ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Liga 2. FC Brașov – Metaloglobus 1-0| Dan Alexa răsuflă ușurat: „Prefer să câștigăm puncte“ I Jose Trică, fără reacție la final

10 September 2022 at 12:02
By: M.Ex.

Dan Alexa a trăit la intensitate maximă meciul cu Metaloglobus, câștigat de brașoveni cu 1-0 prin golul lui Eduard Lambrinoc. Chirurgul spune că jucătorii săi au căzut fizic în partea secundă, iar în subconștientul acestora, pe final, a apărut și teama de rezultat. „ A fost greu, în special în repriza a doua. Prima repriză a fost foarte bună, dar în partea secundă ne-am apărat, bine că nu am făcut greșeli mari. Am început bine meciul, pe undeva sunt conștient că este greu să menținem ritmul pe care l-am avut în prima repriză. Suntem pățiți și cu Ripensia… Cu cât treceau minutele nu mai puteam să punem presiune pe ei. Eu niciodată nu le spun jucătorilor să se se apere. Am văzut că a căzut fizic Lambrinoc, apoi Vasile Constantin, Angelov, Saim Tudor. Variantele de înlocuire erau, în primul rând, de juniori, astfel că am făcut schimbări post pe post. E foarte greu atunci când nu legi 2-3 victorii să ai încredere pe tot parcursul meciului, apare și teama de rezultat în subconștient, preferi să nu mai riști. Este o victorie importantă, care ne menține la mijlocul clasamentului și rămânem aproape de echipele din partea superioară. Sunt bucuros pentru cele trei puncte. După meciul cu Progresul Spartac am primit multe mesaje că am jucat foarte bine și am pierdut. Prefer să câștigăm puncte, nu stăm bine bine în clasament, nu avem atâtea puncte pe cât ne-am fi dorit. Victoria era azi singura varianta“, a spus Alexa.

Trică: „Nu comentez! Sănătate!“

De cealată parte, Eugen Trică, antrenorul lui Metalogobus, nu a dorit să comenteze înfrângerea cu FC Brașov. „Nu comentez! Sănătate!“, a spus Trică, antrenor aflat în pericol să fie demis. „Îmi pare rău pentru Trică, el este un antrenor pe care eu îl apreciez foarte mult. Are nerv, știe fotbal, a pierdut două jocuri total nemeritat în primele etape. Eu îmi doresc să reușească pentru îmi este drag, a fost adversarul meu pe teren atâta timp “,a spus Alexa.


Lambrinoc: „Sunt mândru că am marcat din nou“

Eduard Lambrinoc a adus victoria Brașovului în meciul cu Metaloglobus. Puștiul brașovean este la al doilea gol marcat în acest sezon în care este golgheterul echipei cu două reușite!
„Sunt foarte fericit că a câștigat echipa. Dedic acest gol părinților mei, eu cred că sunt foarte mândri de mine. Ei m-au ajutat mereu să trec peste momentele grele. A fost un meci de uzură, am luptat, iar în final am obținut trei puncte foarte importante. De la începutul sezonului am spus că vreau să-mi ajut echipa cu goluri și sunt mândru că am marcat din nou. Poate fi vorba și de o cădere fizică în partea secundă, noi am ținut presingul sus cât am putut. Am făcut un pas în spate, ne-am apărat și e bine că nu am luat gol. Urmează meciul din Cupă cu KSE Tg. Secuiesc, trebuie să ne calificăm în faza următoare, acesta este obiectivul. În campionat urează meciul de la Galați, cu Oțelul, un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar sperăm să facem o figură frumoasă și să câștigăm“, a declarat Lambrinoc.


Alexa, sfat pentru Lambrinoc

Dan Alexa este convins că Lambrinoc poate mai mult.„Edi este golgheterul echipei, el are fluctuații pentru că este jucător Under mic, dar mă bucur pentru el pentru că are calități. Dacă el va înțelege că fiecare zi din viața unui fotbalist e importantă, poate progresa“, a spus Alexa.

articolul original.
  • There are no more articles
❌