ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Grav accident pe DN 1A la Cojasca. Șase tone de substanțe periculoase s-au scurs pe șosea

13 September 2022 at 13:53

Astăzi – 13 septembrie 2022, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat la manifestările organizate la sediul ISU Dâmbovița din Târgoviște.

Alături de șeful administrației județene, s-au mai aflat: prefectul județului Claudia Gilia, vicepreședinta CJ Dâmbovița – Luciana Cristea, secretarul general al județului – Dănuț Popa, administratorul public – Cristian Avanu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. Amfitrionul acestui eveniment a fost inspectorul șef al ISU Dâmbovița – locotenent colonelul Cristian Claudiu Florea.

Au fost rostite alocuțiuni despre rolul și importanța militarului pompier în societate. S-a vorbit despre eroismul de care au dat dovadă pompierii de-a lungul istoriei.

„Onoarea și dedicarea celor care au luptat în timpul Revoluției de la 1848 au rămas două calități ce însoțesc, în permanență, pompierii, salvatorii și paramedicii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița.

Cu riscul vieții, pompierii dâmbovițeni trec prin foc sau luptă împotriva dezastrelor naturale, făcând acest lucru pentru toți cei care au nevoie de ajutorul lor.

Cu fiecare misiune – locală, națională sau internațională – pompierii dâmbovițeni dau dovadă de profesionalism, implicare și curaj. Sunt un reper moral, fapt pentru care această armă se bucură de toată încrederea și considerația mea”, a fost mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

articolul original.

Drumul spre Ploiești prin Cheia, blocat pe ambele sensuri de un camion răsturnat!

24 August 2022 at 13:16
By: M.Ex.

”Pe DN 1A, la km.162+800m, la limita județelor Brașov și Prahova, traficul este închis pe ambele sensuri de mers pentru ridicarea unui camion răsturnat. Timp estimat pâna la reluarea traficului aproximativ 1 oră ”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

articolul original.

Trafic intens pe DN1 spre București ! Polițiștii brașoveni recomandă folosirea DN1A spre Cheia !

15 August 2022 at 09:20
By: M.Ex.

Începând cu ora 11.50, pe DN1 – zona Dârste și la intersecția DN73 cu DN73A – Râșnov, au fost instituite dispozitive de dirijare și de informare a participanților la trafic cu privire la valorile ridicate de pe DN1.
Cu ocazia planificării călătoriei, vă recomandăm să vă deplasați pe rutele alternative, care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale. Astfel, se recomandă ruta alternativă DN1A – Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

articolul original.
  • There are no more articles
❌