Naegu (82 Stoian) – Rotar (59 Maries), Gneba, Donca, Raph. Stănescu (70 Oauto), Chinde – Cip. Stanciu

Antrenor: Ciprian Danciu

articolul original.

Liga 2, etapa 2. FC Brașov – Minaur Baia Mare. Dan Alexa: „Echipa e în creștere. Victoria ne aduce liniște“

12 August 2022 at 11:54
By: M.Ex.

FC Brașov va juca duminică, de la ora 13.30, pe Tineretului, cu Minaur Baia Mare, un joc contând pentru etapa a 2-a a Ligii a 2-a. Ambele echipe au pierdut în prima rundă, astfel că jocul de duminică se anunță unul de totul sau nimic.

Dan Alexa: „Trebuie să arătăm bine“
Chiar dacă FC Brașov a pierdut cu CSC Șelimbăr, optimismul este la cote înalte în tabăra brașovenilor. Antrenorul Dan Alexa a lăudat adversarul, dar este convins că doar o victorie poate aduce liniștea în tabăra brașovenilor. “Întâlnim Minaur Baia Mare, o echipă care chiar dacă a pierdut 3-0 la Slobozia, eu spun că scorul nu reflectă realitatea din teren. Au o echipă formată pe structura jucătorilor care au promovat în Liga a 2-a, cu jucători cu personalitate și vitalitate foarte bună. Tot timpul Baia Mare a dat fotbaliști buni pentru România. O echipă antrenată de Ciprian Danciu, fostul meu coleg, un antrenor de perspectivă, ajutat și de Vasile Miriuță, un antrenor cu mare experiență care am înțeles că e director sportiv. Vom avea un meci greu, mă bucură faptul că a mai trecut o săptămână peste jucătorii noi veniți și vreau să se vadă și din punct de vedere al jocului. Este un meci în care trebuie să arătăm bine, echipa trebuie să arate o creștere. Am mare încredere în cei care vor intra, dar și de cei de pe bancă. Este important pentru noi este să câștigăm. Cele trei puncte ne-ar aduce liniște. Îmi doresc să văd la echipă determinare și un plus față de meciul cu CSC Șelimbăr. Important este ca la ora meciului să avem un tonus bun atât fizic cât și mental. Avem jucători care au calitate, dar trebuie să o pună în slujba echipei”, a spus Dan Alexa la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Izata mai așteaptă

„Chirurgul“ nu va putea baza nici la acest meci pe mijlocașul portughez Diogo Izata, transfer care nu a fost încă rezolvat. „Diogo Izata nu poate evolua din cauza lipsei cărții verzi. În rest tot lotul este valid“, a încheiat Alexa.

10 lei un bilet
Meciul dintre FC Braşov şi Minaur Baia Mare va avea loc duminică, la ora 13.30, pe Stadionul Tineretului. Preţul biletelor de intrare este de 10 lei la tribuna a 2-a şi 50 de lei la tribuna oficială. Meciul poate fi urmărit şi pe canalele Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

articolul original.
  • There are no more articles
❌