ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 27 November 2022Ultimele Stiri

A fugit în Germania și s-a băgat la bătaie de ciudă că… Jador i-a furat iubita!

26 November 2022 at 21:40

Alex are 21 de ani și s-a băgat la bătaie, în galele RXF! Nu ar fi nimic neobișnuit pentru un tânăr care vrea să fie numit ”un bărbat adevărat”, doar că povestea lui este interesantă. Motivul pentru care a acceptat să intre în cușca de MMA este…celebrul Jador! CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate!

Alex Cruciat se pregătește să lupte cu Mario Fedor, la galele Next Fighter ale circuitului RXF, acolo unde pe listă s-au înscris nume cunoscute ale showbiz-ului autohton. Se va întâmpla chiar în prima zi a săptămânii viitoare, iar dacă se va impune, are mari șanse ca, în februarie, să ajungă printre ”stelele” competiției, la gala mare!

Jador, un mare cuceritor, de altfel, este motivul pentru care Alex a decis să se înscrie la galele RXF (Foto: Facebook)

Jador i-a ”furat” iubita, Alex a luat decizia: vrea să devină celebru!

Povestea de viață a lui Alex este mai mult decât captivantă. Are o vârstă fragedă, dar viitorul a început cu adevărat să și-l clădească acum mai bine de un an. Pleca la muncă în străinătate, să facă orice, să trăiască de pe o zi pe alta, doar pentru a reuși. ”Mi-am luat viața în mâini”, spunea el atunci când a ”gustat” și din plăcerile vieții din ringul MMA.

Alex a avut mai multe iubite, deși abia a ”sărit” de 20 de ani. Și toate i-au ”fugit” cu vedete ale showbiz-ului. Una dintre ele l-a părăsit pentru Jador! O ”invitație” la un clip realizat de cântărețul de muzică de petrecere a făcut-o pe iubita lui Alex să răspundă prezent. Iar de acolo… Povestește chiar tânărul rămas, atunci, cu buza umflată.

Alex Cruciat s-a băgat în cușca MMA pentru a deveni vedetă, după ce Jador i-a ”furat” iubita (Foto: Facebook)

”Am avut ghinion la toate iubitele! Mi le-au luat vedetele! Pe una dintre ele mi-a luat-o Jador!”, spune Alex, acum doar amuzat de situația prin care a trecut. Doar că acesta a fost motivul pentru care a ales să lupte. Vrea, musai, să ajungă și el cunoscut! ”Am zis și eu să vin aici, să mă fac vedetă!”, a punctat Cruciat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

După noi, gunoiul. România se sufocă sub gunoaie, la Guvern se fac planuri mari pe bani europeni

26 November 2022 at 19:48
image

După opt luni, ne-am întors în unul dintre cele mai murdare locuri din Bucureşti.

Bianca Iacob, reporter Observator: "Suntem în sectorul 1 al Capitalei, în Giulești, la nici 10 km de clădirea Guvernului. Aici un munte de gunoaie zace pe o suprafață de aproape de 3 hectare. Aici găsim toate tipurile de deșeuri, de la deșeuri din construcții, la resturi vegetale și deșeuri menajere, asta chiar dacă aici în zonă a fost montată și o cameră de supraveghere."

De pe acelaşi câmp sufocat de deşeuri Ministerul Mediului făcea, în aprilie, anunţuri pline de promisiuni.  Primăria Sectorului 1 a fost amendată de 3 ori de atunci cu 300.000 de lei.

Viorel Tufeanu, Garda de Mediu Bucureşti: "În aceasta perioada nu numai că zona nu a fost salubrizată, au apărut deșeuri în plus față de cele constatate la controalele anterioare."

Cristian Adrian Tudose, consilier: "Contestarea amenzilor se face pe baza că nu cetățenii Sectorului 1 au generat acel gunoi."

Deșeurile persistă și în restul țării

Târgu Jiu. La aproape o jumătate de kilometru distanţă de Coloana Infinitului a lui Brâncuşi e o mizerie fără sfârşit.

Diana Speretoiu, reporter Observator: "În această zonă, imaginea e şi mai dezolantă. O stradă a fost blocată aproape în întregime de plastice, haine, resturi menajere şi tot felul de gunoaie."

Cei care le-au aruncat aici, le-ar fi putut lăsa la câteva sute de metri mai încolo, într-un container pentru deşeuri.

Gheorghe Sanda, comisar şef Garda de Mediu Gorj: "Au fost confiscate şi mijloace de transport numai că fenomenul, aşa cum se poate observa, nu a putut fi eradicat."

Luis Popa, director Serviciul de Gestionare a Deşeurilor Gorj: "Ar trebui ca cei de la Poliţia Locală să vină mult mai des în această zonă. Este aproape de case, este un focar de infecţie pentru populaţia din zonă."

Ce planuri are Guvernul pentru problema deșeurilor?

În timp ce ţara se sufocă sub gunoaie, la Guvern se fac planuri mari. Uniunea Europeană ne mai dă nişte bani pentru platforme speciale de colectare a deşeurilor. Încă 22 de primării, majoritatea comune, au semnat pentru finanţare. O ocazie bună pentru a sta la poze.

Nicolae Ciucă, premierul României: "Discutăm de 565 de astfel de centre destinate colectării deșeurilor pentru care nu se realizează colectarea de către societățile de salubrizare, vorbim de mobilier uzat, anvelope, deșeuri periculoase și deșeuri de construcții."

De fapt, sunt peste 650 de centre. Iar bugetul total pentru platforme ajunge la aproape 3 miliarde de lei.

"Vin și din oraș cu mașinile și aruncă aici vin din ăștia care nu vor să plătească groapa, vin și aruncă aici. Măcar să trimită un tractor să mai ia ce se aruncă ca ne înfundă iar, vine vara și nu mai putem să stăm aici. Măcar să ne pună din alea, ghene din alea mari, să ne pună ca să arunce în ghenă, când se umple să vină cu mașina să o ia."

Bianca Iacob, reporter Observator: "Acum opt luni, aici se lansa campania "Curățăm România, vrem o țară fără deșeuri abandonate". Opt luni mai târziu, nimic nu s-a schimbat, locul arată la fel ca atunci."

articolul original.

Daniel Buzdugan, în lacrimi cu gândul la una dintre cele mai de preț pierderi ale familiei sale: “A murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată!”

26 November 2022 at 16:38

Invitatul săptămânii la podcastul „ALTCEVA” este nimeni altul decât matinalul de la Radio ZU, Daniel Buzdugan. Personaj dominat de bunătate și cumsecădenie, omul de radio a făcut dezvăluiri de suflet în cadrul interviului difuzat de la ora 19:00 pe canalul de YouTube „ALTCEVA cu Adrian Artene”. Colegul lui Mihai Morar a izbucnit chiar în lacrimi când și-a adus aminte de una dintre pierderile importante din familia sa. 

Daniel Buzdugan a vorbit plin de emoție despre moartea primului animal de companie pe care căminul său l-a găzduit. Este vorba despre o cățelușă adoptată de vedetă, care a părăsit această lume în primăvară. Momentul integral poate fi urmărit începând cu ora 19:00, în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, chiar AICI!

Daniel Buzdugan este cel mai recent invitat al lui Adrian Artene în podcastul „ALTCEVA”

„A murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată!”

Adrian Artene: Te-ai gândit vreodată să îl urmezi pe Hristos? Poate în pelerinajele tale, te gândești «un an de pauză mă retrag în pustietate»?

Daniel Buzdugan: Da, mi-ar plăcea. Oricum, vacanțele le fac în zone liniștite, de multe ori în weekend mă duc cu câinele prin parcuri, prin păduri, uneori chiar îmi zic ai mei «să îți iei telefonul la tine»!

Daniel Buzdugan a izbucnit în lacrimi în timpul podcastului „ALTCEVA”

Adrian Artene: Te-am văzut în alte postări, tolănit lângă câine în iarbă…

Daniel Buzdugan: Leg câinele, pentru că e un cățel de vânătoare și el când simte vânat are o viteză de nu-l vezi. Și atunci îl leg, odată m-am trezit că nu mai era lângă mine, mi-a sărit inima.

Te îndrăgostești și numai cine n-are câine nu știe cât de pătimaș poți să fii sau cât de mult patos poți să fii în momentul în care ai un cățel.

Mi-a murit o cățelușă maidaneză, primul cățel al familiei, o cățelușă luată de pe un șantier. Fetița a murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată, momentul în care am plecat la radio în dimineața respectivă o vedeam că suferă și se întindea spre mine.

M-am întors de vreo trei ori ca să îi mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-a oferit-o cățelul respectiv. Și când am venit după emisiune, m-am întors acasă, a mai trăit un pic și a murit Fetița, am dus-o și am îngropat-o. 

articolul original.

Bia Khalifa și Cornel Palade, față în față la ultima filmare pentru PRO TV! Cum s-a încheiat scandalul din junglă cu blondina obraznică?!

26 November 2022 at 12:00

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat câștigătoarea, pe Anisia Gafton, vloggerița care a reușit să câștige simpatia publicului telespectator. Însă pe lângă laureata acestui sezon, au rămas în urmă o mulțime de intrigi din jungla dominicană, printre care și conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade. Cel din urmă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, dacă a iertat-o sau nu pe blonda iute la mânie.

Modelul de pe OnlyFans a constituit unul dintre principalii factori de intrigă în emisiunea celor de la PRO TV. Fără a lua în calcul diferența de vârstă dintre ea și Cornel Palade, Bia Khalifa a adresat cuvinte injurioase actorului. În van, însă, deoarece înțelepciunea artistului a primat și iată că a putut trece ușor peste comportamentul colegei din junglă.

Cornel Palade face mărturisiri exclusive despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

„Era o putoare groaznică…”

CANCAN.RO: Cum a fost pentru dumneavoastră experiența din junglă?

Cornel Palade: Fierbinte, a fost o experiență fierbinte și la propriu și la figurat. A fost greu.

CANCAN.RO: De ce, care a fost considerentul?

Cornel Palade: În primul rând, mirosul din junglă, era o putoare groaznică, erau niște plante care puțeau grav și când stai lângă un miros urât ai o părere proastă despre tine, că puteai să stai într-un loc mai parfumat. Și asta îți coboară nivelul de percepție.

Cornel Palade a rezistat opt episoade în emisiunea de la PRO TV (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: Dar ce v-a mânat să acceptați această provocare, cu niște oameni care sunt mult mai tineri decât dumneavoastră, nu v-ați gândit că s-ar putea să întâmpinați niște probleme reale de sănătate acolo?

Cornel Palade: Nu, n-aveam ce probleme de sănătate să întâmpin, pentru că sunt bine cu mine. Și cu mintea stau foarte bine, sunt în regulă.

Adică eu de când mă știu sunt în alarmă permanent și asta e starea mea, deși la suprafață par un ocean liniștit, dedesubt apele sunt foarte adânci. 

„Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți!”

CANCAN.RO: Conflictele au fost pe bune sau doar pentru show?

Cornel Palade: La mine au fost pe bune.

Cornel Palade face dezvăluiri despre relația actuală cu Bia Khalifa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Au existat și unele care nu au fost pe bune?

Cornel Palade: Nu știu, că nu m-am uitat la tot. 

CANCAN.RO: Dar pe Bia Khalifa ați iertat-o?

Cornel Palade: Da, normal, păi a trecut. Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți, restul nu contează.

( ACCESEAZĂ ȘI: CÂŢI BANI A LUAT CORNEL PALADE DE LA PRO TV PENTRU 8 EPISOADE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. SUMA PARE DE NECREZUT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

CANCAN.RO știe câștigătorii episodului 12 din „Te cunosc de undeva”: Premiații de sâmbătă seara sunt în mâinile noastre!

25 November 2022 at 21:40

Spoilerele CANCAN.RO lovesc din nou! Cum o face în fiecare săptămână, site-ul nr. 1 din România urmează să scoată la iveală câștigătorii galei cu numărul 12 a emisiunii-fenomen „Te cunosc de undeva!”. S-au mai aflat pe prima poziție în clasament, lucru întâmplat chiar în prima ediție a show-ului. Istoria e făcută pentru a fi repetată, așa că nu ratați detaliile exclusive pe care urmează să vi le prezentăm!

Cum deja v-ați obișnuit, vinerea, cu nici 24 de ore înainte de difuzare, CANCAN.RO dezvăluie, în exclusivitate, perechea câștigătoare a noului episod din „Te cunosc de undeva!”. Wrs și Emilian, cei care s-au aflat pe prima poziție a clasamentului în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, sunt cei care au pus mâna pe premiu și în episodul 12.

Potrivit surselor noastre, ruleta „a ținut” cu perechea formată din Wrs și Emilian și i-a făcut pe cei doi să pună mâna pe premiul săptămânal, cu interpretarea piesei lui Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody.

Totodată, cea de-a 12-a gală a sezonului 18 se va difuza în scurt timp, iar așa cum v-am informat 100% corect săptămânile trecute, continuăm în aceeași notă pe mai departe.

Wrs și Emilian au pus mâna pe premiul săptămânal în gala 12/ (Sursa: Instagram)

RECAPITULAREA SĂPTĂMÂNALĂ

Vă propunem, acum, recapitularea săptămânală a galelor„Te cunosc de undeva”, difuzate de Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Vă aducem în atenție câștigătorii celor 11 episoade din sezonul 18, așa că rămâneți pe CANCAN.RO, pentru a ”savura” exclusivitățile de până acum.

Primul episod din acest sezon a debutat tot cu Wrs și Emilian. Cei doi au spart gheața și au cules laurii, fiind desemnați câștigători.

Au fost urmați îndeaproape de Cosmin și Eliza Natanticu, ei câștigând premiul săptămânal al episodului doi.

În aceeași măsură, Rona Hartner și Johny Romano au fost cei aflați pe prima poziție a clasamentului în episodul al treilea.

Cuza și Emi deveneau câștigătorii episodului patru (Vezi AICI detalii), în timp ce următorul a fost adjudecat de Jo și Liviu (Vezi AICI detalii).

Feli și Nicolai Tand aveau să pună mâna pe premiu în episodul șase (Vezi AICI detalii), iar Sore și Emma de la Zu au fost câștigătoarele celui de-al șaptelea (Vezi AICI detalii).

Episodul opt a fost lovit din plin de „CANCAN SPOILERS”, iar Connect-R și Shift au fost câștigătorii, fără drept de apel. (Vezi AICI detalii)

Emi și Cuza au fost din nou în atenție, câștigând episodul nouă (Vezi AICI detalii), iar în runda a 10-a au ”lovit” Liviu și Jo (Vezi AICI detalii).

Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a pus mâna pe premiul săptămânal al episodului cu numărul 11 (Vezi AICI detalii).

Episoadele următoare sunt în mâinile noastre! Știți deja, în fiecare vineri, cu 24 de ore înainte de difuzare, anunțăm câștigătorii galelor săptămânale – „Te cunosc de undeva”. CANCAN.RO e pe fază. Toate la timpul lor!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Au adus campioni la kickbox pentru a-i ține în frâu pe răufăcători. IREAL! Un mall din Capitală e terorizat de interlopi care cer taxe de protecție oamenilor de rând!

25 November 2022 at 21:40

Un clan de interlopi condus de Ștefy Chinezu, fiul temutului Chinezu Spoitoru, ar fi terorizat luni de zile clienții dintr-un mall din sectorul 3 al Capitalei! Încolțeau victimele și le solicitau sume de bani pentru a lua masa în restaurantele aflate în interior. Ar fi fost, însă, puși la pământ de intervenția în forță a unui campion la kickboxing, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Aflați, în exclusivitate, cum a fost restabilită ordinea într-unul dintre cele mai frecventate locuri de bucureșteni.

Ștefy Chinezu ar fi fost, o bună perioadă, spaima ParkLake Shopping Center, din cartierul Titan. Fiul celebrului Chinezu, din Clanul Spoitorilor, ar fi cerut taxe de protecție clienților și ar fi declanșat numeroase încăierări în respectivul mall. Acesta era “geană” în special pe zona cu restaurante, iar cine avea în plan să-și potolească foamea sau, pur și simplu, să se relaxeze la o cafea trebuia să bage mâna în buzunar și să-i achite o sumă de bani.

(VEZI AICI: BRIGADA ”ÎMPĂRATULUI LUMII” L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE INTERLOPUL ”ANCHETĂ”! NUȚU CĂMĂTARU A FOST MARTOR LA SCENELE DE VIOLENȚĂ)

Ștefy Chinezu, protejat de 14 interlopi

Fiul lui Chinezu Spoitoru nu ar fi acționat, însă, singur! În jur de 13-14 băieți, abia trecuți de vârsta majoratului, i-ar fi asigurat, tot timpul, spatele, potrivit informațiilor primite de site-ul nr. 1 din România pe celebra adresă [email protected]. Interlopului i-ar fi fost, într-un final, tăiate aripile. Adrian Gagiu, campion la kickboxing, este cel responsabil! Orice naș își are nașul, nu-i așa?

Ștefy Chinezu ar fi pornit multe scandaluri în mall (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Adrian Gagiu l-a pus cu botul pe labe. A primit interzis!

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, Adrian Gagiu ar fi intervenit pentru a curăța mall-ul de Ștefy Chinezu și acoliții lui. Ar fi fost angajat la ParkLake Shopping Center și, împreună cu băieții pe care îi antrenează, ar fi primit mână liberă pentru a restabili ordinea. Dublul campion mondial la kickboxing s-ar fi pus pe treabă și, în scurt timp, ar fi golit zona de cei care terorizau clienții. Ștefy chinezu și compania au primit interzis! Rămași fără ciolan, interlopii ar fi încercat să-și recupereze teritoriul. Nu au avut, din păcate pentru ei, sorți de izbândă.

Adrian Gagiu, alături de băieții care au restabilit ordinea în mall (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Puși la punct în fața mall-ului

Pe celebra adresă [email protected], am primit și un filmuleț, în care interlopii sunt puși la punct de băieții lui Adrian Gagiu, după ce au provocat un scandal, în fața mall-ului. În prezent, ParkLake Shopping Center ar fi redevenit un loc sigur, unde cei care aleg să-și petreacă timpul liber sunt feriți de pericole.

Chinezu Spoitoru, tatăl lui Ștefy, apropiat de “spuma” interlopilor din Capitală

În septembrie 2017, CANCAN.RO vă prezenta scene uluitoare de la nunta la care celebrul Chinezu, din clanul Spoitorilor, a fost naș. Nicolae Guță, manelist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, s-a umplut, în urma evenimentului, de bani. Petre Geamănu, zis “Împăratul lumii”, Nicu Americanu, Paul Nemuritoru, Aurel Miliardaru au fost doar câteva dintre numele grele care şi-au făcut apariţia la mega petrecere, unde poliția a intervenit de două ori (TOATĂ POVESTEA AICI).

Chinezu Spoitoru (stânga), alături de Petre Geamănu (SURSA FOTO: ARHIVĂ CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Interzis de toate rețelele sociale, presupusul proxenet și-a găsit un aliat în cel mai bogat om al Planetei! ”Cobra” Tate s-a ”combinat” cu Elon Musk!

25 November 2022 at 21:40

Andrew Tate a revenit pe social media! Deși e interzis peste tot, interlopul a făcut combinația cu Elon Musk. Contul de Twitter al lui „Cobra”, suspendat în urmă cu 5 ani, e din nou activ! În doar câteva zile de la revenirea pe Internet, cel cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a strâns laolaltă peste două milioane de oameni care-i urmăresc postările. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, pe larg! 

Andrew Tate s-a întors pe Twitter după ce contul lui a fost închis în 2017. Este, practic, o revenire după 5 ani în care recunoscutul interlop și-a făcut veacul pe Facebook și Instagram. Numai că, între timp, a sfârșit interzis și acolo. Căci a încălcat politicile companiei Meta.

”Cobra” Tate, salvat chiar de Elon Musk!

Fără acces la platformele de socializare, Cobra Tate a primit o mână de ajutor. Practic, Elon Musk l-a salvat! Miliardarul, devenit noul proprietar al platformei Twitter, a reactivat toate conturile care erau suspendate. Printre ele s-a numărat și cel al lui „Cobra” Tate, așa că unul dintre cei mai dubioși „șmecherași” poate face publică, din nou, activitatea lui de toată isprava negativă.

Și de oameni care să-i urmărească postările nu duce lipsă. Căci din 18 noiembrie, atunci când Andrew Tate a revenit pe Twitter, și până acum, interlopul a adunat nu mai puțin de două milioane de urmăritori pe platforma deținută de Elon Musk.

Cobra Tate a revenit pe platforma deținută de Elon Musk / (Sursa: Twitter)

Și-a sărbătorit revenirea postându-se pe Twitter cu bani românești

„Cobra” Tate și-a făcut, practic, o revenire oficială pe Twitter. Căci în ziua în care a devenit din nou online pe platforma deținută de Elon Musk, misoginul cu dosare penale pe rol pentru sechestrare și proxenetism și care-și duce veacul prin România a făcut o postare pentru a sărbători.

El a „plasat” o poză care îl înfățișează stând la o masă pe care se află un teanc de bani. În imagine se observă foarte multe bancnote de 100 de lei, însă a ales să adauge fotografiei o descriere în engleză, chiar dacă pe masa lui se aflau bani românești.

Proxenetul opulent a continuat seria aroganțelor, iar prin postarea lui vrea să spună faptul că orice s-ar întâmpla, el nu pierde niciodată. Deci, chiar dacă giganții Internetului vor să scape de el din mediul online, „Cobra” Tate tot găsește o cale prin care să revină.

„Măestria este un lucru amuzant. Este aproape ca și cum, pe o scară de timp suficient de lungă, pierderea, pur și simplu nu este o opțiune. La fel este si calea Wudan” / (Sursa: Twitter)

„Cobra” Tate nu duce lipsă de aliați

Elon Musk nu este singurul care parcă-l susține pe Andrew Tate. În urmă cu aproximativ trei luni, CANCAN.RO vă arăta, în exclusivitate, cum Jacob & Co., una dintre cele mai exclusiviste companii în lumea bijuteriilor și a ceasurilor, îl promovează, fără nicio problemă, pe Andrew „Cobra” Tate. (Vezi AICI detalii)

Mai mult decât atât, deși i-au fost închise conturile de Facebook și Instagram, recunoscutul interlop cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a găsit metoda prin care să rămână în atenția publică.

Luna trecută, CANCAN.RO a descoperit că frații Tate au sute de postaci grupați într-un singur canal de Telegram. Acolo, cei doi interlopi postează content cu ei, iar acoliții împrăștie clipurile pe Tik Tok, devenind, mai apoi, virale pe toată Planeta. (Vezi AICI detalii)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

După plecarea lui Bendeac, trustul Intact primește o nouă lovitură! CANCAN.RO are toate detaliile scandalului cu membrul trupei ”Paraziții”! Cutremur în Antene! Cheloo vrea să plece de la iUmor: ”Scârba mea față de această emisiune…”

25 November 2022 at 21:40

Bombă la emisiunea iUmor, de la Antena1! Cheloo a făcut scandal și a amenințat că acceptă, fără niciun regret, să fie schimbat de producătorii show-ului. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor sezonului al 13-lea, atunci când unul dintre concurenți l-a scos din sărite pe jurat. Ce vor să facă, acum, oamenii de la montaj, care au surprins momentele tensionate? CANCAN.RO vă prezintă toată ”istoria”, în exclusivitate!

Emisiunea iUmor, de la Antena 1, se clatină rău! Cheloo, juratul care a bifat toate cele 13 sezoane, s-a fi supărat în timpul filmărilor pentru finală, din urmă cu câteva zile, și a făcut scandal. L-ar fi deranjat unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, și i-a sărit muștarul.

Cheloo a făcut o criză de nervi la filmările de la iUmor și ar putea să părăsească postul de jurat al emisiunii (Foto: CANCAN.RO)

Cheloo, pregătit să părăsească iUmor

Potrivit surselor CANCAN.RO prezente chiar la fața locului, juratul ar fi spus, plin de nervi: ”În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi răbufnit colegul Deliei și al lui Costel Bojog.

Aceleași surse au mai susținut că artistul a trântit tableta de vot și, după ce a ”aruncat” și o înjurătură, i-a anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că nu-l mai interesează nimic și că, de fapt, el este în vacanță. Imaginile cu Cheloo în plină acțiune vor fi tăiate, însă, de cei de la montaj, iar emisiunea care va rula va curge în ”spiritul” iUmor.

Ar fi, de fapt, o a doua lovitură pe care ar primi-o emisiunea iUmor, după ce, în septembrie, Mihai Bendeac renunța la scaunul de jurat, informație dezvăluită, în exclusivitate, de CANCAN.RO (Vezi AICI detaliile). Și, probabil, va urma o nouă scădere a cotei de audiență, așa cum s-a întâmplat și după ce actorul părăsea, cu scandal, emisiunea de la Antena 1 (Toate detaliile AICI).

Mihai Bendeac a fost jurat la iUmor până în septembrie, anul acesta, când a plecat cu scandal

Ce înseamnă reality-ul iUmor

iUmor debuta în aprilie 2016 pe postul Antena 1. Este un program de tip concurs – realityshow, în care Șerban Copoț, fost component al trupei Animal X, și Dan Badea sunt gazdele emisiunii. Juriul acesteia a fost compus din Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, dar ultimul avea să fie înlocuit cu Costel Bojos în luna semptembrie a acestui an.

Cum decurge concursul? Concurenţi din toate colţurile lumii se prezintă în faţa juraţilor iUmor cu cele mai neaşteptate momente de umor: stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme pentru a impresiona jurații, dar și pe telespectatorii care votează. Câștigătorul primește un premiu de 20.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Omul de un miliard €, în tandrețuri cu amanta, chiar în restaurant! Blonda l-a zăpăcit de a uitat și de copii și de soția care este o cunoscută actriță!

25 November 2022 at 17:27
By: R.M.

Nimeni nu scapă de ochiul vigilent al site-ului nr.1 din România, CANCAN.RO. Nici măcar miliardarii britanici! Reporterii D.A.S. l-au surprins pe al 53-lea cel mai bogat englez din UK, Justin Portman (53 de ani), la un restaurant de lux din Londra, în timp ce o ”traducea” pe soția (actriță cunoscută) cu care are și doi copii. Toate detaliile incredibile, în exclusivitate mondială, în rândurile de mai jos!

CANCAN.RO vede și aude tot! Nu doar în România, ci și la nivel internațional! Vă prezentăm o exclusivitate mondială cu iz de amantlâc românesc (obișnuit prin Herăstrău). Dovadă clară că cel puțin din acest punct de vedere, românii noștri se poartă ca în Occident. Dar haideți să dăm drumul la treabă.

E vorba de Justin Portman, evaluat la un miliard de lire sterline, locul 53 în topul bogaților din Anglia. Omul e căsătorit cu o actriță cunoscută din America, Morgan Snyder, dar asta nu l-a împiedicat să o ”traducă” în mare stil. Nici vedetele nu mai sunt apreciate cum erau odată! Dar ce ghinion să aibă și nea Justin ăsta! L-a apucat ”tradusul” fix sub ochii reporterilor D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO).

Aristocratul miliardar a mers la masă la celebrul restaurant Cipriani, din Londra, cu o blondă apetisantă cu origini estice (după accent și exprimare, dezvăluie reporterii de la fața locului). Culmea, în ciudat faptului că e căsătorit cu Morgan Snyder, Portman n-a avut nicio jenă și a sorbit-o din priviri pe partenera de ocazie. Ba chiar a și sărutat-o cu foc! Dovadă stau imaginile prezentate în exclusivitate mondială de CANCAN.RO.

Justin Portaman a scos la masă o femeie, alta decât soția sa, Morgan Snyder / (Sursa: CANCAN.RO)

Miliardarul care stă cu gagica la rând

Miliardar, miliardar, dar pe la Cipriani Londra nu e ca la Boschetărie în Herăstrău unde îi bagi un milion pe vechi ospătarului și-ți dă masă oriunde ai tu chef! Portman a trebuit să stea cuminte și să aștepte alături de partenera lui până i s-a eliberat masa dorită. N-a acceptat să se așeze în altă parte, așa că a așteptat cuminte. Ca oamenii de rând, cum ar veni.

La început n-au dat-o chiar pe față. Vorba aia, mai era lume prin jur. Dar treptat, treptat aristocratul miliardar n-a prea rezistat și a sărutat-o pe blondă (vezi VIDEO din articol). Au continuat să comande de mâncare și să se bucure de seara petrecută împreună. Ce o zice soția-actriță când o vedea articolul din CANCAN.RO?

Justin Portman, divorț răsunător cu fotomodelul  Natalia Vodianova

În prezent, prosperul om de afaceri este căsătorit cu actrița și designerul de bijuterii Morgan Snyder, cea care l-a făcut tată pentru a cincea oară. Nunta a avut loc în Marea Britanie, în orașul Hereford. 

Justin Portman și Morgan Snyder au împreună doi copii / (Sursa: Instagram)

Justin a mai căsătorit o dată, cu fotomodelul Natalia Vodianova, timp de 10 ani, iar în 2011 au ales să punct capăt mariajului din care au rezultat trei copii: Neva, Lucas și Victor.

Vadianova provine dintr-o familie modestă, care nu avea posibilitățile materiale necesare să-i susțină visul: acela de a deveni fotomodel. Asocierea cu afaceristul i-a adus beneficii mari și a reușit să-și facă un nume printre marile fotomodele din Marea Britanie. 

Timp de patru ani, cei doi nu au vrut să vorbească despre divorț. Tânăra a fost cea care a cerut divorțul, iar unul dintre motive a fost legat de stilul de viață al afaceristului: devenise alcoolic.

„Nu am timp pentru viața ei doar despre modă. Am crezut că îi era rușine de mine. Am devenit pentru ea un fel de geantă Louis Vuitton demodată. Și apoi m-am dus la un centru de reabilitare timp de 28 de zile”, a declarat Justin Portman.

„Am trăit un șoc uriaș, am fost foarte rănit. Nu mă așteptam să recurgă la asta, a fost o dragoste puternică”, a mai mărturisit el. 

Justin Portman și Natalia Vodianova au fost căsătoriți timp de 10 ani și au împreună trei copii

Fosta soție i-a cam dat K.O. cu actualul partener

Divorțul nu a fost însă, un capăt de lume pentru fotomodel, căci în 2020, Natalia s-a căsătorit cu omul de afaceri Antoine Arnault, CEO-ul Berluti, președintele Loro Piana și director de comunicare și imagine la Louis Vuitton, cel căruia i-a dăruit un copil. Antonie a creat recent, conceptul „Victory Is a State of Mind”, reprezentat de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo pentru a marca deschiderea Cupei Mondiale FIFA 2022 din Qatar.

Justin Portman și actuala soție, Morgan Snyder / (sursă foto: Facebook)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ședință de masaj intim în trafic, la semafor, în București: Și-a extras-o de sub prohab și a început să și-o ”pedepsească”!🤢🤢🤢

25 November 2022 at 12:00

Un bărbat cu porniri sexuale a făcut-o la semafor! Și-a extras „jucăria” de sub prohab și a început să o „pedepsească”. Și-a făcut masaj intim chiar în trafic, la volan fiind, fără să țină cont de nimeni și de nimic. Nici măcar de oamenii care se aflau în mașini vecine și au văzut toată „acțiunea”. CANCAN.RO vă prezintă imaginile șocante, în exclusivitate!

Imagini dezgustătoare surprinse pe un bulevard din București au sosit pe celebra adresă [email protected]! Un „domn” a fost dornic de acțiune sexuală, dar n-a avut cu cine să-și împărtășească pornirile, așa că a rezolvat problema singur!

N-a ținut cont de pasagerii care se aflau în mașini participante la trafic și priveau, uluiți, la ”acțiunea” lui. Nu i-a păsat nici că era posibil ca în celelalte autoturisme că se afle copii. Pur și simplu, după ce a ajuns în dreptul unui semafor și aștepta să fie semnalizată culoarea verde, și-a scos organul genital excitat din pantaloni și a dat drumul la „treabă”.

De remarcat este că bărbatul avea verighetă pe deget. Pe degetul de la mâna cu care și-o freca. Și e semn că acasă îl așteaptă o soție care, poate, habar n-are de apucăturile lui.

Se satisface la semafor

Bărbatul și-a frecat-o, în trafic, fără să țină cont de nimeni

Obsedatul sexual a început, efectiv, să-și execute un masaj erotic în timp ce privea în ochii oamenilor aflați în alte mașini. Fiind singur în autoturismul său, s-a satisfăcut sexual în timp ce-și lăsa, ușor, capul pe spate.

Nici măcar în momentul în care a observat că este filmat nu s-a oprit. A continuat „acțiunea”, schimbând doar direcția privirii.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO îl surprindeau pe un tânăr, în zona Pipera, pregătit să-și atace prada, o femeia care aștepta autobuzul. Tânărul se excitase și și-o tot pipăia, parcă special pentru a fi văzut chiar de către persoana pe care o luase în vizor (Vezi AICI detaliile și imaginile).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Au făcut-o în parcarea de la Guava! Alertă de erotism! Săruturi, gemete…i-a băgat mâna în pantaloni și…

24 November 2022 at 21:40

Alarmă de erotism! Doi îndrăgostiți și-au făcut de cap în parcarea de la Guava. Paparazzii CANCAN.RO au surprins, din nou, scene fierbinți petrecute după o petrecere îmbibată în alcool. Amețiți au ieșit ambii din incinta restaurantului, iar înainte de a ajunge, cel mai probabil, acasă, au pus-o de un preludiu „prematur” fără să țină cont de cei din jur. Avem imaginile exclusive!

Dragostea a plutit în aer pentru un el și o ea serile trecute, iar acțiunea a fost surprinsă, ca de obicei, de paparazzii CANCAN.RO. Îndrăgostiții s-au erotizat complet!

Părtași ai unei petreceri în incinta restaurantului Guava, la finalul ei, încinși bine, au dat frâu liber hormonilor. În parcare. N-a mai contat nimic! Nici mașinile care treceau una după alta, nici pietonii. Doar excitația și plăcerea!

S-a lăsat cu sărutări și atingeri incitante. Dar ce scene… El, dornic de senzații tari și cu puțin mai mult alcool la bord, căci era vizibil amețit la ieșirea din restaurant, a luat-o efectiv pe sus pe fată. A luat-o în brațe și a sărutat-o încontinuu. Ea, „atinsă” în aceeași măsură de alcool (și de partener),  zâmbea și părea că-i place maxim ce se întâmpla acolo.

Imaginile din galeria FOTO, dar mai ales VIDEO, stau drept mărturie și le puteți vizualiza în toată splendoarea lor.

A luat-o pe sus și a sărutat-o cu foc / (Sursa: CANCAN.RO)

Preludiu în parcarea de la Guava

S-au sărutat de parcă voiau să se mănânce unul pe altul. La propriu. El o mai lua și de păr, din când în când. 50 shades vezi Doamne:)). Iar mai mult decât atât, până la urmă, bărbatul a trecut la pasul următor. I-a băgat mâna în pantaloni fetei. Ce rost ar mai fi avut să aștepte până acasă?! Sau poate s-a grăbit, căci știa că e posibil să nu aibă amândoi aceeași destinație la plecarea de la Guava.

Și-a luat mâinile și i-a mângâiat blondei fesele. Probabil le avea reci și le voia încălzite. Doar afară deja nu mai e timpul atât de prietenos. Și e destul de frig. În fine…

Ea, în timp ce fundul îi era atins prin pantaloni, își vedea de treabă. Îl săruta de mama focului pe partenerul său de preludiu în timp ce l-a înconjurat, practic, cu mâinile. Îl ținea de cap. Să nu fugă.

Scenele erotice s-au derulat în jurul a 10 minute. Într-un final, cei doi au pus „stop” preludiului și au plecat. Dar separat. Nu se știe dacă au plecat în același loc, chiar dacă au plecat cu mașini diferite, dar cert e că ceea ce a fost început, trebuie să fie și încheiat. Ca la carte.

I-a băgat mâinile în pantaloni / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Și-a dus acasă iubitul cu 22 de ani mai tânăr! Băduleasca n-a mai avut răbdare să stea la Guava și…

24 November 2022 at 21:40

Raluca Bădulescu a petrecut alături de iubitul tinerel la Guava. Serile trecute,  jurata de la „Bravo, ai stil!” a mers cu cel cu care și-a refăcut viața după divorț, Rareș Grigore, medicul rezident cu peste 20 de ani mai tânăr, la distracție. În zona 1 Mai au ajuns după party, cel mai probabil, la locuința lui. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele lor și vă prezentăm imaginile exclusive!

Există viață și după divorț! Dar ce viață… Raluca Bădulescu (48 de ani) o știe mai bine, căci după 15 ani petrecuți alături de Florin Stamin, acum, jurata de la „Bravo, ai stil!” se iubește cu Rareș Grigore. Un medic rezident în vârstă de 26 de ani.

Și zilele trecute au fost surprinși de paparazzii CANCAN.RO fix când plecau de la Guava, acolo unde au petrecut de zor până după miezul nopții. La ieșirea din restaurant, pe cei doi îi aștepta o mașină de ride-sharing pentru a-i conduce acolo unde au poftit.

Căci da, Raluca a cam poftit. Coca-Cola. Și Rareș a îndeplinit. Așa că prima oprire a fost într-o benzinărie. De acolo, iubitul juratei de la „Bravo, ai stil!” a ieșit cu o plasă, iar Raluca Bădulescu… a ieșit cu fix avea ea nevoie: câteva sticle de Coca-Cola la 0,5l.

Raluca Bădulescu iese satisfăcută din benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

„Regina” a avut ca destinație o casă, care, cel mai probabil, îi aparține iubitului tinerel

Imediat după ce au făcut cumpărăturile, cei doi îndrăgostiți au urcat din nou în Uber, care îi aștepta cumințel, și au pornit către destinația finală: zona 1 Mai.

În fața unei case i-a lăsat mașina de ride-sharing, iar Raluca Bădulescu a stat în spatele iubitului său până când acesta a descuiat poarta. Cel mai probabil este proprietatea lui. Căci el avea cheile.

După ce încuietoarea a fost „rezolvată”, cei doi au intrat, pe rând, în curte, iar imediat după în casă. Relația dintre Raluca Bădulescu și Rareș Gabriel Grigore pare să aibă conotații cât se poate de serioase, altfel, jurata de la „Bravo, ai stil!” n-ar fi acceptat să treacă pragul casei iubitului. Cine știe?!

Și oricum… în cel mai recent interviu acordat de Raluca Bădulescu pentru CANCAN.RO, aceasta a vorbit numai de bine de partenerul său, semn că fluturașii își fac simțită prezența la orice vârstă. (Vezi AICI interviul integral)

Raluca și Rareș au așteptat să plătească, la benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Răzvan Simion & iubi, “goniți” de la petrecere! Avem toate detaliile. Dani Oțil a dat-o pe barosăneală, dar ”fratele” lui a ”spart” distracția…

24 November 2022 at 21:40

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, au plecat val-vârtej de la petrecerea care a avut loc într-un local din Herăstrău, “încinsă” cu ocazia zilei de naștere a Gabrielei Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, dar și ce i-a deranjat pe “matinalul” de la Neatza și pe partenera lui de viață. Un lucru este cert: gusturile nu se discută! V-am trezit interesul? Rămâneți pe site-ul nr. 1 din România pentru detalii “suculente”.

Chef mare marți seară la cafeneaua Impreso, ce aparține lui Dani Oțil. Soția acestuia a împlinit 30 de ani, iar în local a avut loc un party grandios, “condimentat” cu manele “la greu”. Luis Gabriel și-a început reprezentația în jurul orelor 22:30, iar “Toate diamantele” și “Și iar plouă” au fost două dintre melodiile care i-au înnebunit pe invitați, dar și pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, care au dansat îmbrățișați (VIDEO AICI).

(VEZI AICI: RĂZVAN SIMION ȘI DALIANA RĂDUCAN SE COMPORTĂ CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE „MATINALUL” DE LA ANTENA 1 A „TRAS” LOZUL CÂȘTIGĂTOR!)

Luis Gabriel i-a “gonit” de la petrecere

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au aflat printre invitați, însă nu au rămas până când petrecerea s-a “spart”. Potrivit imaginilor CANCAN.RO, la puțin timp după ce ritmurile orientale au început să “rupă” boxele, cei doi au mai zăbovit puțin la masă, după care s-au retras. “Jumătatea” matinalului de la Antena 1 și-a luat consoarta de mână și împreună au părăsit localul în trombă. I-au salutat pe cei prezenți și s-au “refugiat”, în grabă, către mașina parcată în zonă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își pregătesc plecarea (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Sunt anti-manelele!

Potrivit surselor CANCAN.RO, Răzvan Simion și Daliana au preferat să “fugă” de la petrecere din cauza atmosferei iscată după ce Luis Gabriel a trecut “la butoane”. Cuplul nu ar fi deloc amator de manele, motiv pentru care a preferat să-și ia tălpășița, vizibil deranjat de ce se întâmpla în local. În scurt timp cei doi au ajuns acasă, iar Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil și compania au continuat să facă show pe melodiile cântărețului de muzică de petrecere, nepăsători că doi dintre invitați i-au lăsat baltă.

Răzvan și Daliana se îndreaptă spre mașină, puțin abătuți (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri mari de viitor

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, de profesie arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa “Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris din București. Cei doi au planuri mari de viitor.

Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe”, a declarat, recent, Răzvan Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Pescobar confirmă dezvăluirile CANCAN legat de relațiile avute cu angajatele sale: „Prieteni cu beneficii am fost!”

24 November 2022 at 21:40

Pescobar a avut o relație cu una dintre angajatele sale! A recunoscut-o într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Asta după ce în primă fază CANCAN.RO a făcut dezvăluiri în acest sens. Paul Nicolau, numit și „omul cu raci”, a dezvăluit că legătura dintre ei doi a fost strict pentru beneficii și nu a devenit o poveste de dragoste serioasă. Printre altele, patronul de la „Taverna Racilor” a mai detaliat și relația pe care o are cu mama fiicei sale. 

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum s-a autointitulat pe Tik Tok, este unul dintre personajele controversate în mediul online și nu numai, datorită acțiunilor pe care le întreprinde. Dar și a declarațiilor. Căci, în cadrul interviului CANCAN EXCLUSIV a recunoscut că a avut o relație cu una dintre angajatele sale.

În acest mod, confirmă parțial dezvăluirile CANCAN.RO și detaliază natura legăturii pe care a avut-o cu angajata sa. Căci nu e orice relație. Ci una cu beneficii. Iar după spusele lui, domnișoara cu pricina nu mai lucrează pentru el. Practic, la despărțire, au luat-o pe drumuri diferite din toate punctele de vedere.

Mai mult, și subiectul legăturii pe care o are cu mama fiicei sale a fost atins, iar Pescobar dezvăluie că a încercat o relație cu ea în momentul în care a aflat de sarcină, dar lucrurile n-au funcționat între ei.

„Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată

CANCAN EXCLUSIV: Mai ești cu mama fetiței tale?

Pescobar: Nu mai sunt. Suntem foarte buni prieteni. Avem o relație chiar exemplu pentru toată lumea de genul ăsta, de a nu trăi împreună și a avea un copil. Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată și am încercat să fim împreună. Nu aveam o relație prea lungă de dinainte (nr. dinainte să afle că partenera sa de atunci a rămas însărcinată) și s-au petrecut lucrurile destul de repede, am început să avem o relație și nu a fost să fie. Nu are rost să trăiești nici de dragul copilului câteodată, că energia aia negativă dintr-o relație nereușită s-o reprimi în copil și în atmosfera aia din casă… nu e bine pentru niciunul. Așa că am fi fost, probabil, trei oameni nefericiți. 

Mulți fac chestia asta de dragul zonei de confort. E cea mai mincinoasă chestie în care poți trăi, în zona de confort. Pentru o chestie care zici că te mulțumește să sacrifici tot. Și câteodată sacrifici sufletul tău, sacrifici multe chestii și nu e bine deloc. 

Mergem în excursii împreună, în afara țării, toți trei. Nu dormim în același pat, luăm un apartament. Și toată lumea e fericită. Ieșim la masă, stăm împreună, elegant. Nu există discuții că n-au de ce să iasă discuții atâta timp cât toată lumea înțelege. Și eu am avut relații și am relații și n-are cine să se supere atâta timp cât lucrurile sunt pe față. 

Pescobar se înțelege bine cu mama fiicei sale / (Sursa: Captură video)

„Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost”

CANCAN EXCLUSIV: Ai avut vreodată o relație cu una dintre angajatele tale?

Pescobar: Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost. Că tot relație se numește, nu?! Foarte bine dacă intervin sentimente. E mai plăcut. Fără sentimente nu e treabă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Doamne, să-i învețe cineva cum să bea! Săptămânal, zeul Bachus face ravagii prin Capitală! S-a făcut de băcănie! S-a crezut pe front și…

23 November 2022 at 21:40

Grea e băutura! Şi la propriu, şi la figurat! Un tânăr atins puternic de păcătosul zeu Bachus a fost filmat de paparazzii CANCAN.RO în toată splendoarea lui, la plecare, după o noapte nebună în club. Până la taxi s-a făcut de băcănie, crezându-se – credem noi – pe front, în fața superiorilor. Site-ul nr. 1 din România vă prezintă imaginile demne de filmele de comedie.

Mult alcool a curs, în weekend-ul trecut, la LOFT, unde mulți tineri s-au îmbătat crunt. În imagini este surprins un petrecăreț în stare avansată de ebrietate, care încearcă să ajungă la „depou” pentru „refacere”. Un amic ceva „mai în fire” încearcă să-l ducă la taxi. Îl ține de brațul stâng și trage din greu să-l convingă să-și continue drumul până la mașină.

(VEZI AICI: ZEUL BACHUS FACE RAVAGII SERIOASE!!! O BLONDĂ PUTERNIC ”AVARIATĂ” ȘI UN TÂNĂR AU PLECAT CU STICLELE DE ȘAMPANIE DIN CLUB DIRECT PE STRADĂ. CE A URMAT E ULUITOR!)

Beat mort și cu mâna dreaptă ridicată la tâmplă

Slăbit serios de „aburii” alcoolului, tânărul „avariat” alege să-și tragă sufletul după fiecare trei, patru metri pe care îi „bifează”. Probabil patriot desăvârșit și cu stagiul militar satisfăcut, „eroul” nostru își duce, la un moment dat, mâna dreaptă la tâmplă, crezând că în fața lui se află vreun camarad sau superior din Armată. Sau că se află pe front, luptând pentru țară. Băutura, bat-o vina!

Puternic cherchelit, tânărul salută militărește în plină stradă (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Șoferii nu ținut cont de „respectul” pe care l-au primit

Cu chiu cu vai, cei doi reuşesc într-un final, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, să ajungă într-o stație cu taxiuri. Misiunea s-a dovedit a fi una cu greutate, însă greul nu a luat sfârșit. Câțiva șoferi i-au refuzat, deși tânărul „militar” era, în continuare, cu mâna ridicată la tâmplă. Nu au ținut deloc cont de „respectul” care le-a fost arătat :).

Tânărul beat a salutat pe orice i-a ieșit în față (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Într-un final, un taximetrist, înțelegător și cu experiență de viață, alege să-i ducă pe „soldat” și pe amicul lui la odihnă. Pe drum nu știm dacă tânărul răpus puternic de zeul Bachus a „băgat” și câteva cântece patriotice, dar pe stradă a făcut un show memorabil.

Într-un final, tinerii beți găsesc un taxi care să-i primească (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Uluitor! Bruneta pe care Dani Mocanu a umilit-o nu se poate rupe de manelistul interlop. El a făcut pe ea la propriu, iar ea îi declară acum iubirea!

23 November 2022 at 21:40

Dani Mocanu a scârbit, în iunie, tot online-ul cu un video ciudat sexual, după ce s-a filmat făcând… pe iubita lui, o tânără cunoscută în lumea muzicii de petrecere. Deși au ajuns publice, imaginile par să nu fi deranjat-o pe sexy-brunetă care, pe rețelele sociale, își strigă, în continuare, dragostea pentru manelist. CANCAN.RO are toate detaliile.

Pe 28 iunie, site-ul nr. 1 din România vă prezenta imagini absolut grotești cu Dani Mocanu, în picioare, în cabina de duș, alături de iubita lui care, posibil, habar nu avea că este înregistrată. La un moment dat, manelistul a început să urineze, fără nicio jenă, pe tânără, iar cei care au vizionat filmulețul, în mediul online, au fost, pe bună dreptate, oripilați.

Mulți s-ar fi așteptat ca legătura dintre cei doi să se rupă imediat după ce video-ul a ajuns public. Nu s-a întâmplat, însă, așa. Ba mai mult, tânăra, care are un trecut tumultos, nefiind deloc ușă de biserică, îl adoră și mai mult pe Dani Mocanu. Nu numai că, pe Instagram, nu a șters pozele cu manelistul, dar, cu fiecare, ocazie aceasta își exprimă admirația față de cel care… a făcut pe ea!

Dani Mocanu și iubita lui, în ipostazele care au oripilat online-ul

Obsedată de Dani Mocanu: “Dragostea mea…”

Recent, sexy-bruneta a distribuit, pe contul oficial de Instagram, un filmuleț de pe Tik Tok cu Dani Mocanu, intitulat “Bubuie televizorul”.

My love (n.r. Dragostea mea)”, a scris tânăra în dreptul video-ului, lângă care a pus și emoticoane: o inimoară și un zâmbet, potrivit CANCAN.RO.

Semn clar că dragostea pe care i-o poartă lui Dani Mocanu este fără margini și nu poate fi ruptă de niciun gest grotesc pe care manelistul l-ar face față de ea. Încurcate sunt căile iubirii…

Dani Mocanu, adulat în continuare de tânăra pe care a urinat (SURSA FOTO: INSTAGRAM)

Acuzat pentru incitare de ură contra femeilor

În anul 2019, Dani Mocanu a lansat o melodie prin care incita la ură contra femeilor și le denigra pe reprezentantele sexului slab. Ulterior, a fost dat în judecată. În aprilie cântărețul de muzică de petrecere a aflat și pedeapsa definitivă pe care a primit-o din partea judecătorilor.

Artistului interlop i-a fost confiscată suma de 34.136 dolari. Totodată, platforma Youtube a trebuit să-i retragă videoclipul, precum și celelalte filmulețe de acel gen.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Mori de râs! Cătălin Cazacu nu o iartă pe Ramona că l-a lăsat la greu cu “zugrăvitul”: “Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

23 November 2022 at 21:40

Se zvonea că s-ar fi despărțit, dar au demonstrat contrariul! Evident, vorbim despre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, care și-au obișnuit fanii cu suișurile și coborâșurile din relație. Dialogul din cadrul interviului acordat pentru CANCAN.RO a fost cât se poate de spumos și animat. S-a discutat mult despre „zugrăvit” și „trafalet”, fără ca aceste cuvinte să fie folosite în sensul lor propriu. Replicile au fost cu atât mai amuzante, cu cât Cătălin Cazacu a ajuns la capătul puterilor după munca depusă în amenajarea cuibușorului de nebunii.

Ramona Olaru a luat pisicile, câteva lucruri și a l-a lăsat pe logodnic să renoveze singur apartamentul în care cei doi ar avea să se mute în perioada sărbătorilor. Asistenta de la „Neatza” urgentează lucrările și pune presiune pe Cătălin Cazacu – s-ar vrea mutată chiar de ziua onomastică, pe 6 decembrie. Ba mai mult, Ramona se așteaptă la un cadou consistent, lucru care îl descumpănește pe Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dialog savuros în interviul acordat pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

CANCAN.RO: Am văzut un material cu voi, în care spuneai că ai dat bir cu fugiții din casă și te întorci doar când se fac renovările și e treaba gata…

Ramona Olaru: Păi cam așa e, încă sunt lucrurile la mine și pisicile.

CANCAN.RO: Cătălin, ți se pare OK ce face Ramona, că vine și ia totul de-a gata, că nu pune mâna la un trafalet sau la un glet? 

Cătălin Cazacu: Nu mi se pare OK, prin acest intermediu vreau să lansez și o solicitare. Dacă se poate, cineva care ne urmărește și poate să mă ajute și pe mine, aș aprecia foarte mult, pentru că mă simt neajutorat! Să vii să pui mâna pe trafalet!

Ramona Olaru: Ți se pare că n-am pus mâna de mult pe trafalet, sau de ce? 

Cătălin Cazacu: Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!

Ramona Olaru l-a lăsat singur pe Cătălin Cazacu în amenajarea apartamentului în care cuplul se va muta de sărbători (Foto: Instagram)

Ramona Olaru: Nu, că dacă ar fi după tine, ar fi de mai multe ori pe zi. 

Cătălin Cazacu: Ce nu știi tu este că într-o căsnicie, de multe ori, se dau două mâini.

Ramona Olaru: Da, dar noi nu suntem în căsnicie încă!

Cătălin Cazacu: Tocmai, înainte de căsnicie cel mai bine se dau două mâini!

„Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”

CANCAN.RO: Și dacă nu vine Ramona să pună mâna pe trafalet? 

Ramona Olaru: Chiar, cine pune? 

CANCAN.RO: Asta voiam să zic, nu găsim alt meșter?

Cătălin Cazacu: Să îți pună ție meșterul mâna pe trafalet, că la mine în casă numai eu pun mâna pe trafalet! 

Ramona Olaru: Îl ajut eu la zugrăvit, pun eu mâna pe trafalet, dar într-o altă viață, pentru că eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit în vara acestui an (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: De Crăciun vă mutați și voi înapoi?

Ramona Olaru: Ar trebui până de ziua mea să fie gata, adică de Sfântul Nicolae. 

Cătălin Cazacu: Am înțeles, e ziua ei, trebuie să îi iei cadou, apoi Crăciun, Paște, Valentine’s Day, draci să-i ia pe toți sfinții ăștia. O cheamă și Nicoleta, eu nu mai pot! 

( ACCESEAZĂ ȘI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI RAMONA OLARU ÎȘI PREZINTĂ INTIMITĂȚILE, FĂRĂ NICIO JENĂ! “TE LAS SĂ TERMINI TU PRIMUL!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Cine ar fi crezut? Dani Oțil a dat-o pe barosăneală! Prezentatorul și-a serbat faraonic soția, iar Herăstrăul a ”duduit” de manele!

23 November 2022 at 21:40

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, și-a serbat, marți seară, ziua de naștere într-un local select din Herăstrău patronat de prezentatorul de la ”Neața”. De la eveniment nu puteau lipsi prietenii săi apropiați. A urmat o petrecere „condimentată” cu manele „la greu”, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Prezentatorul i-a organizat „diamantului” său un chef faraonic, „stropit” din plin cu alcool fin. Fotografiile sunt „de colecție”!

Petrecere mare marți seară la cafeneaua Impreso, ce aparține lui Dani Oțil. Soția „matinalului” de la Neatza a împlinit 30 de ani, iar în local a avut loc un festin grandios, invitații răsfățându-și papilele gustative cu preparate premiate și arome speciale. Atmosfera a fost întreținută de Luis Gabriel și Mandinga. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au aflat printre cheflii. Toți prieteni la cataramă cu prezentatorul și partenera lui, Gabriela Prisăcariu.

(VEZI AICI: GABRIELA PRISĂCARIU L-A LĂSAT PE „MICUȚUL PREZENTATOR” CU BEBELE ȘI A IEȘIT LA DISCOTECĂ! EA LA NUBA, EL BONĂ!)

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, show pe manelele

La eveniment, Gabriela Prisăcariu a optat pentru o rochie neagră, scurtă, super-sexy, cu un decolteu generos. Luis Gabriel și-a început reprezentația în jurul orelor 22:30, iar cei prezenți în local, pur și simplu, au luat-o razna :). „Toate diamantele” și „Și iar plouă” au fost două dintre melodiile care i-au extaziat pe invitați, dar și pe sărbătorită și soțul ei. Oțil și modelul au dansat îmbrățișați pe manele, potrivit imaginilor realizate de paparazzii CANCAN.RO, iar atmosfera a fost de cinci stele.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat îmbrățișați pe muzica lui Luis Gabriel (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Motivul pentru care a ales un tort negru

Ca o gazdă bună, Gabriela Prisăcariu, atunci când nu a avut treabă pe ringul de dans, s-a plimbat printre invitați cu tava plină cu shot-uri, pe care invitații le-au savurat cu maximă plăcere. Pentru a marca schimbarea prefixului, fotomodelul a optat pentru un tort negru, cu piatră funerară, dorind, astfel, să „înmormânteze” ultimii 29 de ani. Un nou trend, adoptat inclusiv de vedete internaționale.

Gabriela Prisăcariu, alături de tortul negru pe care l-a ales (SURSA FOTO: INSTAGRAM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“E dement la cap!” Cel mai titrat concurent din istoria „Te cunosc de undeva!”, „victima” lui Cristi Iacob

23 November 2022 at 16:07

Activitatea cinematografică a lui Cristian Iacob îl inscrie pe actor într-o listă a celor mai prolifici artiști români. Juratul de la „Te cunosc de undeva!” are apariții săptămânale pe sticlă, despre care vorbește într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO. Cristi Iacob dezvăluie că emoțiile sunt în continuare la loc de cinste înaintea fiecărei reprezentații pe scena de la teatru. Într-o altă notă, actorul face mărturisiri despre cel mai talentat artist care a fost supus jurizării sale în show-ul transformărilor de la Antena 1.

Parcă s-au vorbit Ozana Barabancea și colegul din emisiunea „Te cunosc de undeva!”, pentru că amândoi l-au încoronat pe Pepe drept cel mai dedicat concurent al tuturor timpurilor. Cristian Iacob îl descrie pe artist ca fiind „dement la cap”, evident, în sens pozitiv.

Cristian Iacob face mărturisiri sincere despre cariera prolifică de actor (Foto: captură video)

Mă c#@* pe mine fizic!”

CANCAN.RO: Este aspru, de obicei, Cristi Iacob?

Cristian Iacob: Nu, Doamne păzește, sunt doar timid, dar nu știu ce să zic și din cauza asta uneori poate sunt brutal.

CANCAN.RO: E un mecanism de apărare?

Cristian Iacob: Asta e!

Cristi Iacob jurizează emisiunea „Te cunosc de undeva!” din sezonul cu numărul 13 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum poate un actor de calibrul tău să fie timid sau să aibă anxietăți?

Cristian Iacob: Meseria asta se face numai cu hiperemotivitate, cu tupeu nu poți. 

CANCAN.RO: Adică tu încă mai ai emoții în momentul în care intri pe scenă?

Cristian Iacob: Mă c#@* pe mine fizic. 

CANCAN.RO: După atâția ani de experiență? 

Cristian Iacob: Nu emoții, din contră, e invers, zici «bă, ce caut eu pe scenă, trebuie să le spun ceva oamenilor». E invers, pe bune, pe scena aia e ceva acolo, nu pot să spun, habar n-am, poate post-mortem o să mi se reveleze. 300 de oameni vin cu sufletele deschise și tu trebuie să le picuri ceva acolo, ce le picuri? Și trebuie să dai tot, e o chestie «bă, oare merit?».

„E dement la cap!”

CANCAN.RO: Ai și sindromul impostorului la un moment dat?

Cristian Iacob: Mi se pare că uneori păcălesc pentru că nu dau chiar tot. Și atunci mă acuz uneori de șmecherie, de tehnicitate. Și aia e mortală în teatru, deși te bazezi, că într-o zi de pildă ești obosit, și atunci tehnica te scoate din rahat. 

Cristian Iacob îl nominalizează pe Pepe drept cel mai bun concurent din istoria „Te cunosc de undeva!” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ce concurent de la „Te cunosc de undeva!” te-a impresionat cel mai tare? 

Cristian Iacob: Pepe! Pentru că e de o seriozitate de-a dreptul dementă, e dement la cap, primește chestia aia, stă numai cu căștile în urechi. Plus că se dedică, a făcut un Motanul Dănilă dedicat copiilor lui. Are target, are scop, muncește ca apucatul. A făcut MC Hammer mai bine decât MC Hammer, de ce?

Pentru că ăla făcea playback în filmarea respectivă. Ăsta cânta și dansa în același timp, a fost nu greu, imposibil. Făcea niște lucruri imposibile, n-aș fi ajuns în viața mea la performanța asta. Nu ai cum să nu admiri talentul în dezvoltare, în acțiune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌